Digidexo.com

Hvordan Skyll Etter en steroid inhalator

Inhalatorer som inneholder steroider eller kortikosteroider er blant de hyppigst foreskrevet astma medisiner. Steroid inhalatorer redusere betennelse og innsnevring som fører til astmaanfall. Annerledes enn "redning inhalers" som inneholder albuterol å roe angrep, er steroid inhalatorer brukes daglig for å hindre angrep. Men bruk av disse steroid inhalatorer kan øke sjansene for å få trost, en gjær infeksjon i munnen. Skylling godt etter daglig dosering, men hindrer disse trost infeksjoner.

Bruksanvisning

•  Kjør vasken kraner til vannet er lunkent (ikke varmt) umiddelbart etter steroid innånding. Fyll koppen 3/4 full av lunkent vann.

Legg en spiseskje eller to av bordsalt til det varme vannet. Bruk skjeen til å blande godt.

Hell en liten mengde salt vann inn i munnen din. Uten å svelge blandingen, swish væsken rundt i munnen i noen sekunder.

spytte salt vann inn i vasken eller bassenget. Gjenta trinn 2 i det minste én gang.

Hvis du vil, kan du avslutte ved å skylle munnen med rent vann eller munnvann for å fjerne den salte smaken fra munnen.

Tips og advarsler

  • Mange vanlige brukere av steroid inhalatorer tid deres bruk til like før de pusser tennene. På denne måten er det nødvendig skylling rett og slett en del av deres hygiene rutine.
  • Avslørende tegn på trøske inkluderer en deigaktig, skummende hvite rester på tungen. Hvis du mistenker at du har trost, kan du kontakte helsepersonell som vil foreskrive en antiseptisk munnvann.