Digidexo.com

Ernæring for muskelvekst

Forstå de ernæringsmessige behovene for muskelvekst er ekstremt viktig. Får deg til treningsstudio og vekttrening er bare halvparten av kampen mot å bygge muskelmasse. Den andre halvparten er avhengig av hvordan du drivstoff kroppen din i form av mat du spiser og ernæringsprogram som du følger. Hvis du mestrer de ernæringsmessige komponenter i muskelvekst i tillegg til å jobbe ut selv, vil du øke dine resultater og suksesser.

Totalt Protein krav

Ernæring for muskelvekst krever at du får i deg en heftig belastning av protein hver dag, selv på dager når du ikke trener. Generelle krav sier at du bør spise ca ett gram protein for hver lean kilo muskelmasse du ønsker å ha. Siden dette kan være vanskelig å måle nøyaktig, er den standard retningslinje ett gram protein per kilo kroppsvekt ønsket.

Spise etter trening

En av de viktigste reglene for å bygge muskelmasse er å gi kroppen din med en næringsrik måltid innen en time på slutten av treningsøkten. Dette er når musklene mest desperat krever protein og dens byggesteiner, aminosyrer. Et måltid med en god blanding av både protein og karbohydrater vil gi deg den energien du trenger og gi dine muskler med drivstoffet den trenger for å begynne å reparere skadede muskelfibre.

Protein i hvert måltid

Protein bør være en del av hver enkelt måltid som du spiser. Det skal aldri være en anledning der du har et måltid som mangler i dette viktige næringsstoffet. Hvis du sliter med dette, mener at du kan legge til nøtter eller bønner til en salat å legge protein, for eksempel, eller whey protein pulver til morgenen havregryn eller yoghurt.

Mindre måltider gjennom dagen

Til riktig drivstoff din kropp for muskelvekst bør du spise mindre, men hyppigere måltider hele dagen lang. Dette vil sikre at kroppen din - og musklene selv - aldri bli for sulten og alltid har de ernæringsmessige komponenter er nødvendige for å bygge mer muskler.

Lean Protein Kilder

Mange forskjellige magre proteinkilder er tilgjengelige for å inkludere i kostholdet ditt. Chief blant disse er kylling, fisk, svin, kalkun og slankere kutt av rødt kjøtt. Nøtter, hele korn, soyabønner og meieriprodukter, inkludert melk, ost og yoghurt alle gi en sterk kvotienten av protein også.