Digidexo.com

Hjem rettsmidler for spedbarn gass problemer

Hjem rettsmidler for spedbarn gass problemer


Infant gass kan være et tegn på kolikk. Dette er definert som konstant gråt i tre timer om dagen minst tre dager i uken. Babyer også utvikle gass mens fordøye laktose og proteiner som finnes i formel eller morsmelk. Hvis du ammer, kan du også bli sende dine tarmproblemer til babyen via morsmelken. Hvis barnet ditt har regulære gassproblemer, er det flere hjem rettsmidler du kan bruke til å lindre problemet

Eliminere matvarer som forårsaker gass

Eliminere matvarer fra barnets kosthold som forårsaker gass. Snakk med legen din for å finne ut om barnet ditt har en melkeallergi eller er laktoseintolerante. Hvis du ammer, bør du også ikke forbruke gassy matvarer eller drikker som krydret mat, cruciferous grønnsaker, belgfrukter, sitrusfrukter og juice, jordbær, tomater, koffein og alkohol. Prøv å kutte ut noen av disse elementene på en gang for å se om barnet ditt reagerer forskjellig når visse matvarer er eliminert fra kostholdet ditt.

Erstatte tåteflasker

Noen tåteflasker slippe inn mer luft enn andre. Dette gjør at babyen kan svelge luft, noe som resulterer i gass. Se over dine flasker og sørg for at hullene ikke er for stor. Du kan også kjøpe flasker som er spesielt utviklet for å redusere overflødig luft inntak eller som hindrer luftbobler dannes i melk eller formel.

Urtete

Fennikel te er en tradisjonell gass og kolikk rette fordi det bidrar til å slappe av mage-tarmkanalen. Legg fennikel frø til kokende vann og la den avkjøles helt. Du kan deretter gi spedbarn en teskje før og etter hver fôring. Hvis du ammer, kan du drikke en kopp, tre til seks ganger per dag. Andre urtete som er kjent for å redusere gass inkluderer peppermynte, dill, anis, glatte alm bark og kamille. Hvis du vurderer kamille te, snakk med legen din først fordi noen mennesker kan være allergisk mot kamille.

Massasje

Masserer eller gni babyens mage kan bidra til å slappe hans tarmkanalen og hjelpe ham å bli kvitt gassen. Massasjeolje laget med et anstrøk av kattemynte og mandel eller olivenolje kan bidra til å øke effekten av massasje. Legging spedbarn på ryggen og beveger bena i sakte sykling bevegelse kan også bidra til å flytte gassen gjennom sitt system. Du kan også legge barnet på magen og gni ryggen for å lindre noe press på hans fordøyelseskanalen.

Heat

Varme kan bidra til å lette noen av ubehag barnet opplever. Gi barnet ditt et varmt bad, men sørg for å sjekke vannet først, slik at det ikke er for varmt for babyens hud. Å plassere en varmeflaske innpakket i et håndkle på magen til babyen vil ha lignende effekter.