Digidexo.com

medisin som fjerner apetitten

Medisiner som fjerner eller redusere plakk i arteriene

Arterier Tett med plakk bidrar til hjerte- og karsykdommer som hevder flere liv årlig på verdensbasis enn noen annen tilstand. Hjerteinfarkt, hjerneslag og koldbrann er mulige resultater med mindre enkeltpersoner forfølge de endringer i livsstil, medisinske prosedyrer og medisiner som fjerner eller reduserer plakk i arteriene.

Betydning

Den tilstand som er kjent som aterosklerose oppstår når en opphoping av fettavleiringer, kalt plakk, stivner og tetter arteriene, begrense leveringen av oksygen og blod til ulike deler av kroppen. "Plakk består av forekomster av fettstoffer, kolesterol, cellular avfallsprodukter, kalsium og fibrin», ifølge Thomas Jefferson universitetssykehusene. "Åreforkalkning er en langsom, progressiv sykdom som kan starte så tidlig som i barndommen."

Den generelle tilstand er referert til som karotid arteriesykdom når blokkeringen skjer i nakken, koronar arteriell sykdom når den påvirker hjertet og perifer arteriell sykdom når frisk blodstrøm til armer og ben er begrenset.

Kolesterol medisiner

Kolesterol er en betydelig bidragsyter til fettinnholdet til stede i plakk, slik kolesterol medisiner som fjerner eller reduserer plakk i blodårene er en viktig komponent i kampen mot sykdommen. "Aggressivt senke low-density lipoprotein (LDL) kolesterol, det" dårlige "kolesterolet, kan bremse, stoppe eller reversere oppbygging av fettavleiringer i blodårene dine", sier Mayo Clinic. "Legen din kan velge fra et utvalg av kolesterol medisiner, inkludert legemidler kjent som statiner og fibrater."

Statiner er gruppert i en klassifisering av legemidler som kalles antihyperlipidemiske medisiner, og inkludere simvastatin, atorvastatin og pravastatin. Den vanligste fibrat medikament for reduksjon av kolesterol hos hjertepasienter er gemfibrozil. Det er imidlertid ikke spesielt effektive i å senke LDL og, som et resultat, er først og fremst benyttet i pasienter som har forsøkt å minimalisere høye triglyseridnivåer. "Triglyserider er den kjemiske formen som finnes mest fett i mat så vel som i kroppen,» sier The American Heart Association. Colesevelam, kolestyramin, kolestipol og nikotinsyre er flere medisiner som brukes til å behandle høyt kolesterol og bidra til å fjerne eller redusere plakk i arteriene.

Andre medisiner

Platehemmende, antikoagulerende og blodtrykkssenkende medisiner tjener ikke å kvitte arteriene i plakk, men i stedet spille en stor rolle i å minimere skaden forårsaket av akkumulering. Platehemmende medisiner arbeide for å gjøre det lettere for blodet å strømme gjennom trange arterier ved å redusere tilbøyeligheten av blodplater i blodet til å holde sammen og forårsake blodpropp. Aspirin, klopidogrel, tiklopidin og dipyridamol brukes vanligvis for dette målet. Antikoagulantia, vanligvis kalt "blodfortynnende", er også foretrukket av leger i kampen mot åreforkalkning. "Disse medikamentene fungerer annerledes enn platehemmende medisiner for å redusere blodets evne til å levre seg," ifølge New York Presbyterian Hospital. "Et eksempel på en antikoagulant er warfarin".

Betablokkere eller ACE-hemmere er en del av en gruppe medisiner som kalles antihypertensiva som arbeider for å senke blodtrykket. Dette er spesielt viktig hvis en pasient har også diabetes. Cilostazol gir smertelindring for dem som lider av en opphopning av plakk i arteriene i ben. "Et alternativ til cilostazol er pentoxifylline, men det er mindre effektive", sier Mayo Clinic.

Medisiner som forårsaker øresus

Tinnitus, ofte referert til som ringing i ørene, er preget av vedvarende eller tilbakevend summende, ringing eller klikke lyder som blir hørt i ørene eller hodet. Banen kan være høy eller lav, og det er ingen ekstern kilde av lyden. Tinnitus kan være et symptom på en underliggende psykologisk eller fysiske tilstand, eller den kan være forårsaket av medikamenter som sløyfediuretika, aspirin, antibiotika, NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) eller antidepressiva.

Loop Diuretika

Loop-diuretika er ment å bidra til å fjerne overflødig vann i kroppen din. De stimulerer nyrer, effektivt øke urinproduksjonen. De er ofte indisert for pasienter med høyt blodtrykk eller nyreproblemer. Vanlige medisiner som brukes i USA inkluderer Lasix, Edecrin, Myrosemide eller Bumex. Ifølge Drugs.com, ringing i ørene er et potensial, men sjelden, bivirkning.

Aspirin

Aspirin tilhører salicylate familie av medisiner. Det fungerer i kroppen din til å lindre betennelser, feber og smerter. Det er også tidvis anbefalt av kardiologer å forebygge eller behandle angina, slag eller hjerteinfarkt. Hørselsproblemer og tinnitus er potensielle bivirkninger av aspirin bruk, ifølge Drugs.com.

Antibiotika

Visse antibiotika også kan føre til ringing i ørene. Mycin antibiotika som vancomycin blir ofte brukt til å utrydde kolitt fremkallende tarminfeksjoner (infeksjoner forårsaker din tykktarmen blir betent), og for å bekjempe andre bakterier som kan føre til alvorlige infeksjoner i kroppen din. Ifølge Drugs.com, omfatter et potensial alvorlig bivirkning ringing i ørene. Aminoglykosidantibiotika som Amikacin også kan føre til tinnitus. Amikacin brukes til å behandle alvorlige infeksjoner og virker ved å stanse produksjon av bakterielle proteiner, en effektiv måte å drepe bakteriene.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å redusere hormoner i kroppen din som forårsaker smerter og betennelser. Ibuprofen er nyttig i behandling av hodepine, feber, ryggsmerter, menstruasjons ubehag, mindre alvorlige skader og leddgikt. Naproxen er indisert for å lindre symptomer assosiert med senebetennelse, Bekhterevs sykdom, leddgikt, urinsyregikt, menstruasjon eller bursitt. Vanlige bivirkninger av alle NSAIDs inkluderer ringing i ørene.

Kjemoterapi narkotika

Kjemoterapi medisiner som vinkristin og cisplatin kan også resultere i eller forverre tinnitus. Cisplatin er indikert for anvendelse alene eller i kombinasjon med andre medikamenter for å behandle kreft i eggstokkene, kreft i blære og testikkelkreft. Det fungerer ved å hemme vekst og reproduksjon av kreftceller. Vincristin også stopper kreftceller fra å vokse, og er indikert for behandling av leukemi, ikke-Hodgkins lymfom og Hodgkins sykdom.

Antidepressiva

Ifølge en 2003-presentasjon fra University of Texas Medical Branch, kan trisykliske antidepressiva amitriptylin forårsake eller forverre tinnitus symptomer. Amitriptylin bidrar til å balansere hjernen kjemikalier og er indisert for behandling av depresjon. Mulige bivirkninger er øresus.

Smerte medisiner som brukes for gikt

Urinsyre (et giftig avfallsprodukt) bygger seg opp i blodet når kroppen enten ikke kan kvitte seg med syre gjennom vannlating eller kroppen produserer for mye av det. Overdreven urinsyre deretter danner krystaller som legge seg i leddene, forårsaker intense smerter. Når gikt smerte hits, den raskeste måten å bli kvitt det er gjennom medisinering. Medikamenter kan også effektivt holde unna gikt smerte ved enten å redusere inflammasjon eller ved å fjerne urinsyre fra blodet.

Kortikosteroider

Hvis du er i midten av en gikt angrep, kan kortikosteroider stoppe smerte i løpet av sekunder hvis de er sprøytet inn i en joint. Problemet med kortikosteroider er at de kan svekke brusk og raskere forringelse av leddene. Det er derfor leger administrere dem til en pasient bare noen få ganger i året. Men midt i en intens gikt angrep, dette er det beste botemiddel.

Colchicine

Colchicine er et annet gikt medisiner som kan brukes midt i en gikt angrep for å stoppe smerten. Det kan også redusere hevelse og hindre fremtidige gikt angrep. Under et angrep, må du kanskje ta en pille en time. Bivirkningene av colchicines er diaré, kvalme, magekramper, oppkast, purpura (misfarging av huden forårsaket av blødning under huden), myopati (en sykdom der ulike musklene vil ikke fungere), håravfall og reversibel azoospermi (en fullstendig fravær av sædceller). Langsiktige bivirkninger kan inkludere benmargsdepresjon med aplastisk anemi (reduksjon i antall røde blodlegemer), med agranulocytose (reduksjon i antall hvite blodlegemer) eller trombocytopeni (reduksjon i produksjonen av blodplater).

Uloric

Uloric er et medikament for gikt at den amerikanske Food and Drug Administration godkjent i 2009 Den brukes til å senke urinsyre i blodet for å hindre en gikt angrep. Randomiserte kontrollstudier funnet at det er en større sjanse for å få hjerteinfarkt med Uloric enn med andre gikt medisiner, men ingen årsak ble identifisert. Leverenzymer også kan bli forhøyet, og noen pasienter opplevde kvalme og utslett.

Allopurinol

Allopurinol er en av de lengste brukte medisiner for å bekjempe gikt. Det kan bidra til å redusere urinsyre i kroppen, noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil oppleve en gikt angrep. Det kan også føre til kvalme, diaré, utslett og tretthet. Flere alvorlige bivirkninger kan inkludere hypersensitivitet, kløe, blod i urinen, øyeirritasjon og tap av appetitt.

Ibuprofen

For milde gikt angrep, er ibuprofen en over-the-counter medisiner som fungerer som en anti-inflammatorisk og kan bidra til å redusere smerte. Du må ta fire tabletter for å begynne å føle effekten.

Konsultere legen din

Siden de fleste av disse medikamentene er reseptbelagte medisiner, bør du gjøre legen oppmerksom på eventuelle bivirkninger eller uvanlige symptomer du opplever. Han kan endre dosen din eller sette deg på et annet legemiddel. Mer enn sannsynlig, men du vil ikke oppleve noen andre enn smertelindring effekter.

Alternative medisiner for å fjerne Slimete Blokkeringer i tynntarmen

Slimete er et naturlig stoff som skilles ut av tarmen for å hjelpe ting bevege seg gjennom kroppen din jevnt. Tilstedeværelsen av overflødig slim kan tette interne VVS. Bortsett fra å oppleve ubehagelige symptomer som oppblåsthet og gass, kan det hende du ikke får nok næring dersom dette skjer. Heldigvis finnes det en rekke alternative medisiner for å fjerne slimete blokkeringer i tynntarmen som kan hjelpe deg å komme tilbake på sporet.

Forstå Tilstand

Stol på magefølelsen. Den primære rolle av tynntarmen er å bryte ned og absorbere fett, karbohydrater og mineraler, og en slimete blokkering vil forstyrre denne prosessen. Så, hvis du føler deg trøtt hele tiden, oppblåst og gassy etter måltider, opplever forstoppelse, eller se flere slim i avføringen enn vanlig, så det er på tide å planlegge en strategi for å forbedre din fordøyelseskanal helse.

Innse at bakteriell overvekst og betennelse ofte følger slimete blokkeringer i tynntarmen siden ufordøyd matpartikler ende opp fermen stedet for å bli brutt ned for næringsopptak. Derfor counterattac denne invasjonen er en del av din naturlige tilnærming mot å korrigere tilstanden din.

Naturlige behandlinger

Hold deg til en diett som er høy i fiber og lite karbohydrater. Dette betyr å trappe opp inntaket av rå grønnsaker, hele korn, friske frukter og belgfrukter.

Redusere eller eliminere inntaket av arakidonsyre. Også kjent som Omega-6, er denne essensielle fettsyre som finnes eksklusivt i animalsk protein og bidrar til inflammasjon. Hvis man simpelthen ikke kan leve uten kjøtt- eller melkeprodukter, og deretter vurdere å supplere med omega-3 (EPA) til å hemme den inflammatoriske aktivitet av arakidonsyre, så vel som andre proinflammatoriske midler, slik som leukotriener.

Bringe ro til fordøyelsessystemet ved å supplere med peppermynte olje kapsler. Canadiske forskere har funnet at mentol, den aktive bestanddel av peppermynte, er en naturlig krampeløsende som slapper glatt intestinal muskler og lindrer tarm spasmer.

Bevare en sunn balanse i tarmfloraen med probiotika. Probiotika er kosttilskudd som bidrar til å fremme produksjon av fordøyelsesenzymer, slik som laktase. De oppfordrer overlevelsen av "sunn" bakterier i tarmen i motsetning til skadelige bakterier. Studier utført ved National University of Ireland har vist at innføringen av Bifidobacterium infantis 35 624 og Lactobacillus salivarius redusere inflammatoriske responser i immunceller i tarmslimhinnen.

En siste bemerkning

Hvis du ikke opplever noen lettelse fra å bruke disse alternative medisiner for å fjerne slimete blokkeringer i tynntarmen, så sjekk med legen din for å utelukke eventuelle pre-eksisterende eller underliggende tilstander som kan forårsake fordøyelsessystemet til å bremse ned, for eksempel matallergier, hypotyreose, diabetes, bukspyttkjertelen enzym mangel eller en autoimmun lidelse.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Medisiner som forårsaker hetetokter

Hetetokter kan være en reell bane for personen opplever dem. Kvinner ofte lider hetetokter når de er peri-menopausal eller overgangsalderen eller rett etter fødselen på grunn av en hormonell ubalanse. Selv unge kvinner kan oppleve dem som en del av deres menstruasjonssyklus. Menn kan oppleve hetetokter også. Noen ganger medisin som du tar for å behandle en medisinsk tilstand kan føre til hetetokter. Hvis det viser seg at medisinen som forårsaker hetetokter, og du finner de utbrudd av varme og svette uholdbar, diskutere dette med legen din.

Temperatur redusere narkotika

Hvis du tar et legemiddel som er ment å senke kroppstemperaturen, kan dette føre til hetetokter. Disse stoffene er kjent som antipyretika.

Hypoglycemic Meds

Medisiner som brukes til å behandle og redusere sukker (glukose) nivået i kroppen din, ellers kjent som hypoglycemic medisiner, kan det føre til hetetokter, ifølge Mayoclinic.com.

Ubesluttsomhet Angå Antidepressive bivirkninger

Antidepressiva kan eller ikke kan be hetetokter. Studier tyder på at en antidepresant kalt vinlafaxine kan lindre hetetokter. Annen forskning finner at antidepressiva generelt redusere sjansene for å ha hetetokter, ifølge 2womenshealth.com, mens det er dokumentert at de kan faktisk føre dem. Ifølge Wdxcyber.com, kan humør sendrende midler og anti-hyptensives, som omfatter anti-angst og anti-depressiva, forårsake hetetokter.

HRT

Hvis du er under hormonbehandling for å regulere hormonene dine, dette kan også føre til hetetokter. Ifølge Medscape.com og en artikkel skrevet av Anne Moore (RNC, MSN, CNP, professor i sykepleie, kvinners helse Nurse Practitioner, Vanderbilt University, Nashville, Tennessee), kvinner som tar raloksifenhydroklorid, også kalt Evista, kan oppleve hetetokter . Raloksifen er en SERM eller selektiv østrogenreseptormodulator. Den brukes for behandling og forebygging av post-menopausal osteoporose.

Breast Cancer Medicine

Hvis du tar tamoksifen for behandling av brystkreft, kan dette føre til hetetokter. Noen ganger kvinner ikke opplever hetetokter før de slutter å ta dette stoffet. Når dette skjer, ifølge Breastcancer.org, i disse spesielle kvinnene de tamoxifen utviklet en østrogen-lignende evne som bekjempes hetetokter som andre kvinner opplever når tar tamoxifen.

Menn er ikke unntatt

Menn kan få hetetokter hvis de er under androgen deprivasjon terapi, ifølge Cancersupportivecare.com. Kjemoterapi narkotika kan forårsake hetetokter siden de kan indusere tidlig overgangsalder i noen kvinner.

Unngå Triggers

Internal Medicine World Report råder unngå triggere, for eksempel varm krydret mat, koffein og alkohol, som kan forårsake eller forverre dine hetetokter.

Medisiner som forårsaker ED

Ifølge National Institutes of Health, påvirker erektil dysfunksjon (ED) fra 15 til 30 millioner amerikanske menn. Noen årsaker til ED er på fremmarsj alder, livsstilsvalg, sykdom og noen vanlige medisiner.

Hva er ED?

NIH beskriver ED som "gjentatt manglende evne til å få eller beholde en ereksjon fast nok for samleie." Dette skiller seg fra impotens, som også kan omfatte lav seksuell lyst eller problemer med utløsning eller samleie.

Hva medisiner forårsake ED?

Noen vanlige medisiner kan ha ED som en bivirkning. Disse inkluderer blodtrykk narkotika; antihistaminer som over-the-counter kaldt rettsmidler; antidepressiva, spesielt SSRI som Prozac og Zoloft; beroligende midler; appetittdempende midler; og cimetidin, en sår narkotika smiliar til Tagamet.

Hva kan hjelpe?

Kutte ned på medisiner som inkluderer ED som en bivirkning er det første løpet av handlingen. Snakk med legen din om du bruker en annen klasse av narkotika hvis ED påvirker deg eller din partner. Å gjøre sunn livsstil valg kan også forbedre seksuell ytelse.

Advarsler

Vær forsiktig når du bruker kosttilskudd som ikke er godkjent av FDA, som noen kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Dette er spesielt viktig når du bruker "urte Viagra," som noen urtepreparater inneholder potensielt skadelige ingredienser.

ED narkotika

En rekke reseptbelagte legemidler er tilgjengelige i USA for å behandle ED. Blant dem er Viagra, Cialis og Levitra.

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?


Reseptbelagte medisiner som forårsaker vektøkning inkluderer antidepressiva, kortikosteroider, diabetiker medisiner og p-piller. Dr. Lawrence Cheskin, direktør ved Johns Hopkins Weight Management Center, sier at legemiddelrelatert vektøkning har økt etter hvert som flere folk ta medikamenter for å kontrollere kroniske tilstander. Flere stoffer, slik som kortikosteroider og prevensjon, føre til at kroppen til å holde vann. Noen vektøkning kan oppstå fordi medisiner øke appetitten. Tilleggs vektøkning kan øke risikoen for høyt blodtrykk, høyt kolesterol, slitasjegikt og kardiovaskulær tilstand. Du kan imidlertid gå ned i vekt med medisinsk hjelp, kosttilskudd endringer og mosjon.

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?

•  Snakk med legen din om ytterligere vektøkning. Hun kan oppfordre deg til å slutte å ta medisiner, redusere dosen eller bytte til en annen medisiner med færre bivirkninger. Kvinner som tar p-piller kan snakke med legen om andre prevensjonsmetoder. Du Legen kan overvåke vektøkning for et par måneder for å se om det er noen endringer.

Se en kostholdsekspert. Legen kan anbefale en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i å lage måltid planer for personer med helsemessige forhold. Kostholdsekspert kan eliminere visse matvarer som øker sjansene dine for å beholde væsker, for eksempel elementer som inneholder natrium. Han kan også råde deg til å redusere eller eliminere raffinert sukker og overflødig snacks.

Hold en matdagbok for å få en nøyaktig vurdering av hvor mange kalorier du forbruker. Skriv ned alle mat og drikke forbrukes i dag, inkludert antall porsjoner og kalorier. Inkluder snacks. Du kan bruke en tablett eller elektronisk journal for å registrere din informasjon.

Tren regelmessig. Å få minst to og en halv time med trening i uken hjelper deg å opprettholde vekten og senke blodsukkeret ditt. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram, spesielt hvis du har hjerteproblemer eller høyt blodtrykk. Det amerikanske National Institute on Aging og Mayo Clinic har en rekke trening DVDer utviklet for personer med helseproblemer. Turgåing, svømming og sykling er aktiviteter som folk i alle fitness nivåer kan gjøre. Du Legen kan anbefale en personlig trener som mat til mennesker med helseproblemer. Personlige trenere vil overvåke hjertefrekvensen og vitals å sørge for at du ikke overexerting selv.

Hvordan identifisere medisiner som øker risikoen for heteslag

Hvordan identifisere medisiner som øker risikoen for heteslag


Når du tenker på heteslag, ser dere for noen jobber ut det sola. Selv om dette er ofte sant, kan heteslag også bli brakt videre bare ved inntak av visse foreskrevne og over skranke medisiner under eksponering for varme.

Hvordan identifisere medisiner som øker risikoen for heteslag

Lær om medisiner som forårsaker heteslag

•  Lær om de medisiner du tar. Når du er foreskrevet et legemiddel, følg instruksjonene for å ta det og se om det er en risiko involvert med forbruket sitt. Les alle etikettene på flasken. Spør på apoteket for en utskrift stoffets mulige bivirkninger.

Identifiser medisiner som hemmer svette. Et utvalg av medisiner som brukes til å behandle Parkinsons sykdom (som benztropin og Trihexyphenidyl) kan lokke fram heteslag siden stoffet reduserer svetting. Dette i sin tur fører til en alvorlig økning i kroppstemperatur.

•  Se opp for legemidler som øker metabolismen. Sentralstimulerende stoffer (inkludert kokain og amfetamin) øke risikoen for heteslag ved å ruse opp metabolisme og motoriske aktiviteter. Dette kan produsere ekstreme mengder av kroppsvarme.

Vær forsiktig når du tar diuretika. Denne type narkotika er vanligvis foreskrevet til hjertepasienter som beholder for mye væske i lungene. Diuretika, som Lasix (Furosemid), oppmuntre til at kroppen mister vann og salt. Overvåk fysisk aktivitet nøye mens du tar denne medisinen fordi det kan gjøre deg dehydrert og sette deg i fare for heteslag.

Lær om andre medisiner som øker sjansen for heteslag. Enkelte antihistaminer og antipsykotiske medisiner kan føre til heteslag. Har informasjon om hånd om disse medikamentene. Referere til WebMD å identifisere stoffer som har heteslag som en bivirkning (se Ressurser nedenfor).

Se etter forhold som gjør mennesker utsatt for heteslag. Dette omfatter ukontrollert diabetes, fedme og depresjon behandlet med protriptyline.

Hint

  • Overvåke alkoholinntaket. Dette kan føre til dehydrering, spesielt hvis de spises i et varmt miljø.
  • Mens ut og danse, ta hyppige pauser og ha et glass juice og en salt snack å fylle vitale kroppsvæsker.
  • Ved mistanke om en person til å ta ulovlige rusmidler, og viser tegn på heteslag, ta ham med til et sykehus raskt. Når sentralstimulerende stoffer (som Ecstasy) er fortært, stiger kroppstemperaturen og væsker er tapt. Hvis denne type narkotika er tatt i en altfor overfylt, varmt sted kan det være dødelig.

Medisin som reduserer mage syre

Mennesker som opplever kronisk halsbrann, sure oppstøt eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan ha nytte av medisiner for å redusere magesyre. Halsbrann, mage og hals symptomer avtar vanligvis med bruk av over-the-counter eller reseptbelagte syrereduserende medisiner, noe som kan bidra til å forebygge kreft eller annen alvorlig skade på spiserør og fordøyelsessystemet.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter antacids kan nøytralisere syren i magen og gir rask lindring når halsbrann symptomer starte. De syrenøytraliserende arbeide ved å kombinere magnesium og aluminium for å redusere mengden av syre i magen. Prøv tums, rolaids, Pepto-Bismol, Alka Seltzer eller Mylanta, som er tilgjengelig på nesten hver supermarked, apotek og butikk.

Noen H2-blokkere er tilgjengelig over disk. H2-blokkere gir ikke rask lindring som antacids gjøre, men de arbeider for en lengre periode ved å redusere mengden syre magen produserer. Over-the-counter versjoner av Zantac, Tagamet, Axid og Pepcid er tilgjengelig på drugstores og superstores.

Protonpumpehemmere stopper kroppen fra å produsere magesyre. Du må ta dem for et par dager for å se resultater. Bruk en protonpumpehemmer bare hvis du opplever kronisk halsbrann, definert som to eller flere dager i uken. Prilosec OTC er et populært over-the-counter protonpumpehemmer du kan prøve hvis antacida og H2-blokkere ikke i tilstrekkelig grad lindre symptomene dine.

Snakk med legen din før du bruker noen over-the-counter medisiner, og la legen vite om du opplever noen moderate til alvorlige bivirkninger mens de tok over-the-counter medisiner for å redusere magesyre.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte H2-blokkere og protonpumpehemmere er tilgjengelige for mennesker med moderat til alvorlig acid reflux eller GERD symptomer. Reseptbelagte H2-blokkere inkluderer Pepcid, Tagamet og Zantac. I tillegg til beroligende symptomer ved å redusere mengden av syre i magen, er reseptbelagte H2-blokkere anvendes for å behandle mage og tarmsår, og hindre dem fra å komme tilbake. Reseptbelagte H2-blokkere kan også hindre skade på spiserøret forårsaket av en overdoser av magesyre.

Reseptbelagte protonpumpehemmere inkluderer Nexium, Prevacid, prilosec og Protonix. Reseptbelagte protonpumpehemmere stoppe magen fra å produsere syre og brukes til å behandle magesekken og spiserøret problemer forårsaket av acid reflux og GERD.

Sørg for at legen er klar over nøyaktig hvilke symptomer du opplever, hvor ofte symptomene oppstår og når de oppstår, slik at han kan foreskrive medisiner som er best for dine personlige behov. Ta alltid reseptbelagte legemidlet nøyaktig som anvist, og varsle legen din om eventuelle bivirkninger du opplever. La legen få vite hva andre medisiner du tar, både reseptbelagte og over-the-counter, for å hindre eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Medisiner som forårsake hår tynning

Medisiner som forårsake hår tynning


De fleste reseptbelagte medisiner har noen form for bivirkninger. Disse kan være mild som svak kvalme, tretthet eller utmattelse. Noen medikamenter, men kan ha dramatiske bivirkninger som håravfall. Før forskrivning eventuelle medisiner, spør legen din for å forklare mulige bivirkninger og hvordan du kan redusere dem.

Lithium

Litium er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av maniske tilstander, som manisk depresjon. Ifølge Drug Information nettet, reduseres mengden av natrium i muskelceller og nerveceller, som i sin tur reduserer maniske episoder. De vanligste bivirkningene av Lithium er tørst, svakhet, urolige muskler, mild kvalme og feber. Litium har også blitt kjent for å påvirke håret gjennom tørrhet dreven eller hårtap (tynning). Hvis du opplever håravfall mens du tar Lithium, kan legen redusere dosen.

Prozac

Prozac er en reseptbelagte medisiner som flater ut ubalanserte kjemikalier i hjernen som kan føre til panikkanfall, angst, tvangslidelser eller depresjon. Dets bivirkninger kan inkludere kaldt symptomer, tretthet, kvalme, søvnløshet, tørr munn, samt en redusert libido, vansker med å oppnå orgasme og impotens. Ifølge Drug Information Online, er Prozac også kjent for å forårsake alvorlig hårtap. Hvis håravfall er ekstrem på Prozac, kan legen forskrive en annen antidepressive eller redusere dosen av Prozac.

Yaz

Yaz er en p-pille som hindrer frigjøring av egg fra eggstokkene. Det endrer også slimhinnen i livmoren og livmorhalsen, som holder sperm fra å nå livmoren og befrukte egget. Yaz kan også brukes til å styre moderat akne, depresjon, angst og trøtthet på grunn av premenstruell dysforisk lidelse. Bivirkninger kan inkludere vaginal kløe, brystsmerter, endringer i vekt og tap av hår i hodebunnen eller en økning i kroppshår. Hvis håravfall er alvorlig, kan legen anbefale å bruke en annen metode for prevensjon.

Hvordan gjenkjenne Medisiner som kan forårsake Overspising

Hvordan gjenkjenne Medisiner som kan forårsake Overspising


Noen reseptbelagte legemidler er kjent for å lette vektøkning, men det er andre som faktisk forårsaker pasienter å overspise. Kjenne bivirkninger før du begynner å ta medisiner kan hjelpe deg moderat spising.

Hvordan gjenkjenne Medisiner som kan forårsake Overspising

Gjenkjenne Medisiner som kan forårsake Overspising

•  Diskuter bivirkninger av et medikament på lengden med legen din før du godtar å fylle resept. Ofte er det en annen form for medisiner du kan ta eller noen forebyggende tiltak du kan bruke slik at du ikke ender opp med overspising og økende vekt.

Innse at antidepressiva som ikke er en del av den nye generasjonen av selektive serotonin reopptakshemmere kan få en til å overspise. Hvis du ikke kan ta en SSRI for din sykdom, spør legen din om den eldre klasse av medisiner, som inkluderer trisykliske antidepressiva og MAO-hemmere.

Spør legen din om lavere dose p-piller hvis du oppdager deg selv økende vekt. Noen prevensjonsmidler, som for eksempel Yasmin og Mircette, vil ikke endre hormonnivået så mye som en høy dose pille, redusere sannsynligheten du vil overspise. For mer informasjon om forskjellene mellom prevensjon hormonnivåer, besøke University of Maryland nettsted (se Ressurser nedenfor).

Forhindre vektøkning Mens på medisiner

Identifiser hvorvidt du er på en medisin som kan gjøre deg opp i vekt. Hvis du er, snakk med legen din og gå på nettet for å finne informasjon om hvordan andre holde vekten av. Noen ganger unngå visse matvarer kan hjelpe.

Endre ditt kosthold. Husk at dessert og rask mat ikke er ment å bli spist hver dag, og prøver å få din daglige anbefalte porsjoner med frukt og grønnsaker. Gjøre dette mer moro ved å gå bærplukking eller kjøpe din råvarer på en gård markedet.

Exercise. Selv tar en 30-minutters spasertur tre ganger i uken kan gjøre en forskjell. Hvis du ikke er i stand til å planlegge trening, prøve triks som å ta trappene og parkeringsplass lenger bort fra inngangen til en butikk for å få mer å gå inn i rutinen.

Hint

  • Overspising er ofte knyttet til andre bivirkninger fra medisiner som tretthet. Hvis du er i stand til å presse gjennom at symptom med regelmessig mosjon og andre endringer i livsstil, kan det være mulig å stoppe enhver overspising også.
  • Hvis du kjenner årsaken til overspising er medisinen, ikke ta deg av medisinen uten å snakke med en lege først for å sikre at du ikke lider enda verre bivirkninger.

Medisiner som brukes for Detoxing

Medisiner som brukes for Detoxing


Når det kommer til detoxing av av et vanedannende stoff, det er tider når en foreskrevet medisiner kan bidra til å lette prosessen, samt bidra til å dempe abstinenssymptomene. Disse medikamentene varierer avhengig av stoffet som du blir detoxed fra, men det meste er regulert av Drug Addiction Treatment Act (DATA) etablert i 2000.

Suboxone

Suboxone er en vanlig detox narkotika brukes til å hjelpe de som er avhengige av de fleste opiater, inkludert Vicodin, Lortab, Percocet, Oxycontin, metadon, kodein og heroin. De aktive ingrediensene i Suboxone er buprenorfin og nalokson. Begge disse ingrediensene er regulert av Secretary of Health and Human Services, og som sådan må være foreskrevet av en lege som oppfyller de spesifikke kravene som er lagt ut av DATA. Pasientene får Suboxone inntil en behagelig dosering er nådd. Legen fungerer deretter med pasienten for å langsomt senke doseringen inntil han ikke lenger er avhengig av medisinering.

Naltrexon

Naltrexon er en Food and Drug Administration-godkjent medisiner som fungerer som et opiat-antagonist. Dette betyr at legemidlet blokkerer høy følelse som oppleves ved bruk av opiater eller alkohol. Uten de ønskede effektene, reduserer kroppen sakte sine cravings for stoffet, som kan hjelpe pasienten detox fra stoffet. Naltrexon er brukt i behandling av både opiat-og alkoholmisbruk.

Vivitrol

Vivitrol er en av de nyeste detox legemidler på markedet. Det ble godkjent av FDA i 2006 Vivitrol er en injeksjon form for Naltrexone. De i poliklinisk behandling som normalt ville ha en hard tid å huske å ta pillen form av medisiner kan få en enkelt månedlig skudd som bidrar til å redusere cravings hele måneden.

Buprenophex

Buprenophex er ofte brukt i forbindelse med en annen medisiner som Naltrexon å hjelpe med abstinenssymptomer. Buprenophex er en krampestillende. Kramper kan være et vanlig problem forbundet med tilbaketrekning, og det er derfor mange detox sentre velger å bruke Buprenophex å kompliment andre resepter.

Klonepin

Klonepin kan brukes som et medikament for å lindre detoxing abstinenssymptomer. Men siden Klonepin (også kjent som Clonazepam) er et benzodiazepin, er det en økt risiko for avhengighet til Klonepin hvis det er brukt for lenge.

Allopathic medisiner som brukes i narkotikamisbruk

Allopathic medisiner er de som brukes av leger for å behandle symptomer på sykdommer og tilstander. Det er pågående søk etter medikamenter som kan lindre ubehaget ved tilbaketrekning fra vanedannende stoffer, behandle kroniske smerter uten å øke toleranse, og erstatning for narkotika når avhengighet er alvorlig. Mange medisiner har blitt funnet å hjelpe; noen er effektive når de brukes kortsiktig, andre til stede potensial for misbruk og avhengighet, men til slutt fordelene kan oppveier risikoen.

Antagonister

Buprenorfin er en smertestillende, naltrexon og nalokson hjelp nederlag vanedannende cravings og Suboxone er en kombinasjon av narkotika. Naltrexon og nalokson er narkotiske antagonister, som betyr at de konkurrerer med opiater for mottakercellene i hjernen og forårsake reversering av narkotiske effekter. Naltrexon kan injiseres lokalt for å avlaste opiat-indusert forstoppelse hos kroniske smertepasienter. Buprenorfin er et syntetisk opiat som er avhengighetsskapende, men kombinert med nalokson i Suboxone gir mindre potensial for misbruk. Bør narkomane knuse og prøve å injisere piller, blir nalokson del av medisinen aktiv og brukere får ikke høy fordi tilbaketrekking sparker i samtidig. Noen rapporter om selvmord og overdoser er rapportert etter behandling med naltrexon, muligens fordi opiat reseptor celler kan bli enda mer følsom etter bruk av denne medisinen.

Substitutter

Metadon har blitt brukt i flere tiår for å trekke seg narkomane fra alvorlig heroinavhengighet, og har en historie med vellykket vedlikeholdsbehandling. Det er et tryggere alternativ til heroin i svangerskapet og eliminerer livsstil risikoer som sprøytebruk og kriminalitet. Metadon har en lang halveringstid og toleranse bygger sakte, noe som gjør det nyttig for behandling av kronisk smerte. En gradvis detox fra metadon kan være ganske behagelig, men metadon halveringstid gjør går cold turkey svært grov og mer ubehagelig enn brå heroin tilbaketrekning. Metadon er avhengighetsskapende og er ofte misbrukt. Rusavhengige må ha en vilje til å bruke metadon som et skritt mot å få ren og edru.

Motforestillinger

Disulfram (Antabuse) jobber som aversjon terapi for alkoholikere fordi den blokkerer kroppens evne til å behandle alkohol. Drikker selv små mengder alkohol forårsaker oppbygging av acetaldehyd som resulterer i oppkast, hodepine og smerter i brystet. Antabuse også kan være en dopamin sammenbrudd hemmer, og blir undersøkt for mulig bruk som behandling for kokainavhengighet.

Avgiftning

Arbeidet med å detox narkotika kan bistås av allopathic medisiner som tar brodden av de alvorlige symptomer på tilbaketrekning. Trazadone er et antidepressivum som hjelpemidler søvn. Aril er et antihistamin som hjelpemidler søvn, reduserer angst og lindrer kvalme. Ibuprofen (Motrin) er en anti-inflammatorisk smertestillende medisiner som lindrer muskelsmerter. Klonidin (catapres) er et medikament som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Det har blitt funnet å konkurrere med opiater for reseptor-celler i hjernen effektivt å "lure" kroppen og lindre abstinenssymptomer som rennende nese, angst, søvnløshet og magekramper. Ingen av disse medikamentene er vanedannende.

Advarsel

Metadon må være riktig titreres av helsepersonell for å forhindre respirasjonsdepresjon og død av feil dosering.
Bruk av Buprenephine, Suboxone, nalokson og naltrekson kan være kontraindisert hos pasienter med tidligere leversykdom.
Mens allopathic medisinering kan være nyttige i behandlingen av narkotikaavhengighet, sosial støtte og informasjon om avhengigheten er også blitt vist å være effektive komponenter av varig bedring.

Medisiner som kan irritere hiatal hernias

Medisiner som kan irritere hiatal hernias


Buk og bryst hulrom er atskilt med en muskuløs membran. En hiatushernie oppstår når en del av magesekken buler opp i brysthulen gjennom et lite hull i membranen. Fordi en hiatal brokk ikke selv produserer symptomer, kan medisiner ikke irritere en hiatal brokk direkte. Enkelte medikamenter kan forverre forholdene som kan oppstå som et resultat av den anatomiske feil, men.

Acid Reflux

En hiatal brokk kan forårsake acid reflux, en tilstand der magesyre er tvunget tilbake opp i spiserøret. Tilstedeværelsen av syre i spiserøret fører halsbrann, en bitter eller sur smak i munnen, raping, oppblåsthet, magebesvær og brystsmerter.

Typer medisiner

Medisiner i forbindelse med forverring symptomene på acid reflux forårsaket av forhold som en hiatal brokk faller inn i tre kategorier: de som svekke ventil mellom spiserøret og magesekken, de som forårsaker esophageal betennelse direkte og de som treg fordøyelse.

Valve svekkelse medisiner

Medikamenter innblandet i å svekke ventilen (sphincter) mellom spiserør og mage, og derved tillate tilbakestrømning av magesyre i spiserøret, omfatter tricykliske anti-depressiva, astma medikamenter, beroligende midler og sedativer, østrogen utskiftninger og antikolinerge legemidler, slik som de som brukes til behandling av kvalme.

Inflammatoriske medisiner

Inflammatoriske medisiner intensivere symptomene på acid reflux ved å forårsake ytterligere irritasjon til en allerede betent spiserør. Osteoporose narkotika, jern og kalium kosttilskudd, visse antibiotika og hjertemedisiner kinidin bidra til esophageal betennelse.

Fordøyelse Bremse medisiner

Medisiner som treg fordøyelse forverre acid reflux symptomer fordi de øker syreproduksjon og tillater det å hope seg opp i magen. Narcotics, slik som morfin og oxycontin, og blodtrykket medisiner, som for eksempel kalsiumkanalblokkere og betablokkere, er forbundet med bremse fordøyelsen.

Foods som fjerner Acid fra systemet

Foods som fjerner Acid fra systemet


Det er mye forvirring om å fjerne syre fra systemet. Det er ingen mat som fjerner syre. Urinsyre er dannet av legemet. Dette skjer som kroppen forbrenner puriner, som er naturlige stoffer i celler og alle matvarer. Målet er en sur og alkalisk balanse. Den eneste måten å gjøre det på er å få mat som ikke forårsaker et system for å lage en masse av syre i dens absorpsjon.

Kosttilskudd

Kroppen får næringsstoffer fra maten, og kosttilskudd er de næringsstoffer som vi ikke får nok av. Tar mat enzymer og magnesium før måltider hjelper kroppen forbrenne maten med mindre syre. Magnesium er tapt gjennom urin i en altfor syrlig kroppen. Gjenopprette magnesium gjenoppretter balansen.

Kalium-rik mat

Kalium er et stoff som kroppen din trenger mye og er veldig lett absorberes, noe som skaper mindre syre produksjon. Kalium er alkalisk. som i sin tur reduserer surheten. De fleste vanlige matvarer i kalium kategorien er poteter, epler, appelsinjuice, yoghurt og bananer. Andre kalium-rik mat som yams, skummet melk, avokado og fersken noen ganger opprørt folks mager og bør unngås hvis det er tilfelle.

Komplekse Proteiner

Komplekse protein matvarer inneholder mye væske som bidrar til å tømme syre ut av systemet. Sammen med å være mer basisk, disse typer matvarer er rike på lett absorberes vitaminer og mineraler som støtter fordøyelseskanalen. Foods i denne kategorien er te, bær, bananer, kål, selleri og tomater. Spise en rekke av disse matvarer daglig bidrar til å holde systemet klart og fjerne sure oppbygging i kroppen.

Drikke

De mer væske du drikker mer væske kroppen din trenger for å urinere. Surhet i kroppen fjernes gjennom urinering. Foruten å drikke minst seks til åtte glass vann hver dag bør du også drikke grønnsaksjuice. Vegetabilsk juice øker immunforsvaret mens du fjerner syre avfall samt bidra til å balansere stoffskiftet som er hva produserer syre i kroppen din.

Medisiner som kan forårsake urgeinkontinens

Medisiner som kan forårsake urgeinkontinens

Introduksjon

Urge-inkontinens er en lidelse der blæren ikke er i stand til å kontrollere beholdning og utslipp av urin. Urgeinkontinens inkluderer vanligvis en ukontrollerbar trang til å urinere, etterfulgt av en ufrivillig utslipp av urin før å kunne komme til et toalett. Selv urgeinkontinens kan være forårsaket av en rekke helseproblemer, urgeinkontinens også er ofte bidratt til av medisiner.

Opioider

Opioide medikamenter er en av de mest vanlige medisiner som kan forårsake urgeinkontinens. Et opioid kan føre til inkontinens av både bidra til forstoppelse (som kan resultere i overflyt-inkontinens) og avslappende musklene i blæren vegger som er ansvarlige for regulering av strømmen av urin ut av kroppen.

ACE-hemmere

ACE-hemmere kan også bidra til urgeinkontinens. ACE-hemmere påvirker urininkontinens ved å forårsake de som tar medisiner for å konsekvent hoste. De muskelsammentrekninger involvert i hoste kan understreke blæren, forårsaker den til å slippe urin uten advarsel.

Koffein

Alle medikamenter som inneholder koffein som en aktiv ingrediens (for eksempel et vekt-tap pille) kan også bidra til urgeinkontinens. Koffein gjør dette gjennom naturlig øke urinproduksjonen i kroppen som forårsaker større belastning på blæren.

Diuretika

Vanndrivende medisiner, slik som teofyllin, kan også bidra til urgeinkontinens. Som koffein, diuretika øke produksjonen av urin, noe som kan sette inn ekstra belastning på blæren.

Sedativa

Beroligende midler, for eksempel diazepam eller lorazepam, kan også bidra til urininkontinens. Sedativa slappe muskler i hele kroppen, inkludert dine blæren muskler. De kan også gjøre deg mer sannsynlig å ikke innse at du trenger å urinere før det er for sent.

Medisiner som brukes mot depresjon

Depresjon oppleves av rundt 15 prosent av amerikanerne på et tidspunkt i løpet av livet. (Se referanse 2) Det er antatt å være forårsaket av lav aktivitet av neurotransmittere, slik som serotonin, norepinefrin og dopamin i humør sentre i hjernen og er ofte effektivt behandles med en eller flere forskjellige typer medikamenter.

Serotonin Selektiv reopptakshemmere (SSRI)

SSRI som Prozac, Zoloft, Lexapro, og Celexa er den mest brukte typen av antidepressiva. De virker ved å øke mengden av serotonin i nerve mellom cellene i hjernen ved å forhindre "reopptak" eller samling av serotonin, som deretter tillater at nevrotransmitteren for å stimulere humør. (Se referanse 1)

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI)

SNRI som Effexor, Remeron, og Cymbalta fungerer på samme måte som SSRI, men øke stemningen ved å blokkere reopptak av både serotonin og noradrenalin.

Trisykliske og Tetracyclics

Trisykliske antidepressiva som Elavil og Tofranil og tetracyclics som Desyrel og Wellbutrin også virker ved å øke mengden av signalstoffer i hjernen, men er mye mindre spesifikk, og rammer flere kjemikalier og områder av hjernen. De er eldre medisiner som har flere bivirkninger, og er ikke så ofte brukt som nyere behandlinger.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere)

MAO-hemmere som Parnate, Nardil, og Marplan er ikke lenger brukes mye, som de har en rekke bivirkninger og krever tilslutning til ekstreme diettrestriksjoner som ingen bearbeidet kjøtt eller fermentert mat. De er vanligvis reservert for pasienter som ikke har respondert på andre medisiner.

Advarsler

Selv om folk flest til slutt oppleve lindring av symptomer på depresjon, kan antidepressiva ta flere uker å begynne å jobbe. I noen alvorlig deprimerte pasienter, kan risikoen for selvmord faktisk gå opp i begynnelsen av behandlingsperioden. Det er viktig å merke alle faresignaler og være klar over mulige bivirkninger når du begynner antidepressiv behandling.

Herbal medisiner som kan brukes til å bli gravid

Mange kulturer rundt om i verden har tradisjonelt brukt urte medisiner for å hjelpe kvinner bli gravid. Selv om vestlig medisin ikke fremme bruk av urte medisiner for fruktbarhet, er urter ofte anbefalt av alternativ medisin utøvere. Lite vitenskapelig forskning har blitt gjort for å fastslå effektiviteten av urte medisiner for fruktbarhet, men noen studier tyder på at visse urter kan ha fordeler for par som forsøker å bli gravide.

Skjemaer

Urte medisiner for fruktbarheten kan komme i ulike former. Urte tinkturer er flytende ekstrakter som inneholder korn alkohol eller eple cider eddik; tinkturer er svært potent og er ofte ansett som mer effektivt enn andre former for urte medisiner. Urte medisiner for fruktbarheten kan også komme i form av kapsler eller tabletter. Noen kan inntas som te.

Urter for kvinner Fertility

Hvis du planlegger å bruke urte medisiner for å hjelpe deg å bli gravid, er det viktig å besøke en herbalist eller naturlege som er kunnskapsrik om urter for kvinners helse. En herbalist vil vurdere dine spesifikke fruktbarhet problemer og generelle helse og anbefaler urte medisiner for fertilitet eller urte kombinasjoner for fruktbarhet.

Urte medisiner for å hjelpe deg å bli gravid kan inkludere klaseormedrue, kyske bær (Vitex), dong quai, lakris rot, rødkløver og wild yam. Klaseormedrue og dong quai må stoppes så snart graviditeten er oppnådd for å unngå fare for fosteret. Tradisjonell kinesisk medisin bruker mange urter for å forbedre kvinnelig fertilitet, inkludert Dan shen, tao ren, ze lan og Xiang fu.

Ifølge en studie publisert i Journal of Reproductive Medicine, kvinner som tar en urte blanding som inkluderte kysk berry viste en signifikant økning i fruktbarheten. En av måtene urte medikamenter kan øke fertiliteten er ved å balansere hormoner og fremme en sunn menstruasjonssyklus.

Urter for menn Fertility

Herbal medisiner som forbedrer mannlig fruktbarhet inkluderer Ashwaganda, fo-ti, så Palmetto og damiana. Ginseng eller Sibirsk ginseng anses sunt for menns reproduktiv helse og kan være i stand til å øke sperm count. En studie publisert i tidsskriftet Seksualitet og funksjonshemming bekreftet at ginseng bidrar til å bevare sædkvalitet. Saw Palmetto har vist seg å være gunstig for prostata helse, men har ikke vært godt studert som en urte medisiner for fruktbarhet.

Betraktninger

Kvinner som har fertilitetsproblemer kan ha en mer alvorlig komplikasjon som cyster på eggstokkene, endometriose eller livmor fibroids som kan kreve tradisjonell behandling. Siden urte medisiner ikke har blitt grundig studert, kan urte medisiner for fruktbarhet har interaksjoner med tradisjonelle fertilitetsbehandling eller andre medisiner. Hvis du har høyt blodtrykk, diabetes, depresjon eller en historie med andre alvorlige helsemessige problemer, vær ekstra forsiktig når du bruker urte medisiner.

Typer medisiner som brukes i Joint Injection for Pain

Typer medisiner som brukes i Joint Injection for Pain


Dessverre er det en rekke mennesker som lider av leddsmerter. Tilstander som revmatoid artritt, osteoporose, skiveprolaps i ryggen og skader kan føre til behov for direkte injeksjoner av medikamenter inn i leddet for å lindre smerte. Hoftene, ryggen og knærne er de vanligste stedene for leddsmerter, men ikke de eneste.

Leddsmerter Årsaker

Mange leddsmerter er forårsaket av immunsystemtiltak, og visse barnesykdommer kan øke en persons € ™ s sjanse for leddsmerter i fremtiden. Kusma, meslinger, røde hunder og vannkopper utløse bodyâ € ™ s immunsystem, som kan gå på å angripe friskt vev og forårsake leddsmerter. Revmatoid artritt er en vesentlig årsak til leddsmerter og den er utløst av en autoimmun lidelse.

Injeksjoner brukes til å diagnostisere Joint Pain

Det er vanlig i tilfelle av alvorlig smerte å bruke injeksjoner for å kontrollere området berørt. Hvis lidokain blir injisert inn i et felles og smerten avtar, er at skjøten den mest sannsynlige årsaken til kronisk smerte. Når diagnosen er gjort, kan behandlingen starte. Selv muntlig smertestillende medikamenter kan lindre smerte på en kortsiktig basis, har felles injeksjoner lengre varig effekt.

Medisiner som brukes i Leddinjeksjoner

Kortison, kortikosteroider, lidokain (bedøvende middel og potensiell nerve blocker) og av og til gull er alle brukt til å behandle leddsmerter. Kortison og kortikosteroider reduserer betennelsesreaksjon i kroppen kan ha til skade og leddgikt og er ofte gitt hver to til tre måneder. Nerveblokkere kan også brukes, men er vanligvis kort skuespill.

Gold? Ja, gull. Det ISNA € ™ t klar for hvordan gullet påvirker leddsmerter, men det har vist seg å ha langsiktige effekter på sin reduksjon og eliminering. Det er foreslått at metaller som gull og platina blokk eller ødelegge virus, bakterier og andre patogener som kan søke leddene og forårsake immunresponser som utløser inflammasjon. Dette er spesielt nyttig for pasienter med revmatoid artritt. En annen fordel med gull injeksjoner er lang av smertelindring (alt fra tre måneder til noen få år) og i noen tilfeller eliminering av smerte helt. Men det tar vanligvis tre eller flere måneder å føle smertelindring og kan være dyrt.

For de som lider av kroniske leddsmerter, kan felles injeksjoner være veien å gå. Ikke bare reduserer smerte medisiner, de også bidra til å fremme felles helse.