Digidexo.com

Lav inntekt frokost måltider for barn

Lav inntekt frokost måltider for barn


Spise en godt balansert frokost fører til en økt evne i studentenes evne til å konsentrere seg, huske, ta vare på informasjon og forstå materialet, rapporterte Allison Aubrey i 2006 på National Public Radio. Kort sagt, å spise frokost hjelper barn å lære og gir energi ved å gi "hjernen drivstoff." Du kan oppnå alle disse fordelene fra å spise et måltid som koster mindre enn et par dollar per dag; belønningen er stort i forhold til den lille investering.

Havregryn

Quick-matlaging eller stål-kuttet havregryn er et røverkjøp når du vurdere den næring den tilbyr. Hva mer, kjøpe unflavored havremel i stedet for søte øyeblikkelig havremel pakker tilbyr mer fiber sammen med mindre kostnader. Løselig fiber betyr at selv en liten mengde vil holde et barn føler seg mett lenger enn sukkerholdig snacks, og en stor beholder med instant havregryn er tilgjengelig for bare et par dollar, fra vinteren 2011. Du kan lage din egen custom havregryn på et budsjett for barna som er svært lik den fancy, tilpasset havregryn som kommer i individuelle, microwave pakker. Bare legge til dine egne hakkede friske epler, brunt sukker, rosiner og kanel til instant havremel; ca 1/2 kopp tilsvarer en pakke kjøpt havremel. En boks med havregryn kan vare i omtrent 15 eller 20 porsjoner. Du kan lage din egen lønn og brunt sukker, eple kanel, søt eple havregryn, kanel krydder og eple-rosin kanel krydder smaken varianter med lave kostnader havremel.

Frokost Burritos & Pizza

Frokost burritos er stappfulle av proteiner og smak, perfekt for å starte på et barns morgen. Med egg koster rundt $ 0,10 hver, fra vinteren 2011, og en pakke med tortillas tilgjengelig for bare dollar, kan du tilpasse de andre ingrediensene til burritos basert på budsjettet. En beholder med salsa er relativt lave kostnader og kan vare i mange frokost burritos, mens du kan kjøpe revet ost i bulk. Når den brukes i moderate mengder, kan du strekke det enda lenger sesong egg med salt og pepper. Du kan gjøre en frokost pizza ved hjelp av de samme ingrediensene ved å riste en tortilla i ovnen på 450 grader Fahrenheit i fem minutter, og legger et egg i midten og la det koke gjennom i 10 minutter ved samme temperatur. Toppet med ost og spinat eller tomat og brokkoli, er en rimelig frokost pizza klar i løpet av minutter.

Kolaches

Opprinnelig fra Sentral-Europa, kolaches er bakverk med en rekke fyllinger. Alt du trenger å gjøre en er kjeks mix og noen form for rimelig søt eller salt fylling som sesongens frukt eller pai fyllinger, frokost pølse eller ost. For å gjøre en kolache, Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit og del deigen jevnt i små porsjoner. Fyll deigen baller med ønsket fyll, og stek deigen i henhold til kjeks oppskrift retninger. Barn kan ringe dem frokost paier eller kaker mens de nyter dem.

Egg Quiche

Nøkkelen til å holde frokost spennende er å endre ingredienser ofte for å gjøre spise mer allsidig. Quiche er en mindre arbeidskrevende alternativ til omeletter eller eggerøre, og du kan lagre dem beleilig i kjøleskapet i et par dager og vil varme en skive i mikrobølgeovn. For å gjøre en quiche, kan du bruke opp alle grønnsaker, kjøtt eller ost som er på salg mens kombinere dem med den stadig rimelige egg. Visp 5 egg med 2 til 3 eggehviter og 3/4-kopp melk. Rør i noen av de ønskede filer, og hell i smurte muffinsformer og stek ved 350 grader Fahrenheit i ca 25 til 30 minutter. Oppbevar blandingen i kjøleskapet for senere bruk.