Digidexo.com

Hvordan redusere Operation hevelse med homeopatisk medisin

Postoperativ hevelse er vanlig og kan forventes etter at du har hatt invasiv kirurgi. Selv om legen din er sikker på å gi deg anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende, kan det være lurt å bruke homeopatisk medisin for å redusere hevelse. Homøopatisk medisin konsentrerer seg om å bruke utvannet, naturlig forekommende stoffer for å behandle fysiske og følelsesmessige symptomer på sykdom. Arnica er en av de mest kjente og brukte homeopatiske urter for å redusere postoperativ hevelse.

Bruksanvisning

•  Pass på at legen din har en liste over alle medisiner du tar, både før operasjonen så vel som de du er foreskrevet rett etter operasjonen. Homeopatiske midler kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd kan du bruke.

Bruk Solblom, en urt som blomsten ser ut som en tusenfryd, for å redusere drifts hevelse. Arnica er tilgjengelig oralt som en te, en drikkbar skjær eller en tablett. Aktuelle preparater inkluderer kremer, salver og grøtomslag. Den type arnica du velger kan avhenge av hvilken type operasjon du har hatt og hvor hevelse ligger. Omslag kan brukes til hevelse i bena, eller som en generell anti-inflammatorisk hvis du ikke klarer å holde maten ned etter operasjonen. Svelling forårsaket av traume kan bli behandlet med en enkel dose av formulering 200C (høy dose). 200C betyr at det er en del arnica til 100 ^ 200 deler vann. Følg opp med en 30C dose Arnica tre ganger om dagen før hevelsen har gitt seg.

Ta Staphysagria, en urt som ofte forbindes med beroligende folk som er nervøse eller har seksuelle problemer, for å redusere hevelse i ansikt, hals og kjertler i nakken. Staphysagria kan kjøpes på naturlig mat butikker og er tilgjengelig i tabletter og væsker. Begynn med en lav dose av ca 3C eller 6C, opp til tre ganger daglig, og øke til større doser hvis garantert av legen din.

Redusere hevelse rundt øynene, eller hvis du har hatt åreknuter fjernes, med Ledum palustre. Ledum palustre kalles også myr te eller Labrador te og kan tas oralt i tabletter eller gjennom en infusjon (te). Begrens inntaket av myra te til tre 4-unse glass daglig for å unngå hodepine. Ledum palustre brukes i kombinasjon med arnica kan være mer effektivt enn Ledum alene.

Tips og advarsler

  • Homepathy kan være forvirrende hvis du er en første gang bruker. En guide som ABC Homeopati kan hjelpe deg gjennom detaljert informasjon om styrke til å forhindre utilsiktet overdosering (se Ressurser).