Digidexo.com

Hvordan styrke Quads Under Knee Therapy

Hvordan styrke Quads Under Knee Therapy


Det finnes flere typer av kneet terapi øvelser for å bidra til å styrke og utvikle de quad musklene som støtter kneet. En av dem er den fulle buen kneet forlengelse øvelse. Gjør disse øvelsene under mellomfasen av gjenoppretting etter skade eller operasjon.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en fysioterapeut før du gjør noen form for kneet terapi øvelser. Denne informasjonen er ikke en erstatning for medisinsk eller terapeutisk råd.

Sitt på en stol eller benk med begge føttene flatt på gulvet. Kontroller at høyden på stol eller benk er ikke for høy eller kort, slik at det er en 90 graders bøy i kneleddet.

Kontraktsmagemusklene og rette ryggen, åpne opp brystet, slik at du sitter opp høy. Hold sidene av stol eller benk hvis det er nødvendig for balanse og stabilitet.

Rett beinet fra kneet og sørg for å holde hofteleddet stabilt. Sakte forlenge etappe opp ved hjelp av firehjul muskler og hold på full forlengelse, eller så nær full forlengelse som mulig, i 10 sekunder.

Pust og sakte bøye på kneleddet, tilbake til utgangsposisjonen. La de quad musklene til å slappe av et sekund, deretter gjenta bevegelsen i en langsom og kontrollert måte for ca totalt 10 reps til å fullføre disse kneet terapi øvelser.

Hint

  • Gjør dette kneet terapi trening etter at du har styrke quad muskler med statiske isometriske bevegelser og tidlig fase terapi.