Digidexo.com

Hva er Antiembolic Stockings?

Hva er Antiembolic Stockings?


Antiembolic strømper er også kjent som graderte elastiske strømper. De kommer i en rekke størrelser, avhengig av størrelsen av pasientens ben og fot. De er vanligvis foreskrevet av lege for dem som er mest utsatt for å utvikle blodpropp i bena eller dyp venetrombose (DVT).

DVT

Ifølge en artikkel utarbeidet av Adelaide Wound Management Clinical Network, antiembolic strømper bidra til å forhindre blodpropp. DVT kan føre til en lungeemboli i kroppen.

Hvordan de fungerer

Strømper komprimere overfladiske vener i leggen. Denne kompresjonskrefter blodet å strømme til dype vener innenfor benet.

Riktig bruk

Antiembolic strømper skal brukes kontinuerlig for ultimate DVT forebygging. En skikkelig passform er viktig, fordi uten det, kan vevsskade, smerte eller utilstrekkelig komprimering resultere.

Hvordan de er utslitt

De er slitt på leggen, enten over kneet eller låret-high. Noen typer selv gå opp til midjen. De passer stramt og er vanligvis hudfarget.

Kirurgi

Høyrisiko kirurgi pasienter slitasje antiembolic strømper før og etter operasjonen. Iført disse strømpene etter operasjonen reduserer pasientens risiko for dannelse av blodpropp med 50 prosent.