Digidexo.com

lachesis homeopatisk middel

Hvordan ta Staphysagria homeopatisk middel

Staphysagria homeopatisk middel kan være hensiktsmessig for deg hvis du har lagt merke til at du har harme bygningen og har problemer med å uttrykke sinne eller andre følelser. Homeopati er en vitenskap utviklet av en tysk lege, Dr. Samuel Hahnemann (1755-1843). Ekstrakter fra planter, blomster, urter og forskjellige deler av dyrene er laget i tinkturer og pellets. Allment bruk i Europa, har homeopati vært å få fotfeste i USA de siste 30 årene. Staphysagria er også kjent som stavesacre eller Delphinium Staphysagria. Det er palmated ridderspore. Lær mer å se om Staphysagria er aktuelle for deg.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har plager som severdigheter, cystititis, nervesmerter (generell fysisk svakhet), betennelse i øyelokk eller hodepine som kommer på baksiden av hodet og bevege seg mot øynene.

Vurdere om du passer profilen til en person som ville ha nytte av Staphysagria. Trykt sinne er kjennetegn på dette midlet: folk som kan ha blitt reist i miljøer der sinne ikke kunne uttrykkes ofte som voksne holder en god del uuttalte sinne.

Vær klar over din følelsesmessige tilstand for å se om Staphysagria er aktuelle for deg. En person som kan ha "lav selvfølelse, men er også en veldig søt person," kan ha nytte av dette midlet, sier Dr. Randy Martin, Ph.D., en sertifisert klassisk homeopat og lege av orientalsk medisin, som også er en lisensiert akupunktør i West Los Angeles, California. Denne personen kan også ha "en historie med følelsesmessig eller fysisk angrep eller følelsesmessige overgrep," sier Dr. Martin, og når den rette er tatt, kan undertrykt sinne endelig bli løslatt.

Innkjøps Staphysagria som et alkoholbasert homeopatisk skjær eller som søtet pellets. Les instruksjonene for hver: Drops er tatt under tungen uten vann. Det er best å ikke drikke vann eller andre væsker en halvtime før eller etter å ha tatt et homøopatisk middel. Pellets bør få lov til å oppløses under tungen.

Unngå koffein og mynte produkter som tannkrem og tyggegummi som disse elementene vil blokkere effekten av noe homeopatisk middel. Rådfør deg med en lisensiert homeopat eller legen din hvis du føler at du har så mye sinne at det forstyrrer din evne til å fungere hjemme eller på jobb.

Tips og advarsler

  • Ikke selv diagnostisere. Hvis du tror du har en alvorlig sykdom, bør du oppsøke lege.

Hvordan bruke Nux Vomica homeopatisk middel for magesyke

Flytte inn i ferien kan være både en velsignelse og en forbannelse hvis det betyr at du kan overspise, nyte overbærenhet og senere angrer it.Let homeopati komme til unnsetning: praktisert siden slutten ninteeth tallet i hele Europa, gir dette tilleggsbehandling rettsmidler utvunnet fra planter, blomster og i noen tilfeller, animals.Samuel Hahnemann (1755-1843) var en tysk lege som skrev bibelen til homøopati, "Organon of Therapeutics", i 1810. En 1921 revidert utgave blir fortsatt brukt av lisensierte homøopater verden over .Based på Likhetsloven som sier, "likt kurerer likt", homeopati er avhengig av disse tinkturer eller pellets av svært fortynnet elementer som sies å hjelpe be kroppen for å stimulere sitt eget immunsystem til å effektivt helbrede itself.Nux vomica er en nyttig middel hvis du frykter at du kan overspise på Thanksgiving eller i et rom fullt av slektninger og venner som du ser bare en gang i året. Lær hvordan å pakke dette midlet for best effekt.

Bruksanvisning

•  Bestem hva du føler. Vet du uten tvil at den urolig mage du føler er fra å ha en for mange skiver av kalkun, og tre for mange porsjoner med stuffing, og den ekstra skive gresskar pai med pisket krem? Fordøyelse og selv en liten kvalme er vanlige symptomer som folk bruker Nux Vomica å avlaste.

Bruk alkoholbasert skjær hvis du kan tolerere alkohol. For de som ikke kan eller som kan velge å ikke konsumere noen alkoholprodukter, velger homeopatiske pellets. Begge formuleringer er tatt under tungen for rask absorpsjon i blodstrømmen.

Observer hvordan du føler deg innen noen få til flere timer senere. Naturligvis ikke fortsette å forbruke tung mat eller drikke noe alkohol eller kaffe. Gjøre noen av disse tingene vil ikke tillate at homøopatisk middel til å fungere.

Avstå fra å bruke produkter som inneholder mynte produkter eller forbruker mynte matvarer. Unngå tannkrem eller munnvann som har noen mynte ingredienser. Som kaffe, vil enhver form for mynte bli en umiddelbar motgift til noe homeopatisk middel du bruker. Mints inkluderer peppermynte, peppermynte eller hybrider. Det betyr også å unngå tyggegummi og mint drops.

Se om du passer den generelle "personlighetstype" som svarer godt til å bruke Nux Vomica. Personer som er Type A, men også tenderer mot irritabilitet og kan ha en kort lunte, eller en tendens mot fråtseri generelt, har gode resultater med Nux Vomica. Hvis du har en tendens til å være svært følsom for sollys, lyder og lukter når du er opprørt, Nux Vomica kan være hensiktsmessig for deg.

Tips og advarsler

  • Ikke selv diagnostisere. Hvis du tror du har en mer alvorlig helseproblem, bør du oppsøke lege.

Homeopatisk middel for seng sår

Liggesår, eller trykksår, i første omgang vises på huden som røde flekker. Tilstanden oppstår som et resultat av å ligge eller sitte i samme stilling i lengre tid. Til slutt kutter vekten av personens kropp off blodsirkulasjonen til det området av kroppen. Vanligvis de områdene som er mest utsatt for liggesår er benete områder, slik som hofter, hæler og rumpe. Listet nedenfor er homøopatiske midler for forebygging, samt behandling av trykksår.

Forebygging

Når blodstrømmen blir hemmet lenge nok, huden i den regionen av legemet har en tendens til å blemme. Det forverrer slutt og dør. Hvis seng sår går ubehandlet, kan de bryte huden og nå til fett, muskler og til slutt, bein. Folk som er begrenset til senger eller rullestol, eller de som lider av slag eller fra lammelser, som er mest utsatt for trykksår. Det er noen homeopatiske midler som kan gi lindring og hjelp til å kurere problemet.

God ernæring er en viktig stridende mot trykksår. Dr. Mitchell Kaminsky, som er på ansatte ved University of Chicago Medical School, sier følgende: "I en vitenskapelig studie av sykehjemspasienter, har vi aldri funnet et trykksår i alle som var godt ernært." Dr. Kaminsky siterer dårlig ernæring og konstant press som de viktigste årsakene i "skapelsen av liggesår." Han råder folk å spise den minste daglige behov for protein, 6 til 11 porsjoner av ubehandlet hele korn, 2 til 4 porsjoner frukt og 3 til 5 servering av vegetabilsk på en daglig basis. Dietter bør ha høyt fiberinnhold.

Personer som har en høy risikofaktor for liggesår bør også ta kosttilskudd. Vitamin A, B, C og E er antioksidanter som kan fremskynde helbredelsesprosessen Betakaroten er også en god kilde til antioksidanter. I tillegg bør mennesker som er sengeliggende nøye overvåker inntaket av oljer. De beste oljer for å forbedre blodsirkulasjonen er omega-3 oljer, som finnes i fisk, rapsolje og linfrø olje. Unngå mais og saflorolje fordi de øker graden av betennelse og reduserer sirkulasjon.

Behandlinger

Seng sår bør rengjøres med en løsning av trollhassel, myrra, gurkemeie og goldenseal om to til fire ganger om dagen. De liggesår kan også vaskes med en svamp fuktet i agurk juice. Seng sår kan effektivt behandles med en sukker grøtomslag påføres direkte på såret for å bidra til å fjerne giftstoffer.

En annen homeopatisk middel for trykksår er aloe vera, som kan gnis over området av kroppen daglig inntil sårene leges. Hvetekim, Comfrey og Guana bladene er også gode naturpreparater. En pasta bestående av drevne Comfrey blader og glatte alm i like deler er en av de beste holistiske behandlinger for trykksår. Blandingen bør spres på tekstiler og bundet til området over natten. Calendula er en naturlig ingrediens som vanligvis brukes i balsamer, salver og kremer for hudproblemer, inkludert seng sår.

Advarsler

De behandlinger som er nevnt ovenfor er bare ment for informasjon. Du bør alltid konsultere med helsepersonell før du tar noen behandling eller medisiner.

Hvordan ta Tuberculinium homeopatisk middel

Homeopati er en tilleggsbehandling som ble utviklet av den tyske legen Samuel Hahnemann (1755-1834). Fortynninger av microextracts av blomster, planter, urter og noen ganger deler av dyr blir brukt til å lage alkoholbaserte tinkturer og også søtet pellets. Hvis du har en familiehistorie med tuberkulose (TB) og er utsatt for forkjølelse, allergi, bronkitt og andre øvre luftveislidelser, kan du finne lindring tar tuberculinum homøopatisk middel.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har symptomer som er vanlig til stede og reagerer positivt når dette midlet administreres. Hvis du ofte lider av hoste, nattesvette og smerter hovedsakelig i øvre venstre side av lunge, kan dette midlet gi lindring for dine symptomer.

Merk Hvis familien din medisinske historie inkluderer astma, bronkitt, allergier eller TB. Disse forholdene svarer godt til TUBERCULINUM. Folk i en skrøpelig bygge med en opptreden på et sunket bryst og i syke individer, avmagring, også blir behandlet med denne medisinen.
Tuberculinum er laget av lungevev av personer med tuberkulose. Robert Koch lært at inaktive tuberculinum bacillus var effektive i behandling og forebygging av tuberkulose i 1882. Fra 1885 og 1890, Dr. Burnett fortsatte denne forskningen for å avgrense denne homøopatisk middel.

fastslå om dette midlet er hensiktsmessig for deg som en konstitusjonell homeopatisk middel. Det er "personlighetsprofiler" som finnes for alle hjelpemidler: For tuberculinium, ser det ut til at den enkelte er i en konstant dash å oppleve så mye fra livet før livet hennes er over. Den romantiske bildet av en kunstner subsisting på magre mat, men rikt fest på hennes kunst og inspirasjonen hun mottar er et miniatyrbilde skisse av dette midlet.
Det er også en stor forkjærlighet for fysisk aktivitet og idrett som et middel for å gi utfordring og stimulering, endring og vekst.
Hver homøopatisk middel er designet for å håndtere grove fysiske symptomer og sykdom, samt emosjonelle ubalanser som hindrer sunn likevekt.

Finn ut om din fysiske eller emosjonelle symptomer fit tuberculinium. Velg skjær eller pellets og forbruker som anvist på produktets etikett (hver homøopatisk middel er tilgjengelig i ulike styrker og doseringer varierer som resultat.)

Unngå kaffe og mynte produkter, inkludert munnvann, tannkrem og tyggegummi. Forbruker eller bruker disse elementene vil blokkere effekten av noe homeopatisk middel. Vanligvis er det ingen bivirkninger ved bruk av disse rettsmidler, men hvis symptomene dine forverres, slutte å bruke og se legen din.

Tips og advarsler

  • Ikke selv diagnostisere. Hvis du har noen øvre bryst respirasjonsproblemer, se en integrerende medisin lege som er kjent med homeopati. Spør henne eller en sertifisert homeopat å ytterligere asses dine symptomer.

Hvordan ta Apis Mellifica homeopatisk middel for Spider Bites

Edderkopp biter er en vanlig foreteelse, og noen ganger du kan selv bli bitt og ikke være klar over det før senere du finne den hovne røde området som er følsomme for berøring. Ved hjelp av Apis Mellificia homeopatisk middel kan gi lindring. Apis Mellifica er et must for alle foreldre eller utendørs entusiast.

Bruksanvisning

•  Vurdere hvordan du føler deg. Hvis du har sterke elveblest utviklings over hele kroppen, eller har alvorlig pustevansker, bør du oppsøke lege umiddelbart. Noen edderkoppbitt og bistikk kan føre til anafylaktisk sjokk, og det er livstruende med mindre adrenalin injiseres for å redusere hevelse raskt.

Legg merke til mengden av rødhet, hevelse og kløe du føler. Apis Mellifica er laget av honningbier og passer for de fleste insekter, edderkopper og bistikk. Normale reaksjoner på det ovennevnte er preget av mindre ubehag som er redusert med glasur, bor på direkte varme og sol, og ved hjelp av Apis mellifica.

Bruk enten alkoholbasert skjær eller pellets for dette midlet. Unngå å drikke væske halv time før og etter å ha tatt noen homøopatisk middel. Unngå å drikke kaffe eller spiser eller bruker noen mynte produkter, inkludert tyggegummi, munnvann eller tannkrem. Koffein og mynte vil fungere som en motgift til noen homøopatisk middel.

Administrer Apis Mellifica forsiktighet til små barn. Det er generelt trygt og ikke-giftig, men bare bruker den minste dosen anbefales på etiketten på homøopatisk middel. Hver rette er tilgjengelig i forskjellige styrker, slik dosering vil variere.

Bruk pellet form hvis du ikke tåler alkohol-baserte tinkturer. Til dags dato, homøopatiske midler er ikke tilgjengelige i glyserin form som er urte tinkturer, som ikke er det samme som homøopatiske midler. Urte tinkturer er full styrke, ikke utvannet som homøopatiske midler er. Sett de pellets under tungen for å løse opp uten å tygge. Svelg ikke pellets helhet. Pellets er søtet med sukrose, så hvis du er en diabetiker, ta kontakt med en godkjent homeopat eller en integrerende lege.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med legen din dersom du er gravid før du tar noen homøopatisk middel.
  • Se legen din dersom symptomene dine ikke bedres i løpet av få dager.

Anacardium Orientale homeopatisk middel

Homøopatiske midler som anacardium orientale arbeid på prinsippet om at like godbiter liker. Disse midler er laget med ørsmå mengder av et virkestoff, og sterkere medisiner inneholder mindre av stoffet. Dette gjøres gjennom en fortynning prosess som er oppført i skalaer av Xs, som 6X, som betyr utvannet seks ganger. Homøopatiske midler ofte tas som dråper eller som små piller som oppløses under tungen.

Anacaridum Orientale

Anacardium orientale er laget av Anacardiaceae, eller Merking Nut treet, som tilhører cashew familie av trær. Nøttene på dette treet også produsere blekk. Det sies at akkurat som treet (eller dets nøtter) etterlater et merke, mennesker som trenger dette midlet også føler behov for å forlate sitt preg på verden. Den rette, Anacardium orientale, er laget av fet svart juice funnet rundt mutteren. Foruten sin homøopatiske bruksområder, har hinduer og arabere lenge brukt denne juicen til å behandle plager som hudproblemer og psykisk sykdom.

Hvem ville ha nytte

Dette homeopatisk middel er ofte brukt til å behandle folk som er enten hardhjertet og grusom eller de som er feige, nevrotisk og alltid søker.

Homøopatisk pasient krever Anacardium Orientale ofte er lett irritert og utsatt for banne. Du kan lide av depresjon, manglende selvdisiplin og en aversjon fungere. Du kan også mangle selvtillit, og hvis en student, har en frykt for tester. Du kan vise tegn på dyspepsi. Å spise noen ganger lindrer symptomene, men bare midlertidig. Du kan også legge merke til at sansene syn, lukt og hørsel er dårligere enn de burde være.

Det rette hjelper ofte folk som har blitt misbrukt, eller føler seg utilstrekkelig, noe som fører dem til å engasjere seg i atferd der de hele tiden prøver å bevise seg selv. I ekstreme tilfeller kan personer som kan ha nytte av Anacardium orientale blitt så blottet for følelser som de slår mot handlinger av grusomhet og ødeleggelse. De kan være pirkete og besatt av renslighet. De kan også lett bli religiøse fanatikere, besatt med tanker om ondskap.

Anacardium Remedy

Anacardium orientale er tilgjengelig i en rekke doser og er oftest funnet som pellets eller granulat. Du kan også finne det i flytende form. Søke råd hos en homøopatisk lege stedet for å velge din egen dosering. Men hvis du mistenker at du trenger dette midlet, og ikke klarer å finne en homøopatisk lege, prøver lave doser først, slik som 6X, 12X eller 30X styrke. Følg container anvisninger for å ta rette. Start med det anbefalte minimum antall doser, og bygge opp til en større mengde hvis du trenger det.

Hvordan bruke Ignatia Mara homeopatisk middel

Homeopati benytter microextracts laget av planter, blomster, urter og dyr i svært fortynnede alkoholbaserte tinkturer eller pellets som er tatt under tungen. Ekstraktene ta tid å jobbe, men kan bidra til å lindre helseproblemer som spenner fra depresjon, angst, tristhet eller obsessive behaviors.Ignatia Mara er et middel som hver husstand kan ha nytte av. Det er ofte anbefalt av lisensierte homøopater for bruk når en person er sorg over en død familie, venn eller kjæledyr, eller i tider med et forhold breakup.

Bruksanvisning

•  Begynn med å vurdere hvordan du virkelig føler. Hvis du finner ut at du er deprimert eller har en nervøs personlighet og er sorg over et tap, kan Ignatia Mara være hensiktsmessig middel. Andre symptomer som kan lindres ved Ignatia Mara inkluderer følelser av ensomhet, tristhet eller claustrophia.

Bruk Ignatia Mara når du opplever sorg, sjokk, stress eller skuffelse. Det rette er effektive for å hjelpe folk håndtere sorg mer effektivt.

Bruk Ignatia Mara for søvnløshet eller dyp depresjon. Hvis du ikke klarer å sove, ta dette midlet som foreskrevet på flasken. Det finnes forskjellige styrker av hver homøopatisk middel. Ettersom disse rettsmidler selges i helsekostbutikker, de er vanligvis kjennetegnet med en ressursveiledning for å tillate deg å lese om hvert middel før du kjøper en. Det er ingen bivirkninger til homeopati; det kan bare ikke "jobbe" hvis du ikke tar riktig middel for din helse problemet.

Hold en journal for å spore hva homeopatiske midler du tar og hvordan du føler deg. I noen tilfeller kan det ta flere uker for et homøopatisk middel å ha virkning og andre ganger, er effekten umiddelbar.

Avstå fra å drikke kaffe. Gjør du det vil stoppe noen helsemessige fordeler av homøopatiske midler. Dette gjelder for alle kaffe matvarer, blant annet kaffe iskrem eller kaffe godteri som er laget av kaffebønner.

Hvordan bruke Pulsatilla homeopatisk middel

Hvis du er veloppdragent person som finner deg selv weepy eller opprørt fra en overgang på jobben eller i et nært forhold, kan homeopati som et supplement terapi kunne hjelpe you.Homeopathy bruker microextracts fra planter, blomster, urter og noen ganger dyr i svært fortynnede tinkturer og også i pellets som antas å hjelpe bodyâ € ™ s immunsystem for å stimulere helse når det er ute av balanse. Tyske legen Samuel Hahnemann (1755-1843) er kreditert med å utvikle homøopati. Homeopatiske medisinske universiteter blomstret under det 19. og 20. århundre, men som den vestlige medisinske modellen tok tak, ble det mindre synlig.

Bruksanvisning

Merknad hvis du har noen av de egenskapene av individer som har funnet suksess i å bruke Pulsatilla homøopatisk middel. Vanligvis folk som føler seg bedre å være ute i friluft finne lindring fra deres sykdomsfølelse. De liker også å sove med vinduene åpne om natten, og de generelt føler seg bedre forbruker kalde drikker og food.They føler seg verre hvis de spiser fet mat, etter å ha spist eller å være i en varm rommet.Du kan være følsomme for støy og tordenvær forstyrre deg .

•  Vurder om du kan tolerere skjær form av Pulsatilla. De fleste homøopatiske midler er tilgjengelige i en alkohol-basert væske som er tatt av dropper under tungen.

Bruk pellets skjemaer i stedet hvis du ikke tåler alkohol-baserte produkter, eller velge å ikke bruke dem. Homøopatisk pellets er best oppløst under tungen. Ikke tygg dem.

Unngå koffein, mint matvarer og produkter (for eksempel tannkrem) og ikke røyke for å få fullt utbytte av å ta Pulsatilla og annen homøopatisk middel.

Slutt å bruke hvis du føler at Pulsatilla har ingen effekt eller hvis du føler at symptomene dine forverres. Se legen din for ytterligere veiledning.

Tips og advarsler

  • Disse opplysningene ble registrert for alle homøopatiske midler i Matera Medica og mens informasjonen ikke er ment å erstatte medisinske råd, det gir retningslinjer for hvordan homøopatiske midler kan brukes.
  • Det er ingen kjente bivirkninger av homøopatiske midler: en viss rette kan bare ikke fungere for en bestemt helsetilstand.
  • Se en lisensiert homeopat eller legen din dersom du ikke klarer å fungere på jobben din hvis du føler du har en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Homeopatisk middel for urininkontinens

Urininkontinens er en tilstand som kjennetegnes ved svake lukkemuskler og tap av frivillig kontroll av blæren. Så ofte, er urininkontinens sett på som en gammel person sykdom, men unge mennesker kan lide av det også. Å være overvektig, spiser feil mat og stress er noen av de viktigste faktorene som kan bidra til utbruddet av urininkontinens. Heldigvis finnes det en rekke homeopatiske midler som kan bidra til å lindre symptomer assosiert med denne lidelsen.

Typer inkontinens

Det finnes flere former for urininkontinens, som for eksempel stressinkontinens, urgeinkontinens, overløpsinkontinens. Stressinkontinens kan bringes videre ved hoste, nysing, latter, tunge løft og stressende situasjoner. Urge-inkontinens er en tilstand som fører til blæren til sammen ufrivillig. En uventet eller overveldende trang til å urinere og eget initiativ vannlating er vanlige symptomer på denne lidelsen. Hvis du motstå trangen til å urinere for lenge, kan du oppleve en annen type urinlekkasje som kalles overløpsinkontinens. Eldre menn har en tendens til å oppleve denne tilstanden oftere. Symptomer på overflow inkontinens kan omfatte manglende evne til å urinere, selv når du føler trang; urinlekkasje, selv etter tømming av blæren; urinering ofte om natten og en følelse av at blæren er aldri tom.

Homøopatiske midler

Når vi leter etter den rette homøopatisk medisin for urininkontinens, er det best å vite den underliggende årsaken. Er det på grunn av stress, prostataproblemer, vaginitis? Avhengig av hvilken det er, kanskje en homeopathic utøveren gi deg causticum, Natrum muriaticum eller sepia for stressinkontinens. Vanligvis en medium potente dose for akutt symptomlindring er tre tabletter av 30C hver 4. time inntil symptomene er borte. Ta en dose Pareira hvis du har en forstørret prostata. Hvis symptomene ikke bedres etter tre doser, kan homeopathic utøveren må oppgi et nytt middel.

Equisetum, også kjent som kjerringrokk, er en effektiv homeopatisk behandling brukes av barn og voksne som sliter med sengevæting og for folk med svake blærer, spesielt de eldre og eldre kvinner. Andre symptomer kan være en full blære følelse, smerter etter vannlating, mørk urin og nådeløs murrende smerte, selv etter vannlating. Sittende, flytte rundt, bruke press eller blir berørt kan forverre tilstanden. Vanligvis kan barn som våt sengen sin om natten ta 30C, en middels styrke, hver kveld før sengetid. For å styrke blæren, kan barn og voksne ta 5 til 10 dråper Equisetum, en lavere potens, to ganger daglig. Pulsatilla er også et godt alternativ for barn og voksne som arbeider med inkontinens. Kontakt en homeopathic utøveren for riktig dosering basert på dine spesifikke lidelse.

Hvis du velger å kjøpe homøopatiske midler nettet eller hos din lokale naturlig helse butikken, lese produktet etiketter og instruksjoner nøye. Doseringer kan variere avhengig av produktet. Når du er i tvil, få hjelp fra en kvalifisert naturopathic lege, en homeopathic utøveren, eller legen din.

Se din lege

Besøk din lege før du tar noen alternative medisiner. Noen av disse naturlige behandlinger kan samhandle med over-the-counter og reseptbelagte medisiner.

Homeopatisk middel for bakteriell vaginitis

Bakteriell vaginitis er en av flere typer vaginitt; tilstanden er forårsaket av en overvekst av bakterier i vagina. Vaginitt kan innebære vaginal betennelse, kløe, smerte ved vannlating, smerter under samleie, forbigående vaginal blødning og en illeluktende utflod. Den illeluktende utflod kan være mer merkbar etter samleie. Homøopatisk behandlinger kan anvendes for å behandle tilstanden. Denne artikkelen er ment for informasjonsformål, ikke som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp.

Arsenicum albicum

I The Complete Homeopatiske Resource for vanlige sykdommer, antyder forfatteren Dennis Chernin flere homeopatiske behandlinger for akutt eller kronisk bakteriell vaginitis, inkludert arsenicum albicum, boraks, calcarea carbonica og sepia.

Arsen albicum brukes til å behandle bakterielle vaginitis som er forbundet med et brenn tykk eller tynn utflod som er gulaktig i farge. Arsenicum 30C, en middels styrke behandling, kan brukes av unge jenter og kvinner. Ta 2 piller av arsenicum 30C, hver 2 timer for de første 6 doser. Deretter tar rette fire ganger hver dag i en periode på 5 dager.

Boraks

Boraks brukes til å behandle bakteriell vaginitt forbundet med en melkeaktig utflod og en varm-vann følelse som følger utslippet. Borax fungerer også godt for behandling av candidiasis og blødninger munnslimhinnen, spesielt når ledsaget av diaré. Ta boraks 30C, en middels potens middel, i en dose på 5 piller hver 1 til 4 timer. Du bør spise boraks inntil symptomene dine bedre.

Calcarea carbonica

Calcarea carb brukes til å behandle bakteriell vaginitt forbundet med en rikelig, vedvarende utflod, kløe og svie, en tilstand vanligste mellom en kvinnes menstruasjon. Calcarea carb er spesielt bra for kvinner som er overvektige. Ta calcarea carbonica 30C, en middels potens middel, i en dose på 5 piller hver 1 til 4 timer. Fortsett behandlingen inntil symptomene dine bedre.

Sepia

Sepia brukes til å behandle vaginitt som er assosiert med gulaktig til grønnaktig utflod eller en melkeaktig utflod som klør. Denne type av utladning er ofte verre like før en kvinne menstruates. Ta sepia 12X i en dose på 5 piller hver 1 til 4 timer. Hvis symptomene ikke bedrer seg, kan du øke dosen til sepia 30C, fem piller hver 1 til 4 timer.

Hvor lenge å vente på et homeopatisk middel til Work

Homeopatiske midler er gode muligheter for enkeltpersoner som ikke har lyst til å ta sterke medisiner med sterke bivirkninger eller de som ønsker å behandle sine kroppens sykdommer på en naturlig måte. Selv om homøopatiske midler er svært utvannet, de har en dyp effekt på kroppen. De, derimot, jobber som andre behandlinger i det faktum at det tar tid for dem å påvirke kroppen din slik at de begynner å kjempe mot sykdommen. Hver homøopatisk middel er forskjellig og vil ha doseringsanvisningen som står på etiketten. Følg instruksjonene, og ved andre eller tredje dose bør du føler homøopatisk middel begynner å jobbe.

Betydningen av System Balance

Homøopatiske midler arbeider for å gjenopprette balansen i kroppens systemer. Dette kan ikke skje med en enkelt dose av en homøopatisk middel, men det vil oppstå av mange innen en kort tidsperiode. Det er ingen bestemt tid for et homøopatisk middel til arbeid, enten fordi hver sykdom, person og rette er annerledes.

Typer rettsmidler

Mange homøopatiske midler arbeider for lignende sykdommer og tilstander. Personer som arbeider med en homøopatisk lege vil vanligvis se positive resultater etter første anbefalte rette. Individer som ikke responderer på den første rettsmiddel vil ofte svare på det andre eller tredje. Imidlertid vil en liten prosentandel av mennesker reagerer ikke i det hele tatt.

Forbedre liklihood av suksess

Det er viktig å øke sannsynligheten for suksess med homeopati ved å unngå alt som kan forstyrre behandlingen. For eksempel synes kaffe å forstyrre mange homøopatiske behandlinger og bør unngås for raskest responstid og healing. Noen homeopatiske behandlinger kan også bli påvirket av boring og tannarbeid, så ha dette i bakhodet.

Ta kontakt med en sertifisert Homeopat

Mange mennesker tror ikke på homeopati evne til å helbrede kroppen fordi det ikke har fungert for dem. Men mange ganger enkeltpersoner velger homeopatiske midler på egenhånd uten kunnskap om hva de skal velge eller hvordan den forholder seg til sine symptomer. For de raskeste resultatene, og det beste botemiddel, bør du ta kontakt med en homeopat som kan vurdere din tilstand, livsstil og annen personlig informasjon til å anbefale den beste homøopatisk middel for din tilstand. Hvis du bruker en homeopat, bør du se positive resultater om halvparten av tiden med den første rette.

Ikke forvent et mirakel

Akkurat som med over-the-counter medisiner og reseptbelagte legemidler, homøopatiske midler er ikke mirakel arbeidere. Noen ganger de arbeider under, og andre ganger ikke. Noen ganger kan du føle deg nesten umiddelbart bedre, og andre ganger vil du ikke. Det betyr ikke at homeopati ikke virker eller at du ikke skal fortsette å bruke det. Bare fordi en kald medisin ikke kurere din kaldt over natten, betyr ikke at du aldri ta kaldt medisin igjen. Det betyr bare at du kanskje ikke ta det bestemt merke. Det er den samme for homeopati, også. Hvis du ikke ser resultater i løpet av få dager, så snakk med din sertifisert homeopat om dine resultater, og hvis det er et annet middel du kan prøve.

Homeopatisk middel for overgangsalder

Homeopatiske midler er kjent som "alternativ medisin". Alternative løsninger er utviklet for å ta naturlige stoffer som tilhører jorden og reprodusere dem til å jobbe kjemisk med kroppen for å kurere, helbrede eller midlertidig lindre plager og sykdommer. Bruk aldri en homøopatisk middel i stedet for en foreskrevet medisiner, spesielt når sykdom eller sykdom er potensielt livstruende.

Om Menopause

Menopause er den tiden av en kvinnes liv da hennes menstruasjonssykluser slutt. Menopause en tendens til å bringe på kroniske medisinske tilstander som vanligvis krever noen form for behandling, enten av naturlige eller syntetiske medisiner. Noen av symptomene på overgangsalderen lidelse (post-menstrual syndrom) er depresjon, nervøsitet, irritasjon, angst, hetetokter, korte frysninger, søvnløshet, forstoppelse, inkontinens og vaginal tørrhet. Det er homøopatiske midler som adresserer disse symptomene. Hva er viktig å huske er at mens kjemisk-syntetiske foreskrevet medisiner er laget for å etterligne eller kopiere naturlig rettsmidler som allerede finnes i jorda, ikke alle homøopatiske midler arbeider for alle kvinner i alle tilfeller. Rådfør deg med legen din før du prøver en helhetlig tilnærming til lette symptomer på overgangsalder.

Urtete

I hundrevis av år har kvinner brukte urte te rettsmidler for sine helseproblemer. Premenstruelt syndrom (PMS), har overgangsalder og fruktbarhet og graviditet symptomer blitt lindret og noen ganger eliminert, med urter og drikke spesifikke te. Det sies (men medisinsk bevist) at rødkløver te er utmerket for østrogen. Andre teer på markedet har vært vitenskapelig blandet for å lette symptomer på overgangsalder som hetetokter, nattesvette og humørsvingninger. Uansett hvilken oppskrift er brukt, stokk med koffein-fri te siden koffein sies å forverre eller muligens også føre til migrene hos kvinner.

Hypnoterapi

Hypnoterapi er støttet av en skole med tanke som kalles "positiv overgangsalderen." Ideen om å ha en positiv menopause er ikke å konsentrere seg om de dårlige tingene om å gå gjennom endringen, men å endre sinnet mentale fokus og energi til å konsentrere seg om å gå gjennom det trygt og på en sunn sinnstilstand når det er over. Hypnotherapists forstår at menopause er en naturlig progresjon av opphør av den kvinnelige reproduktive år, men at progresjon er bedre hjulpet med tilsiktet kontroll og en mer naturlig tilnærming enn medisinske rettsmidler. Hypnoterapi rette er en tre-trinns "mind over matter" program som varer i tre eller fire økter som tar omtrent en time hver økt.

Akupunktur

I akupunktur, eller "nål piercing," lisensiert akupunktør setter stille tynne nåler inn i og gjennom huden på overflaten nivå for å stimulere vev og organer i kroppen. Disse kanyler på "akupunkturpunkter" antas å overføre og balanse energi i kroppen og redistribuere den til å gjenopprette helse, energi og totale balansen. Menopausal hormonelle ubalanser er ofte årsaken til mangelen på helse eller generelle "god følelse". Akupunktur kan benyttes for å bøte på denne følelsen av ubalanse.

Hormonbehandling

Hormonell ubalanse er en kjemisk reaksjon forårsaket av kroppen går gjennom forskjellige stadier av menopause. I løpet av denne tiden, kvinner opplever et tap av eggstokkfunksjonen, samt atrofi av livmor, noe som resulterer i nattesvette, hetetokter, livmor dysfunksjon (eller inkontinens). To mest brukte kosttilskudd for hormonbehandling (kalt HRT), østrogen og progestin, men de begge har bivirkninger som kan være mer ubehagelig enn symptomene. Tryggere alternativer til HRT har blitt utviklet i slike homeopatiske midler som sepia, belladonna, svovel, chamomilla, boraks og Kamfer.

Andre rettsmidler

Det finnes andre midler tilgjengelig, for eksempel aromaterapi, biofeedback, chelation, hydroterapi, meditasjon, massasje og yoga, som administreres eller foreskrevet av homøopatiske leger eller utøvere. Som alltid, ikke bare slutte å ta foreskrevet medisin, med mindre du har snakket med legen din om det først. Alle homøopatiske midler virker ikke det samme til alle tider for alle.

Homeopatisk middel for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en smerte som vanligvis damper fra en underliggende tilstand som diabetes, toksin eksponering, HIV, underernæring eller Carpal Tunnel Syndrome. Denne tilstanden kan være ledsaget av symptomer på nummenhet, skarpe smerter, muskeltretthet, sløvhet eller brenning. Det er flere homeopatiske midler for å behandle denne tilstanden.

Homøopatisk

Det finnes flere forskjellige typer nevropatisk smerte som du kan oppleve. Det beste er å identifisere dine symptomer og velger riktig middel.

Hvis du har en skyting smerte, prikking, svie, nummenhet og hevelse i hender og føtter vil du trenger Aconitum å lindre disse symptomene. Belladonna brukes for skyting smerter i hoften, ryggen og lårene. Når denne behandlingen er nødvendig vil du oppleve plutselige smerter og rødhet i disse områdene.

Cantharsis er et rettsmiddel som vil avlaste smerter i fotsålene. Dette homepathic rette kan brukes til å redusere eventuelle brennende eller prikkende følelse som kan oppstå. Hvis du opplever smerte eller brenning i skuldrene må du Fer Phos å lindre denne smerten. Disse symptomene kan være ledsaget av hevelse i hendene. Unn muskelkramper eller muskelkramper med Mag Phos. Hypericum er et homøopatisk middel for å lindre nervesmerter. Smerter i fingre, tær og lemmer er tegn på at du trenger denne behandlingen.

Advarsel

Spør alltid legen din før du tar homøopatiske midler for å sikre at du har riktig dosering for din symptom. Det er best å behandle årsaken til nevropatisk smerte og ikke bare symptomet. Legen din vil gi deg råd om den beste måten å innlemme homøopatiske midler med din nåværende form for behandling for noen relatert tilstand.

Unngå bruk av homøopatiske midler i 30 minutter etter å ha spist. Det er best å unngå kaffe, mint eller mint tannkrem når du tar homeopatiske medisiner for nevropatisk smerte. Disse elementene kan redusere effekten av visse rettsmidler.

Urter og Næringsstoffer

Skullcap er et middel som brukes for å roe nervesystemet. Tilsett 15 dråper av dette næringsstoffet til en 8-oz.glass vann, i en tidsplan for seks ganger per dag for å redusere nevropatisk smerte. Du kan også ta 100 milligram (MGS) av vitamin B-6 med den anbefalte dosen av vitamin B-kompleks for å lindre denne smerten. En to ganger daglig dose på 800 mg av Magnesium vil bidra til å jevne og roe nervesystemet.

Homeopatisk middel for Tette Sinus Med avveket septum

Når du har en avveket septum, brusk som skiller nesen i to nesegangene er ikke sentrert. Det lener seg mot en passasje eller den andre, noe som gjør at nasal passasje mindre. Jo mindre nasal passasje fungerer ofte dårlig, og det kan resultere i bihuleproblemer.

Sinfrontal

Homeopatiske midler er ofte brukt enkeltvis. Du kan kjøpe dem på naturlige matvarer butikker til egenbehandling. Noen ganger, visse vilkår svarer godt til en blanding av homeopatiske midler. Sinfrontal er et homøopatisk blanding opprettet for å behandle tilstoppede eller infiserte bihuler. I en dobbeltblind, kontrollert studie, ble resultatene av som publisert i september 2009 utgaven av Applied Health Economics og Health Policy, pasienter med bihulebetennelse utvinnes fra sine symptomer raskere etter behandling versus de som tok placebo. Recovery varte lenger også. Etter tre uker, åtte ganger så mange pasienter som tar Sinfrontal forble symptomfrie som de som fikk placebo.

Personer med en merkelig septum som er utsatt for tette bihuler og infeksjoner kan finne Sinfrontal en sikker og effektiv måte å behandle deres tilstand. Fordi det er en proprietær blanding, må du kanskje spørre en homeopathic utøveren til å bestille den for deg hvis din lokale helsekost butikken ikke bære den.

Generelle homøopatiske midler

Vanlige homeopatiske behandlinger for tette bihuler inkluderer kali bichromicum, Marum verum teucrium og silicea. Kali bichromicum, spesielt, omhandler lomme problemer som er relatert til septum. Det er avledet fra kalium bichromate, en mineralforbindelse. Marum verum teucrium fungerer på sinus problemer som fører til den ene side av nesen å bli tilstoppet mer enn den andre --- en vanlig foreteelse for personer med en avveket septum. Det er avledet fra katten timian, et medlem av mynte familien av planter. Silicea hjelper tette bihuler som utløser mye press i hodet. Som kala bichromicum, er silicea stammer fra mineralkilder.

Sikker Homeopathic Treatment

Homeopatiske midler er svært utvannet, noe som gjør dem generelt fri for bivirkninger og bivirkninger. Men de også produserer svært ulike reaksjoner fra person til person. For best resultat, når du tar et homøopatisk middel, gi det omtrent en time til jobb. Hvis den ikke lindre symptomene dine, kan du prøve et annet middel. Når du finner et middel som lindrer symptomene dine ta en ny dose hver gang symptomene begynner å komme tilbake. Når tilstanden din klarner opp helt, avvikle rette.

Homeopatiske midler kommer i sublingual perler eller dråper. For perler, plasserer fem på ti perler under tungen og tillate dem å oppløse. For dråper, plasserer fem på ti dråper av rettsmiddel rett på tungen, og tillate dem å absorbere et øyeblikk før du svelger.

Det er en god idé å konsultere med en Homeopatiske å hjelpe deg med å finne det beste middel for sinus problemer knyttet til avveket septum. Hun kan hjelpe deg til å redusere mengden av prøving og feiling, og for å få de mest tilfredsstillende resultater.

Homeopatisk middel for Scar Healing

Arr er formasjoner av bindevev skapt av kroppen til å reparere hud og annet vev. Noen ganger arrvev skjemaer til sammenvoksninger - band av arrvev bindende sammen ulike vev - og kan føre til alvorlige komplikasjoner, som må diagnostiseres og behandles av en lisensiert lege. Oftere, arr er bare skjemmende. Mange har forsøkt homeopatisk behandling for å bidra til å helbrede arr. Hvis du liker ideen om en helhetlig behandling som prøver å rekruttere kroppens eget forsvar for å helbrede seg selv, snakk med legen din for å se om et homøopatisk middel kan være riktig for deg.

Scar Tissue Funksjoner

De fleste sår føre til en viss grad av arrdannelse. Arrvev avviker fra huden den erstatter, og vanligvis ikke fungerer også. Svettekjertler og hårsekker ikke vokse tilbake i arrvev, og det er mindre fleksibel enn den opprinnelige vev. Noen ganger, til kollagenfibre som er dannet av legemet gjør arr er overprodusert, og forårsake hypertrofiske arr. Disse er røde, hevet klumper. Det kan også danne keloid arr, som er hevet arr som holder på å vokse, men er godartet og ikke-kreft. Arr kan danne voksninger i mange steder over hele kroppen, inkludert magen, bekken, tarmer (der de kan forårsake intestinal blokkering) og hjerte, hvor de kan påvirke hjertefunksjon. Mange arr, men er helt ufarlig, og er kun et kosmetisk problem. Medisinske teknikker for å fjerne arr inkluderer steroidinjeksjoner, needling, trykk plagg, dermabrasion og laser kirurgi.

Homøopatiske midler

Ved behandling av et arr, kan homøopatiske utøvere ta hensyn arret plassering på kroppen, vevet farge og tekstur, og skaden som forårsaket den. For harde, steinete, veldig hvite arr som klør, kan legen forskrive calcarea fluorata, som er laget av østers skjell og brukes homeopathically for å fremme vev elastisitet. Hvis arret er fra en brenne, kan legen forskrive causticum, en kaliumforbindelse. For kirurgiske arr som er kløe eller svie grafitt kan anbefales, som er en form for karbon verdsatt for sin evne til å lindre eksem. Hvis arret ditt forårsaker constricting smerter, kanskje phytolacca være foreskrevet, som er laget fra pokeberry anlegget. For arr som er sårdannelse eller oser, kan legen råde silicea, laget av kvarts. Andre rettsmidler for å helbrede arr inkluderer arnica, laget av et fjell vanlig, og thuja, fra hvit sedertre.

Forholdsregler

Ifølge National Institutes of Health, er homøopatiske midler som tas under oppsyn av en profesjonell homeopat ansett som trygt og ikke sannsynlig å forårsake bivirkninger. Men det er noen ganger en midlertidig forverring av eksisterende symptomer, et fenomen som homøopater kaller forverring. Homeopatiske midler vanligvis ikke forstyrre reseptbelagte legemidler, men du bør likevel ta kontakt med din lege før du bruker dem.

Hva homeopatisk middel fungerer for hetetokter?

Under overgangsalderen, kvinner ofte opplever hetetokter. Du kan føle deg som om temperaturen i rommet har blitt trykkende. Økningen i varmen er vanligvis ledsaget av svette, derav begrepet "nattesvette" for hetetokter som oppstår om natten. Vanligvis så raskt som disse blinker kommer, er de borte. Mens den eksakte årsaken er ukjent, flere behandlingsalternativer er tilgjengelige for å øke din komfort nivå.

Urte alternativer

Flere urtemedisiner kan bidra til å redusere hetetokter. Gjør sarsparilla te ved bløtlegging sarsparilla i kokende vann i noen minutter. Eller ta 3-5 dråper klaseormedrue ekstrakt per dag med måltider. Eller ta 15 til 30 dråper motherwort trekke ut en dag i ca tre måneder.

Lakris rot kan være til nytte for å bekjempe hetetokter, som det er tenkt å redusere østrogen, som legene mistenkte forverrer hetetokter. Ta maksimalt 100 g lakris rot; ikke ta det for mer enn seks uker av gangen, så det kan øke blodtrykket. Dong quai anvendes som en behandling for hetetokter, som det stabiliserer blodårer. Lachesis er aktuelt dersom hetetokter er mer fremtredende på natten. Belladonna kan brukes til hetetokter som følte mer på ansiktet enn andre steder. Sepia og valeriana er også noen ganger brukt til å behandle hetetokter.

Livsstil endringer

I forbindelse med naturmidler, vil gjøre noen endringer i livsstil å lette hetetokter. Trene mer for å minske hyppigheten av hetetokter. Meditere kan også hjelpe, som det antas at minske angst kan redusere hetetokter. Wear lettere, luftigere klær laget av bomull. Vitamin E kosttilskudd er også anbefalt for daglig bruk.

Holde styr på hetetokter kan hjelpe deg til å forstå hva som kan utløse dem. Hold deg unna altfor fet mat, krydret mat, koffein og alkoholholdige drikker. Disse er alle tenkt å utløse hetetokter hos noen kvinner. Andre matvarer for å unngå blir bearbeidet mat, raffinert sukker og sure matvarer.

Homeopatisk middel for barberkniv støt

Homeopatisk middel for barberkniv støt


Du barberer for å gjøre huden din ser bedre, så det siste du ønsker å gjøre er å gjøre det ser verre med razor burn. Men feil barbering praksis, skitne barberhøvler eller sensitiv hud kan føre deg til å gjøre akkurat det hver gang du barberer. Og mens du kan barbere mer nøye, eller bruk en ren barberhøvel, rydding sensitive hud problemer er vanskeligere. Heldigvis kan du kurere problemet naturlig med homøopatiske midler.

Process

Homøopatisk medisin er et system av medisinsk behandling bygger på greske prinsipper at "likt kurerer likt." Med andre ord, en regel giftig stoff som forårsaker lignende symptomer som en sykdom, når det gis i små doser, vil utløse kroppens immunsystem til å helbrede seg selv. De fleste medikamenter blir fortynnet i flytende i den grad at deres toksisitet er eliminert. De blir deretter rystet for å gjøre dem mer potent.

Root Causes

Noen homeopatiske leger har knyttet barberhøvel følsomhet for nevrose stammer fra traumer, skrekk, følelsesmessig eller undertrykke følelser. For å klare opp barberhøvel humper, vil de søke å behandle emosjonelle traumer med medisiner som gjenoppretter mental balanse. En løsning som brukes til å gjenopprette balansen i kroppens væske og psykiske plager inneholder små mengder av Natrum muriaticum (vanlig bordsalt). I tillegg johanne vorte, som er tenkt å ha både antidepressive og antibiotiske egenskaper, anbefales for barberhøvel humper.

Symptomer

Barberhøvel humper kan være alt fra enkle pustler til abscesser. Disse symptomene kan behandles med medisiner som Pasque blomst, noe som vil redusere alvorlighetsgraden av utslett. Calunda (pot ringblomst) kan også benyttes til å kontrollere inflammasjon. Arnica, som inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, blir ofte brukt av homøopatiske leger til å behandle en rekke utslett, inkludert barberhøvel humper.

En annen ingrediens i homøopatisk medisin som ofte gis for generell irritasjon og utslett på huden, spesielt hos pasienter som uttrykker avsky for bading, er svovel.

Homeopatisk middel for skivedegenerasjon

Homeopatisk middel for skivedegenerasjon


Skivedegenerasjon er teknisk sett ikke en sykdom i det hele tatt, men en måte å beskrive endringer i spinal plater som skiller ryggvirvlene i ryggraden. Skivedegenerasjon bør bli diagnostisert og behandlet av en lege, men noen mennesker slår til homøopatiske midler for å lindre sine symptomer. Homeopati er en komplementær terapi, og ikke en erstatning for medisinsk behandling. Spør legen din om muligheten for å bruke homeopatisk behandling for å lindre symptomer fra degenerative plate sykdom.

Homøopatiske midler

Homeopatisk medisin er basert på prinsippet om "likt kurerer likt." I et forsøk på å stimulere immunforsvaret, vil homeopat fore ørlille mengder av stoffer som i større doser, ville utløse symptomer hos en frisk person. For å lindre smerte og redusere betennelse av artrose forårsaket av degenerative plate sykdom, kan din homeopat foreskrive en liten mengde rhus toxicodendron, laget av giften eføy. I et større beløp, vil denne giftige planten forårsake ikke bare alvorlig kløe men smerte, hevelse og svie; omvendt, i den lille mengden foreskrevet i homeopatisk medisin, er rette ment å redusere smerte. Din homeopat kan også anbefale Solblom - laget av en gul, tusenfryd-lignende blomst - som har en lang historie med bruk som et homøopatisk behandling for betennelse og smerter etter skader og operasjon. Ifølge homeopathic utøveren Asa Hershoff, bør arnica vurderes først i alle tilfeller av fysisk skade (se Ressurser). Din homeopat kan også gi råd til bruk av kali Phosphoricum, også kjent som kalium fosfat. Ifølge Truestar Health nettsted, kan dette vevet salt hindre vev råte (se Ressurser).
I tillegg, siden degenerative plate sykdom innebærer nervene blir satt under press fra svulmende plater, din homeopat kan også behandle degenerative plate sykdom symptomer med hypericum, laget av johannesurt og brukes homeopathically for skyting nerve smerter og skader der det er nerve engasjement . Endelig kan han bruke calcaria fluorica, eller kalsium fluorid, for å rette opp noen mangel på kalsium i skjelettet. I tillegg til forskrivning rettsmidler, kan han gi råd til kosttilskudd endringer, inkludert å kutte ut kaffe og alkohol.

Betraktninger

Selv degenerative plate sykdom kan skje hvor som helst langs ryggraden, er det mer vanlig i korsryggen eller nedre del av ryggen, og nakken, eller nakke. Degenerative plate sykdom kan føre til slitasjegikt - en nedbryting av brusk som pute leddene - samt herniated plater, en tilstand der spinal plater bule ut eller bryte åpen. Det kan også føre til spinal stenose, eller innsnevring av spinalkanalen som holder ryggmargen. Resultatet av disse endringene er press på ryggmargen og nervene, forårsaker smerte og mulige problemer med nerve funksjon. Symptomer omfatter smerter som forverres med langvarig sitting, stående eller løft. Degenerative plate sykdom er på grunn av aldring, men er mer vanlig hos røykere, folk som vanligvis løfte tunge gjenstander og mennesker som er overvektige.

Tips og forholdsregler

Ikke stopp eller redusere dosen av reseptbelagte medisiner med mindre instruert av legen din. På grunn av den fortynnede kvaliteten av homøopatiske midler, det er ingen spesielle forholdsregler for deres bruk. Hvis homeopat foreskriver medisin i pille eller tablettform, unngå å berøre dem med hendene; dette kan forurense stoffet. Bruk en liten skje til å sette piller i munnen; for flytende løsninger, bruker en pipette.

Kjertelfeber homeopatisk middel

Kjertelfeber homeopatisk middel


Lymfekjertelbetennelse er mer vanlig navn for mononukleose. Preget av milde, men kroniske smerter, smerter, hodepine, sår hals og en generell mangel på energi, har lymfekjertelbetennelse ingen offisiell medisinsk kur, men symptomene kan lindres med en rekke homeopatiske urter. Selv lymfekjertelbetennelse gjør til tider fører til mer alvorlige komplikasjoner, vil de fleste som pådrar seg sykdom har ingen langvarige negative effekter.

Homøopatisk Vitamin og Herb Intake

Homeopatiske midler er ofte kjent i den medisinske profesjon som "nosodes." Mens det er flere kommersielt tilgjengelige nosodes for kjertelfeber, er de basert på en grunnleggende kombinasjon av urter og vitaminer som du kan kjøpe separat.

En av de beste måtene å bekjempe lymfekjertelbetennelse er å øke inntaket av spesifikke vitaminer. Vitamin C, E og A, sammen med sink, styrke kroppens immunsystem, og gir et godt grunnlag for å lindre symptomer, spesielt hevelse i kjertlene.

Flere urter, når forberedt på riktig måte, kan også bidra til å redusere tretthet og smerter. Avhengig av stadium av sykdommen, kan forskjellige urter bidra til å redusere symptomene. I den tidlige fasen av kjertelfeber, hjelper belladonna å redusere feber, mens Ferrum Phosphoricum bidrar til å lette hoste og stølhet. Urten echinacea fungerer som en slags naturlig ibuprofen, bidrar til å redusere betennelse samtidig hjelpe immunforsvaret over mer avansert stadium av sykdommen. Echinacea kan fremstilles som en te og drukket i løpet av dagen for varigheten av sykdommen. Spesielt rå eller sår hals nytte av anvendelsen av kali muriaticum.

I kombinasjon med hvile, drikke mye vann, og et stressfritt miljø, vanligvis forsvinner lymfekjertelbetennelse innen to uker til en måned etter de første symptomene dukker opp. Men hvis du har kontrakt kjertelfeber, kan du være uforvarende smittsomme i flere måneder etterpå. Lymfekjertelbetennelse spres gjennom spytt, og derfor er kjent som den såkalte "kyssesyken." Oddsen for å pådra lymfekjertelbetennelse fra noen du ikke har delt intim kontakt med er lav.

Homoepathic Forebygging

Kjertelfeber er forårsaket av Epstein-Barr virus, eller EBV. Studier tyder på at oliven, eller Olea europeae, bidra til å bekjempe utbruddet av EBV. En vanlig kosthold som inneholder olivenolje eller oliven selv vil tillate deg å opprettholde god helse.

Hvordan bruke Psorinum homeopatisk middel

Hvis du lider av høysnue hvert år, og har også en hudsykdom som psoriasis eller eksem som forverres i oppvarmede rom og forbedrer i friluft, kan Psorinum homøopatisk middel hjelpe deg å finne lettelse. Lær mer om Psorinum for å se om det kan hjelpe deg med dine symptomer.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har symptomer på psoriasis eller eksem. Førstnevnte er en av tørrhet og kløe ekstreme. Sistnevnte er karakterisert ved små eller større renner som kan "gråter". Heat gjør disse forholdene forverres.

Vurdere andre symptomer som svarer godt til å ta Psorinum som kviser, byller, astma eller høysnue. Psorinum var et homøopatisk middel som ble videreutviklet av Samuel Hahnemann, og det er kultivert fra skabb. Dr. Hahnemann mente at hvis en person med skabb ble behandlet og hans skabb ble redusert eller eliminert, kan det fortsatt være underliggende helseproblemer. Denne forestillingen om en grunnlegg sykdom ble kalt en "psora."

Merk hvis du har irritabel tarm syndrom eller diverticulosis. Begge er gastrointestinale forstyrrelser som er best diagnostisert av lege. En integrerende lege kan anbefale å bruke Psorinum for disse forholdene.
"Mennesker med en hud problem, tørt hår, og støtende lukt, særlig svette," kan finne lindring med Psorinum, sier Dr. Randy Martin, CCH, OMD, en sertifisert klassisk homeopat og lege av orientalsk medisin i West Los Angeles, California.
"Disse menneskene kan rapportere 'aldri føler seg bra" siden en bestemt sykdom, og de kan også ha psoriasis og eksem, "sier Dr. Martin. Disse menneskene kan også være følsom for sollys og være ubesluttsom, noe som gjør det vanskelig for dem å lykkes i arbeidsmiljøer.
Hver homøopatisk middel har en slags "personlighetsprofil" som består av egenskaper som er positivt påvirket av en bestemt løsning.

Velg enten skjær eller pellets og forbruker som anvist av produktets merking. (Hver homøopatisk middel er tilgjengelig i ulike styrker og doseringen vil variere tilsvarende.) Ikke bruker kaffe eller mynte produkter, som disse elementene fungerer som en motgift til homøopatiske midler.

Tips og advarsler

  • Se legen din dersom du tror du har en alvorlig sykdom. Hvis du er gravid, bør du kontakte legen din før du tar noen homøopatisk middel.