Digidexo.com

Hjem rette for Foot Corns

Hjem rette for Foot Corns


Liktorn er skjerpende betennelser som danner over leddene i tærne og under fotsålene. De er laget av hard hud som har dannet seg over tid, å utvikle en hard kjerne som presser inn i de myke vev av føttene eller ledd. Noen ganger kan en væskefylt sekk utvikling under mais, legger ytterligere press og smerte. Hjem rettsmidler kan bidra til å redusere smerte og kvitte seg med callus og mais.

Endre Sko

Stopp iført sko som gni føttene i området av kornet. Hvis irritasjonen utvikler mellom to tær hvor beina møtes, finne bredere sko slik at foten ikke klemmes. Høy hæl sko ofte føre fronten av foten til å presse mot toppen av skoen, forårsaker ekstra press på enkelte punkter. Slites-komfortable sko inntil liktorn er blitt oppløst.

Suge føttene

Suge føttene daglig, helst før sengetid, i en løsning av Epsom salter og varmt vann for å redusere smerte. Et annet middel er soaking føttene i 20 minutter ved hjelp av en løsning av kamille te for å myke opp callused vev. Gni området forsiktig for å fjerne hardt vev. Noen leger anbefaler å bruke et lim av en del Whitfields salve og en del hydrokortison krem ​​til det berørte området, dekker den med en plastpose og deretter en sokk, og forlater lim på over natten. I morgen, gni området forsiktig med et håndkle for å fjerne myknet hard hud.

Forebygging

Ta forebyggende tiltak for å hindre liktorn fra stadig tilbake. Vask føttene og bruke en fuktighetskrem eller salve daglig for å holde huden myk og callus gratis. Suge dem minst en gang i uken og skrubb dem med en grov håndkle for å fjerne akkumulert vev som kan utvikle seg til en callus. Bruk fot pulver i skoene dine hvis du pleier å ha svette føtter. Bruk alltid sko som holder føttene komfortable og press-fri. Hvis tå leddene trykk sammen, bruke litt lammeull mellom dem for å holde en callus fra utviklingsland.