Digidexo.com

Hvordan lindre PMS symptomer

PMS eller premenstruelt syndrom, er en samling av symptomer oppleves av noen kvinner før starten av deres menstruasjon. Disse inkluderer oppblåsthet, kramper, humørsvingninger, ømhet i brystene, depresjon, irritabilitet, leddsmerter og tretthet. Litt erfaring ingen av de ovennevnte symptomene, mens andre lider med flere. Det er relativt lett å lindre eller eliminere noen av ubehag forårsaket av PMS symptomer.

Bruksanvisning

Ta et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) for kramper. Disse inkluderer ibuprofen og naproxen natrium. De reduserer hevelser samt gi smertelindring. For å supplere, bruke en varmepute for muskelsmerter og kramper.

Bruk en salisylsyre eller benzoyl peroxide hud behandling for kviser. Begynner denne behandlingen noen dager i forkant av menstruasjon for å hindre utbrudd er nyttig. Hvis en avslapnings skjer, fokusere en punktbehandling med en av de ovennevnte ingredienser på kviser.

Ta et vanndrivende og en multivitamin. En vanndrivende eliminerer overflødig vann vekt (oppblåsthet) som er et problem i løpet av menstruasjon. Reduser inntak av natrium for å bekjempe problemet foran. Mangler av visse vitaminer, slik som kalsium, vitamin B-6 og vitamin E er den skyldige bak mange PMS symptomer. Ta en daglig multivitamin bidrar til å lindre symptomer på grunn av noen mangel på næringsstoffer.

Reduser inntak av koffein og unngå alkohol. Koffein øker bryst sårhet og ømhet. Under mensen, forstørrer det dette problemet. Alkohol er en depressant, så konsumere det rundt når PMS starter anbefales ikke.

Unngå å gjøre store beslutninger og alt for stressende under mensen. Siden irritabilitet og moodiness kjøre tøylesløs, bør noen store avgjørelser som kan skyves tilbake en uke være, for å sikre en rasjonell beslutning. De fleste ting kan vente en uke.

Ta del i noen form for aerobic trening. Dette løfter stemningen, og lindrer noen av de fysiske symptomene på PMS som leddsmerter og kramper ved å få blodet pumpe gjennom kroppen.

•  Snakk med legen. Hvis PMS er alvorlig, flere reseptbelagte alternativer er tilgjengelige for å hjelpe. Prevensjon hjelper noen kvinner redusere PMS symptomer samt progesteron bare piller eller prevensjon skudd. Antidepressiva er et godt alternativ for alvorlig PMS eller PMDD. En lege kan også bestille tester for å utelukke eventuelle andre helseproblemer, og utarbeide en behandlingsplan.