Digidexo.com

Hva er symptomene på Bilateral TMJ?

Kjeveledd (TMJ) ligger nær øret, og er en del av kjeven som gjør at munnen til å bevege seg mens du snakker og spiser. Forstyrrelser i kjeveleddet kan utvikle som følge av stress, skade eller strukturelle problemer med kjeve og munn og kan behandles med livsstilsendringer, smertestillende og tann enheter som munnen vakter. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomene på bilateral TMJ er smerter og vanskeligheter med bevegelse av kjeven din.

Pain

Smerter i og rundt kjeven, spesielt rett etter at du gjespe, smile, tygge maten eller åpner munnen vidt er et symptom på bilateral TMJ.

Følsomhet

Tennene kan bli følsom som et resultat av TMJ, på grunn av en økning i mengden av makt utøves når tennene kommer sammen mens tygge.

Jaw dysfunksjon

Som et resultat av bilateral TMJ, kan du være i stand til fullt ut å åpne munnen eller har et begrenset utvalg av side-til-side bevegelse av kjeven din.

Kjeveortopedisk Endringer

TMJ kan forårsake tennene å skifte i posisjon, noe som kan føre til at bittet blir forskjøvet og føre til overdreven slitasje og potensielle brudd på tennene.

Problemer med å spise

Du kan oppleve problemer med å spise visse typer matvarer, for eksempel fiber grønnsaker eller frukt som krever grundig tygging, samt tøffe kjøtt og klissete matvarer som Fiffi.

Effekter

Du kan oppleve vekttap som følge av bilateral TMJ, på grunn av en manglende evne til å tygge og fordøye næringsrik mat.