Digidexo.com

Kvinners hår tap Diet

Hvis du er en kvinne som lider av hårtap, prøve noen homeopatiske midler for å bidra til å gjenopprette håret tidligere tykkelse. Først må du vurdere å endre kostholdet ditt for å finne ut om håret ditt vil slutte å falle ut. Kvinne håravfall noen ganger resultater fra skiftende hormoner, som du kan regulere med kosthold og kosttilskudd.

Mat å spise

Protein spiller en svært viktig rolle i håret produksjon, og kvinner som ikke får nok protein vil lide tørt, sprøtt hår og negler. Gjør din diett om lag 30 til 40 prosent protein: Gode valg er magert kjøtt og belgfrukter. Noe mat høy i jern gjør et akseptabelt valg for å øke hårvekst og stimulerende røde blodlegemer. Supplere din diett med soya protein vibrering, som vil holde deg full og gi deg ca 25 gram protein i hver drink. Soya har den ekstra fordelen av å stimulere hårsekkene og heve østrogennivå. Spise soya melk og yoghurt i stedet for kumelk produkter.

I stedet for å spise pasta og sukkerholdige matvarer, fylle din diett med naturlig mat som frukt og grønnsaker. Spis mat som ikke krever matlaging, siden oppvarming matvarer kan ødelegge verdifulle mineraler.

Matvarer for å unngå

Ikke forbruke koffein hver dag, siden det reduserer naturlige nivåer av vitaminer og mineraler i kroppen din og kan øke testosteronnivået litt, noe som kan føre til at håret til å falle ut. Reduser mengden av stivelsesholdige karbohydrater og sukker i kostholdet ditt; disse tomme kalorier hjelper ikke hårvekst. I tillegg høye nivåer av blod sukker som sirkulerer i systemet bidra til håravfall. Unngå fett og overdreven salt, som kan føre til fedme og øke testosteron produksjonen, kan føre til hårtap. Alkohol alsoprovides tomme kalorier som ikke gjør noe bortsett bidra til fedme og redusere kroppens tilførsel av vitaminer og mineraler.

Kosttilskudd

Hvis du ikke allerede ta en multivitamin laget spesielt for kvinner, spør legen din for en anbefaling. Også ta kosttilskudd som vitamin E, B og C, så vel som sink. Ikke bare vil disse holde deg frisk --- vil de hjelpe til Etterveksten og balansere hormonnivået. Silica kosttilskudd kan hjelpe deg å vokse sterkt hår og formidle en glans til håret ditt. Besøk en helsekostbutikk eller se på nettet for å finne jod dråper eller kosttilskudd du kan mikse inn med maten. Naturlige kilder til jod inkluderer grønne blader og gulrøtter.