Digidexo.com

Hva er behandlingen for Hair Lice?

Hodelus er parasittiske insekter som lever på den menneskelige hodet og lever av blod. De er et problem hovedsakelig for barn i skolealder og barn i barnehage på grunn av mulighetene for head-to-head kontakt, den primære metoden for overføring.

Gre

Den desidert viktigste delen av hodelus behandling er grundig manuell egg (nit) fjerning. Nøye oppmerksomhet må gjøres for å finne og fjerne hver enkelt egg fordi bare en kan klekkes, moden og begynne å legge opp til seks egg per dag, 100 i en mannsalder.

Over-the-counter behandlinger

Det er flere over-the-counter behandlinger tilgjengelig for hodelus, mange som inneholder plantevernmidler som er spesielt utviklet for å drepe den voksne lus bug. Disse trenger ikke typisk drepe lus egg, men er likevel nødvendig for å behandle infeksjons.

Behandling av Home

Ifølge Medicinenet.com, huset, samt eventuelle gjenstander som infested folk kan ha kommet i kontakt med, må rengjøres grundig. Dette inkluderer støvsuging tepper, sofaer, stoler og til og med madrasser. Sengetøy og klær må vaskes og tørkes på høy varme.

Tilleggsbehandling

CDC anbefaler at infested mennesker har en ny behandling opp til, men ikke før ni dager etter den første, for å sikre eventuelle feil som klekkes etter første behandling blir drept også.

Forebygging / løsning

Medicinenet.com anbefaler jenter med langt hår holde det knyttet tilbake når du er på skolen, barnehagen eller rundt noen andre barn. Regelmessige inspeksjoner bør gjøres også, for å identifisere mulige angrep så snart som mulig.