Digidexo.com

Hvordan å drikke Noni

Hvordan å drikke Noni


Noni juice, brukt i århundrer, har blitt tilskrevet med stor helbredende krefter. Saften kommer fra frukten av noni treet, også kjent som Morinda citrifolia. Dette lille treet er funnet i India, Karibien, Sør-Amerika, Vest-India og Sør-Stillehavet. Noni juice ofte er forbundet med Tahiti. Selv om juice er laget av frukten av treet, har andre deler av planten blitt brukt for å behandle alt fra betennelse til forstuinger og sår. På grunn av noni treets omfattende historie om Heath fordelene, er det mottar fortsatt oppmerksomhet fra forskere og allmennheten.

Hvordan å drikke Noni

•  Hell den anbefalte dose på 2 oz. av noni juice i vann eller fruktjuice av ditt valg. Drue juice er en god sammenkobling med noni juice. Noni og druejuice minne noen mennesker rødvin. Den beste tiden å drikke denne juicen blandingen er 30 minutter før frokost. Det er viktig å ta juice på tom mage, slik at fordøyelsesprosessen av andre matvarer ikke forstyrrer med fullstendig absorpsjon av noni juice. Du kan også ta to OUZ. av noni juice alene, uten å blande det med juice, hvis du velger. Smaken er mer potent. Dette er et spørsmål om personlige preferanser.

Ta noni juice for seks dager på rad. Ta den sjuende dagen av, og starte prosessen på nytt neste dag. En flaske produsert noni inneholder typisk 12 oz. av juice. Flasken størrelsen og kostnaden varierer i henhold til produsent.

Overvåk hvordan din føler. Gradvis, bør du føle forskjellene før og etter inntak av noni juice. Rapporterte fordelene avledet fra å drikke noni juice inkluderer forbedret utholdenhet, økt energi og metall årvåkenhet, dypere søvn, immunsystem støtte og en generell overordnet følelse av welllness. Tillat to til tre måneder å fullt ut oppleve fordelene med noni juice. Holdbarheten av noni juice er ca 18 til 24 måneder, hvis uåpnet. Holdbarheten av saften, når åpnet og nedkjølt, er omtrent to måneder, siden den ikke inneholder konserveringsmidler.

Hint

  • Noni er en rik kilde til antioksidanter.
  • Siden noni juice er en naturlig mat supplement og ikke en medisin, kan ingen spesifikke doseringsanvisningen gis, bare en anbefaling. De fleste mennesker har rapportert ønsket fordeler ved å bruke 1 eller 2 oz. per dag. Noen mennesker velger å drikke mer.
  • For å få de beste resultatene fra noni juice, anbefales det at det tas rett. Men hvis du finner ubehagelig smak, vil blande med fruktjuice fungere.
  • Noni juice brukes av voksne, barn og til og med kjæledyr til å bidra til å bygge opp sitt immunforsvar. Imidlertid er den dose for barn og kjæledyr vanligvis mindre.
  • Som med alle helse supplement produkt, ta kontakt med en lege før du bruker noni juice.
  • Ikke bland noni juice med koffeinholdige eller alkoholholdige drikker.