Digidexo.com

Hvordan få en liten midje

En liten midje er en avgjørende del av den visuelt tiltalende timeglass form. Følg denne fremgangsmåten for å få en mager, liten midje.

Hvordan få en liten midje

Få en sunn kroppsvekt.

For folk flest, er det nesten umulig å få en liten midje uten vekt en sunn kroppsvekt. Det viktigste du kan gjøre for å få en liten midje oppholder seg innenfor det sunne området. Bruk en ren kosthold og regelmessig cardio for å holde vekten nede.

2 Unngå kryss og tvers, eller sykkel situps.

Disse situps spikke din midten og gi deg en tynn midje; legg deg ned som om du kommer til å gjøre en vanlig situp. Trekk venstre albue opp for å møte høyre kne; lavere i bakken, og gjenta på neste side. Aldri bringe knærne i forbi en 90 * vinkel, for å gjøre abs jobbe hardest.

Dance!

Dancing fungerer mange forskjellige abs muskler og kan hjelpe deg å få en tynn midje. Når du danser, vil du sannsynligvis arbeide magemusklene du aldri visste du hadde!

Suck i magen.

Noe så enkelt som å holde magen trukket i tett hele dagen vil gi deg en liten midje. Ikke bare fordi du er "suger den i"; det bygger også muskeltonus.

Unngå mat som har mye av natrium og ikke drikker noen form for kullsyreholdig drikke.

Se natriuminnholdet i maten du spiser for å unngå bloat som kommer sammen med. For å få en liten midje, ikke drikke pop, heller, så det er sannsynlig å utvide waistline og gjøre deg mer runde enn du ønsker.