Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger å rense innsiden av kroppen

Hvordan bruke Ginger å rense innsiden av kroppen


Healere i Asia og India har brukt ingefær å behandle medisinske problemer for tusenvis av år, ifølge University of Maryland Medical Center. De flyktige oljer er kjent for å hjelpe til med fordøyelsen og behandling av kvalme og oppkast. Folk over hele verden tror ingefær kan hjelpe behandle hjerteforhold, leddgikt og hodepine. Laboratoriestudier viser ingefær kan være en nyttig anticancer agent, og kan bidra til lavere kolesterol. Noen bruker det som en del av en avgiftende rutine for å rense kroppen og skylle ut giftstoffer. For å unngå å utløse en allergisk reaksjon, starte med små mengder og gradvis bygge opp din toleranse for ingefær.

Bruksanvisning

Ginger Tea

•  Ta med 2 kopper vann til å koke i en mellomstor kjele på komfyren. Riv 1 til 2 ss. av fersk ingefær og legge til det kokende vannet.

Reduser varmen til middels og kok ingefær vann i ca fire minutter. Sett lokk på kasserollen for å holde vannet fordamper.

Plasser noen form for tepose i vannet, setter på lokket, la det bratt i fem minutter, deretter fjerne tepose. Legg honning etter smak, om ønskelig. Drikke denne te hver dag som en kropp rens.

Avgift Ginger Bath

Fyll et badekar med det varmeste vannet du kan stå. Tilsett 1 kopp Epsom salt og 1/8 kopp fersk revet ingefær eller ingefær i pulverform.

Brush all huden din med en grønnsak pensel før vi går i badekaret. Børst huden mot hjertet. Skin børsting hjelpemidler i frigjøre giftstoffer gjennom kroppen.

Kom i badekaret og suge i 30 minutter. Børst huden i en sirkulær bevegelse med grønnsaksbørste som du er soaking i karet. Drikk vann når du er i badekaret fordi ingefær kan gjøre deg svette.

Tørk kroppen din med et rent håndkle, gni huden kraftig mens du tørker av. Gni det før huden blir veldig rød. Ikke bruk noen kremer, kremer eller pulver.

Pakk deg opp i et stort håndkle eller kappe og gå til sengs. Du vil sannsynligvis svette i løpet av natten, og kanskje finner ut at du trenger å endre til en annen håndkle eller kappe. Som du svetter, er kroppen din skylle ut urenheter gjennom porene i huden.