Digidexo.com

barometrisk trykk normal

Hvordan virker barometrisk trykk påvirker menneskekroppen?

I mange år har effekten av barometertrykk på kroppen blitt studert og omstridt. Det har alltid vært anekdotiske bevis tyder på sammenhengen mellom lufttrykk og aches og smerter. Lider av leddgikt og eldre ofte tyder på at de vet når det er i ferd med å regne, som deres leddene begynner å verke. I tillegg er mange som lider av migrene og hodepine hevder deres tilstand forverres når barometertrykket faller. Mens det finnes studier som tilbyr konkrete bevis på sammenhengen mellom lufttrykk og en økning i smerte, mange ortopediske leger mener også at det finnes en tilkobling.

Studier på Pain

En studie utført i Japan i 2003 tilbyr noen av de mest overbevisende bevis knytter et fall i barometertrykk og en økning i smerte. I studien ble rotter kunstig gitt betennelse i føttene. Deretter ble noen av musene plassert i et kammer der barometertrykk falt, og noen holdt seg på normal barometertrykk. Rottene som ble eksponert for lavere barometertrykk utstilt ytre tegn på smerter i føttene (Chan). Denne forskningen tyder på at når barometertrykket faller, vev utvide. Utvidelsen av vev i og rundt leddene forverrer nervene, forårsaker smerte.

Migrene og Sinus Hodepine

En barometrisk trykk endringen også har en innvirkning på hodepine, særlig sinus hodepine. Når barometrisk trykkforandringer, for eksempel i et fly eller før en storm, gass i bihulene og ørene er på et høyere trykk enn de av den omkringliggende luften. Lufttrykket forsøker å utjevne, forårsaker smerte i ansiktet og ørene. De som lider av kronisk bihulebetennelse eller er forkjølet har de fleste problemer, som luften blir fanget i bihulene og ikke er i stand til å utligne. Selv om mange mennesker som lider av migrene klager over at symptomene øker under storm, er det lite som tyder på at dette er tilfelle.

Virkningene av barometrisk trykk på ledd og muskler

Virkningene av barometrisk trykk på ledd og muskler

Tidligere generasjoner lagt merke til at endringer i været, i noen form, gjorde det vanskelig å bevege seg. Det var vanlig å høre slike mutte som "leddgikt falt for et besøk" eller "min lumbago sier været er i endring" eller at alder var å klandre. Det meste, hadde de ingen anelse om at ioner eller endre lufttrykket var å komme til dem.

Disse folkene var ikke galt. De var på sporet av noe stort. Med fremskritt i forskning, diagnostikk og behandling, er det faktum at et levende vesen kan være en vær barometer ikke en vill idé. Medisinske bevis nå rygger dette opp!

Levende og pustende Barometre

Endringene i temperatur, særlig når raske eller uventet, gjør spiller en rolle i den fysiske velvære, diagnostisering og behandling av noen medisinske hendelser. Brenne ofre og pasienter med høy feber tendens til å få lindring fra kjøle tepper. Epidemier spres raskere når raske endringer i været forekomme.

Det er flere dokumenterte studier over de siste seks tiårene som brukte klimaet i Tyskland, Sveits og Norge for å vise toppene i sykdom i vintermånedene januar, februar og mars. Resulterende data indikerer at så kalde luftmasser avgjort på plass over disse områdene, var det et hopp i antall influensautbrudd.

Lufttrykk og Pain

I årene siden disse studiene, mennesker dukket opp for å overgå det beste av meteorologer i værvarsling. Dette er sant fordi væsken som omgir leddene våre er spesielt følsomme for endringer i barometertrykk.

Når trykket dypper ned, kan kroppen din føler vekten i luften, lukte regnet kommer og begynne å oppleve mindre mobilitet. Endringen i barometertrykk forårsaker betennelse i fluidet som omgir leddene. Dette resulterer i ulike nivåer av smerte.

Hva skjer når barometertrykket begynner å stige? Har smertene forsvinner når barometeret når et visst spesielt punkt? Når smerten av betennelse tar tak, er det ikke kommer noe snart.

Ikke Skyt Messenger

Ulike pre-eksisterende forhold kan kombinere når betennelsen setter inn, skaper en leddgikt situasjon - og fra det punktet, det er ikke et stort sprang å gjenkjenne påvirkning været har på både akutte og kroniske tilstander - særlig de som er knyttet til leddgikt.

Bortsett fra de dokumenterte endringer i fødselstall og sperm teller Forekomsten av lungebetennelse, bronkitt og influensa økt markert. For vårt formål, lungebetennelse, bronkitt og influensa er av spesiell merknad.

Personer som er astmatisk er mest sannsynlig å utvikle seg til en av de tre store. De har luftveiene som er innsnevret og så betent så ofte at lungene og systemer som støtter dem er betydelig svekket. Årvåkenhet er en livslang kamp og deres verden er full av pollen teller, dårlig luftkvalitet og tørr støvete luft i boarealer.

Værskader Sensitiviteter

Livet er en svingdør for de mennesker som er været sensitive. Smerten fra betennelse i ledd, muskler og nerver kan heve til punkter utover evnen til å takle.

Noen av forholdene forholdene som involverer ledd og muskler som reagerer på endringer i barometertrykk nivå inkluderer disse kroniske, noen ganger ødeleggende, sykdommer:

Leddgikt - inkludert revmatoid artritt og slitasjegikt
Ryggsmerter - spesielt nedre ryggsmerter
Fibromyalgi - nerve og muskel tilstand
Scar smerte - spesielt arr nylig helbredet
Trigeminusnevralgi - nerve og felles engasjement
Hodepine - inkludert migrene og klynger
Stemningslidelser - depresjon når barometertrykket faller, og mani når det stiger

Revmatiske betingelser

Revmatologer behandling av pasienter med noen av de kroniske forholdene som er nevnt ovenfor, rutinemessig råde dem til å unngå visse værforhold som forverre eller forbedre sine ubehag, spesielt følgende seg.

Noen av disse tre lett forverres når været endringer for bedre eller verre - eller det er en endring, men svak, i barometertrykk:

Muskelkramper øke når en trening eller sport begynner uten fordelen av en tidligere varm opp, spesielt i kalde omgivelser.

Systemisk lupus erythematosus, best kjent som lupus, blir alvorlig når forverret. Indre organer kan inflame uten noen plausibel grunn. Den kjedeligste av solskinn har evnen til å aktivere lupus. Lupus pasienter må bruke solkrem sjenerøst og bruke klær for å dekke hodet, armer og ben.

Oppmuntring til omplassering til et varmere, mindre invasive, klima er ofte den eneste løsningen for lupus pasienter.

? Reynaud fenomen følger forhold som er

inflammatory in nature, yet derive from the constricted blood that
is not able to reach fingers, toes or the nose. Discolored fingers
or toes are one incident that betrays the presence of Reynaud's.

Unusual temperatures are the culprit and, although weather is
the major catalyst, it is not the only one. A simple act like
removing food from the freezer or cooking over a hot stove is
enough to cause a plethora of problems.

Barometrisk trykk Endre og Helse

Barometrisk trykk Endre og Helse


Endringer i været kan muligens påvirke mange biologiske organismer, inkludert menneske. Faktisk verifiserbar bevis for dette mangler, selv om enkelte fysiologiske endringer i kroppen gi tilslutning til de potensielle effektene været har. Barometrisk trykk spiller en integrert del i været forandrer seg.

Barometertrykk

Når en vær-ekspert snakker om områder med høyt og lavt trykk, er dette i referanse til barometrisk trykk i en bestemt region, ifølge National Weather Service. Disse trykkvirkninger er et resultat av endringer i luften. Høytrykkssystemer er bygget opp av tunge luftmolekyler, mens lavtrykkssystemer er fylt med lettere eller mindre tette molekyler. Mens det menneskelige legeme er utstyrt for å tilpasse seg endringer i atmosfæren, kan visse fysiologiske responser være mer merkbar enn andre.

Air Density

Lufttettheten er i stadig endring, selv om de fleste av disse endringene finner sted på en gradvis rate, ifølge National Weather Service. Temperaturnivåer har en betydelig innflytelse over lufttetthet. Varmere temperaturer er forbundet med høye barometertrykk på grunn av virkningene av varme på luftmolekyler. Jo høyere temperaturen er, jo raskere disse molekylene beveger seg og jo mer trykket de utøver. Lave barometrisk trykknivåer involverer avkjølte luftmolekyler, som gjør dem mindre aktive.

Trykkendringer

Endringer i barometertrykk indikerer færre eller flere luftmolekyler er til stede i atmosfæren. Flere luftmolekyler betyr mer oksygen, som er et element i kroppen avhengig av for god helse. Færre luftmolekyler betyr mindre oksygen for kroppen å bruke. Som et resultat, kan en persons pustefrekvens endres etter hvert som atmosfærisk trykk endring, ifølge NOVA. En del av kroppens inhalering prosessen er avhengig av atmosfæretrykket for å presse luft inn i bryst regionen. I praksis kan lave lufttrykk krever mer arbeid fra legemet for å trekke luft inn i brystet.

Fysiologiske endringer

Selv om det er lite avgjørende bevis på effekten av barometrisk trykkforandringer på helse, enkelte fysiologiske endringer i kroppen skjer i respons til endringer i temperatur, ifølge velværetilbud. Som svar på kalde temperaturer, kroppens blodkar tendens til å begrense, forårsaker hjerte til å gjøre mer arbeid. Betydelige fall i trykket kan forårsake hull i tennene inne i kroppen fylles med luft, noe som kan føre til muskel og leddsmerter.

Forhold

Migrene og leddgikt er to forhold som vanligvis forbindes med endringer i barometertrykk. Som kroppens tendens til å fylles med luft foregår i lavt trykk eller kjøligere forhold, kan satsene der muskler og bein tilpasse variere. Dette kan føre til muskelvev og leddene for å bevege seg inn unaturlige stillinger som resulterer i smerte ofte forbundet med artritt. En studie gjort i 1981 av den kanadiske Klimasenter funnet fallende trykknivåer, høy luftfuktighet og temperaturer var de mest vanlige triggere for migrenepasienter.

Menneskelig Følsomhet for barometrisk trykk

Menneskelig Følsomhet for barometrisk trykk


Leddgikt har lenge hevdet at deres verkende ledd kan prognosen regnet godt før det lokale meteorolog. Forskning viser at nøkkelen til denne kroppen kunnskap er effekten av endringer i barometertrykk.

Hva er barometrisk trykk?

Weather.com definerer barometrisk trykk som "vekten utøves av luften rundt oss." Endringer i barometertrykk vanligvis indikerer endringer i været.

Common Factor

Forskere har fastslått at endringen i været --- ikke nødvendigvis den type været i seg selv --- er det som påvirker oss fysisk. Dermed gjør enten en økning eller reduksjon i barometertrykk selv følte.

Trykkfølsomme ledd

USA Today siterer Dr. John Parenti, direktør for Ortopedi avdeling ved Geisinger Medical Center i Danville, Pennsylvania, spekulerer at «[t] he nerveender på leddene har reseptorer som kan forstand trykkendringer."

Motstridende forskning

Selv om mange anekdotiske bevis eksisterer om virkningene av vær på kroniske plager, er forskerne delt om hvorvidt ubehag medfølgende værforandringer er bare psykisk eller faktisk fysisk.

Variabilitet i Effects

En ting forskere kan enes om er at været påvirker oss på en rekke måter. Dr. George Urban, førsteamanuensis direktør for Diamond Headache Clinic i Chicago, bemerker at effekten av barometertrykk ikke kan knyttes til noen bestemt type pasient.

Barometrisk trykk og hormoner

Barometertrykk, enten stiger eller stuper, ser ut til å ha betydning for medisinske tilstander som involverer hormoner.

Babyer blir født

Flere spedbarn blir født når barometrisk er lav. Ifølge en studie utført av Tokyo Medical University Department of Obstetrics and Gynecology, er det en tendens til at en gravid kvinnes fosterhinnen til å sprekke når barometertrykket er lavt. Når barometertrykk er i endring, enten går opp eller ned, det er flere leveranser.

The Connection

Dette tyder på at barometertrykk kan faktisk ha en innvirkning på en gravid kvinnes hormoner. Ap er kontrollert av forskjellige hormoner og det autonome nervesystemet og kan bli påvirket av vær og vind.

Ménières

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til episoder av vertigo, tinnitus (ringing i ørene), varierende hørselstap og trykk i øret. Når atmosfæriske trykkforandringer, kan symptomene blir verre, ifølge Alec N. Salt, Ph.D., førsteamanuensis ved Washington University School of Medicine.

Frigjøring av hormoner

Trykkfølsomme systemer i kroppen er involvert i å opprettholde normal blodvolum. Disse systemene frigi hormoner som påvirker funksjonen av nyrene og bestemmer hvor mye væske er beholdt eller utgitt i en kropp, som regulerer en persons generelle blodvolum.

Følsomhet

Det kan tenkes, selv om ikke vitenskapelig bevist, at øret er følsomme for hormoner som forverre symptomer som går sammen med Ménières. Forskning fortsetter å gjøres på hvordan barometrisk trykkendringer påvirker øret og hvordan væske balansere hormoner påvirker øret.

Barometrisk trykk og Helse

Mange har hevdet å være i stand til å "forutsi" nærmer regnskyll ved å observere smerter i ulike deler av kroppen, spesielt i ledd og bein. Det har vært antydet at variasjoner i barometertrykk kan være årsaken til dette fenomen.

Om Trykk

Barometertrykk er definert ved National Weather Service som mengden av trykk som utøves mot en flate av vekten av luften i atmosfæren. Denne atmosfæretrykk blir målt ved et barometer, derav betegnelsen "barometertrykk".

Trykkendringer

Folk møter barometrisk trykkforandringer ved høye og lave trykk systemer beveger seg gjennom et område, eller når de reiser fra lave høyder til store høyder. Den enkleste måten å fortelle om barometertrykk vil drastisk endre seg i ditt område er hvis umiddelbar uvær har blitt spådd; stormer indikerer at områder med lavt lufttrykk beveger seg gjennom.

Effekter på kroppen

Barometrisk trykkendringer kan ha liten til stor effekt på eksisterende medisinske tilstander av noen mennesker, som for eksempel leddgikt. De med hevelse eller betennelse rundt leddene kan føle sine smerter og smerter forverret når lufttrykket faller. Luft kan også bli fanget i bihulene berørt av allergi; Når lufttrykket avtar, kan trykket fanget inne føre til enda mer smerte.

Barometertrykk Hodepine

Bortsett fra vanlige smerter og leddsmerter som følge av lavt lufttrykk, er folk også kjent for å oppleve migrene som synes å være relatert til været. Når lufttrykket utenfor kroppen endres, blodårene inne en tendens til å reagere ved å utvide eller entreprenørselskap, forårsaker hodepine.

Forebygging / løsning

Forstå været er en måte å håndtere utbruddet av økt smerte eller migrene. Ved å bruke prognose informasjon, kan folk ta forebyggende medisiner på forhånd og unngå triggere som rødvin og sjokolade for å redusere nivåer av smerte forårsaket av barometrisk trykkforandringer. Pasientene bør også rådføre seg med legen sin om å ta noen ekstra anti-inflammatoriske medisiner for å lindre trykkrelaterte smerter.

Barometrisk trykk & Knee Joint Pain Forebygging

Kneleddet er ofte plaget med leddgikt, særlig ettersom vi blir eldre. Brusk som dekker kneledd slites sakte bort, utsette bein og forårsaker smerter som felles trekk. Lider av leddgikt og andre kne smerter har ofte hevdet at deres smerte er verre før et anfall av dårlig vær, og studier har vist at dette er sant. Å vite noen enkle forebyggende tiltak kan hjelpe folk som lider av knesmerter for å unngå ytterligere smerter på grunn av barometrisk trykkendringer.

Være oppmerksom

Se værmeldinger. Se etter områder med lavt trykk ledes din vei. I studier Jose Verges, MD, fant at pasienter med ulike typer leddgikt og slitasjegikt i særdeleshet, opplevde økt leddsmerter når Lufttrykket var lavt. Hvis du ser lavtrykk som kommer, gjør deg klar til å hindre noen knesmerter.

Medisiner

Flere over-the-counter medisiner har vist seg å hjelpe med leddgikt. Den mest effektive av disse er ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel Tylenol, Motrin, ibuprofen, Aleve, og aspirin. Sjekk med legen din om dosering og mulige bivirkninger, men sørg for å ha disse på hånden for de lavt trykk dager. Det er best å ta dem før fronten kommer, som smerte medisiner bør alltid være i systemet og jobbe før smertene blir faktisk for mye.

Hold varm

En felles klage av folk som lider av leddgikt smerte er at "kald kommer inn i leddene." Dette er spesielt sant når det er både kaldt og fuktig. Når du ser en kaldfront som kommer med regn, tar dine forholdsregler for å ha et teppe til å dekke knærne, en varmepute, og noen Icy Hot eller annen salve. Også være klar til å suge dem knærne i et varmt bad. Pass på å ikke utsette knærne til noe mer kaldt og fuktig enn nødvendig, og holde knærne varme om natten, når leddgikt smerte kan være på sitt verste.

Hvordan avlaste Sinus og Nasal smerter forårsaket av barometrisk trykk

Hvordan avlaste Sinus og Nasal smerter forårsaket av barometrisk trykk


Personer som lider med sinus problemer er stadig kjemper mot naturkreftene for å holde sine nesegangene åpne. Ifølge CBS News, er 70 prosent av folk som lider av migrene lomme hodepine påvirket av barometertrykk endring rett før det regner eller noen fronten beveger seg i. Disse lomme hodepine kan være ødeleggende og forårsake begrensning til en persons normal daglig aktivitet. Lindrende sinus og nasal smerter forårsaket fra barometertrykk kan gjøres med medisiner og en neti pott.

Bruksanvisning

Bruk Medisinering

•  Bruk en kombinasjon av en over-the-counter decongestant og en anti-inflammatorisk narkotika (ibuprofen, aspirin, eller naproxen) for å lindre sinus press og smerter forårsaket av barometertrykk endring.

Ta den anbefalte dosen av hvert medikament ved de første tegn til sinus smerte. Drikk rikelig med vann med disse medikamentene for å unngå dehydrering og for å oppmuntre overflødig slim å utvise fra kroppen.

Snakk med legen din dersom smertene ikke avtar mens du tar disse stoffene eller hvis smertene vedvarer i mer enn 3 dager, siden smerter og press kan være et resultat av en bihulebetennelse eller en mer alvorlig problem.

Bruke naturlig rettsmidler

Hold en vaskeklut under rennende varmt vann, deretter vri den ut før fortsatt er fuktig nok til å holde varmen.

Legg deg ned på ryggen og plasser varm komprimere over din øyne og nese. Oppdater vaskeklut med varmt vann hver gang det blir kult.

Bruk en neti potten for å vanne sinus hulrom, avslappende, beroligende og beroligende det. Du kan kjøpe en neti pott fra et apotek eller supermarked. Bruk som anvist.

Barometrisk trykk og depresjon

Barometrisk trykk og depresjon


Søvnløshet, føler "blå" eller lavt, og mangel på energi er alle symptomer på depresjon. Endringer i barometertrykk er involvert med været forandrer seg - mange av disse er knyttet til depresjon.

Funksjoner

En dråpe i barometertrykk forut ofte værforandringer som kalde fronter og stormer, sier USA Today, mens høyt trykk resulterer ofte i solfylte dager. Forholdet mellom lufttrykk og depresjon er mye mer kompleks.

Expert Insight

A 2004 studie publisert av det kanadiske Psychiatric Association fant at plutselige endringer i barometertrykk var assosiert med økt akuttpsykiatriske besøk. Selvmord - depresjon mest alvorlig symptom - var årsaken til noen av disse.

Typer

Mangel på sollys er en stor skyldige for Seasonal Affective Disorder (SAD), rapporterer Mayo Clinic. Dermed kan lavt barometertrykk bidra til denne typen depresjon ved å tillate mer sollys for å bli blokkert av overskyet himmel i vintermånedene.

Betraktninger

En regnstorm på grunn av et fall i barometertrykk kan resultere i en etterfølgende "drop" i humør når noen holder seg innendørs for å unngå regn, men dette dårlig dag kan ikke vare. Mengden av tids symptomer på depresjon er til stede er en viktig faktor å vurdere når undersøke sammenhengen mellom vær og psykologi.

Historie

En kobling mellom lufttrykk og depresjon har vært ansett for tusenvis av år. Den kanadiske Psychiatric Association rapporterer at de gamle greske legen Hippokrates gang kommenterte at varme og kalde vinder rammet stemninger av sine pasienter.

Barometrisk trykk og leddsmerter

Bestefaren din har fortalt deg at han kunne forutsi en storm med sine verkende knær - og han var nok rett. Science sikkerhetskopierer de gamle koner 'tales av leddsmerter øker med endringer i barometertrykk.

Årsaker

Endringer i atmosfærisk trykk endre mengden av fluidum og trykket i leddene. Disse endringene er mer merkbar i de med leddgikt fordi de har mistet sine lag med demping brusk.

Studier

Forskere kombinert resultatene fra to uavhengige studier, Online Glukosamin Trial gjennomført 2000-2002 og data fra National Oceanic and Atmospheric Administration. Dette tillot dem å sammenligne rapportert leddsmerter med værdata uten forspenning av testpopulasjonen ved å fortelle dem at de gjorde det.

Betraktninger

For de med leddgikt, er tiden før et tordenvær spesielt smertefullt. Enhver endring i barometertrykk kan øke smerte, men slippe trykket er generelt verre enn økende press.

Umiddelbar Relief

Du kan lindre leddsmerter ved å bruke varme eller is, alt etter hva som føles bedre. Masserer området kan hjelpe, samt å ta over-the-counter smertestillende kremer.

Long-Term Treatment

Du kan forbedre din leddsmerter på lang sikt med kosttilskudd som Omega-3, glucosamin og chondroitin. Steroid skudd eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan hjelpe. Hvis ingenting bringer deg lettelse, kan det være lurt å vurdere felles erstatning.

Hva er effekten av barometrisk trykk på Revmatoid Artritt?

Hva er effekten av barometrisk trykk på Revmatoid Artritt?


Det gamle ordtaket går at mennesker med leddgikt kan forutsi været basert på sine smerter og plager. Mange pasienter med revmatoid artritt vil være enige i at deres symptomer forsterkes ved endringer i barometertrykk.

Expert Opinion

Johns Hopkins Health varsler forteller leserne om at kaldt, fuktig vær har størst innvirkning på leddgikt smerte.

Betennelse

Ifølge WrongDiagnosis.com, er revmatoid artritt symptomer utløses av endringer i barometerlufttrykket som forårsaker kroppens vev til å hovne opp, og legger til betennelse allerede hovne ledd og økende smerter.

Nerver

Pasienter med revmatoid artritt opplever økt følsomhet i nerveender, forårsaker reaksjoner på endringer i barometertrykk.

Fibromyalgi

MayoClinic.com rapporterer at fibromyalgi, en sykdom som er ofte relatert til revmatoid artritt, er også påvirket av endringer i barometertrykk.

Forebygging / løsning

The Arthritis Foundation anbefaler at RA-pasienter som er følsomme for været kan lette smerte med at-home behandlinger som over-the-counter smertestillende medikamenter og varmeputer.

Good News

Selv om noen RA-pasienter kan oppleve økt smerte med barometrisk trykkendringer, har det ingen effekt på utviklingen av sykdommen, og vil ikke føre til varig skade på leddene.

Lav barometrisk trykk og leddsmerter

Lav barometrisk trykk og leddsmerter


Vet du når været er i endring fordi leddene begynner å skade? Smerten du føler kan være forårsaket av lavt lufttrykk, men det er ikke mye vitenskapelig bevis for å støtte den påstanden.

Two Sides

Mange mennesker, inkludert leger, mener bestemt at lavt barometertrykk kan forverre leddgikt leddsmerter. På den annen side, mange andre mener det er bare en gammel koner 'tale.

De som tror

De som tror at været kan bringe på leddsmerter vanligvis er de som faktisk opplever smerte. Når du har et anfall av leddgikt smerte hver gang været endrer seg, føles det som bevis.

De som ikke tror

Vitenskapelige studier har ikke klart å finne en avgjørende sammenheng mellom været forandrer seg og leddsmerter. "Alle tror i denne sammenheng gjennom tidene, men det ser ikke ut til å være ekte bevis for det," sa James N. Weisberg, Ph.D., en psykolog sitert i en WebMD artikkel om leddgikt og været.

Hva ville føre til smerte?

Selv de som tror at lav barometertrykk fører til leddsmerter er ikke sikker på hvorfor det skjer.

Et par Teorier

En teori er at nedgangen i lufttrykket utenfor kroppen fører til at leddene til å hovne opp, noe som kan gi smerter. Andre teoretisere at nervene er svært følsomme for barometertrykk og sender smertesignaler med selv små endringer i trykk.

Behandling for en migrene forårsaket av en barometrisk trykk Change

Hvis du noen gang har lidd gjennom en migrene, vet du hvor elendig de kan gjøre deg. Folk opplever migrene med ulike symptomer som nummenhet, auraer og ekstrem følsomhet for lys og lyder. For noen er migrene utløses av sjokolade, andre ved MSG eller menstruasjon. Andre lider av migrene forårsaket av en endring i barometertrykk. Slike personer kan ha nytte av flere behandlinger eller teknikker som kan hjelpe lindre symptomene.

Medisinering

Mange som lider av hyppige migrene er foreskrevet medikamenter som Midrin eller Imitrex som utvider blodkar. Slike medisiner redusere symptomer som lysfølsomhet, kvalme og smerte. Triptaner er ofte foreskrevet for dem som opplever alvorlig migrene. Medisiner i denne klassen har også merkenavn som Axert og Zomig.

Endring i Miljø

Værrelaterte hodepine kan være noe lettet av en endring i miljøet. De som bor nær elver kan finne at en spasertur langs vassdraget bidrar til å avlaste trykket av en migrene skyldes en endring i barometertrykk. Hvis du ikke har tilgang til en elv, kan du prøve en luftfukter eller ioniser, men bare hvis du bor i et tørt klima. Hvis du bor i et fuktig klima som Sør, trenger du ikke ønsker å øke fuktigheten i luften.

Slapp

De fleste mennesker som lider av migrene - noen form for migrene - finner ut at du ligger nede i et mørkt rom hjelper ofte lindre smerte, kvalme og overfølsomhet for lys og lyder. Plassere en varm vaskeklut over øynene tilbyr noen lettelse, som gjør muskelavspenningsøvelser som dyp pusting, yoga og meditasjon.

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene


Barometertrykket er vekten luften utøver over et angitt område. Trykket varierer, avhengig av en rekke faktorer slik som temperaturen, mengden av luftmolekyler i området hvor fort de er i bevegelse, og hvor ofte de kolliderer. Barometertrykk kan påvirke kroppen vår på mange forskjellige måter. Det kan påvirke våre ledd, vår pust og selv vår kroppens behandling av oksygen. Lavtrykk kan ha flere ulike effekter på våre ører.

Tap av hørsel

Lav barometertrykk kan midlertidig føre til tap av hørsel. Ettersom trykket på utsiden av kroppen avtar, ikke lenger har trykket på innsiden av legemet motstanden som holder den på plass. Trykket deretter presser utover, og dette er mest tydelig i ørene. Den ytre press påvirker bein i det indre øret og gjøre det vanskeligere for dem å oppdage luft vibrasjoner som oversette til lyd. Dette vil forbli inntil trykket er utjevnet.

Popping Sound

Legemet vil forsøke å utjevne trykket inne i kroppen med trykket utenfor kroppen, noe som ofte fører til en eller flere høyt smellende lyd inne i øret. Ear popping kalles barotraume og er et resultat av øretrompeten åpning for å lindre lufttrykket. Øretrompeten er en ventil som eksisterer mellom svelg og indre øret som prøver å utjevne kroppspress. Svelger eller gjesper bidrar til å forenkle denne prosessen, og høy lyd er overflødig luft forlater gjennom øretrompeten.

Ear Damage

Dersom Øretrompet ikke er i stand til å utjevne trykket inne i kroppen med barometertrykket utenfor, kan øret bli skadet som den kraft av trykket på innsiden av øret skader trommehinnen. En perforering er mulig at kan føre til alvorlig tap av hørsel, og kirurgi kan være nødvendig for å reparere skaden. Dette er mer vanlig hvis du er plutselig i en lavtrykks miljø og har en kald eller infeksjon. Den betennelse og overskytende fuktighet i bihulene og øretuben gjøre det vanskeligere for ventilen til å åpne, og kan resultere i skade øret.

Fysiske virkningene av Barometrisk trykkendringer

Fysiske virkningene av Barometrisk trykkendringer


Skiftende værforhold føre til at lufttrykket, eller lufttrykk, å endre. Endringer i barometertrykk kan utløse visse effekter i kroppen, som for eksempel hodepine, smerter og plager, og allergisymptomer. Lider av disse sykdommer kan fortelle deg at når været forandrer seg, kan deres ubehag nivået stige.

Migrene

Endringer i den lokale barometertrykk kan utløse migrene for migrenepasienter, eller migrenepasienter. Det er utført studier som viser en direkte sammenheng mellom lufttrykket endres og migrene hodepine frekvens. En gruppe forskere ledet av Dr. Galina Mindlin av Jefferson Medical College i Philadelphia gjennomført en slik undersøkelse og fant at hyppigheten av migrene øker når barometertrykket var på vei oppover.

På den annen side, den kanadiske Klimasenter gjennomført en tilsvarende undersøkelse i 1981 som viste at migrenepasienter opplevd hodepine episoder når barometrisk trykk var falt. Senteret sitert andre værforhold som årsaker i forbindelse med fallende barometertrykk, for eksempel økende vind og fuktighet og raske temperaturendringer

Selv om resultatene fra slike studier konflikt, kan vi trekke den konklusjon at migrene kan utløses av en slags endring i barometertrykk, enten opp eller ned, kombinert med andre værforandringer.

Leddgikt

Nesten hver og en av oss har hørt anekdotiske bevis fra noen med leddgikt som hevder at endringer i været la sin leddgikt smerte til å blusse opp. Resultater fra en studie av Dr. Timothy E. McAlindon av Tufts-New England Medical Center i Boston nå gir vitenskapelig bevis for at været kan faktisk påvirke nivået av smerte oppleves av leddgikt.

Barometrisk trykkforandringer var assosiert med økning i knesmerter i studiedata. Selv om han er forsiktig med å si at været har ennå ikke vist seg å forårsake smerte, Dr. Sam Lim, en revmatolog ved Emory University School of Medicine i Atlanta, medgir en direkte sammenheng mellom vær endringer som inkluderer barometrisk trykkforandringer og økt leddgikt smerte.

Allergisymptomer (Vasomotor rhinitt)

Noen mennesker lider av allergi-lignende symptomer som nysing, rennende nese og lunger som om de var allergisk mot pollen eller noen annen substans uten faktisk å være allergisk mot noe. Denne tilstanden er kjent som vasomotorisk rhinitt.

Ifølge Dr. Patricia Wheeler og Dr. Stephen Wheeler ved University of Louisville School of Medicine i Kentucky, kan pasienter ikke si forskjellen mellom reelle allergier og vasomotorisk rhinitt med mindre de er testet. Selv om det er uklart hva som faktisk forårsaker disse symptomene, kan de bli forverret av, blant andre faktorer, endringer i barometertrykk.

Behandling for vasomotorisk rhinitt er vanligvis aktuell, med pasienter som bruker nesespray og salver i nesegangene.

Uvanlige årsaker til hodepine

Hoste

Hoste, spesielt kronisk, alvorlig hoste, er en ofte oversett og uvanlig årsak til hodepine. Loven av hoste, og i mindre grad ler og nysing, øker blodtrykket i venene og arteriene i hjernen, en forekomst som kan forårsake hodepine, noen ganger alvorlige, i visse individer midlertidig. Denne plutselige økningen i blodtrykk kan irritere og inflame blod fartøy vegger, forårsaker hodepine. Vanligvis disse typer hodepine komme plutselig, i løpet av noen sekunder av en hoste, og gradvis redusere i alvorlighetsgrad i løpet av få minutter. Bryst forkjølelse og influensa, som begge er forbundet med høy forekomst av hoste, er viktigste årsakene til hoste-relatert hodepine.

Vektløfting

Tunge eller overdreven vektløfting økter kan forårsake hodepine ved å øke blodtrykket i blodkarene i hjernen. I motsetning til en hodepine forårsaket av en hoste imidlertid en hodepine forårsaket av vekt-løfting er generelt en mer langvarig hodepine som kan oppstå i løpet av en vekt-løfte økt og i flere minutter (eller til og med timer) etter at sesjonen er avsluttet. Disse typer hodepine kan oppstå gradvis over en vekt-trening eller komme plutselig, ofte med en topp i alvorlighetsgrad når vektløfting last er maksimert, noe som fører til en enorm økning i den generelle blodtrykket.

Været

I noen tilfeller kan hodepine være forårsaket av variasjoner i lufttrykket, eller det barometriske trykk. Lufttrykket kan variere betydelig, avhengig av topografi og rådende værsystemer. Det er ganske vanlig for en person som reiser fra et lavtliggende område til et fjellområde (hvor lufttrykket er betydelig lavere) for å utvikle en hodepine. Lav-trykkmålesystem kan også gi hodepine som de beveger seg inn i et område med høyt trykk og forårsake en hurtig trykkfall. Det antas at lavtrykksområder kan tillate overdreven utvidelse av nerver og blodkar i hodet og hjernen, som kan forårsake hodepine i visse individer.

Hva Hjelper med gikt smerte?

Urinsyregikt er svært smertefullt og ødeleggende, og kan få deg humpet rundt som en 80 år gammel. I det siste har holistiske alternativer til medisiner blitt svært populært siden mange mennesker mangler helseforsikring. Jeg har listet opp gode og dårlige matvarer nedenfor for å hjelpe deg i din healing.This informasjonen er ikke ment å diagnostisere, og hvis problemet vedvarer bør du vurdere å se en lege for en diagnose.

Hva er gikt?

Urinsyregikt er en form for leddgikt og lignende til fibromyalgi i mange aspekter. Værforandringer har en innflytelse på kroppen smerter og når barometrisk trykk stuper og fuktighet stiger de som er utsatt for gikt og fibromyalgi har bluss ups. Personer med gikt kan ikke bryte ned mengden av urinsyre inngåelse kroppen sin og så syren krystalliserer i sine sammenføyninger. En nyre problemet kan foreligge som ikke tillater kroppen til å behandle all den urinsyre som kommer inn i det, redusere urinsyre og vil redusere smerte. Puriner er kjemikalier i mat som metaboliseres av kroppen og brytes ned til urinsyre. Slette matvarer høy i puriner fra kosten din er den logiske løpet av handlingen til å ta.

Hvilke matvarer bør unngås?

Unngå følgende matvarer kjent for å være høy i urinsyre kan stoppe en ødeleggende gikt angrep, grønnsaker som asparges, belgfrukter (bønner), spinat og sopp er høy i uric syrer. Innmat som lever, nyrer, hjerte, brissel og tungen. Noen hav mat er også unngås som kamskjell, reker, ansjos, blåskjell, makrell, sardiner, sild også rødt kjøtt, alkohol og brus.

Mat og drikke lav i uric syrer

Å drikke 8 til 10 glass er vann om dagen vil bidra til å utvanne og skylle overskytende uric syrer fra kroppen. Øke melkeinntak og mat med høyt kalium eller ta en kalium supplement kan også bistå i smerte reduksjon. Svarte kirsebær og blåbær eller juice kan være svært nyttig og kan finnes i helsekostbutikker. Noen dagligvarebutikker selger organiske og vil også gjennomføre juice. Ananasjuice har bromelain i det og det er en naturlig anti-inflammatorisk, kan du også plukke den opp som et supplement i kapselform. Balansere pH-verdier også hjelper, kan du gjøre dette ved å drikke naturlig sitronsaft.

Urter og Folk rettsmidler for gikt Pain

Apple cider eddik er en naturlig ph balanserer, hvis kroppens pH er balansert alt flyter bedre, kombinere den med kløver honning og vann til smak og drikker det en gang om dagen kan balansere ph enkelt. Når brutt ned, er uric syrer oppløst og utskilles gjennom nyrene. Sitronsaft gjør det samme som acv så langt som å balansere ph. Naturlige frukt, som jordbær og druer og urter, hortensia og persille, som er vanndrivende er også bra for å løse opp og skille ut de uric syrer.

Aktuelt Linimenter

DMSO (dimetyl) er effektiv når den brukes til problemområdet, men etterlater en heller ubehagelig smak i munnen, fordi DMSO går raskt i blodstrømmen og forlater smak, det er tvilsomt at en dobbel blind studie noensinne vil skje for å få FDA-godkjenning. I Florida er det bare tilgjengelig på fôr butikker og er svært effektiv på hester og hund leddgikt. En salve som soaks inn i leddene og fungerer godt er "Workout Liniment" og er tilgjengelig på nettet. Se Resources nedenfor. En annen mindre effektiv en er absorbine jr og det er tilgjengelig i mange butikker.

MSM og Homeopathics

MSM (Methylsulfonylmethane) er svovel og er tilgjengelig i væske, pulver og kapsler. Svovel kan kjøpes i homøopatisk form og mange selskaper gjør en gikt formel. Når du arbeider med urter, vil de i flytende, kapsler og pulver inn i kroppen raskere og med mindre avfall gjør dem til det foretrukne valget for mange utøvere. Den minst foretrukne form er komprimert tabletter, problemet er vokslaget er svært vanskelig for kroppen å oppløse og det meste av produktet aldri gjør det inn i systemet før de blir eliminert. Svovel er veldig bra hvis felles er virkelig kløende og brennende og blusser opp i fuktig vær.

Akupressurpunkter

EFT (Emotional Freedom Technique) er meridian terapi som omprogrammerer kroppen og kan være effektive på gikt når du fokuserer peke på nyrene meridian (oransje prikk). Klikking på begge sider av kroppen på samme tid kan bringe meridianen i innretting. En rutine er tilgjengelig under, bare erstatte slange fobi med gikt informasjon og fokusere ekstra tapping på nyrene spot. Se Resources nedenfor.

Fysiske virkningene av høy høyde

Fysiske virkningene av høy høyde


Beveger seg raskt fra lavere høyder til høyere seg kan føre til ubehagelige fysiske symptomer og noen ganger-farlige helsemessige forhold. Symptomene er så godt anerkjent at de har et navn: Akutt høydesyke (AMS). Ikke alle opplever AMS ved bytte til høyereliggende områder, og ingen kjent sett av faktorer er til stede for å avgjøre hvem som skal utvikle AMS, og som ikke vil. Helserisiko bortsett fra AMS kan også skyldes gjenværende i store høyder.

Fysiske årsaker til AMS

Mennesker begynner opplever symptomer på AMS på rundt 4000 meter over havet. Som man stiger i høyde, blir lufttrykket i luft avtar og luften tynnere; det vil si at den inneholder mindre oksygen. Dette betyr at når du puster, du tar inn færre oksygenmolekyler og må puste raskere å få nok oksygen. Selv puster raskere vil ikke helt erstatte oksygennivå, men slik at kroppen må operere med mindre oksygen enn normalt. Lavere barometrisk trykk fører også kapillærene i kroppen din til å lekke væske, selv om årsaken til dette er ukjent.

Fysiske symptomer på AMS

Fysiske symptomer på AMS er ganske ubehagelig, men de fleste er ikke livstruende. De omfatter alvorlig hodepine, svimmelhet, reduksjon eller tap av appetitt, søvnløshet, svakhet, tretthet, slapphet og kvalme. Barn kan oppleve oppkast. Ved svært høye høyder, vanligvis rundt 10.000 meter over havet, til evnen tenke riktig, eller kognitiv funksjon, kan bli svekket. På grunn av redusert lufttrykk, kan fluid-lekkasje fra kapillærer forårsake oppbygging av væske i hjernen og lungene. Hvis ikke behandles, kan denne tilstanden bevise dødelig.

Andre fysiske effekter

Luften er tørrere i høyereliggende strøk, noe som resulterer i minst to forhold som kan føre til helseproblemer. En av disse er dehydrering, som du kan forebygge ved å drikke mer væske enn du normalt ville. Den tørre luften kan også føre til temperaturer for å slippe om natten. Hvis du ikke er riktig utstyrt for svært kalde netter, kan du oppleve hypotermi. Alvorlig solbrenthet kan også oppstå i høyereliggende strøk, siden de tynnere atmosfære blokker færre ultrafiolette stråler.

Forverring av fysiske effekter

Dehydrering fører til noen av de andre symptomer på AMS, slik som hodepine. Alkohol og andre beroligende midler - for eksempel søvn hjelpemidler - kan forstørre symptomer på AMS, siden de har en tendens til å redusere åndedrett. Den karbondioksyd i tobakken reduserer mengden av oksygen i blodet, noe som ytterligere kan invadere en allerede senket oksygentilførsel. Personer med hjerte, lunge og karsykdommer kan oppleve AMS symptomer raskere og deres symptomer kan være verre enn de uten disse utfordringene.

Barometertrykk & Kroniske smertetilstander

Barometertrykk & Kroniske smertetilstander


Flere vitenskapelige studier har knyttet variasjoner i nivåer av barometertrykk til økt risiko for mange typer kroniske smertetilstander.

Historisk Beliefs

Det har vært antatt at været påvirker folks helse og smerte siden år 4 f.Kr. da den berømte vitenskaps Hippokrates, inspirasjon for den hippokratiske ed of Medicine, var på høyden av sine studier.

Teoretiske Lenker

Barometertrykket er mengden kraft satt ut av luften rundt oss: Denne kraften endringer med tilnærming av en storm. Det er teoretisert av leger og forskere at når barometertrykket synker vevet rundt leddene svulmer, forårsaker smerte.

Migrene og alvorlig hodepine

En forhøyet risiko for migrene, har kronisk hodepine som forårsaker kvalme og følsomhet for lys og lyd samt generelle alvorlig hodepine vært knyttet til lav barometertrykk av en studie gjort på akuttmottaket pasienter hodepine mellom årene 2000 og 2007.

Artrose

I en studie av 200 deltakere som spenner over tre måneder, oppdaget forskerne at brøk senking av barometertrykk er knyttet til en økning i alvorlighetsgraden av slitasjegikt smerter.

Problemer med teorien

WebMD.com melder at Dr. Denis Driscoll, professor emeritus i atmosfærisk vitenskap ved Texas A & M og en meteorolog, bemerker to problemer med å erklære en klar sammenheng mellom smerte og barometrisk trykk endringer: trykkendringer forårsaket av nærmer stormer er lav og den eneste metoden for innspilling tilfeller av endringer i smertenivå og hevelse i pasienter er gjennom subjektive førstehåndsberetninger som det er ingen måte å måle små forskjeller i betennelse eller en eksakt smerteskala.

Barometertrykk & Back Pain

Barometertrykk & Back Pain


Mange tror været endringer kan påvirke ryggsmerter, men bevisene er anekdotiske. Leger og forskere er i ferd med å undersøke om barometrisk trykkendringer, forårsaket av innkommende vær, gjør ryggsmerter svinge.

Hva er barometrisk trykk?

Barometertrykket er vekten av atmosfæren, eller luft, målt som vekst og fall av et barometer. Atmosfære varierer etter været og hvor du er trykk ved havnivå er høyere; press på en fjelltopp er lavere.

Lufttrykk og Været

Barometertrykk også stiger eller faller avhengig av innkommende vær. Hvis et lavtrykksystem (vått vær) kommer, faller barometeret; med nærmer høytrykkssystemer (tørt vær), stiger trykket.

Undersøkelse om Vær og Pain

Det samme kan være tilfelle for ditt nivå av ryggsmerter. I en 1995 undersøkelse gjort av professor Robert Jamison of Brigham og kvinner Pain Management Center i Boston, ble et spørreskjema gitt til 557 mennesker i byer med ustabilt vær, som Boston, og byer med stabile værmønstre, som for eksempel San Diego.

Resultatene fra undersøkelsen

Resultatene, publisert i Harvard University Gazette 26. september 1995 indikerte smerte nivåer av de spurte ble påvirket av endringer i innkommende vær, ikke eksisterende vær. Professor Jamison mener bevisene, mens du fremdeles anekdotiske, synes å indikere ryggsmerter og leddsmerter nivåer reagerer mer til barometertrykk enn eksisterende vær.

Lufttrykk og leddsmerter i Rats

En annen studie, koble lavtrykk og kunstig indusert leddsmerter hos rotter, ble publisert i International Journal of Biometeorology i 2003. Dr. juni Sato, som bidro til Japan-baserte studien, bemerket at rotter utsatt for et lavt trykk, lav -Temperatursensor miljø viste tegn til leddsmerter ikke observert i en gruppe kontrollrotter.