Digidexo.com

Kirurgi for acid reflux sykdom

Kirurgi for acid reflux sykdom


Gastroøsofageal reflukssykdom, også kjent som GERD eller syre reflukssykdom, oppstår når mat og syre fra magen refluxes opp gjennom spiserøret inn i halsen eller munnen. Dette fører til halsbrann og vanligvis forekommer flere ganger i måneden, uke eller dag. I tillegg til å ta over-the-counter eller reseptbelagte medisiner, er det vellykkede kirurgiske prosedyrer for å behandle GERD.

Identifikasjon

Den kirurgiske prosedyren brukes til å bekjempe gastroøsofageal reflukssykdom kalles fundoplication. Denne operasjonen er bare anbefalt hvis alle konvensjonelle metoder som brukes for å kontrollere acid reflux har mislyktes.

Prosedyre

Fundoplication fungerer ved å pakke den øvre del av magesekken til det nedre parti, og deretter å feste den til membranen. Dette gjøres gjennom fem små snitt.

Resultater

Operasjonen styrker barriere mellom magesekken og spiserøret. Det skaper også en klaff mellom magesekken og dens inngang, noe som minimerer sjansen for tilbakevendende syre reflux.

Etter Care

Du vil være i stand til å forlate sykehuset innen en dag eller to, og beskjed om å spise en myk mat diett. Du vil også få beskjed om å avstå fra enhver virksomhet i minst to uker.

Komplikasjoner

Bare 2-4 prosent av pasienter som gjennomgår denne prosedyren har komplikasjoner. Risikoen for død som en komplikasjon er en i 500.