Digidexo.com

Enkel Hjem Utbedring til Release Oppblåsthet Gas i kroppen din

Hjem rettsmidler, over tid, har vist seg å være mye billigere enn de motgift foreskrevet av våre leger. Gass påvirker mennesker i enhver beskrivelse, og noen ganger den gamle "ligge på din venstre side" er alt som trengs. Men i verre tilfeller kan andre hjem rettsmidler hjelpe.

The Bicycle Trick

Lå på ryggen. Få bena opp fra bakken og fottur dem opp til magen nivå. Sett armene ut bredt og begynner å pedal bena mens hensikt å sette press på nedre mage region. Pedal raskere og raskere. Ta med pedal hastigheten til en langsom stopp og prøve det igjen noen flere ganger. Jo mer du gjør dette, jo mer gass du skal gi ut. Trykket blir plassert på magen er svært nyttig i å få ting i bevegelse i kroppen din. Det er ikke nyttig å forbli stille eller på ett sted hvis gass som forårsaker du å bloat. Få flytte umiddelbart.

Varmt og plaget

Det er en vitenskapelig teori enn varme væsker flytte raskere gjennom systemet enn kjøligere væsker. Derfor noe varmt vil få gassen lenger og lenger ned før det kan frigis. Lag en kopp varm te eller kaffe. Prøv varmt vann med sitron i det for en endring. Når varm væske treffer fordøyelsessystemet, passerer væsker og alt blandet i det gjennom mer forsiktig enn kalde væsker som må først varme opp.