Digidexo.com

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Subway er kjent for å være en av de mer næringsrik av alle fast-food kjeder. Men du kan ikke være sunt hvis du ikke betaler oppmerksomhet til de ernæringsmessige fakta av de matvarer som du spiser. Heldigvis stolt Subway seg på å gjøre sin ernæringsmessige informasjon lett tilgjengelig for alle som er ute etter å spise fort og sunn samtidig. Bare gjør litt research kan sette deg i en god posisjon til å holde seg i form.

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Beregning Næringsinnhold på Subway

Søk etter nettsteder som leverer den ernæringsmessige informasjon før du går til Subway. Les Subway hjemmeside (subway.com) og "The Daily Plate" (thedailyplate.com). Begge nettstedene levere næringsinformasjon for elementer Subway.

Ta statister i betraktning. Når du ser på de ernæringsmessige fakta for elementer Subway, sørg for at du tar hensyn til at de ikke inkluderer sauser som majones eller noen form for ost. Dette er viktig fordi å legge fetende pålegg kan legge en overflod av ekstra kalorier. Hvis du vil se de ernæringsmessige fakta av statister, kan du slå dem opp separat på nettsiden, og deretter legge dem til kaloriene i din valgte menypunktet.

Se på servietter. Servietter på Subway har også den ernæringsmessige informasjon for de grunnleggende smørbrød, inkludert veggie, kalkun, skinke og roastbiff, trykket på dem så det er lett å finne det du leter etter når du drar dit.

•  Vurder dine sider. Det er ikke bare sandwich som har kalorier --- det er sidene også. Bestill Subway er skiver epler og bakte chips i stedet for tradisjonelt stekt potetgull som er lastet med fett og kalorier. I stedet for en brus, bestille en brus melk, vann eller diett for å redusere sukkerinntaket.

Føl deg fri til å spørre. Hvis du har et spørsmål om et bestemt sandwich som er ny på menyen, be ledelsen etter fakta. De bør være glad for å hjelpe.

Hint

  • Laste sandwich med masse fett-fri grønnsaker, som spinat, tomat, løk og gulrot, i stedet for mer fetende sauser, ost eller bacon.