Digidexo.com

Hva er den raskeste måten å miste vekt hjemme?

Hva er den raskeste måten å miste vekt hjemme?


Den raskeste og sunneste måten å gå ned i vekt hjemme har mye å gjøre med selvkontroll og positiv tenkning. Husk at selv om du kan se en rask endring i figuren din i løpet av den første uken, de første dagene til en uke med vekttap skyldes i hovedsak nedgang i vannansamlinger i stedet for faktiske fett tap. Det er også svært viktig at hvis du redusere og endre hva du spiser som du sikre at nye måten å spise inkluderer en vanlig og nødvendig inntak av vitaminer.

Første trinn

Det er ingen vits slanking til en ekstrem å miste vekt raskt. Dette vil bare produsere humørsvingninger, og så snart du begynner å spise normalt all vekten vil komme tilbake enda raskere enn det tok å miste den i første omgang. Det er også usunt å sulte deg selv. En normal og sunn del av de fleste matvarer bør være omtrent på størrelse med din knyttneve. Dette er den omtrentlige størrelse magen bør være naturlig. Fem små og sunne måltider om dagen i denne størrelsen vil øke stoffskiftet og vil også begynne å krympe størrelsen på magen i løpet av dager.

Unngå

Hold deg borte fra sukker drikker og drikker bare vann og svake urtete. Dette vil hjelpe deg å detox og rense ut systemet ditt mens du fyller opp magen hvis du er vant til å spise mer. Alltid ha et stort glass rent fortsatt vann før du spiser, vil du overrasket over hvor raskt magen vil føle deg mett når du spiser hvis du drikker dine 8 glass vann om dagen. Som dagene går vil du naturligvis begynne å spise mindre.

Ikke la deg lure

Unngå alkohol, spesielt ved måltider, som du er sannsynlig å spise mer hvis du gjør. Alkohol er ikke bare at du skal miste din decorum, men det bidrar også til å redusere følelsen av å være full, slik at du kan spise mer enn hva du ville ha i forhold til bare å drikke vann eller en frukt juice. Aldri spise etter 18:00 hvis du ønsker å bidra til å øke hastigheten på vekttap.

Utøve daglig i minimum 30 minutter. For en morsom treningsøkt, prøve litt dans. Sett på favorittmusikken og innta dansegulvet eller stuegulvet og innen en uke for å gjøre disse handlingene vil du se en stor forskjell i ditt utseende. Sikre at selv om du ikke er sulten, du fortsatt spise et lite sunt måltid hver to eller tre timer 07:00-05:00