Digidexo.com

brenning i blæren

Hvordan Unn Burns

Å få et brannsår kan være en svært smertefull opplevelse. Burns kan ta lang tid å lege, og ofte etterlate arr. Det du har en mindre forbrenning, kan du behandle det med stor suksess selv hjemme. Første grads forbrenning påvirker bare det øverste laget av huden og kan bli rød og være ganske smertefullt. Andregrads forbrenninger gå dypere og danner vanligvis en blemme. Huden kan bli veldig hoven og smerte kan være alvorlige. Hvis du tror du har en tredje grads forbrenning, er det viktig å søke legehjelp; huden din vil se hvit eller forkullet. Instruksjonene som følger her er for første og andregrads forbrenninger som dekker bare et lite område. For store andre grads forbrenning og noen brenner du tror kan være en tredje grads forbrenning, kontakt lege umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Det er viktig å administrere førstehjelp omgående etter at du mottar et brannsår av alle typer, fordi hvis du lar et brannsår ubehandlet, kan det fort bli verre. Det første du må gjøre er å kjøre det forbrente området under kaldt vann i flere minutter. Denne "kjøler" brenne og hindrer den fra å spre seg og bli verre.

Hvis personen med burn tåler aspirin, er dette en god førstelinjerettsmiddel som kan bidra til å lindre smerten.

Påfør aloe vera salve, frisk aloe vera hvis du har noen, eller en kommersiell brenne krem.

Det er viktig å holde det brenner rent, selv om det er smertefullt å vaske det. Vask det forbrente området forsiktig med vann og mild såpe. Gjenta denne rensing hver gang du skifter bandasje.

Dekk brenne med en ren bandasje. Endre dette dressing hver dag minst en gang, og etter hver gang den blir våt.

Hint

 • Hvis du tror du har mottatt et stort andre grads forbrenning eller tredje grads forbrenning, følg trinn 1 ved å kjøre kaldt vann over det berørte området. Deretter søke legehjelp.
 • Det er lett å unngå solbrenthet, som vanligvis er en første grads forbrenning, ved å bruke en sunblock produkt med høy solfaktor (SPF 30 eller høyere). Husk å søke på nytt et slikt produkt etter å bli våt eller svett mye.
 • Første grads forbrenning kan helbrede på seks dager.
 • Andregrads forbrenninger kan ta opptil tre uker å helbrede.
 • Tredje grads forbrenning ofte tar mye lengre tid å helbrede. Ikke tøyse rundt; gå til legen.
 • Ikke pop blemmer fordi infeksjon kan forekomme.
 • Ikke fjern død hud.
 • Ikke skrelle bort klær som kan bli sittende fast til brenne.
 • Gjelder ikke smør fordi det hjelper ikke dårlige brannskader, og det kan faktisk føre til infeksjon.

Hjemmelaget rettsmidler

Hjemmelaget rettsmidler


Når vi blir syke, har vi noen valg. Se en lege, ri av sykdom eller prøve hjem rettsmidler. Oftest mennesker søker hjemmelaget rettsmidler for forkjølelse å gjøre dem føler seg bedre og forhåpentligvis komme over feilen raskere. For en sta kaldt, kan du prøve hver av disse rettsmidler, som er rettet mot å øke ditt eget immunsystem til bekjempelse av sykdommen.

Bruksanvisning

Start hjemme bøte med sitron og honning. Spe sitronsaft i varmt vann. Lemon vitamin C bidrar til å øke kroppens naturlige forsvar. Legg en teskje honning til din drink. For en sterkere middel, legg i en klype cayennepepper. Drikk denne blandingen et par ganger om dagen.

Drikk en bolle med hvitløk suppe. Kok 3 eller 4 fedd hakket, fersk hvitløk. Hvitløk antas å ha mange medisinske egenskaper, inkludert antiseptiske seg. Oljene i hvitløk vil bidra til å åpne opp luftveier. Å drikke denne suppen hjelper flush giftstoffer og redusere feber. Du kan også legge til en gunstig teskje av løk juice.

Lag en drikk av varm ingefær og sukker. Hakk opp ca 10 gram fersk ingefær og kok den i vann. Legg til dette sukkeret. Du kan også velge å legge ingefær i din varm te, hvis du ønsker det. Ingefær er bra for magen og bidrar til å redusere feber.

Bland en halv teskje gurkemeie i et glass varm melk. Dette vil hjelpe til med sår hals i forbindelse med forkjølelse. Drikk dette en gang eller to ganger om dagen. Og hvis du nøye brenne gurkemeie i ren, trygg container, kan du inhalerer røyken til å rydde opp innelukket lomme passasjer.

Tegn på Helicobacter pylori-infeksjon

Ifølge gichannel.com, bakterie som heter Helicobacter pylori (H. pylori for kort) føre opp til 90 prosent av alle magesår.

Transmission

De fleste mennesker blir smittet av Helicobacter pylori bakterier gjennom forurenset mat og vann, og også fra spytt via person til person kontakt.

Vanlige symptomer

De fleste pasienter rapporterer magesmerter, dårlig ånde, oljeaktig avføring, overdreven raping, mye luft, vekttap på grunn av tap av matlyst, kvalme og oppkast.

Alvorlige komplikasjoner

Som med en hvilken som helst magesår, er det en risiko for perforering, da ulcer spiser gjennom siden av mageslimhinnen. Det er også risiko for blødning hvis magesyre brenner gjennom blodårene. En H. pylori sår kan også føre til en hindring, blokkerer mat fra forlater magen.

Symptomer på Komplikasjoner

Dersom du opplever plutselig sterke magesmerter, blodig avføring, eller starte oppkast opp blod, må du få legehjelp umiddelbart.

Behandling

H. pylori magesår er vanligvis behandles med en to-ukers kurs av antibiotika og syre redusering, sperring noen komplikasjoner.

Diabetikere og blære infeksjoner

Diabetikere og blære infeksjoner


Bekymringer florerer for diabetikere --- og ikke bare om sukkerinntak. Utvikle diabetes setter en person i fare for mange andre forhold, inkludert blære infeksjoner.

Betydning

En 2007 rapport fra National Diabetes Information Clearinghouse anslår at 7,8 prosent av den amerikanske befolkningen har diabetes. Mer enn halvparten lider av blæredysfunksjon på grunn av skade på nervene som kontrollerer blærefunksjonen. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle begge forhold.

Identifikasjon

Blære-infeksjoner, også kjent som cystitis, utvikle seg når skadelige bakterier fra fordøyelsessystemet forplanter seg opp gjennom urinrøret og inn i blæren.

Årsak

Diabetes påvirker negativt aspekter av kroppslig funksjon som beskytter mot infeksjon. Det påvirker også blodsirkulasjonen, som holder infeksjonsbekjempende hvite blodlegemer fra det infiserte området. Hvis cellene gjør nå problem, de er mindre i stand til å innta og drepe de uakseptable bakterier.

Symptomer

Symptomer på en blære infeksjon er en hyppig trang til å urinere, smerte eller brenning i blæren ved vannlating, overskyet eller rødlig urin, trykk over skambenet for kvinner og en følelse av fylde i endetarmen for menn.

Behandling

Legen vil be om en urinprøve for å teste for bakterier og puss. Han kan også be om en ultralyd, en invtravenous pyelogram å forbedre bildene i urinveiene eller en cystoskopi, som er en titt inn på innsiden av nedre urinveier, for ytterligere å undersøke problemet

Det beste hjem rette for andre Degree Burn

Burns kan være forårsaket av noen form for varme mot huden, mot brann, kjemikalier, til damp. Tilstanden har ulik grad av alvorlighet. Ifølge hjem rettsmidler for Burns, brenner første grad skje på de øverste lagene av huden. Andregrads forbrenninger gå inn i dypere lag av huden og kan forårsake rødhet og smertefulle blemmer. Tredje grads forbrenning påvirker alle lagene i huden og muligens muskler og vev. Første grad og noen andre grads forbrenning kan behandles hjemme, mens tredje grads forbrenning bør behandles av en medisinsk faglig.

Symptomer på Second Degree Burns

For å fortelle om du har en annengrads forbrenning, sjekk det berørte området for blemmer. Det vil også se våt, rød og flekkete, og området vil være smertefullt. Hvis det berørte området er større enn 2-3 inches i diameter, se en medisinsk faglig for behandling, tyder kliniske referansesystemer. Ellers kan du behandle det hjemme.

Andre grads forbrenning uten pne Blisters

Hvis huden din ikke er blemmer, bør du kjøre det berørte området under kaldt vann og deretter bruke en kald komprimere - et vått håndkle avkjølt av vann fra springen er best. Ikke bruk is eller iskaldt vann da dette kan forverre huden ytterligere, advarer Kliniske Reference Systems. Ikke bryte åpne blemmer mens du påfører kaldt omslag da dette vil gjøre området utsatt for smitte. Når smertene avtar, eller avtar betydelig, dekke brenne med en steril bandasje. Ifølge Kliniske Reference Systems, salver eller andre aktuelle fett som vaselin bør ikke brukes på den brenne så disse kan holde varmen i. Hvis det brenner er på armer eller ben, heve dem over hjertet, for å redusere hevelse .

Second-Degree Burns med Open Blisters

Hvis blemmene er åpne, ikke kjøre vann over det berørte området som du ville gjort hvis blemmer ble stengt. I stedet dekke brenne med en ren, steril kompress til det åpne såret begynner å gro, Kliniske referansesystemer notater. Sørg for å holde området rent og dekket. Et åpent sår er utsatt for infeksjon.

Hvordan behandle mild Burns

Hvordan behandle mild Burns


Milde forbrenninger er en av de vanligste skadene som oppstår i hjemmet eller på arbeidsplassen. Behandling av dem er lett og meget viktig for å hindre infeksjon eller ytterligere skade.

Bruksanvisning

kjøle ned området. Det første du ønsker å gjøre er å kjøre kaldt vann over brannskaden i ca 20 sekunder. Dette vil stoppe varmen fra å gjøre ytterligere skade på huden din.

dekke det opp. Du vil ønske å dekke den brenne med en ren, tørr klut for å redusere risikoen for infeksjon. Pakk den lett med noe sånt som gasbind.

sooth IT. Du kan lindre smerte og hevelse ved å bruke kremer og salver som inneholder aloe vera. Påføring 0,5% hydrokortison krem ​​til det forbrente området kan også hjelpe.

KEEP IT COOL. Fortsett å bruke kaldt vann for å lindre brenne, kjører det under kaldt vann eller ta hyppige dusjer kan bidra til å holde smertene unna.

medisinering. Du kan også ta flere over disk medisiner for å hjelpe med smerte og hevelse. Paracetamol (Paracet, Panadol) for smerte. Ibuprofen (Advil, Motrin), Aspirin (Bayer, Bufferin) eller Naproxen (Aleve, Naprosyn) som en anti-inflammatorisk.

Hint

 • Slutte å røyke mens brenningen er healing, senker blodtilførsel og forsinkelser vev reparasjon
 • Hvis symptomene blir mer alvorlig eller hyppig, gå til legen din.
 • IKKE bruke is til å kjøle ned brannskade
 • Ikke spre smør eller olje rundt brenne, kan dette føre til ytterligere skade.

Hjem Behandling av etseskader

Kjemiske brannsår vanligvis skjer når huden kommer i kontakt med alkaliske stoffer eller syrer. Det finnes mange produkter rundt i huset som kan føre til kjemiske brannsår, for eksempel lut i en renere å åpne avløpet, svovelsyre i et desinfeksjonsmiddel for toalettskålen og fenoler i de fleste rengjøringsprodukter. Når disse produktene kommer i direkte kontakt med huden, kan produktet forårsake kjemiske brannsår.

Bestem Burn Degree

Det er tre brenne stadier som bestemmer dybden av brannskade. En førstegrads forbrenning påvirker bare det øverste laget av huden og etterlater en mild brenne. Symptomer på denne typen brenning er det brente området hevelse og være smertefullt, men ikke umiddelbart blemmer. Denne type forbrenning kan bli behandlet med et antibiotikum krem. Andre grads forbrenning trenge det midterste laget av huden, med symptomer være rødhet, swelilng, smerter og blemmer. Du bør søke lege så snart som mulig. Tredje grads forbrenning er den verste typen, hvor det brenner penetrerer til og gjennom det tredje laget av huden. Med en tredje grads forbrenning, det er alvorlig skade på nervene, så det brenner er ikke smertefull. Huden blir misfarget og har et skinn-lignende utseende. Søk øyeblikkelig legehjelp for dette stadiet av burn som det kan føre til livstruende problemer hvis den ikke behandles umiddelbart.

Behandling

I de fleste tilfeller er det øverste laget av huden påvirkes ved bruk av disse produkter, men i noen tilfeller en alvorlig brenne på overflaten huden kan trenge dypere, forårsaker skade på muskel- og fettvevet. Jo lenger den kjemiske forblir på huden jo dypere brenningen kan trenge inn i huden. Det er viktig å fjerne eventuelle forsiktig klær som kan være forurenset. Vask området umiddelbart med kaldt rent vann og fortsette å skylle i minst 30 minutter for å bli kvitt den kjemiske. Hvis du får noen av det kjemiske stoffet i øynene, skyll med kaldt rent vann og søke legehjelp så raskt som mulig. Et unntak flushing ville være hvis du skulle komme i kontakt med metall natrium som er en industriell kjemisk. Dette kjemikaliet vil reagere på vann og gjøre den brenne verre hvis vann påføres. I dette tilfellet må du søke legebehandling samtidig.

Blemmer / Infeksjon

Som med alle brannsår, blemmer er en del av helbredelsesprosessen og blemmer vil bryte på egen hånd når du er klar. Ikke stikk blemme, da det kan føre til en infeksjon å utvikle. Som blemmer bryte, bearbeid området med en ren klut eller klut og holde det så rent som mulig. Burns er den mest smertefulle skaden mulig og er mest utsatt tilstand er det for infeksjon. Hold brenn områdene rene og så tørr som mulig. Hvis feber utvikler eller området synes å være å endre farge eller hevelse, må du kontakte lege umiddelbart.

Leddsmerter Øvelser

Leddsmerter Øvelser


Selv om trening kan være det siste du tenker på, trene smertefulle ledd kan faktisk bidra til å lindre smerte og stivhet. En blanding av stretching, styrketrening og aerobic trening kan hjelpe deg å gjenvinne fleksibilitet og opprettholde en positiv sinnstilstand.

Stretching

Stretching hjelper deg å bevare et godt utvalg av bevegelse i leddene. Uten det, vil leddene føles stiv og lite fleksibel, og dette stivhet vil forverre smertene.

En god stretch for kneet felles smerte krever at du ligger flatt på magen på et flatt underlag. Hold benet rett og løft den 03:57 inches av bakken. Prøv alternerer med andre beinet, og også prøve å holde hvert ben i luften i fem sekunder eller til du føler en god "brenne" i lårene.

Resistance Training

Styrketrening vil styrke musklene rundt smertefulle ledd. Sterkere muskler vil ta presset av leddene som du utføre daglige oppgaver og også gi stabilitet for leddene. Den "motstand" i styrketrening kan være alt fra tunge vekter til vannet i et svømmebasseng; noe som tvinger deg til å øve press vil gjøre.

Den vanlige push-up er en folkelig motstand trening. Hvis smertene holder deg liggende horisontalt og ute av stand til å fullføre øvelsen, kan du prøve å skyve mot en vegg. Stand 2 meter fra veggen, plasserer håndflatene mot veggen i skulderbredde, og presse deg inn i en stående posisjon. Gjenta så mange ganger som du kan, og holde oversikt over fremgangen fra dag til dag.

Aerobic Exercise

Selv om jogging og løping er populære former for aerob trening, er de ikke tilrådelig med mennesker med leddsmerter. Denne high-impact aktiviteten vil faktisk forverre kneet felles smerte, og det er mange andre måter å få hjertet til å pumpe.

Lav effekt øvelser som turgåing, svømming eller sykling vil gi deg de samme resultatene uten å gjøre din smerte verre. Start ut sakte, og som alltid når du starter en ny treningsøkt rutine, bør du kontakte lege først.

Hvordan behandle brannofre

Førstehjelps ferdighetene er viktige redskaper for å ha. I tillegg til HLR og Heimlich sertifiseringer, få opplæring i førstehjelp for brannskader. Å vite hvordan å behandle brannofre er viktig i tilfelle en ulykke eller brann. I disse minuttene før hjelper ankommer, kan du brenne behandling ferdigheter hjelpe brannofre. Effektiv innledende brenne behandling kan bidra til å bekjempe infeksjon og hjelp i helbredelsesprosessen.

Bruksanvisning

•  Sørg for at offeret har en puls og puster. Hvis det er nødvendig, utføre HLR (hjerte-og lungeredning) for å gjenvinne puls og åndedrett.

Vurdere brenne. Burns er klassifisert i grader og hver grad krever en annen behandling. Se tips i denne artikkelen for en fullstendig beskrivelse av hver type burn

Unn tredje grads forbrenning først da disse er de mest alvorlige. La klærne på brenne. Rive den av kan forstyrre den skjøre vevet under. Hvis en lem er brent, heve den over hjertet å bremse blodstrømmen. Dekk den brenne med en ren steril pad fuktet med kaldt vann. Hvis en steril pad ikke er tilgjengelig, bruk en ren klut eller håndkle. Vente på hjelp.

Se på andre grads forbrenning neste. Kjør kaldt vann over området jevnt i fem minutter. Ikke is det. Dekk den med gasbind pakket løst. Ta en over disk smertestillende som ibuprofen for betennelser og smerte. Med mindre dette brenne dekker et stort område av huden, mer enn tre inches, legehjelp sannsynligvis er ikke nødvendig.

Neste, ta hensyn til første grad eller mindre brannskader. Behandle disse samme som de andre grads forbrenning. Men gasbind wrap og smertestillende medikamenter kan ikke være nødvendig. Første grads forbrenning blir ofte beroliget etter å ha kjørt dem under kaldt vann.

Hint

 • Første grads forbrenning påvirker bare det øverste laget av huden og er den minst alvorlige. Se etter rødhet og betennelse.
 • Andregrads forbrenninger påvirker de to øverste lagene av huden. De er preget av blemmer og hva Mayo Clinic beskriver som «en intenst rødlig, flekkete utseende." Smerten med denne brenne er verre enn en første grads forbrenning.
 • Tredjegrads forbrenninger påvirker alle hudlagene, samt bein, muskler og fett. Huden vil vises svertet. Det kan også se ut som et tørt hvitt såret. Fordi nerveendene har blitt ødelagt, tredje grads forbrenning er generelt smertefri.
 • Ikke flytt en tredje grads forbrenning offer hvis mulig, kan gjøre det forverre alvorlige skader. Også avstå fra å kjøre vann over slike brannsår. Det kunne sende offeret inn i sjokk.
 • Ikke "pop" vabler på en andre grads forbrenning. Det utsatte området kan raskt bli smittet.

Neti Pot kur for Snorking

I 2007 på Oprah, Dr. Mehmet Oz introdusert neti, den gamle indiske praksisen med neseskylling med varmt saltvann ved hjelp av en neti pott. Han siterte fordeler inkludert lindring fra lunger, allergi og kaldt symptomer, bihulebetennelse og snorking. Ved hjelp av en neti potten for å kurere Snorking er enkelt, forutsatt at du holder noen forholdsregler i tankene.

Slik fungerer det

Ved hjelp av en neti potten for å rense nesegangene løsner slim og bidrar til å flytte den ut av kroppen. Dette avlaster presset og fjerner lunger, bedre klart å puste og lindre to vanlige årsaker til snorking.

Prosedyre

Fyll neti potten med en godt omrørt blanding av ca 8 gram lunkent vann (destillert er best, eller koke vann og vent til den er avkjølt) og 1/4 ts salt. Len deg over vasken; mens du puster gjennom munnen, tilt hodet til den ene siden og sette tuppen av neti potten tuten på innsiden kanten av den øvre neseboret. Tippe nøye neti potten slik at vannet renner rolig inn gjennom den øvre neseboret og ut den nedre. Når du er ferdig, skifte side.

Forholdsregler

Nesegangene er møre. Unngå å bruke for mye salt i blandingen din, da dette kan brenne bort flimmerhårene, eller lite hår i nesen, og irritere neseslimhinnen. Av samme grunn, unngå å bruke vann som er for varmt eller for kaldt. Ikke sett neti potten tuten for langt inn i nesehulen heller, som neseslimhinnen rive enkelt.

The Effect of Cinnamon Cassia Pulver i Type 2 Diabetes

The Effect of Cinnamon Cassia Pulver i Type 2 Diabetes


Kanel har blitt brukt som et krydder og tilsetningsstoff i mange år. Ifølge Amy Campbell of Diabetes Self-Management, har den blitt brukt til medisinske formål i det gamle Egypt, Kina, India og andre deler av verden. Nylige studier har sett på hvorvidt det er nyttig i behandlingen av type 2 diabetes.

Optimal dosering

En studie ledet av Dr. Alan Khan hadde tre forskjellige grupper som tar kanel, hver av dem på en annen dose. Mens det var ingen forskjell i resultatene, mens de tok den, varte de gunstige resultatene den lengste etter opphør kanel supplement i gruppen som tok ett gram per dag.

Blodsukker

Khan målt fastende glukose nivå da studien begynte, og deretter målt dem igjen ved avslutningen av studien 40 dager senere. Gjennomsnittet fastende blodsukkernivå ble redusert i kanel grupper med 18 prosent til 29 prosent.

Andre Blood kjemi

Khan observert at det var effekter på blod kjemi som utvidet utover reduserte blodsukkernivået. Han bemerket at det var reduksjon i triglyserider, LDL kolesterol og generelle kolesterolnivået i gruppene tar kanel.

Dissenterende Bevis

En annen studie, ledet av Dr. William L. Baker, så på en rekke studier som hadde brukt kanel og rapportert blodsukkerresultater. Det var ingen signifikant forskjell mellom de kanel og placebogruppen.

Sikkerhetsbekymringer

Ifølge Campbell, noen mennesker er rapportert å ha en allergi mot kanel. I større doser kan den forårsake at huden til å brenne, og sårene til å utvikle seg i munnen. Ellers er det generelt ansett som trygt.

Hvordan behandle en Burn på en underarm

Behandlingen av et brannsår på underarmen er tid følsom, som du ønsker å unngå smitte. Burns også kan føre til skader på huden. Avhengig av årsak og alvorlighetsgrad, kan dette mest sannsynlig bli behandlet hjemme.

Bruksanvisning

Behandling

•  Kom deg bort fra alt som er brennende underarmen.

Få den brente underarmen under kaldt vann umiddelbart. Gjør dette i flere minutter.

Se etter peeling, blærer eller forkullet hud. Hvis huden blir forkullet, kan det være nødvendig med medisinsk behandling. Hvis huden blir blærer eller peeling, sette den brente underarmen tilbake under kaldt vann. Dekk brenne i en ren hvit klut, som fargestoffer kan forårsake irritasjon.

Påfør en over-the-counter spray eller lotion for å lindre smerte og langsom hevelse hvis det brenner er mindre brannskader, huden rødmet. Beskytt brenne med en steril bandasje, men ikke for stramt, da dette kan føre til irritasjon. Ta en over-the-counter smertestillende hvis det er nødvendig.

Hint

 • Hold en over-the-counter brenne lettelse spray eller salve med medisinske forsyninger. Burns trenger tid til å gro, så pass på å bruke vide klær som du ikke vil at stoffet til å irritere huden. Aloe vera gel kan bidra til å redusere smerter og blemmer.
 • Ikke bruk smør til å behandle en underarm brenne da det kan forårsake infeksjon og irritasjon. Se etter tegn på infeksjon, og blemmedannelse og avskalling av huden. Du må kanskje søke legehjelp. Oppsøk lege dersom det brenner offeret føler svimmel, opplever kaldsvette, skjelver eller har feber.

Kilder Smog

Kilder Smog


Smog består av forurensninger i luften som gir det inntrykk av en røyk eller tåket utseende, derav betegnelsen "smog". Smog er vanligvis finner i tett befolkede områder, og forurensninger i luften gi smog enten disig utseende eller en lukt. Smog kommer ofte fra biler og nytte fabrikker, og det er mest fremtredende i sommermånedene fordi varmen i atmosfæren reagerer med forurensninger i ozon.

Partikkelforurensning

Også kjent som partikkelmateriale, er denne kilden til smog ofte et resultat av forurensninger som stammer fra aerosoler, sot og kullstøv. Flytende dråper - for eksempel de som finnes i spray hairsprays eller spray maling - er også sluppet ut i atmosfæren; de forårsaker smog når blandet med ozonet. Andre kilder til forurensning partikkel inkluderer eksos fra transport, brenning av trevirke, bygging eksos og aktivitet og forurensing utløst av landbruket. Disse forurensningene kan forårsake smog å skje når som helst i løpet av dagen, siden de blande seg med bakkenært ozon.

Nitrogenoksider

Nitrogenoksider er menneskeskapte kilder til smog. Den dominerende årsaken til dette smog er funnet innenfor industrielle anlegg fra kjeler og kullkraftverk, men det er også avledet fra forbrenning av drivstoff funnet i biler og bensinmotorer fra hageutstyr. Denne kilde for smog oppstår fordi 80 prosent av luften inneholder nitrogengass, som brenner når det er brennstoff brenner i atmosfæren.

Flyktige organiske forbindelser

VOC eller flyktige organiske forbindelser er kilder til smog som består av damper som når bakkenivå ozonlaget. VOC kommer fra steder som avgir gasser som karosseri sko, trykkerier, lakkeringsverksted, renseri, bensinstasjoner, kjemikalier avledet fra landskaps og forbrenningsmotorer som lokomotiver som går ut av diesel, lastebiler, biler og båter. Den føderale Clean Air Act setter standarden for å redusere smog forurensning gjennom å rydde opp kull planter, redusere forurensning med biler, og oppmuntre til bruk av offentlig transport for å redusere det totale forurensning.

Hvordan løse øret kirurgi

Hvordan løse øret kirurgi


Store ører kan være en kilde til angst og forlegenhet, spesielt for barn. I motsetning til andre former for kosmetisk kirurgi, øre kirurgi (også kjent som otoplasty) utført på både barn og voksne.

Bruksanvisning

Gjenopprette fra øre Surgery

•  Bruk de spesielle pannebånd gitt til deg av legen din når dine bandasjer fjernes. Disse pannebånd trenger å bli slitt i flere uker for å bidra til at ørene gro på en måte som gir deg det utseendet du søker. Vær spesielt nøye med å bære din pannebånd på kvelden, siden ørene er mest sannsynlig å miste sin korrigert form som du sover.

•  Hold deg positiv. Ørene kan være større enn du hadde håpet i dagene rett etter operasjonen, men vet at dette er bare en bivirkning av hevelse. I løpet av noen dager, vil hevelsen avtar, og størrelsen på ørene dine vil avta.

sove på en myk pute som du gjenopprette fra øre kirurgi. Vær forsiktig med å ligge rett på ørene.

Vent før du shampoo. Det anbefales at du avstår fra sjamponering for 5 til 7 dager etter operasjonen.

Hev hodet ditt mens du sover. Dette kan bidra til å forebygge og redusere hevelse.

Hold hodet kaldt. Bandasjer og pannebånd kan gjøre ørene og hodet varmt og ubehagelig. Hvis øret kirurgi gjøres når det er varmt ute, må du kontrollere at utvinning området er aircondition for optimal komfort.

Bruk håret ditt til å kamuflere blåmerker. Hvis du har langt hår, velge en frisyre som lar deg skjule bivirkninger av prosedyren under utvinning perioden.

Tips og advarsler

 • Det tar vanligvis ca seks uker å fullt igjen fra otoplasty. Imidlertid bør voksne være i stand til å gå tilbake til arbeid etter et par dager. Barn vanligvis trenger minst en uke med utvinning tid før de blir sendt tilbake til skolen.
 • Vanlige bivirkninger av øret kirurgi inkluderer mindre blåmerker og verkende eller bankende følelse i ørene. Du kan også oppleve en stor hevelse i dagene umiddelbart etter inngrepet.
 • Ikke bruk fønefunksjon som du gjenopprette fra otoplasty, eller andre enheter som kan utsetter ørene for ekstrem varme eller kulde. Ørene dine vil være ganske nummen i dagene etter operasjonen. Hvis du bruker en hårføner, for eksempel, kan du risikere å brenne seg, siden ørene dine ikke vil være følsom nok til å fortelle deg at denne skaden er oppstått.
 • Kontakt legen din umiddelbart dersom du opplever komplikasjoner som infeksjon, langvarig hevelse og blødning, løsnet eller popped sting, eller hørselstap.

Hvor mange kalorier du har Må brenne å miste en kilo?

Telle kalorier er en vane fremmes av mange vekttap eksperter, men når du går for å sjekke vekten på en skala, er vekten din registrert i pounds. Det kan være frustrerende å begrense kaloriinntaket og trene ennå se lite eller ingen forbedring når du går til skalaen. For å lykkes i vekttap, må du oppnå et netto kalori underskudd hver uke i løpet av flere måneder.

Kalorier i Fat

Det enkle svaret på hvor mange kalorier må brennes for å miste en kilo i vekt er i hovedsak antall kalorier i en kilo fett. Siden fett er den viktigste kilden til uønskede lagrede kalorier i kroppen, når folk snakker om å brenne i vekt, de er nesten alltid henviser til kroppsfett. Det er ca 3500 kalorier i en kilo fett. Dette betyr at hvis du var å øke kaloriforbrenningen 3500 en uke, og holdt kostholdet uendret, vil du potensielt ende opp ca £ 1 lettere på slutten av uken enn du ellers ville ha. Feilen med å behandle en viss mengde kaloriforbrenning som tilsvarer en viss vekttap, er at du ikke utlede all din energi fra kroppens fettlagre - det meste av det kommer fra kaloriene du spiser.

Kaloriinntaket

Kaloriinntak er en viktig komponent av hvor mange kalorier du trenger å brenne å felle en kilo fett i kroppen din. Si at du spiser 2000 kalorier om dagen. Selv om du skulle brenne 3500 på en enkelt dag, (som ville ta en enorm innsats, for eksempel kjøre en maraton) du ikke ville brenne en kilo kroppsfett. Over halvparten av kaloriene du har brent ville ha kommet fra maten du spiste, så bare 1500 av de forbrente kalorier ville komme fra kroppen fett. De nøkkelen til å miste en kilo fett brenner 3500 kalorier mer enn du forbruker. Derfor er den sanne mengden kalorier som må brennes for å miste en kilo i vekt alltid mye høyere enn 3500.

Losing Vekt

Siden kroppen trenger å konsumere mat for å opprettholde seg selv, er det ikke forsvarlig å forsøke å brenne store mengder kroppsfett i en dag eller to gjennom intense treningsøkter. Når kroppen funker, krever det energi. Karbohydrater kan brytes ned og gi energi raskere enn ren kroppsfett. Hvis legemet er tvunget til å stole bare på kroppsfett, vil energinivået synke og nivået av intensiteten av en trening vil falle, noe som til syvende og sist kan hemme kalori brenning. Nøkkelen til å miste vekt er å opprettholde en netto kaloritapet hver dag for en lang tidsperiode.

Si at du spiser 2000 kalorier om dagen, men mellom mosjon og normal kroppslig energiforbruk du forbrenner 2500. Etter en ukes tid, vil du ha felle totalt 3500 kalorier over hva du har spist, som vil være omtrent tilsvarende £ 1 av fett vekt. Problemet er at når kroppen står overfor en mangel på kalorier og blir tvunget til å trene mer, kan du føle deg sulten oftere eller føler at du trenger å spise mer for å fylle på energi.

Galleblæren og vekttap

Overvektige mennesker har større risiko for galleblæren problemer, men å miste vekt raskt kan også forårsake gallestein og galleblæren problemer. Vekttap eller vektøkning som skjer raskt fører til en ubalanse i kolesterol og gallesalter i galleblæren og kan føre til stein for å danne. Gradvis vekttap er nøkkelen til å hindre galleblæresykdom og steiner fra forming.

Gastric Bypass og gallestein

Utviklingen av gallestein er svært vanlig hos pasienter som gjennomgår gastric bypass kirurgi fordi i de første seks til 18 måneder de forbruker en flytende diett som er svært høy i protein. Denne dietten fører til en ubalanse i kolesterol og gallesalter i galleblæren og resulterer i gallestein.

Fjerning av galleblæren på tidspunktet for mage-bypass kirurgi er en av løsningene for å forhindre gallesten. Medisinen Actigall kan gjenopprette balansen i galleblæren ved gastrisk bypass kosthold. Actigall øker mengden av gallesalter i galleblæren under vekttap.

Fedme vs galleblæresykdom

Risikoen for å utvikle galleblæren sykdom må veies mot de helseproblemene som er forårsaket av fedme. Fedme er knyttet til hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og kreft. Risikoen for disse alvorlige forholdene nesten helt sikkert oppveier risikoen for å utvikle gallestein og galleblæresykdom forårsaket av betydelig vekttap.

Godt balansert kosthold

En godt balansert kosthold kan ikke hindre utvikling av gallestein når miste en stor mengde vekt, men det er en sunn tilnærming. I et godt balansert kosthold, bør 30 prosent av kalorier per dag kommer fra magre proteiner, 30 prosent fra fett og 40 prosent fra sunne karbohydrater som frukt og grønnsaker. Hele korn og høy-fiber karbohydrater er et sunnere valg i et godt balansert kosthold enn bearbeidet mat.

Gradvis Vekttap

Vekttap bør ikke overstige én til to pounds per uke. Eliminere eller brenning bare fem hundre kalorier om dagen vil resultere i en en-kilos vekttap per uke. Rapid vekttap er knyttet til gallestein utvikling, men det har vært noen studier som viser en gradvis sunt vekttap vil redusere sjansen for denne tilstanden.

En faktorer som fører til dannelse av gallestein er når galleblæren ikke tømmes helt galle. Ekstremt lav-kalori diett kan ikke ha mye fett som galleblæren trenger å tømme sine lagre av galle.

Galleblæren fjernes og Vekttap

Etter galleblæren fjernes kan det være vekttap. Galleblæren er ikke lenger lagring av galle som produseres av leveren, og det dumpes direkte i tarmene. Dette kan påvirke kroppens evne til å fordøye fett.

Hva er fett brenner Herbal Medicines?

Ifølge Food and Drug Administration, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd. Et kosttilskudd er noe tatt av munnen ment å forbedre eller supplere en diett. Urte fett brennere lover å brenne fett eller øke hastigheten på stoffskiftet naturlig.

Funksjoner

Ifølge FDA, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd på grunn av kosttilskudd Helse-og opplæringsloven av 1994 et kosttilskudd, som en urte fettforbrenner, er tatt av munnen og inneholder et kosttilskudd ingrediens som er ment å supplere dietten. Kostholds ingredienser i urte fett brennere kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer og andre stoffer.

Advarsel

Nylig urte fett brennere har kommet under ild for å inneholde skadelige ingredienser ikke oppført på pakken eller i kommersiell reklame. Ifølge FDA, bumetanid, som har blitt funnet i mange urte fett brennere, kan føre til alvorlige og betydelige tap av fluid og elektrolytt. Fenproporex, som som også er funnet i urte fett brennere er et sentralstimulerende som ikke er godkjent av FDA, og kan føre til økt pustefrekvens, søvnløshet og mulig sudden death.

Typer

Ifølge FDA, det er mange forskjellige urte fettforbrenner produkter på markedet, og de er tatt i en rekke forskjellige måter. Noen kan tas over en periode på to, tre, fem, syv og åtte dager. Andre er tatt over en 24 timers periode, eller etter behov.

Historie

Ifølge FDA, har urte fett brennere eksistert siden før Dietary Supplement Health and Education Act ble undertegnet i 1994 De har nylig blitt stadig mer populært de siste årene som reklame har blitt hyppigere. Ifølge FDA, ble de klar over de skadelige ingredienser som finnes i mange urte fett brennere i 2008.

Betydning

Herbal Fat brennere er svært populære kosttilskudd selv med FDAs nylige oppdagelsen av ulovlige og farlige ingredienser. FDA har tilbakekalt 72 urte fett brennere, og fortsetter å se etter infiserte produkter. Mens noen av urte fett brennere kan være en trygg rute til vekttap for noen, kan de være en fatal feil for andre.

Dietter og øvelser for å miste vekt i lårene

Fat lårene kan være et problem når du kjøper et par skinny-leg jeans, men de kan være tonet i en total fitness plan som kombinerer kosthold og mosjon. En lav-fett diett hjelper med vekten. Kardiovaskulær trening, kombinert med vekttrening, modellerer og toner lårene.

Øvelser

Gjør lår reduksjon og toning del av et treningsregime som inkluderer solid vekttrening, kardiovaskulær trening og slanking. Sikt på å miste ett pund per uke og redusere kroppsfett med 20 til 27 prosent. Dette vil omfatte lårene. Mål din nåværende kroppsfett og omkrets på lårene. Bruk kardiovaskulær trening for å forbrenne fett. Stepper er en utmerket måte å jobbe på lårene, fordi det er rettet mot de rumpe musklene. Setemuskler er kroppens største muskelgruppe og vil brenne mest kalorier. For å trene baksiden av bena, hoppe på elliptiske trener, som engasjerer hamstrings på baksiden av lårene. Begge disse maskinene vil fungere på rumpe og lår. Ikke overexert, spesielt i begynnelsen. Holde innenfor et område på 60 til 70 prosent av den maksimale hjertefrekvensen vil tillate legemet å trekke sin energi fra fettceller. Mer enn dette, og at kroppen får sin drivstoffet fra sukker og protein.
Sculpt lårene ved å bruke veie trening. Vekttrening bør dekke alle muskelgruppene i lårene for å unngå muskel ubalanse og skade. Barbell knebøy og ben presser målrette firemannsrom. Gjør hamstring curls på en sittende curl maskin eller ligge på maskinen. Uansett, peker tærne nedover for å fullt engasjere hamstring. Bruk en sittende bortfører maskin å tone utsiden av lårene. Bruk adductor maskin og knebøy med manualer i begge hender til firmaet innsiden av lårene. En bonus er at de muskuløse lårene vil drive deg fremover når du kjører. Mer fart og utholdenhet bety lengre og raskere kjører. Gjør om tre sett av hver øvelse, med 12 til 20 repetisjoner i hver. Legg vekter hvis du gjør mer enn 20 reps.

Low-Fat Diet Tips

Planlegg en god diett for å gå sammen med øvelsen. Stick med en lav-fett diett. Bruk magre ingredienser i matlaging; vurdere å kjøpe pre-pakket kosthold måltider med kaloriene allerede telles. Mat kan være smaksatt med små mengder av fettrike matvarer som ost og bacon. Meieriprodukter, slik som yoghurt og melk, bør være lav i fett.

Hvordan brenne buk fett uten Crunches

Hvordan brenne buk fett uten Crunches


Knase er utøvelse av valget når det kommer til styrke og toning midsection. Selv om det knase har tilpasset mange varianter de siste årene, er det fortsatt en ganske kjedelig og utfordrende øvelse. Denne artikkelen vil gi deg informasjon om alternative metoder for å øke styrken i magemusklene og introdusere deg til tre nye øvelser som vil hjelpe deg å brenne buk fett og slanke midjen din.

Hvordan brenne buk fett uten Crunches

Burning Belly Fat uten Crunches

Sittende Barbell Twist
Til å begynne denne øvelsen trenger du en olympisk stil vektstang og en flat benk. Sitte på slutten av flat benk med vektstang komfortabelt plassert på toppen av lårene. Plasser føttene en skulderbredde fra hverandre og grep vektstang med håndflatene vendt nedover. Hev vektstang over hodet og senk den bak hodet for å hvile bar på skuldrene. Fortsett å flytte midjen din fra side til side og samtidig opprettholde føttene og hodet i ro. Dine ytre magemusklene (skrå muskler) bør umiddelbart føle sammentrekning. Unngå å utvide strekningen for langt ved å utføre bevegelsen i en langsom, kontrollert bevegelse. Du bør utføre denne øvelsen med en lik mengde av repetisjoner på hver side. Om tre sett med 10 repetisjoner bør fullføre denne øvelsen.

Barbell Abdominal Utrulling Exercise
For å utføre denne øvelsen, må du anta at push-up posisjon. I stedet for å plassere hendene på gulvet, vil du være å plassere deg selv på en olympisk stil barbell lastet med ca 20 pounds på hver side. Begynn treningen fra denne posisjonen. Hold en svak bue på ryggen mens du løfter hoftene og rull vektstang innover mot føttene. Løft setemuskler mot med hver sammentrekning taket. Pass på å holde magemusklene stramt på toppen av hver bevegelse for maksimale resultater. Pause i to sekunder på toppen av sammentrekning, og deretter begynne å rulle vektstang utover å gjenoppta startposisjon. Prøv å fullføre fire sett med fem repetisjoner i begynnelsen av denne øvelsen hvis du utfører denne øvelsen for første gang. Deretter gradvis øke telle din så magemusklene bli sterkere.

Flutter Kicks Exercise
Lå med ansiktet ned og plassere hoftene til hvile på kanten av benken. Hold bena rett med føttene hevet høyt opp fra gulvet. Armene skal være på toppen av benken og hendene bør holde på forsiden av benken for å tåle vekten av bena. Dette vil være utgangspunktet. Kontrakten din setemusklene og hamstrings, og starte øvelsen ved å heve høyre ben høyere enn det venstre benet. Deretter fortsetter å senke høyre ben som du heve venstre ben. Gjenta denne bevegelsen, vekslende fra det ene benet til det andre som om du utfører en flagre spark mens du svømmer. Sørg for å kontrollere bevegelse og balanse når du utfører denne øvelsen for å forebygge skader. Du bør utføre en lik mengde repetisjoner for hver etappe. Om tre sett med 10 repetisjoner bør fullføre denne øvelsen.

Hint

 • Ta kontakt med en lege før du utfører noen fysisk trening.

En diett for å miste vekt i lårene

Det er ikke mulig å gå ned i vekt i lårene alene. Når du mister vekt, mister du inches overalt i forskjellig grad. Du kan målrette lårene å bygge og / eller tone lårmusklene. Men for å redusere mengden av fett samlet seg rundt lårene du må redusere all-around kroppen-fett prosentandel.

Grunnleggende

Body-fett prosentandel representerer mengden av vekten som skyldes fett. Senke kroppen fett prosentandel er hva vekttap handler om. For denne dietten din trenger for å innføre færre kalorier inn ditt system enn hva kroppen din trenger, og tvinger kroppen til å brenne sine fettreserver for å kompensere for kaloriunderskudd. Så igjen, bør du ikke gi kroppen din så få kalorier som til å satse det inn i sult modus som presser stoffskiftet og faktisk gjør vektøkning mye enklere. Du må balansere den ene ytterligheten mot den andre, ikke bare for kalorier, men for næringsstoffer i tillegg. Du trenger en lav-kalori, ernæringsmessig balansert kosthold.

Ernæringsmessig balanse

Målet er å kutte kalorier ikke næringsstoffer. Frata kroppen av noen av de næringsstoffene den trenger bare tjener til å komplisere din helse og faktisk kan utløse krav som kan sabotere dine vekttap mål. Omtrent 50 prosent av kostholdet ditt må være karbohydrater. Karbohydrat er nesten synonymt med hjernen mat. Uten nok karbohydrater i kosten, har hjernen din til å ty til avledning av energi fra sin beredskaps drivstoff kilde - protein. Og mens hjernen kan kjøres på protein ikke går i tillegg. Til tross for hypen rundt low-carb dietter, det er ikke at å spise karbohydrater fremmer vektøkning. Det er den type karbohydrater du spiser som kan oppmuntre dette problemet. Staven til komplekse karbohydrater som har en lav til moderat glykemisk indeks (et mål på hvor raskt karbohydrater brytes ned i fordøyelse). Omtrent 25 prosent av kostholdet ditt bør være protein, viktig for helsen til nesten hver eneste celle i kroppen din. Og de resterende 25 prosent av kostholdet ditt bør bestå av fett. Men i likhet med karbohydrater, må du være oppmerksom på hvilken type fett du spiser. Ikke mer enn 7 prosent av fettinntaket bør være mettet. Mettet fett er ansett som de "dårlige" kolesterolet skapende fett. Mono og flerumettede fettsyrer er ansett som de "gode" kolesterolet gende fett. Å få mellom 25 og 35 gram fiber daglig er også viktig for rensing fordel at fiber har å tilby. Og om kosten for vekttap matvarer med et høyt fiberinnhold tendens til å være svært tilfredsstillende i små porsjoner, noe som kan dempe kalori inntaket. Du må også være oppmerksom på å få den daglige anbefalte mengder av vitaminer og mineraler som også spiller en viktig rolle i kroppens helse.

Calorie Balanse

Bruk ressursen nedenfor for å finne et estimat av kroppens basal metabolic rate. Din BMR representerer antall kalorier kroppen din trenger til drivstoff sine mest grunnleggende funksjoner, for eksempel å slå ditt hjerte og pust. Ditt daglige kaloriinntak bør ikke være mindre enn dette, eller du risikerer å sulte kroppen din. Du må også beregne kroppens daglige totale kaloribehov (en kombinasjon av din BMR pluss antall kalorier kroppen din trenger for å utføre sine rutinemessige fysiske aktiviteter). For dette kan du bruke Harris Benedict formel nedenfor. Ditt daglige kaloriforbruk bør ikke overstige dette nummeret eller vil du ikke gå ned i vekt.