Digidexo.com

Slik får Sunn Vekt og Curves

Ikke alle kvinner ønsker wafer-tynne utseende. Faktisk kurvene ikke nødvendigvis er usunn. Kvinner er ment å være curvy for å bære barn. Det finnes sunne måter å få vekt og kurver.

Slik får Sunn Vekt og Curves

Slik får sunn vekt og Curves

•  Øke kaloriinntaket. For å få ett pund, må du forbruke 3500 flere kalorier enn du forbrenner. For å få en kilo i uken, øke inntaket med 500 kalorier om dagen.

Spis sunne kalorier. Det ville være lett å pakke på noen raske kurver ved å besøke fast food-restauranter hver dag. Det er usunn. I stedet øker mat høy i hjerte-sunt umettet fett som nøtter, olivenolje og avokado.

Konsumere større porsjoner. I tillegg til å spise høyere kalorifattig mat, størrelse opp tallerkenen din. Prøv en servering og halvparten av ris (ca en kopp), i stedet for bare en servering.

Spis ofte. Sett av tid (og rom) for ikke bare tre måltider, men også 02:58 store snacks. En god matbit er en servering av hele hvete knekkebrød med peanøttsmør eller en sports energi bar. Dette er sunt, fylling snacks.

Drink. For sunn vektøkning, legge til en kopp 100 prosent juice til frokost, i stedet for bare kaffe. Legg melk til te og kaffe for en kalori boost.

Vekt tog. Aerob trening er flott for toning og slanking ned. Men kombinert med styrketrening, kan du bygge muskler og beef opp din figur. Målet for to til tre dager i uken.