Digidexo.com

tape kjønnsvorter

Naturlige kjønnsvorter Behandlinger

Også referert til som veneriske vorter, kjønnsvorter er lesjoner i huden som er forårsaket av en infeksjon av humant papillomavirus (HPV). De kan smitte ved seksuell kontakt og forårsake støt eller flate utvekster i underlivet og anal området. Beskrevet nedenfor er en rekke naturlige behandlinger som kan brukes til å behandle kjønnsvorter.

Se og vente

Gi genital warts tid til å leges på egen hånd før du prøver noen behandlinger. Ifølge eMedicineHealth, i 10 prosent til 20 prosent av infiserte mennesker, kan genital warts klare seg på egen hånd i løpet av tre til fire måneder. The Centers for Disease Control (CDC) støtter denne rapporten, sier at et sunt immunsystem vil vanligvis bekjempe virusinfeksjon naturlig, slik at kroppen til å kvitte seg med vorter på egen hånd. Imidlertid må øyeblikkelig legehjelp tilkalles hvis du er gravid eller har et svekket immunforsvar på grunn av for eksempel HIV-infeksjon.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en populær hjemme bøte for genital warts. Å bruke det som en behandling for genital warts, dyppe en bomullsdott i noen eple cider eddik og bruke dette direkte til vorte. Holde den på plass med et plaster eller annet teip, så la den på plass over natten. Hvis det er nødvendig, barbere området rundt vorten for å aktivere tape for å feste seg bedre. Fjern bomullsdott i morgen. Gjenta denne prosedyren for en uke.

Medisinske tinkturer

Urte tinkturer tilby en gammel behandling som kan brukes til å behandle genital warts. En slik urte behandling kan være forberedt fra urte tinkturer som følger: Hell én del goldenseal i en ren krukke eller flaske og legg to deler hver av lakris rot, solhatt, thuja, lomatium og OSHA. Ta 30 dråper av skjær blandingen to ganger om dagen. Disse tinkturer kan kjøpes fra en helsekostbutikk.

Hvitløk grøtomslag

Hvitløk er en naturlig antibiotika som vanligvis brukes som et folk rette for genital warts. En enkel måte å bruke det er i form av et omslag. Bare knuse to eller tre ferske hvitløksfedd og plasser knust fedd over infiserte området. Dekk hvitløk med litt gasbind eller en bomullsdott og holde dette på plass ved hjelp av et plaster eller annen teip. Endre omslag to ganger om dagen. Fortsett behandlingen til genital warts rydde opp.

Ernæring

En naturlig, helhetlig alternativ til behandling av genital warts er å øke kroppens immunsystem. CDC rapporterer at et sunt immunforsvar kan bekjempe en HPV-infeksjon, fjerne kjønnsvorter på egen hånd. Ifølge helse og alder, kan spesielle kosttilskudd tas for å forbedre kroppens immunforsvar og fremme helbredelse. Disse inkluderer vitaminene A (beta-karoten), C og E, så vel som sink og selen. Folsyre er også anbefalt. Øke inntaket av fullkorn, frukt, friske grønnsaker og essensielle fettsyrer (fra frø, nøtter og kaldt vann fisk) er også anbefalt.

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som utvikler seg over tid. Legemidler hjelpe behandle tilstanden og forbedre pasientens livskvalitet. Oppgave og terapi er også svært viktig i behandling av Parkinsons sykdom.

Betydning

Parkinsons symptomene varierer fra pasient til pasient, som gjør hvilken grad sykdommen fremskritt. Stive muskler, skjelvinger, langsomme bevegelser, dårlig holdning og tap av balanse er førsteklasses symptomer og alle kan forbedre med daglige øvelser hjemme eller med en terapeut.

Betraktninger

Trene hver dag er en av de beste behandlingene for å hindre de negative effektene av Parkinsons sykdom. Fysisk aktivitet får oksygen til hjernen, bekjempelse ytterligere celleskade, tap av kognitive ferdigheter og muskelkontroll at Parkinson-pasienter støter på.

Fordeler

Å komme seg rundt er vanskelig for Parkinson-pasienter og bruk av hjemme-trening bånd er gunstig, samt praktisk. Flere DVDer har en sittende treningsprogram for Parkinson-pasienter til bruk i privatliv, sikkerhet og komfort for sine egne hjem.

Funksjoner

Øvelse bånd for Parkinson-pasienter har en langsom og full body workout. De inneholder ofte øvelser for å puste, vekt skiftende og tips om å korrigere holdning.

Funksjon

Den amerikanske Parkinson Sykdommer Association tilbyr en trening og avslapping video for Parkinson-pasienter. Enkle øvelser som mål å bedre mobilitet, styrke, pust og kroppsholdning er inkludert samt avspenningsteknikker.

Potensiell

Øvelser demonstrert på bånd spesielt for Parkinson-pasienter er enkle å følge og flyte jevnt fra den ene til den neste. Mange er også ganske motiverende for både pasienter og pleiere.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

Hvordan forberede for en Spinal Tap


En Spinal Tap, eller spinalpunksjon, er en medisinsk prosedyre som innebærer å sette inn en hul nål inn i spinalkanalen for å samle spinalvæske. Fluidet brukes til å teste for en rekke nevrologiske lidelser, eller for å redusere trykket for pasienter med intrakraniell hypertensjon eller normalt trykk hydrocefalus. Forberedelse for en Spinal Tap handler om mental forberedelse, så vel som fysisk forberedelse. Det er viktig å beholde roen og ordne dag rundt prosedyren.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

•  Drikk rikelig med væske kvelden før for å forbli hydrert, med mindre legen din forteller deg noe annet. Spis en lett en frokost dagen av prosedyren.

Ta medisiner som vanlig. Hvis du tar en blodfortynnende medisiner som aspirin eller en anti-inflammatorisk som ibuprofen ringe legen din og be når du skal slutte å ta disse medisinene.

Tenkt å tilbringe to til tre timer på legekontoret. Lammende og forberedelse tar ca 30 minutter, selve inngrepet tar noen minutter, og resten av tiden tilbringes liggende flat for å fremme blodpropp i 30 minutter til to timer.

Legge til rette for en utpekt sjåføren eller taxi for å ta deg hjem etter inngrepet.

løstsittende, bomull klær for komfort etter inngrepet.

Hint

  • Husk å ta med en liste over dine medisiner og forsikring informasjon til kontoret.
  • Hvis du har diaré eller annet problem som vil hindre deg fra streng sengeleie i to timer, bør du kontakte legen din før prosedyren for ytterligere instruksjoner.
  • Leger kan kreve en CT eller MR-undersøkelse før prosedyren. Dette vil øke tiden som brukes på kontoret ved ca 30 minutter til en time.

Tegn og symptomer på kort sikt minne tap

Tegn og symptomer på kort sikt minne tap


Vanskeligheten i å diagnostisere korttids hukommelsestap stammer fra den rekke symptomer som kan karakterisere, men kan også være en indikasjon på en rekke andre hjernelidelser. I tillegg, tap av minne er en naturlig del av aldringsprosessen. Imidlertid, hukommelsestap, i motsetning til bare å bli eldre, er en lidelse hvor en person har en hurtig eller plutselig tap av hukommelse som et resultat av en nevrologisk forstyrrelse, sykdom eller tilstand.

Trauma, sykdom eller lidelse

Psykiske traumer, hjernesykdom, Alzheimers, rusmisbruk, angst og depresjon er alle årsaker til kort sikt minne tap. En plutselig forverring i kort sikt minne tap betyr vanligvis at en person har utviklet en sykdom. For eksempel kan de som plutselig behov for å stille det samme spørsmålet flere ganger i en samtale være lider av Alzheimers, så kort sikt minne tap er en av de viktigste symptomene. Mange ganger er et trauma, sykdom eller forstyrrelse fulgt av en plutselig forandring emosjonell også.

Trouble innlæring av nytt materiale

Den mest fremtredende av kortsiktige minnet tap er manglende evne til å lære nytt materiale. Fordi hjernen lagrer ny informasjon enten på kort sikt eller lang sikt minne, er informasjon som er lagret på kort sikt minne svekket med kort sikt minne tap. Som et resultat, kan en person ha kort sikt minne tap som en langsiktig problem eller som et kortsiktig problem. Kort sikt minne tap er en plutselig og dramatisk tap på evne. For eksempel kan en person plutselig glemme hvordan han kom til det stedet som han for tiden befinner seg i.

Typene tap

Diagnostisering kort sikt minne tap innebærer å skille mellom tre typer hukommelsestap: kort sikt erindring tap, langsiktig (nyere) tap og lang sikt (ekstern) tap. Et eksempel på kort sikt erindring ville være å se et telefonnummer og deretter slå nummeret umiddelbart etter å ha lest den. Dette innebærer en rask memorization i noen minutter. Lang sikt (nyeste) minne omfatter ting som hva du spiste til frokost eller hvem du snakket med på telefonen i går. Lang sikt (ekstern) refererer til avstanden fortiden, for eksempel hvem du gift, hvor du bodde eller hva jobber du tidligere har hatt. Kort sikt minne tap omfatter både langsiktige (nyere) tap og kort sikt erindring tap. Lang sikt (ekstern) tap er symptomatisk for langsiktig hukommelsestap.

Andre tegn

Andre tegn på kort sikt minne tap inkluderer disse: gjenta de samme historiene i samme samtale, glemme hvordan du gjør ting som du har gjort mange ganger før, problemer med å gjøre valg og problemer håndtering av penger. Dette er symptomer som ikke er en normal del av aldringsprosessen, og representerer en forverring av korttidsminne hjernens funksjon. Et legebesøk kan gi mer informasjon og visning for å avgjøre om de fysiske delene av hjernen er faktisk rivende kort sikt minne tap.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

  • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan Tape en lyskeskade

Noe som gjerne kalles en lyskeskade, eller lysken pull, er vanligvis overstrekk av en eller flere av adductor musklene i hofte og bekken. Musklene i lysken kan bli veldig sår eller rive når strukket for langt. Hensikten med taping en lyske skade er å tillate at så mye normale bevegelses i musklene som er praktisk gitt alvorligheten av skaden uten å tillate ytterligere overstrekk som kan forverre tilstanden.

Hvordan Tape en lyskeskade

•  Pakk låret. Start med å sikre den ene enden av bandasjen til låret. Starten på innsiden av låret og vikle frem en gang rundt låret, tett nok til å anvende moderat strekk på tvers av forsiden av låret.

•  Vikle rundt midjen. På den andre vikle rundt låret, i stedet for å pakke tilbake mot baksiden av låret, fortsetter rundt baksiden av midjen til fronten over lavere magemusklene. Etter å ha passert rundt midjen, brytes over hoften og ned til den opprinnelige startpunktet.

Gjenta. Fortsett å pakke på den måte som er beskrevet i trinn to, går halvveis rundt låret og hele veien rundt midjen tilbake til den opprinnelige startpunktet. Bruk tape for å feste enden av bandasjen.

Påfør tape. Sporet av bandasjen vil nå fungere som en overflate som til å anvende bånd som vil begrense bevegelsen av lukkemuskelen. Påfør bare ett lag av bånd følge den nøyaktige fremgangsmåte som er beskrevet i trinn 2.

Hint

  • En alternativ måte å tape lyske skader presenteres av SpiderTech kinesiologi tape, som ligner en hånd med tre fingre. Snarere enn å bruke avfall som en motkraft for å feste lysken muskelen, er dette båndet påføres kun til låret. For mindre skader eller påkjenninger, er det mulig å unngå helt taping med bruk av en neopren lårstøtte.

Hvordan søke Kinesio Tape til skulderen

Kinesio tape er en stil av atletisk innpakning designet for å bidra til å forhindre skader, samt for å lindre smerter fra eksisterende skader. En enkel kinesio wrap å fullføre er skulderen, som er en flott assistent for utøvere som deltar i idretter som basketball eller volleyball hvor mye arbeid er gjort av overkroppen.

Hvordan søke Kinesio Tape til skulderen

•  Skjær en 12-tommers stykke kinesio tape.

Lag en avrundet kutt i hver ende av kinesio tape. Du bør ende opp med 12-tommers lang stykke tape avkortet av med en 0,5-tommers-dyp bue i hver ende av båndet.

Lag et vertikalt snitt fra den ene enden av båndet til du er to inches fra den andre enden av båndet, i midten av båndet.

Fjern non-stick backing, og plasser uklippet enden av båndet halvveis ned på overarmen, med flisete tupper vendt opp mot skulderen.

Pakk flisete tupper av tape rundt musklene i skulderen.

Cut en annen 12-tommers stykke kinesio tape.

•  Plasser den ene ende av strimmelen en tomme videre oppover enn de to skulder delt ender fra den første stykke tape rekkevidde.

8. instruere mottakeren av båndet for å forlenge armene ut parallelt med bakken og trykker resten av båndet ned slik at den renner over midten av skulderen og passerer over den uslipte enden av det første stykke tape.

Hvordan søke Kinesio Tape for Hammer Toe

En hammer toe er en tå som er unormalt hektet på grunn av en bøyning av det andre ledd av toe. Tilstanden kan være forårsaket av seg sko som er for små, eller det kan være en arvelig egenskap. Det finnes en rekke måter å rette hammer toe enten permanent gjennom kirurgi eller midlertidig gjennom anvendelse av splinter, spesielle sko eller Kinesio Tape. Sistnevnte er en enkel måte å lindre ubehaget av en hammer tå i ellers skikkelig passende sko.

Hvordan søke Kinesio Tape for Hammer Toe

Cutting Tape, innpakning, og etterbehandling

•  Se på hammer toe du har tenkt å isolere og tær på hver side. Kutt Kinesio Tape inn en stripe omtrent seks inches lang og bred nok til å dekke mesteparten av lengden av hammer toe du skal pakke inn.

•  Pakk tå inntil hammeren tå. Før strimmelen under hammeren tå og over tåen på den motsatte side. Bruk spenning å tvinge hammer toe inn i det riktig posisjon. Vikle tape rundt den tredje tå og tilbake under alle tre tær. I tilfellet at hammeren tå er stortåen eller lite tå, bare pakk tå til sin nabo i en "s" mønster.

•  Bruk resterende bånd å foreta en full vikle av begge eller alle tre tær, bringe dem i samsvar med hverandre. Foreta ytterligere wraps eller klippe overflødig tape med saks. Sørg for å ha fottøy med god lengde for å tillate tærne for å opprettholde sin rette posisjon.

Hint

  • Innpakning en hammer tå med Kinesio tape kan bidra til å forbedre tilstanden, men det er ikke ment som en kur eller som sannsynligvis vil resultere i varig korreksjon. Hvis din hammer toe er alvorlig, kan det hende du trenger kirurgi for å korrigere tilstanden permanent. Rådfør deg med lege hvis du tror dette kan være en passende behandling for deg.

Overgangsalder og muskel tap

Menopause påvirker hver kvinne annerledes. Noen kvinner opplever hetetokter, søvnforstyrrelser, depresjon, vektøkning og / eller muskel tap. Mens overgangsalderen er ikke en sykdom, symptomer og bivirkninger er reell og behandles. Opprettholde og forebygge muskel tap, en hyppig symptom, er mulig og tilrådelig.

Signs

De tidligste tegn på overgangsalder inkluderer uregelmessig menstruasjon, fortynning av håret, vaginal tørrhet, og humørsvingninger. Menopause oppstår når ett år er gått uten en periode. På dette punktet, kan en kvinne også legge merke til tap av muskelmasse og svakhet.

Årsaker

Muskelsvakhet følger menopause spesielt når en kvinner fører en stillesittende livsstil. Røyking og dårlig ernæring også bidra til muskelsvakhet. Livsstilsendringer og økt aktivitet kan hjelpe utrolig.

Forebygging / løsning

Øvelses og kalsiumtilskudd kan brukes til å hindre tap av muskel og smerte. Disse også er anbefalt å holde skjelettet sterkt og forhindre brudd og pauser.

Styrketrening

Styrketrening er den beste forebyggende tiltaket mot muskelsvakhet. Muskel tap fører til muskelsvakhet med stigende alder. Styrke trening, før, under og etter menopause vil bekjempe dette tap.

Fleksibilitet

Yoga, Pilates, Ti Chi, og tøyningsøvelser bedre fleksibilitet, balanse og forebygge muskel svakhet.

Vitaminer

Kalsium og vitamin D-tilskudd er et must for kvinner i overgangsalderen. Også sollys og et sunt kosthold vil beskytte mot bentap, muskeltap og muskelsvakhet i menopausal kvinner.

Slik fjerner Kinesio Tape

Slik fjerner Kinesio Tape


Ifølge medicinenet, er Kinesio taping metoden som brukes av fysioterapeuter, atletisk trenere, sykepleiere og kiropraktorer å hjelpe endre muskeltonus, bedre holdning og flytte lymfatiske væsker. Den Kinesio tape brukes til bestemte punkter på kroppen for å behandle plager som kjeveledd lidelse og torv tå. Fjerne Kinesio Tex Tape kan gjøres hjemme med bruk av kremer eller oljer for å kutte ned noen hud ubehag.

Slik fjerner Kinesio Tape

•  Dekk Kinesio Tex Tape med et lag av olivenolje, vann, håndkrem eller babyolje. La smøremiddel for å suge inn i tape i fem til ti minutter.

Trekk tapen sakte med den ene hånden i retning av hårveksten.

Trykk ned på huden som var under tapen med fingrene på den andre hånden.

Gni huden som var dekket med Kinesio tape. Dette bidrar til å redusere noen av smerte og følsomhet som er knyttet til båndets fjerning.

Kast den brukte Kinesio tape i en papirkurv.

Hvordan Tape en Winged scapular

Hvordan Tape en Winged scapular


Taping en bevinget scapula kan utgjøre forskjellen mellom å ha en aktiv eller inaktiv skulder. En skadet scapula - skulderblad - kan svekke funksjon i omliggende muskler og hindre deg fra å delta i daglige aktiviteter. En bevinget scapulær refererer til et skulderblad som presser ut av stilling. Søker profesjonell fysiske og ergoterapi behandling er ideelt. I tillegg kan pasienten ta en økt med akupunktur terapi for å rhomboids større og mindre og dårligere trapezius muskler. Denne behandlingen kan riktig trekke og stimulere musklene i forberedelse til å tape scapula for økt stabilitet.

Hvordan Tape en Winged scapular

•  Sitt pasienten oppreist. Trykk på hælen av et stykke Kinesio tape scapulær tape i midten av skulderblad - på dårligere trapezius muskler. Kinesio tape er formet som en hånd - så pass på strengene - eller "fingre" - er vendt mot motsatt skulder. Kinesio tape mater informasjon til nervesystemet. For eksempel, når skuldrene bevege seg fremover i Kinesio tape vil sende en melding til pasientens sanser for å trekke sammen musklene - og unngå å overbelaste.

Fortell pasienten til kontrakten hans skulderblad mens du gå videre med trinn tre. Kontrahering scapula engasjerer musklene og gir tape en bedre hold over det behandlede området.

og trykk alle tråder utover for å dekke scapula stabilisator muskler - trapezius og serratus anterior muskler, for eksempel. Utvid trådene før de strekke ut som en hånd gripe tak musklene - og ender før krysset over ryggraden. Trykk alle tråder godt inn i huden. La pasienten til å slappe av skulderen hans.

Årsaker til korttidshukommelsen tap

Årsaker til korttidshukommelsen tap


Korttidshukommelsen er definert som hjernens system for midlertidig lagring av informasjon slik at den kan bruke den for umiddelbare oppgaver, for eksempel læring, forståelse og resonnement. Informasjon er vanligvis holdt her i ca 20 sekunder før den er enten lagres eller forkastes. Ofte glemsel i alderdommen kan tilskrives forringelse av korttidshukommelsen, men dette er ikke den eneste grunnen. Det kan være en bivirkning av noe eller en tilstand av seg selv. Det er flere årsaker til denne tilstanden.

Fakta

Det har vært i debatt for noen tid i det medisinske miljøet om ikke hukommelsestap stammer fra alderdom eller fra de ulike andre helsemessige komplikasjoner som alderdom pådrar. Ingen vet egentlig sikkert. De vanligste kjente årsaker til kortsiktig hukommelsestap er Alzheimers sykdom, depresjon og angst, lavt blodsukker, alkohol og narkotika misbruk, skade, og østrogensvingninger i overgangsalderen.

Typer

Det finnes to typer hukommelsestap - kort sikt og lang sikt. Kortsiktig er den vanligste. Kvinner under svangerskapet opplever noen ganger anfall av glemsomhet, eller kortsiktig hukommelsestap, men som alle kortsiktig hukommelsestap, vil den returnere når babyen er født. Kortsiktig hukommelsestap er vanligvis en midlertidig tilstand.

Betraktninger

Tap av korttidshukommelsen om det er midlertidig eller permanent kan alvorlig svekke evnen til å lære ny informasjon. Det kan også føre til alvorlige problemer i evnen til å fungere i samfunnet dag til dag. Kortsiktig hukommelsestap er ofte den første indikasjonen på utbruddet av Alzheimers sykdom og bør sjekkes ut umiddelbart når problemet er lagt merke til.

Forebygging / løsning

Mens det er ingen kjent teppe kur for kortsiktig hukommelsestap, det finnes måter å behandle årsaken hvis det er kjent og måter å hindre det hvis mulig. Det er viktig å varsle legen din så snart symptomer som for eksempel glemsomhet, øresus og øre smerter. Kortsiktig hukommelsestap kan være en indikasjon på andre problemer som bør umiddelbart opp. Ideer for å styrke ens minne for forebygging av kortsiktig hukommelsestap inkluderer bruk av repetisjon, får en god natts søvn, og holde tankene opptatt.

Potensiell

ABT-431 er et eksperimentelt legemiddel testes nå for effektiviteten i bekjempelsen ikke bare hukommelsestap, men Parkinsons sykdom i tillegg. Med videre forskning kan det ha en sjanse til å gjøre det til markedet i løpet av de neste årene, men på dette punktet, det har ennå ikke testet på mennesker. Hvis ABT-431 kan vise seg å stimulere D-1 reseptorer som man håper, vil det ikke være lenge før en kur for kortsiktig hukommelsestap er tilgjengelig.

Hvordan Tape en Heel Spur

Hvordan Tape en Heel Spur


Hælspore er et resultat av unormal benvekst på bunnen av foten, spesielt i området av hælen. Selv om det høres smertefullt, ikke hæl anspore seg selv ikke føre til ubehag. De smerte mennesker med hælspore føler er forårsaket av betennelse og irritasjon av plantar fascia, tykk, elastisk bindevev som har sin opprinnelse ved hælen og løper tvers over sålen av foten, å koble til tærne. Når for mye spenning er plassert på plantarfascien av overdreven gange, løping, eller tunge løft, hælspore og plantar fasciitt forekomme. For å rette opp dette, kan atletisk tape brukes til foten. Fordi atletisk tape ikke strekker seg, er spenningen overført fra fascia til tape, slik at fascia å hvile og komme seg fra overforbruk.

Hvordan Tape en Heel Spur

•  Riv av en stripe av atletisk tape lenge nok i bredden av foten på det bredeste stedet, og har nok tape til å komme opp over sidene av foten.

•  Plasser tape over foten på tå leddene slik at båndet dekker ballen av foten. Hvis du ikke er sikker på hvor dette er, vrikke stortåen. Du kan føle tå joint når tåa beveger seg. Glatt tape ned og trykk den godt på plass, trekke endene av båndet opp over sidene av foten. Dette er kjent som festestrimmelen.

Legg en stripe av tape rundt i og utenfor kantene på foten. Dette stykke av båndet begynner på én ende av festestrimmelen, løper rundt hælen og stopper ved den andre ende av festestrimmelen.

Lag en støtte bånd form med neste stykke tape. Begynnelsen på festestrimmelen like under lilletåen, bringe båndet tvers over sålen av foten og rundt hælen. Så ta det med tilbake over sålen, stopper rett under stortåen. Sluttresultatet er et stykke tape som ser ut akkurat som en støtte eller bevissthet bånd; hælen er i sløyfen når båndet danner en "X" over midten av foten.

Gjenta trinn 4, som begynner med stortåen.

6. Dekk bunnen av foten med korte stykker av båndet, som går fra den ene siden til den andre. Start ved festestrimmelen og jobbe deg ned foten, gjør at hver brikke er godt fast til det siste.

Hint

  • Tape bør fjernes hver kveld og på nytt hver morgen. Påføring hårspray på huden før taping kan hjelpe tape til å feste. Ved hjelp av tape med bue støtter forbedrer ytelsen av begge.
  • Ikke pakk båndet for høyt på baksiden av hælen. Når vandre, vil huden i dette området må være i stand til å strekke seg. Bruk bare atletisk tape.

Hvilken type Tape Bør du bruke for Plantar fasciitis?

Plantar fasciitis er en tilstand av foten som beskriver en betent plantarfascien (arch sene). Plantarfascien er senen som forbinder hælen av foten til ballen av foten. Betennelsen skyldes overforbruk og overstrekking av senen, som fører til en løsning og fortykkelse av plantarfascien.

Behandling

Når utvinne fra plantar fasciitt, ​​er det viktig å gi den sene med nødvendig hvile og stabilitet. For å oppnå dette, blir båndet påføres over senen for å utføre den plantar fascia funksjon og for å støtte foten.

Zinc Oxide Tape

Sinkoksid er den beste tape for fotskader, inkludert plantar fasciitt. Det har fått navnet sitt fra tilstedeværelsen av sinkoksid i limet på tapen. Dette tape brukes universelt å gi støtte til pasienter med plantar fasciitt. Det er ideelt fordi det er ikke-elastisk og lett å rive, noe som åpner for fast støtte og enkel applikasjon. Du kan velge å plassere en mykere tape under sinkoksid tape for hudbeskyttelse.

Hva er årsaken til Smell tap?

Anosmi er den kliniske betegnelsen på lukt tap. Mayo Clinic rapporterer at tilstanden kan være enten midlertidig eller permanent, avhengig av den underliggende årsak. En rekke faktorer kan føre til tap av lukt.

Congestion

The National Institutes of Health viser at tett nese er den vanligste årsaken til anosmia. Lunger kan være forårsaket av allergi (slik som høy feber), bihulebetennelse, influensa, forkjølelse og ikke-allergisk rhinitt.

Hindringer

Hindringer i nesegangene kan også føre til lukt tap ved å hindre luftstrømmen. The Mayo Clinic viser til følgende som vanlige nese hindringer: svulster, nesepolypper og benete fremspring.

Alder

Aldring kan føre til sammenbrudd av nerver i lukte (lukt) reseptorer som sender informasjon fra nesen til hjernen.

Brain Damage

Skade på hjernen traume, kirurgi, svulster og aneurismer kan alle slag eller ødelegge evnen til å lukte.

Sykdommer

Sykdommer, særlig degenerative sykdommer som Parkinsons, Alzheimers og Huntingtons som påvirker hjernen eller nervesystemet, kan føre til tap av lukt.

Medisinske behandlinger

The Mayo Clinic rapporterer at noen medisinske behandlinger som strålebehandling eller medisiner som nifedipin kan resultere i lukten tap.

Hva er årsakene til tap av følelse av Smell & Taste?

Årsakene til los av ssense av lukt og smak kan variere fra godartet til alvorlige og kan være forårsaket av sykdom eller den normale aldringsprosessen. De fleste årsakene til redusert luktesans og smak er mulig å behandle og noen ganger reversible.

Neseproblemer

Årsaker til tap av luktesans og smak er ofte på grunn av akutt eller kronisk bihulebetennelse, nesepolypper eller sesongmessige allergier. Behandling av disse forholdene ofte resulterer i reversering av lukt og smak tap.

Medisinering

Medisinering kan ofte føre til tap av luktesans og smak. Vanlige medisiner som bidrar til denne tilstanden er blodtrykkssenkende medisiner, antibiotika og kjemoterapeutiske medisiner.

Tannproblemer

Tannproblemer som dårlig tilpassede tannproteser, munnsår og karies tenner kan bidra til et tap av luktesans og smak.

Nevrologiske tilstander

Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom kan endre hjernens funksjon og føre til tap av luktesans og smak, blant andre sensoriske underskudd. Hodeskade kan også føre til tap av disse sansene.

Aldring

Den normale aldringsprosessen er en vanlig årsak til tap av følelse av lukt og smak. Som mennesker alder, antall smaksløker avtar som gjør deres funksjonalitet.

Betraktninger

Årsakene til tap av luktesans og smak er ofte forbigående og reversible. Med rask og riktig behandling av tilsvarende tilstand, kan disse sanse underskudd skal forvaltes. Aldersrelatert tap av følelse og lukt kan noen ganger bli svekket av ernæringsmessig intervensjon, som anbefalt av lege.

Hva som forårsaker tap av lukt og smak?

Sammenhengen mellom smak og lukt er en sterk en, så når det er et problem i ett område, er det ofte et problem i den andre. Noen ganger årsaken kan være mindre, men det er alvorlige forhold som kan føre til tap av disse sansene.

Betydning

Tapet av lukt og smak kan være noe mer enn en ulempe forårsaket av en kald, men selv da er det risiko. Den manglende evnen til å lukte en gasslekkasje eller smake mat som har gått dårlig kan føre til alvorlige konsekvenser.

Vanlige årsaker

Noen av de vanligste syndebukkene som forårsaker tap av smak og lukt er sigarettrøyk, forurensing, forkjølelse, medisiner som antibiotika og blodtrykket medisiner, tann og tannkjøtt sykdommer, blokkerte neseganger og allergier. Det er også vanlig for oss å miste noe av vår følelse av smak og lukt som vi blir eldre.

Andre årsaker

Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, kjemoterapi, nesepolypper, tumorer, kirurgi og enda en hit til hodet kan føre til et tap av lukt og smak.

Tester

Hvis du er bekymret for tap av smak eller lukt, kan en lege utføre en ripe og snuse test. Han kan også ringe for røntgen, CT og nese undersøkelser for å bestemme mengden av tap, dens årsak, og omfanget av skaden.

Forebygging / løsning

Mens mindre årsaker, for eksempel en forkjølelse eller røyking, kan håndteres på egen hånd, mer alvorlige årsaker kan kreve antibiotika eller kirurgi.

Hvordan takle tap og smerte

Hvordan takle tap og smerte


Å miste en kjær er traumatisk for noen. Selv etter at tiden har gått, kan et minne eller en dato utløse sorg. Selv om dette er normalt, må du takle tap og smerte på en sunn måte for å helbrede.

Hvordan takle tap og smerte

Tegn komforten fra det faktum at den smerte og følelse av tap vil avta i tid. Tillat deg selv å føle seg trist fra tid til annen; dette er normalt og en del av sorgprosessen.

Planlegg en distraksjon. Hvis du vet at et jubileum eller spesielle datoen kommer opp, og at det kan gjøre at du føler deg trist eller deprimert, planlegge en aktivitet med venner eller slektninger.

Stay koblet til støttegruppen. Dette kan være din religiøs menighet eller ledere, venner eller sosiale grupper. Hvis du foretrekker online støtte grupper, i stedet for eller i tillegg til støtteapparat, er GriefNet.org en hjelpeside vedlikeholdes av en psykolog.

Seek selskapet av de som elsker deg i stedet for å bo borte. Jo før du fortsetter med livet ditt og gå tilbake til din rutine, jo lettere vil det være å takle tap og fortsette helbredelsesprosessen.

Kontakt din fastlege hvis du merker at dine følelser påvirker arbeidet ditt, forsømmer du ditt utseende eller synes det er vanskelig å fungere. Dette er tegn på at du kan ha en depresjon eller posttraumatisk stresslidelse (PTSD).

Hvordan løse sorg og tap

Hvordan løse sorg og tap


Død av en elsket en er en vanskelig ting å gå gjennom, og sorgen som følger noen ganger virker uutholdelig. En sørgende person kan føle at det er galt å være så overveldet, men det er normalt å føle disse følelsene, og det er en nødvendig del av sorgprosessen. Snart sorgen vil blekne, og du vil sitte igjen med minnene om din kjære.

Hvordan løse sorg og tap

Gjenopprette fra sorg eller tap ved å akseptere realiteten av hva som har skjedd. Snakk om det med en venn eller et familiemedlem. Snakke gjennom det vil hjelpe deg å komme til tak med det faktum at våre kjære en er virkelig gått.

La deg gå gjennom sorg og smerte og gi etter for den. Hvis du ikke gjør det, vil sorgen holde bobler opp til overflaten igjen, og vil forstyrre din sunn sinnstilstand. Følelsen av smerte vil hjelpe deg å takle tapet, og du vil være i stand til å begynne å jobbe gjennom det.

Juster til det faktum at du er nødt til å gå til steder der du og din kjære kan ha gått sammen i det siste. Du må tilegne seg nye måter å gå gjennom livet uten den personen. Snarere enn trakk seg tilbake fra verden, komme tilbake der ute og begynne å prøve å gå videre. På dette punktet, vil ting begynne å bli bedre.

Sett den innsats som du brukte til å sørge og forplikte seg til nye relasjoner. Dette betyr ikke at det må gjøres med en gang, eller selv med det motsatte kjønn. Være fast bestemt på å leve livet til det fulle og konsentrere seg om å leve livet ditt mer positivt.

Hint

  • Hvis sorgen er for mye for deg, og du har tanker om å avslutte livet ditt, få profesjonell hjelp for å takle sorgen bedre.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Dealing med tap av et spedbarn kan være et ødeleggende slag og en som er vanskelig å overvinne. Når du er et familiemedlem eller en venn av en mor går gjennom en slik forferdelig opplevelse, noen ganger er du ikke helt sikker på hvordan du kan hjelpe. Det finnes ingen ord for å lindre sorgen og sorg moren er sannsynlig opplever, så hvordan vet du at den beste måten å fortsette i en slik situasjon? Det hele starter ved bare å være til stede og lytte. Dette er nøkkelen til å hjelpe en mor med tapet av et spedbarn.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Lend henne et øre for å snakke om sine følelser. Hun kan ikke være åpen for å snakke og det er fint. Men la henne vite at du er tilgjengelig hvis hun ønsker å snakke om hva følelsene hun opplever angående tapet. Mange mødre med spedbarn føler en overveldende følelse av skyld etter tapet av et spedbarn; andre kan føle sinne eller frustrasjon. Uansett hva hun opplever, la henne lufte og få hennes følelser ut.

Tilby deg å hjelpe med tjenesten ordninger. Tapet av et barn påvirker selv de som ikke var knyttet til ham, så arrangere en tjeneste er bare så mye mer vanskelig for moren. Tilby din hjelp på alle mulige måter; fra planlegging til å arbeide direkte med begravelsesbyrået å informere familiemedlemmer og venner om tjenesten detaljene til shopping for en begravelse kjole for den avdøde spedbarn, noen byrde du kan ta av til mor hjelper henne gjennom denne prosessen.

hindre henne fra å bli overveldet med godt wishers. Ofte, etter tapet av et barn, familie, venner, kolleger og naboer føler behov for å hjelpe på noen måte de kan. Imidlertid kan en vanlig strøm av besøkende gjør en sørgende mor føle seg enda mer overveldet. Sett opp besøker timer for alle som ikke er familie og hold deg til den. Den sørgende moren vil trenge tid til å hvile, ta opp på ærender og prøve å finne en måte å plukke opp bitene.

tilbud om å gå med henne til en støttegruppe for sørgende foreldre. En støttegruppe er en fin måte å lære å leve med sorgen og hvordan å overvinne det, særlig for foreldre som sliter med tapet av et spedbarn. Imidlertid kan hun føler motvillige til å gå alene. Tilbud om å gå med henne. Oppmuntre henne til å fortelle sin historie og bånd med mennesker som opplever de samme følelsene som hun er.

Gi assistanse med andre søsken eller familiemedlemmer. Hvis hun har andre barn eller familiemedlemmer for hvem hun gir vanlig omsorg, tilby å hjelpe henne ut for en stund til hun kommer på hennes føtter. Det kan være utfordrende å arbeide gjennom sorgen over tapet av et spedbarn mens du prøver å riktig omsorg for andre barn på samme tid, som også arbeider gjennom sin sorg om tap. Hvis du kan, ta over noen av hennes foreldreansvar til hun er minst stabil nok til å gjøre det selv, hvis hun er OK med det.