Digidexo.com

Kalorifattig Vegetar Snacks å gjøre hjemme

Kalorifattig Vegetar Snacks å gjøre hjemme


Hvis de følges riktig, kan et vegetarisk kosthold være sunn og næringsrik. Vegetarianere må ta spesiell omsorg for å sikre at de møter deres behov av alle essensielle næringsstoffer, som proteiner, kalsium, jern og vitamin B-12, for eksempel. I tillegg, som enhver sunt kosthold, bør et vegetarisk kosthold begrense høy fett, høy-kalori mat. En måte vegetarianere kan være sikker på at de møter deres ernæringsmessige behov er ved å inkludere næringsrike, kalorifattig snacks i kostholdet.

Grønnsaker med hummus

Et sunt vegetarisk kosthold bør inneholde rikelig med lav-kalori, næringsrike grønnsaker. Rå grønnsaker, som gulrøtter, paprika og selleri gir en crunchy og fylling snack alternativ. Selvfølgelig, mange mennesker liker å nyte sine grønnsaker med dip, noe som kan være høy i kalorier og fett. Hummus, en dukkert laget av kikerter, gir for en sunn dip alternativ. En 2-ss servering av hummus inneholder bare 50 kalorier og gir protein, fiber, kobber, fosfor og vitamin B-6.

Apple Med Nut Butter

På bare 70 kalorier, gir en medium eple for en søt, lav-kalori snack valg. For å gi mer næring, toppen din eple med 1 ss av din favoritt mutter smør. En spiseskje med mandel smør, for eksempel, inneholder 100 kalorier og gir protein, kobber, magnesium og vitamin E. Selv om de er næringsrike alternativer, mutter Butters tendens til å være høy i kalorier når konsumert i store mengder, så sørg for å holde porsjonsstørrelsen i sjakk.

Hel-korn korn

Frokostblanding er ikke bare for frokost lenger. Faktisk er hele korn frokostblanding fullpakket med næringsstoffer og gir en næringsrik snack som helst på dagen. Whole-grain O-formet frokostblandinger, for eksempel, inneholder bare 100 kalorier per kopp og legger rikelig med kalsium, jern, sink og vitamin B-12 til kosthold. Havregryn er en annen fylling snack valg som er lav i kalorier. En pakke vanlig, instant havregryn inneholder 100 kalorier og er lastet med fiber, protein og jern.

Gresk yoghurt med frukt

Kremet gresk yoghurt er en perfekt snack alternativ for vegetarianere som inkluderer meieriprodukter i kostholdet, siden det er lastet med muskelbyggende protein. En 6-unse container med vanlig, fettfri gresk yoghurt inneholder bare 100 kalorier, men pakker 18 gram protein. Likeledes er høy i gresk yoghurt kalsium, fosfor, riboflavin og vitamin B-12. For å legge til sødme og fiber til snack, pare gresk yoghurt med oppskåret frukt, som bær, ananas eller fersken.

Næringsrik Edamame

Edamame, eller kokte grønne bønner, gir for en morsom og næringsrik snack valg. En 1/2 kopp servering av avskallede edamame er under 100 kalorier, men gir 8 gram protein og inneholder rikelig med fiber, kobber og folat. Du kan kjøpe edamame i den frosne grønnsaker delen, og det kommer enten i skallet eller allerede avskallede. Å koke edmame, bare koke, damp eller mikrobølgeovn ønsket del.