Digidexo.com

Symptomer på en gjær infeksjon i øret

En person underliv kan være den vanligste stedet å få en gjær infeksjon, men det er ikke det eneste stedet. Et annet uvanlig sted er en persons ører. I motsetning til når folk har en genital gjær infeksjon, kan de ikke legge merke til at de har det når det er plassert i øret.

Discharge

I likhet med andre former av en soppinfeksjon, kan de i øret produsere et hvitt utladning rundt lobe. Dette er forårsaket av at kroppens immunsystem reagerer på infeksjonen og forsøker å bekjempe og hindre den fra å invadere kroppen.

Ear Ache

En av de mest smertefulle symptomer på en soppinfeksjon i øret er en øreverk. Denne smerten kan være ganske uutholdelig for personen og kan forårsake alvorlig skade på øret hvis behandlingen ikke er søkt raskt.

Behandling

Når noen med en gjær infeksjon i øret søker behandling, kan legen rense øret og foreskrive en antibiotika medisin. Medisinen vil hjelpe drepe bakterier som er inkludert med infeksjon i øret. Det er viktig å rense øret hjemme regelmessig for å unngå videre smitte.

Årsaker

Ear gjær infeksjoner er forårsaket av en bakterie som vanligvis ligger på baksiden av munnen, flytte opp rørene som går til personens ører. Denne bakterien er på utkikk etter en varm hjem for å overleve og disse rørene er det ideelle stedet å vokse.

Forebygging / løsning

Bidra til å hindre en gjær øreinfeksjon skjer ved å rense ørene dine ut regelmessig. Dette omfatter tørking av innsiden og utsiden av øret. Hvis fuktighet blir fanget inne, kan det hjelpe å varme et varmt hjem for bakterier å akkumulere og vokse.