Digidexo.com

Best hjem rettsmidler for en kald

Alle opplever en kald fra tid til annen. I dagens samfunn, til rotteracet styrker mange av oss fortsette på selv om vi er syke. Tar tid å gå til en lege for en enkel forkjølelse er vanligvis ikke den beste bruken av tid eller penger. Mange over-the-counter kalde produkter ikke ut til å hjelpe, og bare tømme lommeboka. Vurdere elementer i ditt eget hjem som kan hjelpe deg å overvinne din kald uten å bruke tid eller penger.

Elementer i kjøkkenet

En nyttig middel du kanskje allerede har på kjøkkenet ditt er kyllingbuljong. Kylling buljong er sunt og har mange næringsstoffer. Ofte trenger du ikke føler for å spise når du er forkjølet. Så drikker hjertelig kylling kjøttkraft er et godt alternativ. Varm te er gunstig, også. Det lindrer halsen din, kan damp hjelpe tømme bihulene og dets komponenter kan bekjempe bakterier. Selvfølgelig er vann det beste middel for noen sykdom. Å drikke de anbefalte åtte glass vann hver dag er spesielt viktig når du er forkjølet. Vannet hjelper skylle systemet ditt og holder deg hydrert. Også, gurgle med varmt vann som salt er lagt vil gi deg midlertidig lindring fra en skrapete, tørr hals.

Andre elementer i ditt hjem

Ta et varmt bad eller dusj produserer damp som kan åpne nesegangene og hjelpe drenere slim fra nesen. Varmen fra vannet kan slappe kroppen din og bidra til å regulere kroppens naturlige temperatur, også. En annen måte å regulere kroppstemperaturen er å krølle meg sammen i et teppe. Å få nok hvile, en gammeldags rette, er nøkkelen til å hjelpe kroppen din gjenopprette fra kaldt symptomer. Når hvile, rekvisitt selv opp med ekstra puter for å hjelpe luftstrømmen gjennom tett nese. Bruk en vev eller lommetørkle å blåse nesen og trekke ut slim fra systemet.

Elementer som bør unngås

Når du er forkjølet, er det best å unngå koffein, nikotin, sukker og melkeprodukter. Nikotin og koffein kan bryte ned immunforsvaret, og sukker smaker godt, men støtter ikke immunforsvaret ditt. Meieriprodukter kan øke slim.