Digidexo.com

Bibelen Basert Vekttap

Å miste vekt kan være en av de største utfordringene i livet ditt. For noen grunn, selv folk som er helt vellykket i andre områder av livet fortsatt sliter med å nå og opprettholde en sunn vekt. Mange kristne ikke innser at Bibelen har mye å si om det å leve et sunt liv. Snarere enn kamp gjennom en kjepphest diett etter den andre, kristne skal prøve å ta en ny tilnærming til vekttap ved å lese Bibelen for å se hva det står om viktigheten av å være sunn og bruke bønn som et verktøy for å holde seg sterk og motstå fristelsen hele vekten tap reisen.

Fasting

Fasting er en vanlig foreteelse i Bibelen. Apg 13: 3 sier: "Så etter at de hadde fastet og bedt, la de hendene på dem og sendte dem av." Salme 35:13 sier: "Men når de var syke, jeg satt på sekk og ydmyket meg selv med faste." Faste er ikke en måte å gå ned i vekt, kan imidlertid faste være en måte til å begynne en ny diett. Velg en dag for å faste og be om dine vekttap mål. Forplikte vekttap innsats til Gud. Drikk rikelig med vann for å holde fra å bli dehydrert. Dagen etter faste du vil være i stand til å begynne din diett med den rette holdningen.

Gjør alt til Guds ære

Bibelen vers 1 Kor 10:31 sier: "Så om du spiser eller drikker eller hva du gjør, gjør det alt for Guds ære." Dette er et utmerket utgangspunkt for et bibelsk vekttap regime. I løpet av dagen, spør deg selv om maten du er i ferd med å spise ville ære Gud. Hvis du er nå for usunn snacks, stoppe og be om Guds hjelp til å motstå fristelsen og be ham hjelpe deg å finne noe sunt å spise.

Tempel for Den Hellige Ånd

Korinterne 6:19 og 20 sier: "Vet dere ikke at kroppen er et tempel for Den Hellige Ånd? ... Derfor ære Gud med kroppen din." Skriv dette verset ut og tape den til kjøleskapet og eventuelle skap som inneholder snacks. Minn deg selv hele tiden at du må ta vare på kroppen din fordi du er et tempel for Den Hellige Ånd. Den Hellige Ånd fortjener en sunn, sterk kropp å leve innenfor.

Moderasjon i mat valg

Ordspråkene 25: 27a sier: "Det er ikke bra å spise mye honning." Gud aldri sier vi bør ikke spise mat vi liker, spesielt søtsaker. Han sier rett og slett vi bør ikke spise for mye av en god ting. Vurdere å begrense deg til en søt godbit på slutten av hver uke som en belønning for å stikke til din diett plan.

Trening

Paulus brukte mange analogier som refererer til løping og være fysisk form. For eksempel, i 2. Timoteus 4: 7 Paulus sa: "Jeg har stridd den gode strid, jeg har fullført løpet, jeg har bevart troen." Running er kanskje ikke den beste øvelsen for deg, men poenget er at Paulus alltid nevnt friidrett og trening i et positivt lys. Yoga er utmerket for å få styrke. I stedet for tradisjonell meditasjon, bruke tid til bønn. Jogge på mens du lytter til lovsang og tilbedelse musikk. Finn en øvelse du liker og feste med det.