Digidexo.com

Hvordan å presse inn 30 minutter trening hver dag

Hvordan å presse inn 30 minutter trening hver dag


Hva er nummer én grunn folk flest gi opp et treningsprogram? Det er ikke nok tid på dagen for å arbeide i den workout.For alle som er tid-utfordret - og det er de fleste av oss - å finne måter å presse inn 30 minutters daglig trening er mulig, forutsatt at 30 minutter er brutt ned i tre 10- minutters segmenter. Her er hvordan du arbeider i tre mini treningsøkter i løpet av dagen.

Hvordan å presse inn 30 minutter trening hver dag

Hvordan å presse inn 30 minutter trening hver dag

•  Stå opp 15 minutter tidligere. Hold et par joggesko, sokker og shorts rett ved sengen, får kledd første og gå for en rask ti minutters tur rundt kvartalet. Hvis du har en sykkel, ta en sykkeltur for samme mengde time.If det er for kaldt, for varmt, for regnfull eller for hva å gå utenfor, satt på den bærbare musikkspilleren og hoppe tau, hoppe på en mini trampoline eller gjøre 10 minutter av en øvelse video i stedet.

I stedet for en 10 eller 15:00 kaffe eller godteri pause, ta en øvelse pause. Kappgang rundt kontoret blokken, gå opp og ned trappene eller hoppe tau i et tomt kontor i ti minutter.

verve en medarbeider som trening kompis og besøke selskapet gym hvis du har en, for en 10-minutters rask gange på tredemølle eller spinn på ergometersykkelen.

Når du kommer hjem fra jobb, ta en 10 minutters øvelse pause i stedet for flopping på sofaen. Eller stoppe på kjøpesenteret, om det er en på vei hjem, og ta en rask 10-minutters spasertur gjennom (ikke glem å gå opp og ned rulletrappen). Du vil være i stand til å bla gjennom salg og folkelivet på samme tid.

lufte hunden i ti minutter etter middagen. Eller jogge på trampolinen i 10 minutter mens du ser på nyhetene. Eller gjøre ti minutter av en øvelse video. Eller gjøre ti minutter av rask og rasende husarbeid (tøm søppel, luke ugress, endre ark, feie gulvet, vann plantene). Du vil bli forbauset over hvor mye du kan oppnå i små pakker med aktivitet.

Hint

  • Gjør et løfte om å aldri igjen sirkel parkeringsplassen for det nærmeste stedet til butikken. Parkere et godt stykke unna (men likevel nær nok til at du føler bilen er trygt) og hoof det inn i butikken. Hvis du handler for dagligvarer, prøv å bære din egen til bilen hvis du klarer, i stedet for å skyve en handlevogn eller å ha en bagger hjelpe deg.
  • Gå til walk-up ATM i stedet for drive-through. Ditto for fast food-restauranter. Park, gå inn og plukke opp din mat.
  • Invester i en sykkel og ri den til butikken for korte turer. Hvis du bor i nærheten av en butikk eller kjøpesenter, unn deg selv en belønning hvis du sykle (et lodd, en halv time med en nonfat latte og en avis) for å få deg inn i vanen.