Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt i en Fight

Hvordan overvinne frykt i en Fight


Dessverre er det en sjanse for at en gang i livet ditt vil du bli møtt med en voldelig situasjon som setter livet ditt i fare. Det er viktig at du mentalt forberede seg på dette øyeblikket lenge før det skjer. Under denne konfrontasjonen, er det viktig at du overvinne den overveldende følelser av frykt for at mennesker naturlig føler når de er truet. Lære å overvinne en slik sterk følelse kan styrke deg når det virkelig gjelder. Å vite hva de skal gjøre når de blir konfrontert med en trussel kan bety forskjellen mellom liv og død.

Bruksanvisning

•  Visualiser deg selv overfor motstanderen og være trygg. Se deg selv som seirende på slutten i stedet for å bli utsatt. Visualisere de måter som du vil slå din angriper i stedet for de skadelige tingene han vil gjøre for deg.

Få sint at du blir truet. Fortell deg selv at motstanderen din har ingen rett til å såre deg på noen måte. Hver av oss har en drivkraft inni. Denne drivkraften kan være dine venner, dine barn eller signifikante andre. Fokus på denne drivkraften og fortelle deg selv at denne personen ikke vil nekte deg retten til å komme hjem til de du elsker. Fortell deg selv at du vil gjøre noe for å stoppe ham, fordi hvis du ikke gjør det, kan din familie har å leve videre uten deg hvis du blir drept.

Fokuser på å skade motstanderen. Måter å skade en angriper inkluderer jamming fingrene inn i øynene, ved hjelp av pannen å knuse inn i hans nese, jamming albuen så hardt som mulig inn i hans brystkasse, eller punching vrangstrupen. Glem å bli skadet. Tenk om de ulike måtene du kan alvorlig skade din motstander å avslutte situasjonen i stedet for de måtene han kan skade deg.

Forstå at du vil sannsynligvis bli skadet. Ikke bekymre deg for å bli skadet fordi denne forsinkelsen kan føre til at du bekymre deg for hva som vil skje med deg som kan lamme deg med frykt. Gå inn i kampen vel vitende om at du vil bli skadet, men du kan overleve det.

Ta selvforsvar trening klasser eller melde deg på en kampsport klassen. Lær effektive teknikker i selvforsvar og praktisere dem når du blir konfrontert med en angriper, slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre og hvordan de skal reagere når den tid kommer.

Tips og advarsler

  • Fighting er en siste utvei, men når du blir angrepet og tvunget til å kjempe, ikke holde tilbake. Angrepet som om livet var avhengig av det fordi det gjør.