Digidexo.com

Ansiktsmassasje Metoder

Ansiktsmassasje Metoder


Ansiktet ditt, akkurat som kroppen din, kan påvirkes av stress. Og musklene i ansiktet ditt kan ha nytte av massasje, akkurat som musklene i skuldre, nakke og rygg. En ansiktsmassasje er også antatt å redusere tegn på aldring. Det finnes ulike metoder for ansiktsmassasje. Du kan enten utføre massasje selv eller få det gjort profesjonelt.

Selvtillit massasje

Å trykke lett, feie hendene opp kinnene. Hendene skal ha noen form for olje eller krem ​​i håndflatene. Du kan også bruke to fingre mellom nesen og munnen og lage sirkler rundt munnen. Også lage små sirkler fra broen på nesen til pannen. Du kan massere kinnene dine ved å plassere hendene på kinnbena og trekker dem godt ned i kjevebenet, opp til ørene og tilbake til kinnbena. Å massere øynene, kjøre en knoke i løpet av øyenbrynene og ned på utsiden hjørnet av øyet.

Shiatsu

Shiatsu er en japansk form for massasje og er gjort av fagfolk. Det syssels stretching, pounding og elting. Det viktigste aspektet ved Shiatsu er å legge press på enkelte punkter i ansiktet som antas å være koblet til andre kroppsdeler. For eksempel i området rundt øynene er koblet til magen og galleblæren. Presset på dette området er å lindre hodepine og øyeplager. De områder rundt ørene er også koblet til galleblæren og magen. Press på disse områdene er å lindre tannpine og svimmelhet.

Western-style

Western-style massasje bruker milde streke bevegelser opp ansiktet og små sirkler på musklene. Dette gjøres vanligvis av en massør. Massør først vasker kundens ansikt og deretter begynner massasje med en fuktighetskrem eller en krem. Noen teknikker som brukes i vestlig stil massasje omfatter legge press direkte under øyenbrynene, noe som gjør sirkelbevegelser på kinnet muskler og hodebunnen og stryke ørene.

Akupressur

En akupressur massasje består av stryke teknikker, dyp-elting og banke. En akupressur massasje fokuserer på trykkpunkter for å senke stressnivået og redusere tegn på aldring. Når trykket er lagt på disse punkter, det stimulerer også på andre områder av kroppen. Det antas en akupressur massasje kan øke en persons qi, eller livs force.This massasje er gjort av en profesjonell.