Digidexo.com

At-Home Behandlinger for Cellulite

Cellulitter oppstår når vev i visse områder av kroppen er dratt ned og fett buler under huden, forårsaker dimples å vises på huden. Cellulitter kan utvikle seg i noen av noen vekt, men det er mest vanlig hos folk med dårlig kosthold og sjeldne treningsvaner. Over-the-counter cellulitt behandlinger og kirurgi kan være effektive, men at-home behandlinger kan redusere forekomsten av cellulitter og fremme generell helse.

Aktive hjem rettsmidler

Det er flere måter å behandle cellulitter fra komfort til ditt hjem. God blodsirkulasjon i områder berørt av cellulitter hjelper vann og fett i disse områdene begynner å sirkulere. Masserer de urolige områdene regelmessig og bruker en kroppsbørste i dusjen bidra til å fremme blodsirkulasjonen. Visse kropps oljer som brukes i aromaterapi, som salvie, sypress og Jupiter olje, stimulere kroppen og bidra til å redusere cellulitter. Disse oljer kan brukes i et bad, eller påføres direkte på problemområder.

Mange body-shaping strømpebukse hjelp blodsirkulasjonen og komprimere cellulitter på lårene. Tørk pusse beina to ganger om dagen vil styrke dermis og mønstre av kollagen samtidig øke blodstrømmen. Body wraps også kan være nyttig for å redusere cellulitter. For å gjøre en wrap designet for å øke blodgjennomstrømningen i beina, dekke problemområde med varm kaffe grinds, pakk tang over kaffe grinds, og deretter dekke tang med plast. Cardiovascular øvelser er viktig for å redusere forekomsten av cellulitter. Daglig trener bidrar til å bryte ned fett i bindevev, samt redusere den totale kroppsvekt.

Dietary hjem rettsmidler

Helse begynner med diett og mosjon, og visse matvarer og kosttilskudd kan redusere forekomsten av cellulitter. Legge løk til kosthold vil bidra til å frigjøre vann buildup i huden din, og løk er en naturlig vanndrivende. Naturlig diuretika bidra til å frigjøre væske som er fanget i systemet slik at væsken flyter skikkelig uten å virke som dimples under huden din. Alfalfa er også en naturlig vanndrivende. Kvinner som tar p-piller eller hormoner med en høy dose av østrogen bør spise alfalfa for å hjelpe balanse østrogennivået fordi østrogen produserer et overskudd av fettceller som kan bidra til cellulitter.

Cider eddik er bra for væskebalansen og blodstrøm fordi den har store mengder kalium. Kokosnøttolje absorberes av kroppen, og stimulerer skjoldbruskkjertelen, bidrar til å brenne overflødig fett. Jo mer overflødig kroppsfett en person har, jo større er sjansene er for å utvikle cellulitt. Grønn te stimulerer også kroppen; den inneholder antioksidanter som bidrar til å reparere hudceller slik at huden er sterkere, noe som gjør det vanskeligere for cellulitter skal vises. Grønn te hjelper også kroppen din forbrenner kalorier, noe som reduserer overflødig fett som forårsaker cellulitter. Glucosamine, en utmerket naturlig næringsstoff som produseres av kroppen, reduserer cellulitter ved å styrke bindevev i hud, som holder huden seg sterk. Ta daglige tilskudd av glukosamin å øke produksjonen av sterk hud, noe som vil bidra til å redusere forekomsten av cellulitter.