Digidexo.com

Hvordan forbedre selvtillit for menn

Hvordan forbedre selvtillit for menn


Selvtillit stammer fra en velutviklet følelse av selvtillit og positiv selvbevissthet. Miljø og oppvekst har en betydelig innvirkning på utviklingen av selvtillit hos gutter som vil påvirke dem gjennom hele sitt voksne liv. Oppfatning av selvtillit vil også påvirke alle aspekter av en persons liv fra relasjoner til jobbmuligheter. Bygge selvtillit er et kritisk punkt i psykisk helse og lykke. Den beste måten å bygge selvtillit er å lære og utvikle visse positive tanker og atferd.

Bruksanvisning

•  Fokus på sterke sider. Lag en liste over positive egenskaper. Start med personlighetstrekk som for eksempel vennlighet, tålmodighet og integritet. Identifisere noe du virkelig liker med deg selv, enten det er din øyenfarge eller din evne til å synge. Legg til prestasjoner som å vinne et spill, blir navngitt som ansatt i måneden eller skrive en bok. Få hjelp av venner eller familiemedlemmer til å legge positive kvaliteter på listen. Finn aktiviteter eller hobbyer som du har naturlig talent og forfølge dem.

Delta i fysisk form. Regelmessig trening har vist seg fordeler, inkludert å redusere stress og vekttap eller vedlikehold. En sunn og frisk kropp vil øke selvtillit og samtidig forbedre din livskvalitet. Prøv nye treningsprogrammer eller idrett for å utfordre deg selv. Du kan også bli med lokale grupper fokusert på de aktivitetene du liker best som løping, bowling og sykling. Dette vil også hjelpe deg å møte nye mennesker som liker de samme aktivitetene du gjør.

Etablere en liste over nye mål å oppnå. Sett små mål på første til å få en dypere følelse av prestasjon. Eksempler på små mål kan være å kjøre en mil eller lære å lage mat en viss rett. Spor dine mål på et stykke papir som en visuell påminnelse om fremgang og suksess.

Omgi deg med positivitet. Snakk med folk du beundrer og respekterer. Oppsøke deres råd om livet, jobb eller relasjoner. Skaff visdomsord du tror kan ha nytte ditt eget liv. Innlemme bøker om å overvinne hindringer eller suksesshistorier i livet ditt. Gi komplimenter til andre mennesker og gjøre gode gjerninger for andre. Reaksjonen av personer som mottar små kindnesses vil forbedre din sinnstilstand og demonstrere at du har makt til å påvirke mennesker på en positiv måte. Skriv deg selv en motiverende notat og legg den på et sted slik at du kan se det ofte utover dagen. Dette vil hjelpe deg å trene deg til å erkjenne og sette pris på deg selv.

Unngå negativitet når det er mulig. Hvis du er utsatt for negative mennesker på jobb, minimere kontakt med dem utenom eneste profesjonelle interaksjon. Hvis du vet negative eller kritiske mennesker i ditt personlige liv, skille deg fra dem så mye som mulig.

Bruk stemmen din. Snakk opp på jobb, i personlige relasjoner eller sosiale sammenhenger. Del en god nyhet, en ny bok du likte eller en interessant godbit av informasjon som andre kan finne interessant. Engasjere andre i samtalen for å dele ting du har lært - spesielt hvis du er dyktig i visse områder som matlaging, datamaskiner eller idrett. Lære folk hva du har lært og bli en stor ressurs for dem å lære.

Gjennomgå utseende. Legg merke til andre menn du anser for å være godt kledd. Se på deres påkledning og personlig stell. Ser i ditt eget klesskap for å bestemme klesplagg du føler best i. Sørg for at klærne passer ordentlig og trenger ingen mending. Du trenger ikke å kjøpe en helt ny garderobe, men vurdere å legge noen oppdaterte stykker som en fin svart genser eller en sport frakk. Kle på en måte som gjør at du føler deg sette sammen og polert. Stå rett opp. God holdning prosjekter automatisk tillit til andre mennesker. Gjør øyekontakt med folk når samtale med dem. Gjør det til en vane hilsen folk og ser dem i øynene.

frivillig til å hjelpe andre i samfunnet. Å være en positiv bidragsyter til fellesskapet vil ikke bare gjøre at du føler deg godt om deg selv, vil du være å hjelpe andre i nød. Frivillige prosjekter kommer i en rekke som strekker seg fra tilsyn bingo på en pensjonisttilværelse samfunnet å bygge boliger med Habitat for Humanity kategorier.

Record i en notatbok disse ideene, positive sitater og situasjoner som har gjort deg glad. Bruk denne bærbare til å spille inn din takknemlighet. Skriv ned minst fem ting du er takknemlig for hver dag. Se på den stadig voksende listen daglig som en påminnelse om positivitet. Hold notater om de målene du ønsker å oppnå og de du har oppnådd som en påminnelse om din fremgang.