Digidexo.com

The Zone Diet Forklart

The Zone Diet Forklart


The Zone Diet er en ernæringsmessig plan opprettet i 1995 av en biokjemiker ved navn Dr. Barry Sears. Sears hevder at USAs økende fedme problemet stammer fra hormonell ubalanse - som etter å ha spist for mange sukker og raffinerte karbohydrater, mennesker utvikler insulinresistens som fører til at kroppen til å lagre fett. Den "Zone" er hva Sears kaller den ideelle hormonbalanse, hvor energi, ytelse og mental klarhet er på sitt høyeste. Å "gå inn i sonen," Sears foreskriver at kostholdet bør inneholde 40 prosent karbohydrater, 30 prosent fett og 30 prosent proteiner.

Kosttilskudd Regler

Kosten bør spise innen en time for å våkne opp, og spiser minst en gang hver femte time. I Sears 'plan, betyr dette tre måltider og to snacks per dag. Kosten bør også drikke åtte kopper vann om dagen og trene så ofte som mulig. Sears sier at følgende 40:30:30 ratio og spise Zone-godkjente matvarer vil føre til mer vekttap enn å følge en diett basert på viljestyrke og kalori begrensning.

Mat i Zone

Sonen diett benytter glykemisk indeks, som er et mål på effekten av ulike matvarer har på blodsukkernivåer. Matvarer med høy glykemisk indeks - de fleste brød, ris, søtsaker, frukt og poteter - er strengt begrenset. Matvarer med lav glykemisk indeks - eggehviter, mager fjærkre, nøtter, sjømat, grønnsaker og magre meieriprodukter - oppmuntres.

Meal Planning

Måltider i Zone plan bør være rundt eller under 500 kalorier; snacks bør være rundt eller under 100 kalorier. Begge bør inneholde en del eller "blokk" av protein og karbohydrat. I en prøve Zone meny, ville breakfast-hotellet er en stor del av eggehviter og en liten del av havregryn og jordbær. Lunsj ville være en salat med kyllingbryst, tomat og en liten mengde olivenolje dressing.

Fordeler og ulemper

I motsetning til mange andre kjepphest dietter av 1990-tallet, gjør Zone Diet ikke forby karbohydrater, og har dermed vært spioneringen som en mer bærekraftig, moderat livsstil plan. Men gjør planen limit karbohydrater, og noen reduksjon i karbohydrater er sannsynlig å senke dieter energinivå. I tillegg Zone Diet er mye høyere i protein enn den gjennomsnittlige amerikaner måltid plan, og dieters må alltid spise protein og karbohydrater i ratio-foreskrevet "blokker". Følgelig, spise på restauranter er vanskelig for slankere.

Popularitet

Dr. Sears 'første bok, "Enter the Zone", har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer, og han har siden utgitt 10 bøker om sin diett plan. En mann ved navn Manuel Uribe, som veide i overkant på 1200 pounds på sitt tyngste, brukte Zone Diet å miste mer enn 400 pounds per april 2008 Kjendiser som Tiger Woods, Cindy Crawford og Jennifer Aniston velig har fulgt Zone dietten.