Digidexo.com

nevralt mediert hypotensjon behandling

Hva er nevralt mediert Hypertensjon?

Nevralt mediert hypotensjon har vært nært knyttet til kronisk utmattelsessyndrom. Det er en tilstand der pasienter opplever en rask puls, kombinert med lavt blodtrykk forårsaker ekstrem tretthet, besvimelse og blackouts. Symptomene er særlig akutt når en pasient står i oppreist stilling. Det er ukjent nøyaktig hvorfor eller hvordan tilstanden oppstår, selv om legene postulere at en mislykket refleks mellom hjertet og hjernen kan være å klandre.

Symptomer

Den primære symptomer på nevralt mediert hypotensjon er en levendegjør av hjertefrekvensen og en senking av blodtrykket. Effektene komme plutselig, ofte forårsaker svimmelhet, svette, svakhet i armer og ben og en omtåkethet. Besvimelse, passerer ut og mørkla er også vanlige symptomer.

Behandling

Det finnes ingen kjent kur for nevralt mediert hypotensjon, men flere behandlinger har vist seg effektive. Ikke alle behandlinger som fungerer for alle pasienter, og hver pasient må finne ut hvilken behandling som passer ham best. De vanligste behandlingene bære medisiner som hindrer demping av hjertet og som øker blodtrykket. Økt inntak av natrium er også ofte brukt. Mange behandling planer nå bruke fludrokortison (Florinef), et stoff som hjelpemidler i natrium holdelse.

Hvordan kroppen påvirkes

I tilfeller av nevralt mediert hypotensjon, hjernen, fordøyelsessystemet og huden organ rett og slett ikke får nok blodtilførsel til fungere riktig. Fordi blodet ikke gir kroppen med oksygen raskt nok, smerteaktivatorer, fordøyelsesbesvær og besvimelse eller blackouts kan oppstå, spesielt hvis en pasient står i oppreist stilling som setter mer stress på sirkulasjonssystemet.

Mulige årsaker

Forskning viser at en reflekshandling mellom hjernen og hjertet svikter i tilfeller av nevralt mediert hypotensjon. Når pasientene er i en stående posisjon, mislykkes refleks for å tilveiebringe tilstrekkelig blod til ventriklene i hjertet, forårsaker en bratt fall i blodtrykket. Noen leger postulere at nevralt mediert hypotensjon pasienter har blod pool overdrevet i sine lemmer, og leverer en utilstrekkelig mengde blod til hjertet for å sirkulere gjennom kroppen. Det er ikke kjent om tilstanden er arvelig.

Diagnose

Nevralt mediert hypotensjon er diagnostisert av en tabell vippetest. Leger bruker testen for å overvåke eventuelle forandringer av besvimelse refleks forårsaket av svikt i refleks mellom hjertet og hjernen til å øke blodtrykket. Dersom pasientens blodtrykket synker, mens på samme tid pulsen øker, er de bestemt til å ha tilstanden.

Hvordan diagnostisere Hypotensjon

Hvordan diagnostisere Hypotensjon


Hypotensjon, eller lavt blodtrykk, krever en diagnose av den underliggende årsak for å bestemme graden av pasientens tilstand. Hvis du har lavt blodtrykk, må du oppsøke lege og få en grundig undersøkelse. Noen mener en litt lavere blodtrykk meste av sitt liv, og det aldri påvirker deres helse. For andre kan det bety en alvorlig eller livstruende tilstand. Les videre for å lære hvordan hypotensjon er diagnostisert.

Hvordan diagnostisere Hypotensjon

Tegn blodprøver for generell helseinformasjon og for å bestemme mulige tilstedeværelsen av hypoglykemi (lavt blodsukker) eller anemi (lav blod røde blodlegemer). Begge forholdene noen ganger føre til hypotensjon.

Utfør en EKG, elektrokardiogram, for å teste for hjerteproblemer forbundet med lavt blodtrykk. Gjøres på et legekontor, oppdager denne prosedyre tester for uregelmessig hjerterytme og også noen strukturelle problemer med hjertet.

Gi en ekkokardiogram. Mye som en ultralyd brukes under graviditet, bruker en ekkokardiogram lydbølger for å lage bilder av hjertet og kan avsløre uregelmessigheter i hjerteklaffer og kamre.

Gjennomføre en stresstest, som noen ganger er en enklere diagnostisk verktøy for å bestemme hjerteproblemer forbundet med hypotensjon. Pasienten må trene for å gjøre hans hjerte slå fortere mens testene utføres, for eksempel en EKG, ekkokardiogram eller blodtrykket sjekk.

Bruk en valsalva manøver, en ikke-invasiv prosedyre som kontrollerer det autonome nervesystemet. Den kombinerer en serie dype pusteøvelser med blodtrykk og hjertefrekvens analyse.

Render en tilt bord test, som leger vanligvis utfører for pasienter som har stående lavt blodtrykk eller som besvime uten kjent årsak. En typisk diagnostisk test for nevralt mediert hypotensjon, tilt-bordet evaluerer hvordan en pasient reagerer på endringer i posisjon ved å ha ham ligge på et bord som beveger seg fra en vertikal til horisontal stilling, og dermed simulere beveger seg mellom en stående posisjon og ligge.

Hint

  • Hvis du måler blodtrykket ditt ved hjelp av en gjør-det-selv-enhet i et apotek og synes det er lavt, kontakt lege for å utelukke eventuelle problemer.
  • Hvis legen din trenger mer informasjon, kan han bestille en MR eller PET-skanning av ditt hjerte, to imaging tester som hjelper ham bedre avgjøre om deler av hjertet ditt blir skadet eller svak, eller hvis du lider av en redusert blodtilførsel. Begge testene kan oppdage forhold som andre tester ikke kan finne.
  • Aldri la en besvimelse spell gå ukontrollert av legen din. Det kan tyde på et alvorlig helseproblem.

Hva er årsaken til plutselige fall i blodtrykket?

Et plutselig fall i blodtrykket er svært farlig og kan forårsake andre alvorlige problemer som besvimelse, svimmelhet og selv uventede fall som resulterer i injuries.There kan være mange årsaker til et plutselig fall i blodtrykket og alle av dem er like om og bør tas opp av lege. Hvis ikke behandles, blodtrykksfall kan føre til dødsfall i noen tilfeller.

Sepsis

Sepsis er en tilstand som oppstår når en infeksjon invaderer blodbanen og overvelder kroppens system og organer. Ifølge American Heart Association, bakterier fra infeksjonen produserer toksiner som påvirker blodårene, og kan resultere i en rask og dyp fall i blodtrykket. Dette kan føre til døden hvis ikke raskt behandles av lege.

Ortostatisk hypotensjon

Ortostatisk hypotensjon oppstår når en persons blodtrykk synker etter å ha stått opp fra sittende eller liggende stilling. Denne tilstanden kan oppstå på grunn av noen medisiner som brukes for Parkinsons sykdom, hjertesykdommer eller diabetes. Dehydrering og langvarig sengeleie kan også være en årsak til denne tilstanden. Varsle legen din så snart du er klar over dette problemet er nødvendig. Endre medisiner eller behandling for medisinsk lidelse kan hindre personen fra å bli alvorlig skadet fra et fall på grunn av en besvimelse spell.

Nevralt mediert hypotensjon

Ifølge American Heart Association, er nevralt mediert hypotensjon forårsaket når blodtrykket faller etter å ha stått i lange perioder. Denne tilstanden er mest sett hos unge mennesker og er forårsaket når det er en feilkommunikasjon mellom hjernen og hjertet. Denne tilstanden kan føre til svimmelhet, besvimelse og kvalme. Du bør søke umiddelbar behandling for denne tilstanden.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon eller anafylaksisjokk kan være en dødelig tilstand. Det er forårsaket når noen har en farlig reaksjon på medisiner som penicillin, X-ray fargestoffer, matvarer (for eksempel sjømat) eller bistikk. Tilstanden er markert med en hurtig blodtrykksfall, samt en svelling av personens luftveier. Hvis tilstanden ikke raskt behandlet, kan luftveiene blokkeres og resultere i kvelning.

Dehydrering

Dehydrering kan være forårsaket når du ikke har tatt i nok væske for å erstatte det som kroppen har tapt. Dehydrering kan oppstå på personer som har over utøves, vært utsatt for økte nivåer av varme, eller har hatt kraftig oppkast og diaré. Dehydrering kan resultere i en plutselig blodtrykksfall på grunn av tap av mengden av væske eller vann som bidrar til kroppens funksjon riktig. Tilstanden kan også føre til svimmelhet og forvirring hos en person, og bør raskt behandlet av en lege.

Har Takykardi gi nerveskade?

Hva er Takykardi?

Takykardi er en tilstand der hjertet slår veldig fort - vanligvis mer enn 100 slag per minutt, men det er ikke fra trening eller noen normale ytre stimuli. Takykardi starter i forkamrene (atriene) eller lavere (ventriklene) i ditt hjerte. Hvis du opplever symptomer på takykardi, må du oppsøke lege med en gang for en riktig diagnose, fordi effektene ikke bare stoppe på en rask hjerterytme.

Atrial og ventrikkeltakykardi

Atrieflimmer (den vanligste) oppleves av noen 2,2 millioner amerikanere i alderen 75 år eller eldre, ifølge forskning gjort av Sarver Heart Center. Impulser reise i en rask, men uorganisert måte gjennom ditt hjerte atrium, deretter ned i ventriklene forårsaker uregelmessig, raske hjerteslag. Med atrieflimmer er du i fare for hjerneslag.

Atrieflutter ligner atrieflimmer bortsett fra at impulsene er semi-organiserte i stedet for uorganisert. Atrieflutter bærer også en viss risiko for hjerneslag.

Supraventrikulær takykardi (SVT), som er mer vanlig blant unge voksne, er når hjertet plutselig begynner racing (det kan gå fra en normal 60 slag per minutt opp til 200). SVT kan være forårsaket av en unormal "impuls" forbindelse mellom forkammer og hjertekammer, slik at det elektroniske signalet for et hjerteslag ikke reise på vanlig måte.

Ventrikkeltakykardi er den mest alvorlige. Det oppstår ofte etter at du har hatt et hjerteinfarkt, og utviklet arrvev. Dette arrvev forstyrrer den normale hjerteslag og hjertet kan akselerere fra 120 opp til 200 slag per minutt. Denne typen takykardi kan føre til kollaps eller hjertestans.

Kan Takykardi gi nerveskade?

Takykardi kan påvirke nervesystemet, ikke så mye på grunn av raske hjerteslag, men de vilkår disse hjerteslag utløser, slik som hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesvikt.

Behandlinger for takykardi, særlig behandlinger som involverer kirurgi, kan også forårsake nerveskader.

Diagnostisering og behandling av Takykardi

Legen diagnostiserer takykardi ved å overvåke hjerterytmen og fra resultatene av et elektrokardiogram (EKG) test. Ytterligere tester kan være nødvendig å presisere hvilken type du har, og dens alvorlighetsgrad.

Behandling kan omfatte medisiner, installere en pacemaker for å regulere hjerte, og kirurgi. Det kan også omfatte å lære avspenningsteknikker og biofeedback.

Dysautonomia

Begrepet dysautonomia dekker et spekter av lidelser som påvirker hvordan autonome nervesystemet (ANS) funksjoner. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag noen av disse lidelsene, spesielt endringer i blodtrykket, kan være knyttet til effekten av takykardi.

Dysautonomia utløst av takykardi inkluderer: posturalt takykardi syndrom (POTS) og vasovagal synkope (svekker funksjon av vagus nerve som går fra hjernen ned gjennom spiserøret, lunger, hjerter og inn i magen).

Andre dysautonomic lidelser omfatter mitralklaffprolaps dysautonomia, neurocardiogenic synkope (NCS), nevralt mediert hypotensjon (NMH) og andre ANS ustabiliteter.

Andre typer nerveskader

Høyre hjerte sympatiske nerveskader kan forekomme hos pasienter som opplever enten paroksysmal takykardi, som starter og stopper brått, eller vedvarende atrieflimmer.

Hvis du har en pacemaker installert eller hjertekirurgi, kan disse forårsake phrenic nerveskader. Phrenic nerve hjelper utløse membranen muskelen som lar deg puste.

Hva er årsaken til en rask reduksjon i blodtrykk?

Lavt blodtrykk, også kjent som ortostatisk hypotensjon, er en unormal fall i blodtrykket. Denne tilstanden skjer når blodtrykket etter hvert hjerteslag er lavere enn normalt, melder Qunicy Medical Group i Quincy, Ilinois. Organer som hjertet og hjernen ikke får nok blod. Svimmelhet og besvimelse er ofte et resultat.

Identifikasjon

Gjennomsnittlig blodtrykk ligger mellom 90/60 millimeter kvikksølv til 130/80 millimeter kvikksølv, melder Quincy Medical Group. En dråpe av bare 20 mg kvikksølv kan føre til helseproblemer for visse mennesker.

Typer

Det er tre hovedtyper av hypotensjon - ortostatisk hypotensjon, nevralt mediert hypotensjon og alvorlig hypotensjon. Ortostatisk hypotensjon er forårsaket av en brå endring i kroppsstilling, slik som å bevege seg fra en liggende stilling til stående en. Nevralt mediert hypotensjon, utbredt hos unge voksne og barn, er brakt om når en person har stått for lenge. Alvorlig hypotensjon oppstår fra en rask tap av blod eller støt.

Årsaker

En reduksjon i blodtrykket kan tilskrives medisiner som diuretika, blodtrykk medisin, smertestillende og antidepressiva. Også lavt trykk kan bli brakt videre av visse betingelser, inkludert hjertesvikt, dehydrering og diabetes.

Effekter

En plutselig nedgang i blodtrykk kan føre til uklart syn, svimmelhet og ørhet. Når blodtrykket faller raskt, kan en person faller bevisstløs og alvorlig skade seg selv ved å falle og bryte bein i kroppen.

Forebygging / løsning

En reduksjon i blodtrykket kan være forårsaket av en rekke årsaker. Behandlingen avhenger av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden. I alvorlige tilfeller, antibiotika og et IV kan være nødvendig. Dersom hypotensjon er forårsaket av medisiner, se din lege til å endre medikamenter eller dosering. Andre rettsmidler inkluderer å holde hydrert eller legge til mer salt i kostholdet ditt. Healtblurbs.com anbefaler å prøve naturlig rettsmidler, for eksempel øke øvelse, senke alkoholforbruket, unngå stress, unngå å stå i lange perioder, og spise små måltider fylt med karbohydrater.

Hva er årsakene til Neurocardiogenic?

Neurocardiogenic synkope (NCS) kalles også vasovagal synkope eller nevralt mediert synkope. NCS refererer til et plutselig tap av bevissthet, noe som kan resultere i besvimelse. Tapet av bevissthet er vanligvis ledsaget av en lavere enn normalt arterielle blodtrykket og en langsom hjertefrekvens. NCS er relativt vanlig; ca 3 prosent av alle akuttmottaket besøk blir forklart av norsk sokkel, og om lag 25 prosent av unge voksne vil oppleve minst én episode av norsk sokkel, vanligvis forårsaket av frykt, avsky eller angst.

Symptomer

Ofte oppstår NCS når du står. Før miste bevisstheten, kan en person føle seg trøtt, kvalm, eller svak. Han kan oppleve svetting, magesmerter, hodepine, svimmelhet, synsforstyrrelser eller svimmelhet. Personen kan virke blek, eller huden kan ha en blåaktig cast. Oppkast, desorientering og talevansker kan følge eller følge besvimelse. Symptomene kan vedvare etter at personen gjenvinner bevisstheten.

Årsaker

NCS kan være forårsaket av en mangel på blodtilførsel i hodet eller hjernen, forårsaket ved å stå opp for raskt. Når en person står, sender tyngdekraften blod til den nedre halvdel av kroppen. Normalt justerer kroppen, men de med NCS pasienter kan ikke være i stand til å justere så raskt som andre. Endringer i nivåene av ulike kjemikalier i plasma i kroppen kan også bidra til norsk sokkel. Et lavt nivå av serotonin kan også være tilstede i NCS pasienter. Serotonin er et signalstoff i hjernen og nervesystemet. Lave nivåer av serotonin er generelt genetisk og / eller forårsaket av kjemiske ubalanser i kroppen. Andre studier viser at en høy følsomhet for insulin kan være ansvarlig for norsk sokkel. Insulinfølsomheten er relatert til organer evne til å produsere og behandle insulin. Den organer følsomhet for insulin kan også bli genetisk bestemt.

Triggere

Mens de ovennevnte faktorene forklarer den generelle patologi for norsk sokkel, noen pasienter også har isolert tilfeller av besvimelse eller tap av bevissthet forårsaket av norsk sokkel. Stressende situasjoner eller smerte kan være ansvarlig for å utløse disse isolerte besvimelse hendelser, og / eller for trigger en episode hos pasienter med mer vedvarende norsk sokkel.

Diagnose

En prosedyre som kalles tilt table testing er vanligvis brukes til å diagnostisere norsk sokkel, men testen er ikke 100 prosent nøyaktig, og kan resultere i både falske negative resultater og falske positive resultater. Tilt table testing innebærer spørre pasienten å spole over natten. Pasienten deretter kommer til en leger kontor der han eller hun blir bedt om å ligge på en motorisert bord. Pasienten er fastspent til bordet, og et IV-linjen er satt inn. Etter legging flatt på bordet i 15 minutter, er pasienten invertert på en 60 til 80 graders vinkel i ca 45 minutter. Hvis det oppstår symptomer, pasienten sies å ha norsk sokkel.

Behandling

En rekke ulike behandlinger brukes til å behandle norsk sokkel. En liten innledende studie antydet at Cardioneuroablation kan være nyttig ved behandling av pasienter NCS. Cardioneuroblation innebærer å bruke radiofrekvens for å stimulere autonome forbindelser rundt hjertet, i de tre hovedgangliene.

Manøvrer for å motvirke effekten av sokkelen er generelt en lav pris, lav risiko behandling anbefalt å han flertallet av pasienter som den første metode for behandling. Disse mottiltak inkluderer armbevegelser og benbevegelser. Pasienter som begynner å føle symptomer på en episode kan gripe en hånd med den andre hånden og samtidig skyve begge armene bort fra sine kister. De kan også krysse bena og spente muskler. Endelig kan de sitter med hodet mellom sine knær for en kort tidsperiode. Langsiktige løsninger, som økende salter og væske i kosten, kan bidra til å forhindre ytterligere episoder oppstår.

Hva er et farlig lavt blodtrykk?

Blodtrykket er et mål på den kraft som utøves mot veggene i arteriene som hjertet pumper blod gjennom dem. En blodtrykksmåling er sammensatt av to forskjellige trykk --- diastolisk og systolisk. Systolisk trykk, som beskrevet av den nasjonale hjerte Blood and Lung Institute, er trykket som utøves når hjertet slår og pumper blod. Diastolisk trykk er trykket mens hjertet hviler mellom beats. Lav blodtrykket oppstår når enten det diastoliske eller det systoliske trykket er under det normale.

Funksjoner

En blodtrykks leser statene det systoliske trykket først, etterfulgt av det diastoliske trykket. Normalt blodtrykk, ifølge American Heart Association, er trykket lavere enn 120/80. Lav blodtrykket oppstår når det systoliske trykket er under 90, eller når det diastoliske trykket er under 60.

Betraktninger

Eksperter bruker ikke et bestemt antall for å definere farlig lavt blodtrykk. Blodtrykk som er for lavt for en person kan være normal for en annen. Lavt blodtrykk kan være farlig, ifølge Mayo Clinic, hvis det oppstår plutselig eller om det fører til merkbare symptomer.

Typer

Tre hovedtyper av lavt blodtrykk føre til merkbare symptomer som kan være farlig. Nøytralt mediert hypotensjon (NMH) er lavt blodtrykk som synker etter å ha stått for en lang periode, eller på grunn av ekstrem følelsesmessig stress. Ortostatisk hypotensjon er lavt blodtrykk som oppstår når stiger fra sittende eller liggende stilling. Alvorlig hypotensjon er lavt blodtrykk som kan føre til sjokk, en potensielt dødelig tilstand der blodtrykket er så lav at vitale organer, som for eksempel hjernen og nyrene, ikke får nok blod for å fungere skikkelig.

Symptomer

Vanlige symptomer på potensielt farlig lavt blodtrykk er svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, kvalme, dehydrering og tåkesyn. Andre inkluderer mangel på konsentrasjon, hud som er kald, klam eller blek, tretthet, depresjon og grunne, rask pust.

Årsaker

Medisinske tilstander som kan føre til farlig lavt blodtrykk inkluderer hjerteproblemer, en lite aktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel, lavt blodsukker, dehydrering og overdreven blodtap. Andre er alvorlig infeksjon, mangel på næringsstoffer i dietten og alvorlig allergisk reaksjon. Visse medisiner kan også bidra til lavt blodtrykk. Blant de vanligste er diuretika, alfablokkere, betablokkere, legemidler som behandler Parkinsons sykdom og noen typer antidepressiva.

Fakta om Blood Pressure

Blodtrykket er måling av hvor mye kraft blodet utøver på veggene av arteriene. Blodtrykket leses som en numerisk måling av to krefter. Jo høyere tall, eller i systolisk trykk, måler det trykk som utøves når blodet pumpes gjennom kroppen ved hjertets sammentrekninger. Jo lavere tall, eller diastolisk trykk, måler trykket når hjertet hviler mellom beats. En blodtrykksmåling omfatter det systoliske trykket først, eller på toppen, og det diastoliske trykket sist, eller på bunnen.

Blodtrykket opplesninger

En normal eller sunt blodtrykksmåling er et systolisk trykk på 120 eller lavere, og et diastolisk trykk på 80 eller lavere. Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er definert som et systolisk trykk som er høyere enn 140 og et diastolisk trykk som er høyere enn 90. Pre-hypertensjon er definert av systolisk avlesning mellom 120 og 139 og diastolisk avlesninger mellom 80 og 89. lavt blodtrykk, eller hypotensjon , er definert av en systolisk lesing lavere enn 90 og et diastolisk lesing lavere enn 60.

Måling

Måleenheten for blodtrykket er millimeter kvikksølv, uttrykt i mm Hg. En frisk mal blodtrykk lesning av 120 systolisk og 80 diastolisk er riktig uttrykt som 120/80 mm Hg.

Tar Blood Pressure

Tar en persons blodtrykk er en enkel og smertefri prosedyre som tar bare et minutt eller to. For å måle blodtrykk, er en mansjett, kalles en sphygmomanometer, tett innpakket blant overarmen. En gummiventilen og pære er festet til mansjetten, sammen med en trykkmåler for å gi avlesningen. Å ta lesing, vil en sykepleier eller lege bruke gummi pære å blåse opp mansjetten og et stetoskop vil bli plassert over brakialarterien i albuen. Som luften slippes ut av mansjetten, vil sykepleier eller lege lytte gjennom stetoskopet for lyden av turbulent blodstrøm. Avlesningen på manometeret når lyden av hjertet første juling høres representerer det systoliske trykket. Når lyden stopper, blir det diastoliske trykket notert.

Faktorer som påvirker blodtrykket

Flere ting kan påvirke en blodtrykksmåling, blant annet stress, røyking, smerte og koffein. Noen folks blodtrykk vil stige bare på grunn av stress og nervøsitet for å ha en blodtrykksmåling tatt, en tilstand som kalles white-coat hypertensjon. I tillegg kan noen resept og over-the-counter narkotika endre blodtrykket. I evalueringen av pasienter for hypertensjon og hypotensjon, vil helsepersonell ofte ta en blodtrykksmåling minst to ganger, med opplesninger minst fem minutters mellomrom.

Hypertensjon Behandling

Hypertensjon er en alvorlig medisinsk tilstand som ofte har ingen tegn eller symptomer, fortjener kallenavnet av "silent killer." Flere forskjellige typer reseptbelagte legemidler er tilgjengelige, inkludert betablokkere, tiaziddiuretika, kalsiumkanalblokkere, renininhibitorer, angiostensin-hemmere og angiotensin II-reseptorblokkere. Men å miste vekt, spise en sunn diett lav på salt og mettet fett og får regelmessig mosjon kan også bidra til å bringe blodtrykket til en sunn rekkevidde. Mange leger vil anbefale en endring i kosthold og trening sammen med en reseptbelagte medisiner for å hjelpe pasienter lavere blodtrykk.

Hypotensjon Behandling

I mange tilfeller, vil personer med mild hypotensjon ikke har noen symptomer. I disse tilfellene, og hos personer med mild hypotensjon, som er noen ganger preget av perioder med svimmelhet når du står oppreist, kan behandlingen ikke være nødvendig. I noen tilfeller kan medisiner som Fludrocortisone være foreskrevet i et forsøk på å øke en persons blodtrykk. En lege kan også anbefale å spise mer salt og drikke mer vann for å bidra til å øke blodtrykket.

Hva er årsakene til Neurocardiogenic Synkope?

I et nøtteskall

Neurocardiogenic synkope, også kalt vasovagal synkope eller nevralt mediert synkope, er den vanligste årsaken til besvimelse, ifølge Mayo Clinic. Preget av et plutselig fall i blodtrykket, etterfulgt av tap av bevissthet, neurocardiogenic synkope oppstår vanligvis på grunn av en overdrevet reaksjon på en stress trigger, for eksempel emosjonelle nød. Unge mennesker i puberteten eller hurtige perioder med vekst også ofte oppleve vasovagal synkope.

Det handler om Blood Flow

Fungerende som pumpe regulatorer, til autonome sentre i hjernestammen hjelp regulere blodstrømmen under bevegelse. Når regulatorer glemmer å fungere, er trykket ikke lenger vedlikeholdt og systemet midlertidig stenger ned som blodstrømmen beveger seg raskt bort fra hjernen.

For eksempel som en person står, graviterer blod mot den nedre halvdelen av kroppen og det autonome sentre i hjernen kompensere for endringen i blodstrømmen ved å hemme blodårer i bena og spørre hjertet til å slå fortere.

Feil!

For en person som lider av en besvimelse spell forårsaket av vasovagal synkope, til de autonome sentre i hjernestammen midlertidig funksjonsfeil og savner stikkordet regulere en endring i blodtrykket. På grunn av dette, opplever personen en hurtig bevegelse av blodstrømmen bort fra hjernen. Ettersom blodtrykket i hjernen synker for raskt, mistet bevisstheten personen.

Dette tapet av trykket er midlertidig og det autonome sentre i hjernestammen raskt gjenopprette. Som trykket er gjenopprettet til passende nivåer, vekker den personen føler seg groggy, normalt med en liten hodepine.

Ikke bekymre deg ... Snakk med legen din

Vasovagal synkope, ifølge Mayo Clinic, er vanligvis ikke betraktet som en alvorlig tilstand. Besvimelser forårsaket av denne tilstanden er vanligvis kort med ingen varige bivirkninger.

Imidlertid antyder Mayo Clinic at alle som opplever uforklarlige eller hyppig besvimelse kontakte sin lege. Vasovagal synkope er ikke alvorlig, men det er heller ikke den eneste årsaken til besvimelse. Andre mer alvorlige tilstander, som for eksempel en hjertesykdom, kan være ansvarlig for besvimelser.

The Mayo Clinic anbefaler at behandlinger finnes for pasienter som opplever nevralt mediert synkope i en grad at det påvirker kvaliteten på livet. Avhengig av årsaken til tilstanden, kan en lege forskrive blodtrykket medisiner, antidepressiva eller blodårer constrictors, i tillegg til vanlige behandlinger, for eksempel ben og fot øvelser og elastiske bein strømper. I meget få tilfeller, kan bruken av en kirurgisk implantert elektrisk pacemaker bli nødvendig.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer


Mange tilstander, slik som lavt blodtrykk, angst og ulike medikamenter, kan føre til balanse og svaie problemer. Kroppen din bruker flere systemer for å opprettholde balanse, og hvis en av disse ikke fungerer som den skal, kan ubalanse oppstår, forårsaker du å føle deg ør, kvalm og off-balanse. Mengden av behandling som en ubalanse tilstand vil kreve avhenger av tilstanden i seg selv - kan ta bare noen dager, andre år.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

•  Diskuter din tilstand med legen din. Han vil være i stand til å gjennomføre en rekke tester for å identifisere årsaken til problemet du har og foreskrive en passende løpet av medisinering.

Unngå brå eller raske bevegelser, som for eksempel å stå opp for fort, hvis saldoen problemene er forårsaket av lavt blodtrykk - også kjent som hypotensjon. Dette kan føre til en ekstra blodtrykksfall, forårsaker svimmelhet og bevisstløshet i alvorlige tilfeller.

Gå for regelmessige turer. Øvelse som krever balanse - som gåing og løping - kan hjelpe deg med å administrere din tilstand. Selv mens du står stille, forsiktig flytte saldoen fra den ene foten til den andre. Dette vil bidra til å trene kroppen til å takle eventuelle balanse problemer.

Unngå situasjoner der stressnivået vil stige, som noen balanse Problemene forsterkes ved stress. Hvis du finner deg selv stresset, lindre spenning ved å ta en lang tur eller et varmt bad, eller gjør noen andre aktiviteter som du finner avslappende. Du kan også finne at terapitimer bidra til å roe deg ned.

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over


Ortostatisk hypotensjon er en tilstand som oppstår med et plutselig fall i blodtrykket som en person beveger seg fra sittende eller liggende til stående. Denne nedgangen fører til svimmelhet - "ser stjerner" - svimmelhet eller tap av bevissthet. Denne tilstanden forekommer hyppig hos eldre mennesker, og milde tilfeller av ortostatisk hypotensjon er vanlig i befolkningen generelt. Du kan behandle denne tilstanden under opplesing med mindre det er ledsaget av tap av bevissthet. I dette tilfellet bør noen ringe etter medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle Seeing Stars Etter bøyd over

•  Legg deg ned så snart du føler deg ør. Svimmelhet og synsforstyrrelser - "ser stjerner" - vil sakte forsvinne mens du hviler. Når du føler deg bedre, sakte flytte inn i en sittestilling. Vent i noen minutter før du begynner å stå opp. Dette hviler perioden vil gi blodtrykket tid til å normalisere. Stå opp sakte med et stabilt underlag i nærheten for støtte.

Bruk kompresjonsstrømper i løpet av dagen for å redusere risikoen for ortostatisk hypotensjon. Disse strømpene presse leggen for å bedre blodsirkulasjonen og hindre blod fra pooling i bena. Du kan kjøpe kompresjonsstrømper i en medisinsk forsyning butikken. Sett dem på før du får ut av sengen om morgenen når bena er minst hovne.

redusere risikoen for ortostatisk hypotenstion ved å bo hydrert - spesielt i varmt vær - ved å drikke vann og begrense inntaket av alkohol og koffeinholdige drikker, som øker urinproduksjonen.

Hva er Ildfast Hypotensjon?

Ildfast hypotensjon er en form sirkulasjonssvikt av unapparent årsak. Under eller etter operasjoner, pasienter synes å ha sunn blodstrøm mens kroppens sirkulasjon er faktisk utilstrekkelig. Dødeligheten for tilstanden er høy. Finne årsaken til den ildfaste hypotensjon er avgjørende for behandling. Empirisk studien er nødvendig for å finne årsaken til den ildfaste hypotensjon. Målrettet behandling av årsaken øker pasientens sjanser til å overleve.

Definere Vilkår

Hypotensjon er definert som lavt blodtrykk ved nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. Ildfast betyr ikke å gi etter for behandling, ifølge Medterms.com

Årsaker

Ifølge en undersøkelse utført av Louis L. Smith og Bruce W. Branson i den vestlige Journal of Medicine, er årsakene ildfast hypotensjon hos pasienter skjult blødning, hjerte-katastrofe, lunge katastrofe, sepsis med blodet invasjon, elektrolyttforstyrrelser med eller uten syre -Base endringer, akutt pankreatitt, vaskulær svekkelse av tarmen og akutt binyreinsuffisiens.

Observasjon

Måling av blodvolumet er mindre effektive i å bestemme starten av ildfast hypotensjon. Målingene kan gi normale målinger mens problemet vedvarer. Smith og Branson si måling av sentralt venetrykk er en mer nøyaktig determinate.

Behandlinger

For å gjenopprette en sunn sirkulasjon så raskt som mulig, Smith og Branson anbefale behandlinger for den korte listen over mulige årsaker til ildfast hypotensjon. Hvilke behandlinger brukes bestemmes via medisinsk observasjon. Behandlinger foreslått er å korrigere eventuelle elektrolytt eller syre-base-forstyrrelser, kontrollere sepsis, administrere blodoverføringer, bruke kortisonbehandlinger og fore karkontraherende narkotika.

Tilstand eller komplikasjon

Enten ildfast hypotensjon er et unikt fore medisinsk problem eller den underliggende symptom på et annet problem er et spørsmål for diskusjon. Smith og Branson utfordre ideen om ildfast hypotensjon være en hoveddiagnose som noen ganger definert som irreversible sjokk, og hevder at det ikke er noen tester avgjøre om en pasient er hinsides behandling.

Hva er behandlingen for hypotensjon og nyresvikt?

Hypotensjon og nyresvikt er både alvorlige forhold som du trenger diskutere med legen din. Hypotensjon eller lavt blodtrykk, kan forårsake symptomer som besvimelse eller svimmelhet og kan signalisere at du har en alvorlig hjerte-eller nevrologisk problem. Alvorlig hypotensjon kan frata organer av nødvendig blod og forårsake sjokk. Ifølge en 2008 utgave av nefrologi dialyse og transplantasjon, studier har funnet at nyresvikt, hvor nyrene opphøre arbeider og elektrolytter og avfall kan bygge opp i kroppen din på farlige nivåer, er vanligvis innledes med en episode av hypotensjon.

Behandling for Hypotensjon

Hvis du har hypotensjon, legen din vil mest sannsynlig ønsker å behandle den underliggende årsaken som hjertesvikt, diabetes eller hva som er årsaken til problemet. Hvis legen ikke kan finne årsaken til din hypotensjon, vil han trolig foreslå måter å øke blodtrykket. Løpet av behandlingen vil avhenge av din alder og helse, og kan inkludere bruk mer salt, drikker mer vann og iført kompresjonsstrømper. Legen kan også foreskrive medisiner som Fludrocortisone som bidrar til å øke din generelle blodvolum. Midodrine brukes også fordi det begrenser blodårer, noe som gjør det vanskeligere for blodet å strømme.

Nedsatt Treatment

Det første skritt i behandling av nyresvikt er å finne ut hvorfor nyrene sluttet å fungere og behandle dette problemet. Når den underliggende årsaken er løst, vil legen fokusere på å redusere nivåene av elektrolytter og avfall i kroppen din og gi nyrene tid til å gro. Legen din vil anbefale deg drikke så lite væske som mulig og endre kostholdet slik at du spiser mye mat lastet med karbohydrater. Du vil ønske å unngå å spise protein og kalium mens nyrene reparere. Legen din vil også gi tilskudd for å begrense nivåer av kalium i kroppen din, siden for mye kan forstyrre din hjerterytme.

Dialyse

I de fleste tilfeller av nyresvikt, må du gjennomgå dialyse for å ta giftstoffer ut av kroppen din mens nyrene helbrede. Dialyse bruker en maskin på et sykehus for å fjerne disse avfall ut av kroppen din. Måten det fungerer på er at du er koblet opp til en kunstig nyre og deretter blod pumpes ut av kroppen og inn i den nyre. Du er som regel koblet opp av en blodåre i armen. Mens i den kunstige nyre, blir blodet deretter filtrert gjennom falske membraner og deretter returnert til kroppen. Mindre enn en kopp blod er utenfor kroppen under dialyse.

Kaliumklorid for Hypotensjon

Som hovedelektrolytt inne i kroppens celler, er kalium avgjørende for riktig funksjon av de kardiovaskulære og nevromuskulære systemer. Visse tilfeller av hypotensjon, eller lavt blodtrykk, krever kaliumsalter slik som kaliumklorid, for effektiv behandling.

Beskrivelse og Årsaker til Hypotensjon

Begrepet hypotensjon refererer til en blodtrykk som er for lav til å gi tilstrekkelig blodstrøm til kroppens organer. Hyppige årsaker inkluderer: hjertesykdommer, visse medisiner, blodvolumreduksjon og elektrolytt (ion) ubalanse.

Kalium Beskrivelse

Kalium er en elektrolytt, det vil si en elektrisk ladede ion funnet i blod og kroppsvæsker. Ifølge Medscape, blodet normalt spenner 3,5 til 5 mmol / L (milli-ekvivalenter per liter), med totale kroppskaliumreserver på ca 50 mEq / kg (milli-ekvivalenter per kilo kroppsvekt).

Hypotensive effekten av Hypokalemi

Lav kalium i blodet (hypokalemi) kan forårsake hypotensjon. Medscape definerer hypokalemi som en blod kalium nivå lavere enn 3,5 mmol / L. Moderat hypokalemi er et blodnivå på 2,5 til 3 mmol / L, mens alvorlig hypokalemi refererer til en kaliumnivå i blodet lavere enn 2,5 mmol / L.

Kalium Replacement Therapy

Når årsaken til hypotensjon er hypokalemi, er kaliumklorid salt grepet av behandlingen. Dette ifølge Rx Med, er fordi lavt kaliuminnhold i blodet er vanligvis forbundet med lave kloridnivåene. Men i sjeldne tilfeller kan andre salter være å foretrekke.

Kaliumklorid Formulations

Kaliumklorid er tilgjengelig i væske, pulver eller tablettform. Medscape indikerer at oral kaliumklorid er vanligvis tilstrekkelig for pasienter med mild hypokalemi, mens de med alvorlig hypokalemi krever både intravenøs og muntlig løsninger.

Betraktninger

Sammen med hypotensjon, kan alvorlig hypokalemi forårsake pulsforstyrrelser, slapphet, muskelsvakhet, hjertestans og respirasjonssvikt. På den annen side kan store doser av kalium-klorid i løpet av behandlingen, blir også risikoen for hjertekomplikasjoner.

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt


Nyresvikt oppstår når det er omfattende skader på nyrer forårsaket av tilstander som diabetes og hypertensjon samt medikamentforgiftning. Riktig dosering administrasjon av acetylcystein kan bidra til å forbedre pasient forholdene under dialyse. Det hjelper også redusere risikoen for nyresvikt hos pasienter som er mottakelige for å utvikle tilstanden etter hjerteoperasjon. Det er variable doser og gjennom bruk av acetylcystein blant disse pasientene.

Indikasjoner

Acetylcystein er en tiol-holdig forbindelse indikert for respiratoriske tilstander slik som ved behandling av luftveisinfeksjoner, akutt og kronisk bronkitt, og dens forverring, tykk slimproduksjon og kronisk obstruktiv lungesykdom (emfysem). Det er også indisert for behandling av nyresvikt der sin post kontrastmiddel administrasjon undertrykker proksimale tubulære skader forårsaket av stress mediert antioksidant som kan skade nyrene.

Fordeler

Det er utallige fordeler fra acetylcystein. Sin administrasjon med riktig dosering kan føre til betydelig reduksjon i dødsfall som skyldes hjerte ulykker, forhindre heving av blodtrykk og øker blodtilførselen til nyrene og dermed redusere opphopning av uønskede avfallsstoffer i kroppen som fører til uremisk symptomer som åndenød , ankelen hevelse, oppkast og svimmelhet.

Når den brukes med tilstrekkelig hydrering, bidrar dette stoffet beskytte mot radiografisk kontrast indusert nefropati i hjerteinfarkt pasienter som gjennomgår angioplastikk. Bruken har vært ansett som et ekstra supplement for å beskytte celler mot aldring og kreft. Det gir også kroppen med høye nivåer av anti-oxidant kosttilskudd og hindrer acetaminofen toksisitet som kan skade leveren.

Dosering og administrasjon

Acetylcystein er tilgjengelig i variabel dosering og administrasjon. Den er tilgjengelig i 4, 10 og 30 ml hetteglass. 20 prosent av sin løsning kan fortynnes med sterilt vann for injeksjon eller inhalasjon former og natriumklorid inhalering eller injeksjon. 10 prosent av medikamentoppløsningen kan administreres ufortynnet.

Stoffet kan gis muntlig, intravenøst ​​og som en inhalant. Det anbefales å administrere en forstøvningsoperasjonen dose på 3 til 5 ml fra 20 prosent av løsningen, eller 6 til 10 ml fra 10 prosent løsning gitt 3-4 ganger daglig. Den direkte instillasjon av medikamentet kan bli gjort hver time ved 1-2 ml fra 10 til 20 prosent av oppløsningen. Oral administrering av medikamentet krever fortynning av 20 prosent løsning med diettleskedrikker, inntil den når 5 prosent endelig konsentrasjon.

Advarsel

Store doser av acetylcystein forårsake kvalme når det tas på tom mage. Andre bivirkninger er urticaria, bronkospasme, nasofaryngealt og gastrointestinale symptomer som oppkast, diaré og magesmerter. Dosene bør ikke overskride 500 mg når det tas oralt for å unngå bivirkninger.

Forsiktighet bør også utvises hos pasienter med kjent overfølsomhet for komponenten av stoffet, nyfødte, astmatikere med historie av magesår, gravid og ammende kvinner.

Når du tar dette stoffet alle diuretika, bør smertestillende medikamenter og ACE-hemmere stanses til tidspunktet for inngrepet. Alvorlige allergiske reaksjoner er rapportert som utslett, hevelse i ansiktet, ekstremiteter, og tunge, alvorlig kløe, svimmelhet og problemer med å puste.

Betraktninger

Ekstra forsiktighet må tas med acetylcystein løsning for å hindre forurensning av den sterile løsning siden den ikke inneholder antimikrobielle agent. Medikamentet må være forberedt og utnyttes innen en time. Den gjenværende ufortynnet løsning skal lagres i kjøleskap og må brukes i løpet av 96 timer.

Kan vekttap Årsak Hypotensjon?

Du har sikkert hørt mye om de helsemessige problemer forbundet med hypertensjon (høyt blodtrykk), men mange mennesker er uvitende om årsakene og virkningene av hypotensjon, også kjent som lavt blodtrykk. "Blodtrykket er kraften av blodet presser mot veggene i blodårene dine ... blodtrykket er høyest når hjertet slår, pumpe blodet", ifølge National Institutes of Health. "Når hjertet er i ro, mellom beats, blodtrykket faller."

Årsaker til Hypotensjon

Ifølge den nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, "faktorer eller forhold som forstyrrer kroppens evne til å kontrollere blodtrykket årsak hypotensjon." Forhold som kan forårsake lavt blodtrykk inkluderer hjerteproblemer, graviditet, skjoldbrusk problemer, dehydrering, tap av blod, alvorlige infeksjoner, allergiske reaksjoner, og pankreatitt.

Visse medisiner kan også forårsake hypotensjon. Disse medikamentene er diuretika, antidepressiva, alfa og betablokkere, nitrater, ACE-hemmere, Viagra, og visse medisiner som brukes til å behandle Parkinsons sykdom.

Det er ingen bevis for at vekttap fører direkte hypotensjon, selv om mangel på riktige næringsstoffer i ditt kosthold og dehydrering forårsaket av ekstrem fysisk aktivitet kan føre til lavt blodtrykk. Hvis du har opplevd vekttap på grunn av overdreven trening og endringer i kostholdet ditt, som kan spille en rolle i hypotensjon.

Mens slanking, er viktige vitaminer og næringsstoffer ofte ofret når eliminere visse matvarer. "Mangel på vitaminer B-12 og folat kan føre til anemi, en tilstand der kroppen ikke produserer nok røde blodceller, forårsaker lavt blodtrykk", sier Mayo Clinic.

Dehydrering fra trener kan også føre til lavt blodtrykk. "Dehydrering oppstår når kroppen mister mer vann enn det tar på. Du kan bli dehydrert hvis du ikke drikker nok væske, eller hvis du svetter mye under fysisk aktivitet," i henhold til nasjonale hjerte, lunge og blod Institute.

Behandling for heteslag

Behandling for heteslag


Under normale omstendigheter, kroppen kvitter tilstrekkelig seg av varme gjennom svette. Men når været er ekstremt varmt, kroppen kan ikke være i stand til å holde tritt med etterspørselen. Varme slag, ofte referert til som solen strek, er en alvorlig hypertermiske tilstand, i hvilken temperaturen av legemet løfter seg ukontrollert. Tending til komme plutselig etter en periode med heteslag, er det vanlig blant eldre mennesker. Spedbarn og små barn er blant de som har økt risiko for å utvikle denne tilstanden.

Symptomer

Tegn på at noen kan være lider av klassisk heteslag:
Høy kroppstemperatur, over 104 Fahrenheit. Øker raskt.
Besvimelse eller ustøhet
Forvirring, irritabilitet, uro
Puls kan være svak og treg, eller rask og sterk
Svært lite eller ingen svetting
Varm og tørr hud

Komplikasjoner av heteslag ta beslag, sepsis, koma, hypotensjon, hjertesvikt og nyresvikt, åndenød og lungeødem. Ukontrollerbar koagulering av blodet er en vanlig dødsårsak.

Typer

Det er to forskjellige typer varme strøk. Begge er alvorlige medisinske nødssituasjoner. Anstrengelsesutløst heteslag oppstår under hard trening aktivitet hos friske, yngre mennesker. Nyresvikt er vanlig, og er ledsaget av svette. Vanlig i den eldre befolkningen og de med disponerende helsemessige forhold, oppstår klassisk heteslag i veldig varmt vær.

Årsaker

Varme slag er forårsaket av den manglende evne i kroppen for å kvitte seg med varme, noe som skader indre vev og organer. Spedbarn og barn under 4 år og voksne over 65 har økt risiko.

Andre risikoen for å utvikle heteslag: fedme, fysiske forhold som dehydrering, diabetes og hypertensjon (ukontrollert). Også, bruk av visse medisiner, diuretika for eksempel og street narkotika (dvs. heroin, kokain, PCP og LSD) øke risikoen.

Behandling og First Aid

Senke kroppstemperaturen er det viktigste steget og bør startet i det øyeblikket heteslag er mistenkt. Dette kan oppnås ved å spraye kroppen med kaldt vann, dyppe den i et kjølig bad, innpakning kroppen med kule sengetøy og håndklær og plassere kjøleelementer under armene, hals og lyske områder. Offeret bør flyttes til en skyggefull, kjølig sted vekk fra solen. Medisinsk hjelp skal innhentes umiddelbart. Forsinkelse i å søke legehjelp kan føre til død eller uførhet.

Sykehusinnleggelse er nødvendig for heteslag. Medisinsk personell vil administrere intravenøse fluider og fortsette å bruke metoder for å senke kroppstemperatur. Oksygen er gitt i tilfeller av respiratoriske nød. Urinmengde følges nøye.

Det kan ta alt fra to måneder til ett år å komme seg fra varme strøk.

Andre typer Hypertermi

Heteslag er bare en slags hypertermi. Det finnes flere ulike forhold.

Heat Ødem
Hevelse oppstår i nedre ekstremiteter: ankler og føtter. Periodisk trening og fot høyde hjelper.

Heteslag
Preget av overdreven svetting, svimmelhet, hodepine og generell svakhet. Forhøyet kroppstemperatur på minst 100,4 Fahrenheit, men lavere enn 104 Fahrenheit.

Varme Cramps
Symptomer inkluderer smertefulle muskelspasmer i armer, ben og mage. Dette er på grunn av overdrevent tap av natrium, og kan forekomme ved bruk av diuretiske medikamenter. Det kan være opptakten til heteslag. Effektiv behandling for varme kramper inkluderer oral og intravenøs hydrering og natrium erstatning.

Forebygging / løsning

Ifølge National Institutes of Health, de fleste som lider av varmerelatert sykdom er over 50 år. For å unngå hypertermi, er det viktig å drikke rikelig med vann og frukt eller grønnsak juice. Drikk åtte til 10 8-oz. glass væske hver dag for å holde riktig hydrert. Unngå drinker som oppmuntrer væsketap, for eksempel kaffe, cola og alkohol. Unngå langvarig soleksponering; ikke trene utendørs i varmt vær og aldri la barn være inne i en varm bil. Planlegg å trene tidlig på morgenen, så det er mye kulere i løpet av den tiden av døgnet.

Når følelsen spesielt varmt, komme seg ut av solen og inn i et kjølig sted, helst et sted med air condition, for eksempel et bibliotek eller kjøpesenter. Ta en kald dusj eller svamp bad og drikke vann eller Gatorade.

Hvordan behandle Sepsis

Hvordan behandle Sepsis


I de fleste tilfeller, har kroppen en effektiv måte å bekjempe infeksjoner og bringe kroppen tilbake til helse. Men tilstedeværelsen av sepsis betyr at kroppen selv lider en infeksjon som kan være livstruende. Over 750.000 mennesker er diagnostisert med sepsis hvert år, og mer enn 215.000 vil dø av det. Mens standard behandling kan ikke hjelpe nok folk, tidlig oppdagelse og aggressiv behandling kan senke dødeligheten.

Bruksanvisning

Unn Sepsis

•  Bestem den aktuelle kildekontroll og antiinfektiva. Pasienter med visse vilkår, for eksempel koldbrann og alvorlige brannskader, kan kreve kirurgisk kildekontroll.

2 Lete kardiovaskulære støttetiltak, spesielt siden hypotensjon går ofte sammen med alvorlig sepsis. Dette trinnet innebærer å forbedre blodtrykket og iverksette tiltak for å unngå septisk sjokk.

Skaffe luftstøtte for å begrense oksygene og ventilasjonsproblemer. De fleste pasienter krever enten intubasjon eller mekanisk ventilasjon.

Oppsøk renal replacement therapy for å løse slike problemer som redusert urin og utgang andre symptomer på nedsatt nyrefunksjon.

Lær om blodsukker og behandle unormal insulinnivåer. Hyperglykemi er et vanlig symptom på alvorlig sepsis.

6. Finn ut om aktivert protein-C, et stoff som har vist lovende resultater for å øke pasientens ernæringsmessig støtte.

Tenk andre nødvendige former for støttebehandling, slik som sedasjon eller behandling for dyp venetrombose.

Tips og advarsler

  • Vinne sepsis krever utdanning og forståelse. Se Sepsis.com for omfattende informasjon om denne sykdommen (se Ressurser nedenfor).
  • Når sepsis lander en pasient på intensivavdelingen, er det viktig å stille de riktige spørsmålene. Noen nyttige spørsmål er oppført på Eli Lilly and Company hjemmeside (se Ressurser nedenfor).
  • Sepsis lider skal ikke behøve å føle at de er alene. De kan søke støtte og informasjon fra organisasjoner som Den internasjonale Sepsis Forum (se Ressurser nedenfor).
  • Tidlig påvisning er avgjørende. Når sepsis har spredd seg i hele kroppen, er behandling i de fleste tilfeller for sent.
  • Sepsis har visse faresignaler, slik som unormal kroppstemperatur, pustevansker, unormal hvite blodlegemer og racing av hjertet. Husk at tidlig påvisning gjør det lettere å behandle sepsis.
  • Kjenn risikofaktorer for sepsis. Slike faktorer inkluderer avanserte alder, HIV-infeksjon, alkohol avhengighet, diabetes og visse medisinske behandlinger som kan la en pasient utsatt for økt forekomst av infeksjoner.

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med alternative løsninger

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med alternative løsninger


Lavt blodtrykk (hypotensjon) oppstår når dine konsistente blodtrykksmålinger er ekstremt lav (vanligvis ved eller under 90/60) over en lengre periode. De viktigste symptomene på hypotensjon er tretthet, svimmelhet og besvimelse. Heldigvis, kan du behandle lavt blodtrykk med disse alternative løsninger.

Bruksanvisning

Sug noen rosiner i en bolle med vann over natten. Kom morgenen, spise rosiner sakte og drikke vannet i tillegg. Drikk mye vann, spise små måltider i løpet av dagen og få tilstrekkelig hvile. Redusere bruken av koffein, raffinert sukker og kunstige søtstoffer i kostholdet ditt.

Ingest urter og grønnsaker. Drikk en kopp rødbete juice to ganger om dagen for å forbedre denne tilstanden. Bruk urter som rosmarin, gentian, kola, indisk spikenard og ginseng i en te infusjon. Koke litt vann og tilsett disse urter for å lage te og drikk to ganger om dagen.

Tenk Ayurveda behandlinger for lavt blodtrykk. Avhengig av din dosha type (vata, kapha eller Pitta) kan du ta følgende krydder eller urter: Hvitløk for Vata, cayenne for kapha, og gurkemeie for Pitta. Du kan også bruke kanel, sort pepper og kardemomme. Legg noen av disse til mat som alternative løsninger for lavt blodtrykk

Nyt Epsom salt bad som et middel for denne tilstanden. Forbered et bad ved å oppløse 2-4 kopper Epsom salt i varmt vann. Sug i dette badet i 20 minutter. Tørr friksjon hud børsting kan også være gunstig.

Gjør endringer i kosthold og livsstil. Få tilstrekkelig protein, vitamin C, E, B-kompleks, sink og magnesium fra mat eller ved å ta vitamintilskudd og ta med nok salt i kosten. Innlemme øvelser som turgåing, svømming, sykling eller gjøre noen pusteøvelser.

Prøv fargeterapi som et alternativ middel. Kombiner fargene grønn og gul og bruke dem i perioder på 15 minutter to ganger om dagen i to uker. Bruk denne kombinasjonen i ditt hjem eller bruke klær i disse fargene i to uker.

øke blodtrykket med homeopati, yoga, akupunktur og akupressur. Bruk homøopatisk middel for kost, hagtorn bær og kola. Forbered en te med disse urter og drikke. Lær yoga positurer som kan øke blodtrykket (se Ressurser nedenfor). Få akupunktur eller akupressur behandling med lisensierte utøvere.

Legemidler til behandling av Parkinsons sykdom

Ifølge Parkinsons sykdom Foundation, opptil én million amerikanske borgere lider av Parkinsons sykdom, en degenerativ sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Det finnes mer enn 15 forskjellige medisiner på markedet som bidrar til å redusere symptomene og øke pasientens livskvalitet.

Levodopa

Tretti år siden, levodopa forvandlet ansiktet av Parkinson-behandlinger som det var en av de første medisiner som brukes. Levodopa fungerer ved at den endres til dopamin i basal ganglia. Medisinen er vanligvis kombinert med karbidopa for maksimalt utbytte. Langvarig bruk kan føre til en "on / off" effekt på grunn av varierende nivåer av medisiner i blodet ditt.

Mulige bivirkninger inkluderer ukontrollert bevegelse av lemmer eller munn, ortostatisk hypotensjon, mareritt, hjertebank, kvalme, rødme i huden, hallusinasjoner, tretthet, forstoppelse og forvirring. Levodopa-karbidopa behandlinger kan ikke avbrytes brått, eller du kan oppleve alvorlige, selv livstruende, effekter.

Dopaminagonister

Medisiner som imitere handlingene til dopamin i hjernen kalles dopaminagonister. Disse er vanligvis brukt i de tidlige stadier av Parkinsons sykdom og er ofte kombinert med levodopa senere. Markedet omfatter Requip (ropinirol) og Mirapex (pramipexol). Mulige bivirkninger er kvalme, hallusinasjoner, ortostatisk hypotensjon, forvirring, døsighet og ufrivillige bevegelser.

COMT og MAO-B-hemmere

Stoppe dopamin fra å bli brutt ned, og dermed øke tilgjengelige nivåer av dopamin, er et annet behandlingsalternativ. COMT-hemmere og MAO-B-hemmere utføre akkurat denne funksjonen.

Bivirkninger av MAO-B-hemmere som rasagilin eller selegilin inkluderer ødem, tretthet, kvalme og søvnløshet. Tar en MAO-B-hemmer ved høye doser, mens forbruk av produkter som inneholder tyramin kan føre til en alvorlig tilstand som kalles hypertensiv krise, som er preget av en topp i blodtrykk og en akutt hodepine.

COMT-hemmere som entakapon eller tolkapon kan føre til ryggsmerter, forvirring, urolig mage, ufrivillige bevegelser, endringer i urinen hårfarging og diaré.

Antikolinerge medisiner

Antikolinerge medikamenter kan redusere akutte skjelvinger ved å blokkere acetylkolin i kroppen din. Medisiner inkludert benzotropine og trihexyphenidy (sammen med visse trisykliske antidepressiva og antihistaminer) kan utfylle levodopa behandling. De gjør imidlertid ikke påvirke stivheten eller langsomme bevegelser.

Bivirkninger inkluderer uskarpt syn, tørr munn, forstoppelse, svimmelhet, endret mental tilstand, urininkontinens og problemer med å tisse. Eldre pasienter er mer utsatt for å oppleve negative effekter.

Antiviral medisiner og betablokkere

Antivirale medisiner som amantadin blir noen ganger brukt i sykdommens tidlige stadier, og er ofte foreskrevet sammen med levodopa å redusere ufrivillige bevegelser som kan følge med medisinering.

Betablokkere som propranolol kan være foreskrevet for å lindre alvorlige rystelser. Mulige bivirkninger omfatter blodsukkerproblemer, hjertesvikt, bronkospasme og bradykardi.

Betraktninger

Arbeide tett med legen din og overvåke dine symptomer er avgjørende for de riktige medisiner for å behandle Parkinsons symptomer. Medisiner er også tilgjengelig for å lindre symptomer på depresjon eller andre andre psykiske symptomer som kan være sammenfallende med sykdommen. Mens ingen medisiner har blitt funnet å stanse utviklingen av sykdommen, er fortsatt forskning pågående og håp gjenstår.