Digidexo.com

Tilskudd i Minnesota for kjemisk avhengighet programmer

Tilskudd i Minnesota for kjemisk avhengighet programmer


Kjemisk avhengighet, ofte referert til som legemiddelavhengighet, er en av de største av alle helsemessige epidemier, som fører til tusenvis av dødsfall hver dag. En rekke stipender tilbys i delstaten Minnesota som er utformet for å bidra til at de som kjemper narkotikaavhengighet i landet med tusen Lakes er i stand til å få den hjelpen de trenger for å slå sine avhengighet.

Harbor Light

Harbor Light er en kjemisk avhengighet behandling og forebyggende program som er sponset av Frelsesarmeen. Frelsesarmeen driver kjemisk avhengighet programmer over hele landet, med Minneapolis å være stedet for sin Minnesota renseanlegg. Harbor Light gir i-pasient behandlingsfasiliteter samt ettervernsovergangsbolig programmer for de som lider av avhengighet til kokain, marihuana, heroin, metamfetamin og alkohol, samt en rekke reseptbelagte medisiner. Mens Harbor Light godtar betaling i form av kontanter eller kreditt og aksepterer også privat forsikring, tilbyr programmet finansiering i form av behandlings tilskudd slik at ingen blir avvist rett og slett på grunn av manglende evne til å betale.

Frelsesarmeen
Harbor Light Treatment Center
1010 Currie Avenue North
Minneapolis, Minnesota, 55405
612-338-0113
usnodrugs.com

Department of Human Services

Minnesota Department of Human Services gir tilskudd midler for å bistå de med narkotika eller alkohol avhengigheter til å søke behandling for å overvinne sin avhengighet. For å kvalifisere for tilskudd midler gjennom programmet, må søkere være bestemt av en lege for å være lider av en kjemisk avhengighet til stoffer som kokain, heltinne, metamfetamin, alkohol eller reseptbelagte legemidler, være bosatt i delstaten Minnesota og være villig til å forplikte seg til behandling på et godkjent Minnesota behandlingstiltaket. Mengden av tilskudd gitt støtte varierer avhengig av type og lengde på programmet nødvendig og på inntekten til søkeren. Interesserte må søke direkte om midler gjennom sin lokale filial av Minnesota Department of Human Services for å se om de er kvalifisert.

Minnesota Department of Human Services
444 Lafayette Road
St. Paul, MN 55155
612-297-3933
dhs.state.mn.us

NASDAD Minnesota

The National Association of State Alcohol and Drug Abuse Directors (NASDAD) tildeler midler i form av rammetilskudd for å bistå i behandlingen av dem som lider av kjemisk avhengighet. NASDAD sin Minnesota gren gir støtte for behandling av reseptbelagte legemidler, alkohol og gate legemidler inkludert marihuana, opiater, amfetamin og sentralstimulerende midler som kokain. I tillegg til å gi støtte til behandling, gir NASDAD tilskudd til å betale for forebyggende programmer i samfunnshus og skoler over hele staten. Interesserte søkere som ønsker å søke om stipend midler i forbindelse med rehab eller forebyggende programmer må søke direkte gjennom NASDAD å se om de er kvalifisert.

NASDAD
Alkohol og rusmiddelforskning divisjon
MN Dept. of Human Services
PO Box 64977
Saint Paul MN 55164
651-431-2460
dhs.state.mn.us