Digidexo.com

Urter som er bra for leveren

Urter som er bra for leveren


Trygge og effektive urte rettsmidler er tilgjengelig for nesten alle forhold. Det finnes alternative urte-behandlinger, som tar plassen til tradisjonelle medisinske behandlinger, og komplementære urte-behandlinger, som er i tillegg til tradisjonelle medisinske behandlinger. Sjekk med din omsorg leverandøren for å diskutere hva som er rett for deg å holde leveren sunn.

Urter er allment tilgjengelig i naturlig mat butikker samt online. Pass på at du kjøper naturlige urter, ikke syntetiske substitutter.

Generelt Liver helse vedlikehold

Leveren er det viktigste filtreringssystem for kroppen din, og må holdes sunt. En av de beste tingene du kan gjøre, og den enkleste, er holde seg hydrert - vann er svært viktig for hvert system og spesielt til sirkulasjonssystemet, som omfatter leveren.
For å bidra til å holde leveren sunn, unngå alkohol og fet mat.
Spise så mange av dine matvarer i deres naturlige rå tilstand hjelper leveren å fungere lettere.

Urter for leverfunksjon

Løvetann, lakris, melk tistel, burdock rot, alfalfa og fennikel all forsterke og opprettholde god leverfunksjon. Disse urtene er tilgjengelig i piller, te og decoctions i naturlig mat butikker eller på nettet. Tinkturer bør unngås, fordi de har alkohol tilsettes.

Hva skal unngås

For å hjelpe din leverfunksjon, unngå Comfrey, gentian, kava kava, Pennyroyal, peppermynte, sassafras, Senna, humle og Valerian, som alle kan forårsake toksisitet eller andre problemer for leveren.

Fordeler

Som hovedfilteret for kroppen din, noe du kan gjøre for å opprettholde et sunt leveren hjelper hele kroppen. En usunn leveren kan være kilden til mange lidelser.
Fordelen med regelmessig med urter for å opprettholde leveren helse koste. Urter er ganske billig sammenlignet med kostnaden av reseptbelagte medisiner eller dårlig helse.

Your Blood

Holde blodet rent er den viktigste funksjonen til leveren filtreringssystem. Leveren filtrerer giftstoffer fra blodet og holder dem fra å bygge opp i systemet. Leverfunksjonen er testet av en blodprøve fra din primære omsorgsperson, og testene kan fortelle hva dine høy tetthet lipider, lav tetthet lipider og triglyserider Målinger indikerer. Dette er indikatorer på generell hjerte helse.