Digidexo.com

Hvordan kjøpe Carolon Multi Layer Support Sokker

Hvordan kjøpe Carolon Multi Layer Support Sokker


Den Carolon Company, basert i North Carolina, gir medisinsk strømper og constricting strømper for folk som lider av tilstander som forårsaker hevelse av arterier og vener. Selskapet gjør en rekke strømper, inkludert multi-lags støttestrømper som har en strammere underlag dekket av en ytre strømpe materiale. De brukes for behandling av venøs insuffisiens og magesår. Du kan kjøpe strømpene direkte fra Carolon, men din lokale medisinsk forsyning butikken kan også bære det du leter etter. Siden strømper er medisinsk nødvendig for noen mennesker, snakke med legen din om å få dem fra en kilde som kan kreves på din forsikring.

Montering

Klikk deg inn på "Consumer Store" side av Carolon hjemmeside nær toppen av siden (se Ressurser) og klikk deretter på "Fitting Chart" i venstre kolonne. Bruk en myk målebånd for å måle tykkelsen på leggen og ankelen i inches, og deretter sammenligne det med diagrammet gitt på "passende Chart" for å finne din riktige størrelse.

Finne Stockings

Etter å finne riktig størrelse, gå tilbake til Forbruker Lagre hovedsiden. Klikk "helseprodukter" i venstre kolonne, og velg deretter "Multi-Layer Compression" fra listen over tilgjengelige produkter. Som vil lede deg til en skjerm som viser en rekke fargealternativer. Klikk på strømpene som du ønsker å kjøpe, og klikk "Add to Cart".

Betaling

Du trenger en stor kredittkort til å betale for dine Carolon strømper. På kassa siden, klikk på "Register & kassen" og skriv inn ditt navn, e-postadresse, informasjon shipping og kredittkortinformasjon. Dine nye strømper vil bli sendt til leveringsadressen du har oppgitt. Pass på å ta vare på kvitteringen, som du kan være i stand til å sende inn kjøpet for refusjon av Medicare eller annen forsikring.