Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter


Parasitter ofte invadere en persons kropp når de har en overvekst av candida albicans. Denne naturlige sopp kan bli ansporet av dårlig kosthold, stress, et overforbruk av antibiotika eller kortikosteroider og selv klorvann. Killing systemisk candida vil vanligvis bli kvitt parasitter i tillegg. Det er flere hjem rettsmidler som kan rense kroppen for sopp og parasitter. Kombinere kurer vil føre til bedre resultater.

Juicing med rå grønnsaker

Blending grønnsaker og drikker juice er en svært effektiv måte å rense kroppen din og bli kvitt parasitter. Grønnsaker har mye vitaminer og mineraler. Juicing sikrer et flott absorption rate av grønnsakene 'næringsstoffer. Antioksidanter fra disse grønnsakene fremme phagocystosis. Dette er da hvite blodceller rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder parasitter og giftstoffer). Rå grønnsaker har også fordøyelsesenzymer, som kan drepe skytende candida og parasitter. Vanlige rå grønnsaker som brukes i juicing inkluderer agurk, selleri, reddiker, gulrøtter, brokkoli, spinat og grønnkål. Men før du blander disse grønnsakene du må rengjøre dem. Rå grønnsaker bære visse parasitter. Du kan bruke en enkel eddik og vann løsning på grønnsaker for å eliminere disse fremmede inntrengere.

Hvitløk, nellik og Pau d'Arco Tea

Hvitløk kan drepe overflødig sopp, parasitter og deres egg i kroppen din. Det har også antiseptiske egenskaper som bidrar til å helbrede inflammasjon i kolon etter parasittene er eliminert. Antioksidantegenskaper i hvitløk også hindre oksidasjon i kroppens celler forårsaket av parasitten giftstoffer, som er gitt ut som disse mikroorganismene dør. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for å drepe parasitter. Tørket nellik kan også drepe parasitter. Spis dem til hvert måltid, mens behandling av en parasitt problem.

Paul d'Arco te er en urt som du kan bruke i forbindelse med hvitløk. Du kan kjøpe det på helsekostbutikker i enten bark eller pille form. Denne kraftige urten kan drepe parasitter og Candida overvekst. Det hjelper også å bygge immunitet for å hindre påfølgende angrep. Start med en halv kopp per dag og gradvis øke mengden til du er forbruker fire kopper per dag.

Yogurt & Buttermilk

Både yoghurt og kulturmelk har probiotika. Disse er "vennlige" bakterier som kan fylle kroppens naturlige bakterier, som eroderer når kampene candida overvekst og parasitter. Probiotika i noen av disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Buttermilk er ekstremt effektiv for å fjerne parasitter. Prøv å drikke 125 ml kulturmelk sammen med to gram Sprague pulver. Prøv dette for 3-7 dager sammen med dine juicing, hvitløk, nellik og Paul d'Arco te behandlinger.

Lengde på behandling

Det er ingen fast tidsramme for å eliminere parasitter fra kroppen din. Du kan ha visse symptomer som mangel på energi eller diaré. Noen av disse symptomene vil begynne å forbedre med en gang ved hjelp av hjemme rettsmidler. Men det kan ta deg flere måneder å kvitte kroppen for parasitter.