Digidexo.com

Daglig Medisinering for Mild vedvarende astma

Daglig Medisinering for Mild vedvarende astma


Omtrent 15 millioner mennesker lider av astma i USA. Denne lidelsen fører til luftveiene for å bli opphisset, noe som gjør det vanskelig å puste. Personer med mild vedvarende astma må ta medisiner daglig for å lindre symptomer.

Typer

Typer medisiner for mennesker som lider av mild vedvarende astma inkluderer bronkodilatorer og inhalerte kortikosteroider. Bronchodialators stoppe symptomer umiddelbart og inhalerte kortikosteroider forebygge symptomer før de starter.

Funksjon

Daglige medisiner som brukes til å behandle mild vedvarende astma gjøre musklene i lungene større, noe som gir bedre pust. De reduserer også betennelse, noe som bidrar til å kontrollere tungpustethet.

Side Effects

Bivirkninger av daglige astma medisiner inkluderer høyt blodtrykk, nedsatt vekst og muskelsvakhet.

Betraktninger

For mange mennesker, fordelene ved å bruke daglige medisiner for å behandle mild vedvarende astma er langt større enn de potensielle bivirkninger. Hvis du vurderer å ta astmamedisin, diskutere fordeler og ulemper med legen din.

Advarsel

Til tross for å ta medisiner daglig, kan en person fortsatt ha et astmaanfall. Hvis du har et astmaanfall søker, legehjelp.