Digidexo.com

Saks.kleb

Hvordan vinne en funksjonshemming sak Med Social Security

Social Security Disability Insurance (SSDI) gir økonomiske fordeler for folk som har en invalidiserende tilstand som hindrer dem fra å jobbe. Imidlertid er programmet ikke er tilgjengelig for alle. For å kunne motta trygd funksjonshemming, har en person til å bevise at hun har en langvarig sykdom, matcher Social Security Administration (SSA) definisjon av funksjonshemmede og tilfredsstiller andre SSA krav. Dette kan være en lang, trukket ut prosessen, noe som kan kreve venter måneder eller år for en endelig avgjørelse.

Hvordan vinne en funksjonshemming sak Med Social Security

•  Finn ut om du oppfyller SSA kvalifikasjonskrav. For å være kvalifisert for uførhet, må du være arbeidsufør, og du må ha en tilstand som har påvirket deg for et år eller er egnet til å påvirke deg for et år. Du kan også kvalifisere dersom din medisinske tilstand er terminal.

Se legen din og la ham vite at du ønsker å søke om uførhet. Som din journal vil være instrumental i å avgjøre saken, har legen din fullt klar over din tilstand og dens virkninger er avgjørende.

Påfør for uførhet online (se Ressurser nedenfor) for en praktisk måte å fylle ut din påstand. Hvis du foretrekker å søke på person, kan du gjøre det på din lokale trygdekontoret (se Ressurser nedenfor). Alternativt kan du søke på telefon 1-800-772-1213.

Gi noen papirer og informasjon trygdekontoret forespørsler. Du kan bli bedt om å oppgi kontaktinformasjon for andre leger og spesialister du har sett, samt kopier av medisinske poster. Du vil også bli spurt om ditt personnummer, informasjon om eventuelle medisiner du tar, informasjon om tidligere arbeid og dokumentasjon av din tidligere inntekt. Du må kanskje gi informasjon om din ektefelle og pårørende også.

Vent til en avgjørelse fra SSA. Ifølge SocialSecurity.gov, må du kanskje vente i opptil fem måneder for å lære om du er godkjent.

Appell ved søknaden om ny vurdering og klage Disability Report hvis din funksjonshemming søknaden er avslått. Du kan fullføre dem både online eller skrive dem ut og sende dem til ditt lokale kontor. Staten Disability Bestemmelse Services kontor vil vurdere saken og gi en ny beslutning.

be om en høring om din Forespørsel om ny vurdering ikke er vellykket. Du kan søke på nettet eller mail skjemaene til det lokale trygdekontoret for å ha en administrativ lov dommer vurdere saken. Du kan velge å søke en advokat råd og hjelp på dette punktet.

Last ned og skriv ut en anmodning om en gjennomgang av beslutning / Order of Administrative Law Judge hvis den administrative dommer ikke bestemme i din favør. Du må fylle ut dette skjemaet og sende det til kontoret Social Security i ditt område. Office of Disability Bedømmelseskomiteen vil vurdere forespørselen og relatert informasjon, og gir en vedtaket.

Ha en advokat sende inn en sak mot kontoret Social Security i retten hvis Request for en gjennomgang av beslutning ikke resulterer i en pris på uføretrygd for deg. Din advokat vil representere deg i en høring, og dommeren vil regelen i din favør eller i favør av kontoret Social Security.

Hint

  • Hvis du søker på nettet, vil du også nødt til å fullføre en online funksjonshemming rapport som gir SSA informasjon om invalidiserende tilstand og sysselsetting historie.
  • Du må signere en medisinsk utgivelse som gjør at SSA å be om informasjon om din helse historie fra legen din.

Tips om å vinne en funksjonshemming sak

Tips om å vinne en funksjonshemming sak


For mange funksjonshemmede personer, og vant uføretrygd er en viktig bekymring. The Social Security og uførhet Resource Center sier at bare tre av ti søkere er godkjent for Social Security uføretrygd første gang de søker. For mange mennesker, og vant en funksjonshemming krav er avgjørende for å holde et hjem og eiendeler. Viktige tips kan bidra til å sikre kravet ditt avgjøres raskt og positivt.

Valgbarhet

For å være kvalifisert for uføretrygd, må du være i stand til å arbeide på grunn av en tilstand som er ventet å vare i minst ett år eller føre til dødsfall. Andre krav varierer avhengig av søkerens alder og hvor lenge personen jobbet for å bidra til folketrygden. Besøk Social Security Administration - eller SSA - nettstedet for å bruke Benefit Kvalifikasjon Screening Tool, eller BEST. BEST vil lede deg gjennom en rekke konkrete spørsmål for å fastslå om du er kvalifisert for uføretrygd. Hvis du ikke er i stand til å bruke en datamaskin, kan du ringe SSA hotline og en representant vil hjelpe avgjøre om du er kvalifisert.

Forberedelse

Mangel på forberedelse er derfor mange uføresaker blir nektet, så vær så forberedt som mulig. Velge en lege som er spesialist i din tilstand, og kan bekrefte at du er ufør og ute av stand til å fungere i din nåværende tilstand. Lag en liste over de reseptbelagte medisiner og behandlinger du tar for din tilstand. Skaff medisinske poster fra noen sykehus, klinikker eller fysisk-terapi sentre hvor du har fått behandling. Lage kopier av alle laboratorier og diagnostiske testresultater. Å gi denne informasjonen på forhånd vil hjelpe din sak få godkjent mye raskere.

Søknadsprosessen

Det tar tid å behandle uføre ​​søknader, så søker om ytelser så snart du blir ufør. Du må fylle ut et personnummer fordelene søknad og en Disability Report. Fullfør uføretrygd søknad online, via telefon eller gjøre en avtale på en lokal trygdekontor. Du kan sende inn en Disability Report online, eller skrive ut skjemaet ut og returnere utfylt skjema til ditt lokale trygdekontor. Gi kopier av relevant informasjon, som personnummer kort, fødselsattest, et arbeid oppsummering av hva slags arbeid du gjorde og en kopi av den siste lønns-og skatteregnskapet.

Klage

Godkjenning eller avslag av funksjonshemming søknad avhenger av flere faktorer. Etter møte grunnleggende SSA krav, blir søknaden sendt til Uføre Bestemmelse Services for staten. Uføre spesialister snakke med leger, sykehus og klinikker om din tilstand deretter varsle deg når de har nådd en beslutning om din funksjonshemming krav. Sjekke inn ofte med din tildelte påstander representant for en oppdatering på søknaden din. Hvis du blir nektet uføretrygd, klage så snart som mulig. Under klageprosessen vil SSA vurdere saken og sende deg et brev som forklarer sin beslutning. Hvis nektet fordeler, ansette en advokat kjent med uføretrygd som har en rekord for å vinne appeller.

Hvordan å få informasjon på leger som har blitt saksøkt

Hvordan å få informasjon på leger som har blitt saksøkt


Finne ut om en lege har blitt saksøkt er utfordrende for den gjennomsnittlige pasienten. Hvis du leter etter en søkbar database over leger som gir nøyaktig og pålitelig informasjon om eventuelle søksmål reist mot dem, vil du bli skuffet. Men det er flere metoder du kan prøve før du setter din helse i et dårlig legens hender.

Bruksanvisning

•  Spør legen din. Det er ingen garanti for at du får de rette fakta, men du kan få nok informasjon til å avgjøre om du vil beholde din avtale. Husk at noen søksmål er fjollete, men legene tidvis gjør feil. Hvis legen din nekter å svare på spørsmålet ditt, blir sint, eller dodges spørsmålet helt, kan det være lurt å finne en annen lege.

Kontakt statlige medisinske lisensiering styret. De vil være i stand til å fortelle deg om en lege er blitt saksøkt. Dersom legen din har blitt saksøkt i en annen stat, men vil du må kontakte en annen lisensiering medisinske utvalget. Leger som ønsker å sette karriereødeleggende søksmål bak dem ofte flytte til en annen stat.

Skriv inn legens navn i en søkemotor som for eksempel Google. Du kan være i stand til å finne all informasjon du trenger fra nyhetshistorier eller andre kilder. Det også finnes nettsteder som "rate" leger, men informasjonen er ikke garantert å være pålitelig.

Ring ditt fylke kontorist kontor. De kan være i stand til å gi deg informasjon om søksmål mot leger i ditt område, eller kan i det minste henvise deg til en annen ressurs. Husk informasjonen er vanligvis begrenset til forekomster i fylket.

Hvordan identifisere en sak av arsenikkforgiftning

Arsen er et element og er svært giftige både i elementær form og i forbindelser, selv om den er mye mer vanlig i forbindelsene. Arsen er uorganiske forbindelser er generelt mer giftig enn de organiske seg, og det kan ikke bli brutt ned eller på annen måte ødelagt, fordi det er et stabilt element. Følgende trinn vil hjelpe deg å identifisere og behandle en sak av arsenikkforgiftning.

Bruksanvisning

Fjern pasienten fra forurenset miljøet hvis forgiftning fra arsine gass er mistenkt. Fjern alle forurensede klær og begynne en utskiftningstransfusjon om nødvendig.

Se etter symptomer. Arsen dreper ved massive forstyrrelser i fordøyelsessystemet med 70-180 milligram er gjennomsnittlig dødelig dose i en ikke-aklimatisert voksen. Symptomer fra lavt nivå eksponering er diaré, kvalme, oppkast og en prikkende følelse i ekstremiteter. Langvarig eksponering kan mørkere i huden og føre til liktorn eller vorter.

Begynn generelle støttetiltak når arsenikkforgiftning er bekreftet. Administrer isotone intravenøs væske. Når pasienten er tilstrekkelig hydrert, kan vasopressorer som dopamin og noradrenalin brukes.

Begynn spesifikk behandling. Dekontaminer maven ved ventrikkelskylling, ikke indusert oppkast. Chelatering kan oppnås med Dimercaprol eller britisk anti-lewisite (BAL). Chelation kan også omfatte penicillamin.

Hvordan rense en Contact Lens sak

Enten du bruker engangs eller permanente linser, harde eller myke, rene om håndtering og lagring prosedyrer er viktig for komfort og helse øynene dine. En av de viktigste aspektene ved å opprettholde dette renslighet er en skikkelig rengjøring og håndtering av kontaktlinseetui. Kontaktlinse tilfeller bør rengjøres daglig for å hindre linsene kommer i kontakt med bakterier, støv og sedimenter.

Bruksanvisning

•  Vask og tørk hendene grundig. Bruk en mild håndsåpe og varmt vann. Sørg for å skylle bort alle såperester og unngå å berøre noen kremer eller oljer før etter du er ferdig med rengjøringen kontaktlinseetui.

Ta dine kontaktlinser fra deres sak og sett dem til side. Hvis du vasker kontaktlinseetui mens de fortsatt med linsene, dette er ikke nødvendig, men ellers må du plassere linsene i et ekstra, rent tilfelle med lagring løsning eller i en ren bolle med løsningen. Pass på å bruke to separate boller hvis linsene har ulike styrke resepter i hvert øye, så unngår forvirrende venstre og høyre linse.

Tøm linseetui av gjenværende oppløsning ved å helle det ned i avløpet.

Skyll linseetuiet og dekker i varmt vann. Bruk det varmeste vannet du kan stå å håndtere, da dette vil bidra til å ødelegge eventuelle bakterier samt bidra skylle bort skitt.

Scrub saken og dekker med en ren, ubrukt tannbørste, varmt vann og såpe. Bruk bare en ert størrelse mengde flytende såpe, fordi dette vil være nok til å rengjøre kabinettet og bruke for mye vil gjøre det vanskeligere å skylle saken rent. Skrubb hele saken, inkludert utenfor, topp og bunn (dette vil bidra til å hindre overføring av smuss til området der linsene er). Vær spesielt oppmerksom på gjengene caps dersom saken har skrue-on deksler og se etter eventuelle forekomster av tørket saltvann.

Skyll linsen saken grundig for å fjerne alle rester av såpe.

Tørk linsen tilfelle med lofritt håndkle. Hvis det er noen spor av vann du ikke kan fjerne denne måten, la saken lufttørke før du fyller den med lagring av løsning og sette inn linsene igjen, siden vann fra springen kan skade kontaktlinser.

Hvordan Clean Kirurgiske saks

Mange veterinær og medisinske institusjoner bruker tusenvis av dollar årlig på kirurgiske instrumenter. Riktig pleie og rengjøring av kirurgiske saks og virkemidler vil bidra til å holde dem skarp og klar til bruk. Den viktigste delen av denne vare er rensing dem raskt etter bruk for å unngå rust av rustfritt stål. Heldigvis tar det bare minutter om dagen for å ta vare på dine kirurgiske saks.

Bruksanvisning

•  Skyll kirurgiske saks innen 10 minutter etter bruk for å fjerne blod og rusk. Hvis ikke kan raskt skylle dem, plassere dem under et vått håndkle for å holde instrumentet fra tørking før rengjøring.

Vask saksen med en nøytral-pH cleanser. Bruk aldri oppvaskmiddel, kirurgisk skrubb eller noe med høyt klorinnhold.

Plasser kirurgiske saks i en ultralyd maskin, hvis tilgjengelig, for 15 til 20 minutter.

Skyll saks ett mer tid under rennende vann og tørr ved å plassere dem på toppen av en ren klut og dekker dem med en ny en. Vaske dem tørke mellom håndklær. Ikke la dem lufttørke, da dette kan føre til småblødninger.

Spray de kirurgiske saks med et kirurgisk instrument smøremiddel.

Tips og advarsler

  • Slik at væske til tørk på kirurgisk saks kan fremme rust og flekker.

Definisjon av Sutur saks

Definisjon av Sutur saks


Sutur saks er et uunnværlig verktøy i det medisinske feltet. De gir sykehus, legeklinikker og operasjonssaler med riktig instrument for å kutte og fjerne sutur streng. Størrelser variere avhengig av hvilken lengden av suturen blir fjernet. Sutur saks er spesielt utviklet for å fjerne sting gjennom utformingen av spissen.

History of Scissors

Æren for oppfinnelsen av saks har blitt gitt til de gamle egypterne og Mesopotamians. Designet var enkelt; de ble oppfunnet i bronsealderen. Den grunnleggende utforming sakse besto av to spisse, flate stykker av metall som gled mot hverandre for å kutte elementene.

Sutur Saks Funksjoner

Sutur saks er autoklaverbare og laget av kirurgisk rustfritt stål. Den grunnleggende tips design kan være spisse eller butte avsluttet. Bladene er enten hekta, buet eller har en buet sløv kniv for å muliggjøre enkel fjerning av sting. Kroken lar medisinsk personell lett løfte sting som skal kuttes.

Sutur Saks Størrelse

Sutur saks er tilgjengelig i flere størrelser. Den inkluderer 3 1/2 tommers, 4 1/2 tommer, 4 3/4 tommer, 5 1/2 tommer og 6 inches. De 3 1/2-tommers Bladed sutur saks brukes ved skjæring og fjerne sting i svært små og trange steder. Hver saks har en spesielt utformet tips for størrelsen. De sakse tips inkluderer rett, buet, lys mønster eller spesiell utforming.

Militær bruk

De militære bruker 6-tommers sutur saks med et enkelt sløv-spiss laget av kirurgisk rustfritt stål. Saksen er svært holdbart for sin størrelse, er lett å transportere og gir praktisk bruk for andre situasjoner. De kan brukes til å skjære suturer, klebebånd og andre elementer som benyttes for sårbandasjer.

Specialized Suture Saks

A Laschal SS sutur saks er spesielt designet for å tillate den enkelte å fjerne stingene til å bruke bare én hånd. Som bladet stenger, en liten tang som er knyttet til ett blad åpner og eksponerer et annet blad. Sutur er kuttet og restene grepet av saksen, noe som åpner for enkel fjerning.

Detox Med Saki for mørke sirkler under øynene

Alder, stress og tretthet alle ta en toll på huden din. Huden rundt øynene er spesielt utsatt for endringer på grunn av stress. En av de mest vanlige endringer er dannelsen av skjemmende, mørke sirkler under øynene. Bedre søvnvaner kan bidra til å redusere synligheten av mørke ringer, men det kan ikke være nok. Forbindelser innenfor den populære asiatiske ris vin, saki, kan bidra til å avgifte huden og redusere synligheten av mørke ringer under øynene.

Aktive Forbindelser

Saki inneholder stoffer som, når de brukes lokalt, kan forbedre tonen, kvalitet og utseende på huden din. I en dyrestudie utført av forskere ved Gifu University i Japan, og publisert i februar 2007 utgaven av Bioscience, bioteknologi og biokjemi, forskere funnet ut at saki bidratt til å bekjempe utseendet av aldring i huden. Spesielt forbindelsen etyl-a-D-glukosid forbedret lipidinnholdet i huden. Høyere lipider i huden at den ser mykere og bidra til å glatte ut rynker. Den samme forbindelsen også hjulpet korneocyter - celler lokalisert i det øverste laget av huden - for å differensiere bedre, og redusert tykkelsen på korneocyter, som begge forbedre utseendet på huden din.

I tillegg til å støtte strukturen til huden, hjelper kojic syre i saki også for å lette huden. I en gjennomgang av sikkerhetsbevis for bruk av Kojic syre for å lysne huden, fant forskerne at Kojic syre utgjør liten eller ingen risiko for forbrukerne. Denne studien ble rapportert i januar 2004 utgaven av Food and Chemical Toxicology.

Når de tas sammen, disse aktive forbindelser innenfor saki har makt til å forbedre utseendet og fargen på huden rundt øynene, eliminere mørke sirkler.

Ved hjelp av Saki

Den beste måten å bruke saki å forbedre utseendet på sirkler under øynene er å se etter kosmetikk som enten har hele saki (saki, sake, eller konsentrert skyld), etyl alpha-D-glukosid eller koji syre oppført på etiketten. Fordi huden rundt øynene er sensitive, er det best å se etter et produkt som er laget for bruk på dette området, og deretter å følge instruksjonene for bruk.

Hvis du er eventyrlysten, kan du DAB en bomullsdott dynket i saki rundt øynene. La den sitte i noen minutter før du vasker ansiktet ditt som du normalt ville. Vær forsiktig så du ikke får noen direkte i øynene og slutte å bruke hvis det gjør huden din brodd.

Kognitiv terapi sak Konseptualisering for depresjon

Kognitiv terapi sak Konseptualisering for depresjon


Bygge en konseptualisering av hver sak som kommer før du som terapeut er en viktig ferdighet. Ettersom hver person vil komme til deg med et annet sett med problemer og problemer som har forårsaket hans depresjon, og du må anerkjenne dem som et unikt sett av livets kamper. Behandlingsplanen skal baseres på den kognitive modellen for å konfrontere irrasjonelle forestillinger med rasjonelle og realistisk seg. En kognitiv terapi tilfelle konseptualisering består av tre deler: en liste over klager og et problem mekanisme hypotese, en liste av sekundære problemer og en behandlingsplan.

Presentere Klager og Problem Hypotese

Lag en liste over problemer verbalized av pasienten. Kognitiv terapi teknikker vil ikke fungere hvis egenart problemet ikke løses ved behandlingen prosessen. I kognitiv terapi, depresjon er tenkt å være et resultat av irrasjonelle tankemønstre. Kognitive teknikker søker å erstatte disse med rasjonelle tankemønstre som faktisk gjenspeiler den faktiske opplevelsen av personen heller enn den forvridde tolkning av opplevelsen. Denne forvrengning er ansett for å være årsaken til depresjon.

Disse årsaksspørsmål kan videre brytes ned i primære og sekundære problemer. Normalt vil problemet liste inneholder forhold som er relatert til hverandre i deres årsaker. Finne og hypoteser årsaken eller "mekanisme" som ligger under alle problemene som er oppført er nøkkelen. Den kognitive terapeuten må identifisere den spesifikke natur denne irrasjonalitet og tenke ut metoder for å bekjempe det.

Sekundære problemer

List alle relevante sekundære problemer eller problemer. Ulike konsepter kan brukes til å ytterligere styrke og fullføre de første trinnene i å utvikle en behandlingsplan basert på kognitive teknikker. Disse er vanligvis sekundære problemer, men er sentralt viktig i visse tilfeller, og kan omfatte barndoms data, grunnleggende kjernen tro på personen, videregående tro (dvs. ikke avgjørende for personligheten) og arten av de kompenserende strategier utnyttet. Disse sekundære konsepter er også viktig, men bør bare brukes i relevante saker. Problemer i seksjon en, men skal brukes i hvert tilfelle.

Behandlingsplan

Skissere en behandlingsplan. Bestemme på et kurs i behandling er det endelige formålet med trinnene som er beskrevet ovenfor. Opprinnelsen til den mekanismen som forårsaker problemene som er beskrevet av den deprimerte pasienten er viktig del av å skape en effektiv kognitiv terapi behandling plan for depresjon. Behandlingsplanen bør ta hensyn til mulige hindringer og bør bestå av klare og realistiske mål for å erstatte pasientens irrasjonelle forestillinger med rasjonelle, realistisk seg.

Hvordan gå til sak for en Denied Livsforsikring krav

Hvordan gå til sak for en Denied Livsforsikring krav


Forsikringsselskaper kan ikke godkjenne ethvert krav som er arkivert - noen hevder er falske, mens andre ikke oppfyller påta retningslinjer. Selskaper også liker ikke å godkjenne altfor mange krav fordi det reduserer inntekter for virksomheten. I forekomsten forsikringsselskapet urettmessig avviser kravet ditt, kan du være i stand til å søke juridisk handling via et søksmål. Å sende inn en dress, vil du trenger for å få så mye bevis mot forsikringsselskapet som mulig og helst søke juridisk representasjon fra en advokat som spesialiserer seg på forsikringstilfeller.

Bruksanvisning

•  Samle all dokumentasjon du har som støtter din sak mot forsikringsselskapet. Dette kan inkludere den opprinnelige forsikring, lege og vitneutsagn, anslår fra tjenesteleverandører, politirapporter og lignende data.

Bruk dokumentasjonen for å sende inn en formell klage mot forsikringsselskapet med statens riksadvokatens kontor eller avdeling av forsikring. Å gjøre dette viser at du ikke var i stand til å rette på problemet ved å snakke med forsikringsselskapet og skisserer hvorfor fornektelse ikke var berettiget.

Leie en kompetent advokat.

Bestem hva du ønsker å få fra søksmålet. Avhengig av hvilken type forsikring og lovene for din jurisdiksjon, kan du ha rett til penger for smerte og lidelse og advokathonorarer, men noen ganger du bare kan få hva du ville ha blitt tildelt av forsikringsselskapet.

Ha advokat sende forsikringsselskapet et formelt brev som indikerer din hensikt å saksøke. Noen ganger forsikringsselskaper vil vurdere tilfeller mer grundig en gang truet med et søksmål, i så fall kan du være i stand til å unngå søksmål.

Gå med din advokat til retten der du ønsker å sende drakten. Vanligvis bør du filen i små-krav domstol, men avhengig av prisen du søker og omstendighetene rundt drakten, kan andre domstoler være aktuelt. Vanligvis bør din advokat ber ekspeditøren for skjemaene for å samle økonomisk kompensasjon.

Fyll ut klageskjemaer med din advokat. Skjemaene må tydelig angi en årsak til handling, eller grunnen til at du bringe søksmål mot forsikringsselskapet. Hvis du arkivert klagen din med riksadvokat eller avdeling av forsikring riktig, bør din sak for handling være konsis, lett å forstå og godt støttet.

Sett kopier av dokumentasjonen sammen med de utfylte skjemaene som er nødvendige for den type sak du ønsker å sende inn mot forsikringsselskapet. Har din advokat gi alt dette til retten kontorist. Ekspeditøren så bør gi dokumentasjon til din advokat så advokat eller lensmann for jurisdiksjon kan tjene forsikringsselskapet.

9. Delta på formell høring for din sak med advokat og presentere bevis for din sak. Dersom dommeren finner i din favør, vil han utstede en dom mot selskapet og bestemme hva som eventuelt pris du bør få. Skulle en representant fra forsikringsselskapet ikke delta på høringen, kan dommeren utstede en standard dom i din favør.

Politiske saker som berører Private Security

Politiske saker som berører Private Security


Den private sikkerhetsbransjen er svært kompleks på grunn av mangfoldet av disse forholdene. En privat sikkerhetsselskap opererer i kundeservice, bedriftsledelse og i noen tilfeller rettshåndhevelse. Det er strenge juridiske krav i mange stater for offiserer får riktig lisensiert, og sikkerhetsselskaper ofte trenger å jobbe med forretningskunder, politiet og de lokale mediene. Politiske saker påvirker den private sikkerhetsbransjen på en nær daglig basis.

Sertifisering

Hver stat har sine egne lover om en sikkerhetsansvarlig krav for en lisens, men de fleste krever offiserer til å være stat lisensiert før begynnelsen sine arbeidsoppgaver. Offiserer må fullføre en state-sertifisert kurs, ta en eksamen og bestå en bakgrunnssjekk for å sikre at de ikke har noen forbrytelser på sine poster. Som et resultat, kan det være en ledetid på flere uker fra når en offiser er innleid til når han kan jobbe på lovlig måte. Dette krever sikkerhetsselskaper for å forutse deres bemanningsbehovet på forhånd slik at de har offiserer klar til å møte etterspørselen. Dette gjør det også vanskeligere å ansette medarbeidere siden noen blir vist ut i løpet av konsesjonsprosessen.

Krefter Arrest

En sikkerhetsoffiser er ikke en politimann, og bør aldri identifisere seg som en eller kan forveksles som en. Imidlertid kan en sikkerhetsansvarlig rettmessig gjøre en privat-person arrestasjon dersom han har saklig grunn og arrestasjonen blir deretter etterforsket av politiet. Hver klient eller eiendom har sine egne retningslinjer om hvorvidt de ønsker offiserer til å delta i arrestasjoner og under hvilke betingelser slike arrestasjoner er garantert. Skadeforebygging er svært vanlig årsak til arrest i privat sikkerhet siden offentlige shoppingområder lider av hyppige butikktyveri. En sikkerhetsoffiser primære funksjon er ganske enkelt å observere og rapportere aktivitet, men han bør være klar over hans selskap og kundens retningslinjer angående arrestasjoner og når de er eller ikke er berettiget. Dette gjelder også når de blir konfrontert med risiko for terrorangrep og hva riktig svar skal være med politi.

Privat eiendom

Private sikkerhetsselskaper er ofte leid inn for å beskytte en privat etablering eller komplekse. Sikkerhets veiledere derfor representerer de ønsker og behov av at eiendom ledelse når de er i aktiv tjeneste slik at alle offiserer må være fullt klar over hva eiendommen politikk er om leveranser, forbudt oppførsel og annen aktivitet. En sikkerhetsleder vil normalt ha hjemmel til å representere eiendommen han tjener når du snakker med andre ansatte i eiendommen og når du arbeider med nødetatene. Unnlatelse av å håndheve kundens retningslinjer for eiendommen kan resultere i en kansellering av kontrakten og en mulig rettssak.

Min arbeidsgiver unnlatt å betale forsikringspremien & Never Told de ansatte: Må jeg har en juridisk sak?

En av de viktigste grunnene til at mange mennesker opprettholde heltidsstillinger er å få helseforsikring gitt gjennom sin arbeidsgiver til en rimelig pris. Helseforsikring gjennom en jobb er generelt mye billigere enn dekning kjøpt som et individ, delvis fordi arbeidsgiver vil vanligvis betale en del av premien. Dersom en arbeidsgiver arrangerer med en ansatt til å betale premie, men kjøper ikke at dekningen, er dette mot loven.

Ytelser til ansatte

Arbeidsgivere vil tilby fordeler som en del av en kompensasjonspakke. I nesten alle tilfeller er bestemmelsen av disse fordelene sikret på en kontrakt om at arbeidsgiver og arbeidstaker er begge enige om å. Dersom arbeidsgiver går med på å gi helseforsikring til gjengjeld for den ansatte betaler en del av en premie, så han er juridisk forpliktet til å kjøpe at dekningen. Arbeidsgiver vil være i strid med kontrakten er han ikke.

Sivil sak

En ansatt som finner ut at hans arbeidsgiver ikke klarte å gi ham med helseforsikring etter at arbeidstakeren har betalt sin del av premiene vil sikkert ha en sak mot sin arbeidsgiver. Arbeidsgiveren ikke bare brøt kontrakten, men han løy til den ansatte om dekningen han var lovende. Arbeidstakeren kan saksøke for skader i hvert fall i mengden av premiene, selv om han trolig kunne saksøke for mer enn det.

Skader

En ansatt vil også ha rett til ytterligere erstatning hvis han forsøkte å sende inn et krav med hans forsikringsselskap mens han trodde han mottok dekning og ble avvist. Arbeidsgiver vil trolig ikke bare å betale kostnaden av prosedyrene, men hvis den ansatte ble nektet omsorgen han trengte, flere skader for smerte og andre tap, samt potensielt straff straffer.

Kriminelle straffer

En arbeidsgiver som feilaktig forteller hennes ansatte hun er å gi dekning i bytte for betaling av premie er ikke bare å bryte sin kontrakt med de ansatte; hun begår økonomisk svindel. Dette er fordi arbeidsgiver er å ta penger fra folk for levering av en god - helsetjenester dekning - at hun ikke gir. Hun kunne møte en bot eller fengsel hvis de blir funnet skyldig i dette lovbruddet.

Typer kirurgiske saks

Typer kirurgiske saks


Kirurgiske saks er alltid nødvendig under noen operasjon og designet for å utføre oppgaver som å kutte og dissekere vev, sting og bandasjer. Kirurgisk instrument er konstruert av slike materialer som rustfritt stål eller titan slik at de kan motstå flere steriliseringsprosedyrer før de viser tegn på korrosjon.

Drifts Saks

Drifts saks er for bruk i grunnleggende førstehjelp kits og generelle kirurgiske prosedyrer for å klippe sting, gasbind og andre lignende materialer. Drifts saks kan ha en rett eller buet sett med blader med tips kombinasjoner som sløv / sløv, sløv / skarp eller skarp / skarp. Slike kombinasjoner virker til enten å forhindre skade huden med butt tupp, eller å være istand til å gli under tette sting som med en skarp spiss.

Iris saks

Iris saks enten har buede eller vinklede blader med en skarp / skarp sett av tips og brukes til å fjerne nekrotisk (død) vev. Iris saks er designet for å utføre øye kirurgi (derav navnet Iris); imidlertid, på grunn av deres struktur og petite buet form de er en god saks for nybegynnere til bruk med disseksjon.

Kosmetisk kirurgi Saks

Kosmetisk kirurgi saks er microsurgical saks som er veldig fine (tynn) i forhold til andre typer kirurgiske saks og kan enten har buet eller rett blad. Disse saks brukes av kosmetiske kirurger fordi de er i stand til å dissekere, skjæring, klemming og manipulere vev under restorative kirurgi. Men på grunn av sin delikate struktur disse saks kan ikke tolerere å bli brukt til andre typer prosedyrer.

Tenotomy Saks

Tenotomy saks brukes til å utføre kirurgi på øyelokk, lepper og slimhinner. Sine blader kan være buet eller rett og har enten sløve / sløv eller skarpe / spisse tips kombinasjoner. Tenotomy saks med en stump / sløv sett tips brukes for sløv dissekere eksempel kutte slimhinner; saks med en skarp / skarpe tips brukes til mer delikate dissecting prosedyrer.

Bruk av bandasje saks

Bruk av bandasje saks


Bandasje saks er en felles forsyning funnet i førstehjelp kits og medisinske innstillinger. Selv om disse saks er ganske enkel, de har en rekke viktige bruksområder.

Trim Bandasjer

Hovedformålet med bandasjer saks er å trimme plaster når dekker en sår. Saksen er laget for enkelt å skjære gjennom limet uten stikker til bandasje.

Trim Gauze

Bandasje saks er også brukt til å skjære gjennom gasbind når du søker en bandasje. Gasbind er litt vanskelig å kutte, og de taggete kantene av bandasje saks holde gasbind på plass for å holde den fra å bevege seg under skjæringen.

Fjern Bandasjer

Etter en bandasje er slitt for en lang tid, blir det bandasje lim stakk ganske sikkert til huden. For å unngå å rive av bandasjen til pasientens hud, bandasjer saks som vanligvis brukes til å forsiktig skåret bort bandasjen.

Fjern klær

I en nødssituasjon, kan trenge en pasientens klær må fjernes raskt for å gi nødvendig helsehjelp. I denne situasjonen er bandasje saks som ofte brukes til raskt å skjære bort pasientens klær.

Betraktninger

De avstumpet tips av bandasje saks er vinklet bort fra skjæreflaten. Disse forholdsreglene er nødvendig for å sikre en pasient ikke blir skadet mens bandasjer eller klær blir fjernet med saksen.

Hva er poenget med saksøker en Doctor Hvis et forsikringsselskap take?

Hva er poenget med saksøker en Doctor Hvis et forsikringsselskap take?


Regress av rettigheter er når et forsikringsselskap hevder sin rett til å samle inn penger på betalinger det foretatt på vegne av sin forsikret. Når din helse selskapet betaler for medisinsk behandling som har oppstått som følge av feilbehandling, kan selskapet gjenopprette sine kostnader for medisinsk regninger. Imidlertid er regress begrenset til utbetalinger, og dine faktiske skader kan fortsatt beret organisere en prosess.

Regress for utbetalinger

Gjennom regress av rettigheter klausulen, hevder selskapet ditt rett til gjenvinning hvis noen er skyldte. I en malpractice tilfelle, beholder et forsikringsselskap rett til å forfølge gjenoppretting for betalinger som det gjør å behandle din medisinske tilstand forårsaket av legens malpractice. Et forsikringsselskap beholder regress av rettigheter bare for betalinger faktisk gjort. Utbetalinger av en annen part, inkludert deg eller din arbeidsgiver, er ikke kvalifisert for regress ved en forsikringsgiver.

Skader Beyond utbetalinger

I tilfelle av en malpractice tilfelle, kan du få økonomiske skader utover medisinske regninger. Hvis du savner arbeid, ikke er i stand til å vende tilbake til arbeid, må kjøpe spesielle medisinske forsyninger, må betale egenandeler for resepter, eller har andre finanskostnader som et direkte resultat av en lege uaktsomhet, har du rett til å utvinne disse kostnadene. I tillegg, noen stater gi deg muligheten til å gjenopprette for smerte og lidelse, tap av konsortium eller redusert verdi.

Forsikringsgiveren kan ikke tre inn Rights Det trenger ikke

Det viktigste å huske om forsikring regress er at en forsikringsgiver kan tre inn bare rettigheter som den beholder. Det kan forfølge utvinning bare for faktiske utbetalinger som fremmes. I mange tilfeller har du utgifter utover kostnadene for den medisinske regninger en forsikringsgiver har betalt. Du er fortsatt rett til å utvinne disse kostnadene på egen hånd, uavhengig av en Selskapets adgang. Hvis du filen et medisinsk malpractice søksmål, kan du få et stort oppgjør og bli pålagt å betale selskapet ut av midlene du får, eller selskapet kan forfølge den ansvarlige direkte.

Medisinsk Malpractice Regress Varierer fra staten

Medisinsk malpractice regress lover variere betydelig fra stat til stat. Noen stater, som California, tillater ikke regress i det hele tatt i medisinsk malpractice tilfeller. Føderale forsikringsselskaper, som Medicare eller Medicaid, kan ikke falle inn under statlige lover og regress klausuler ikke gjelder for dem. Hvis du vurderer å saksøke en lege, ikke avstå fordi du tror regress kan hindre deg fra å gjøre en recovery. Ta kontakt med en advokat og finne ut hva dine statlige lover tillater, og om du har flere skader høye nok til å gjøre saksøker verdt.

Jeg blir saksøkt for Medical Regninger Min forsikring ikke betale

Når din helseforsikring Selskapet avviser et medisinsk krav, er du ansvarlig for å betale gjelden. Unnlatelse av å betale denne gjelden kan føre til et søksmål anlagt av en medisinsk institusjon eller et inkassobyrå. Hvis du mener forsikringsselskapet feilaktig avvist kravet ditt er det viktig å være så proaktive som mulig. Dette omfatter en grundig gjennomgang av din helse politikk for å forstå nøyaktig hva som dekkes og hva som ikke er det.

Kontakt forsikringsselskapet ditt

Hvis du mener at forsikringsselskapet har tolket ditt helsepolitikk feil, ta kontakt med det så snart som mulig. Løse en faktureringsfeil kan stoppe samlinger prosessen og hindre en medisinsk institusjon, eller et inkassofirma, fra å fortsette med et søksmål. Ifølge Bank Rate hjemmeside, selv om kravet ble først nektet politikken bør inneholde rutiner for innlevering av krav anke. Denne prosessen kan oppdage feil i tolkningen av politikken og føre til forsikringsselskapet riktig å betale kravet i spørsmålet.

Svar på søksmål

Hvis du blir saksøkt det er viktig at du besvarer søksmålet skriftlig for å forhindre et sykehus eller inkassobyrå fra å sikre en standard dom mot deg. Dette betyr at kreditor vinner uten at du sette opp en kamp, ​​noe som kan føre til beslag av dine bankkontoer og lønns garnishment. Svare søksmålet innebærer en formell reaksjon sendt til retten om at du er klar over de søksmål mot og har tenkt å møte i retten på datoen nevnt i dine innkallingen.

Saksøke forsikringsselskapet

Hvis din helse forsikringsselskapet har åpenlyst ignorert sin plikt til å betale et krav i henhold til politikken, saksøker det i sivil domstol kan være den eneste måten å tvinge den til å betale. Du kan også rapportere forsikringsselskapet til riksadvokatens kontor i staten du bor. Hvis flere klager eksisterer mot selskapet, kan riksadvokatens kontor bestemmer seg for å starte en etterforskning. Dette kan styrke din egen sak og øke sannsynligheten for å sikre en dom mot forsikringsselskapet.

Erklære konkurs

Hvis forsikringsselskapet ikke har feilet i å nekte å betale din medisinske krav, er gjelden ditt ansvar. Hvis disse medisinske regninger langt overstiger inntekten, kan erklære konkurs være siste utvei i å eliminere gjeld. Filing konkurs gir også en automatisk opphold, som hindrer kreditorer fra videre samling forhandlinger, og søksmål, mens konkurs er i prosess. Kapittel 7 konkurs kan kvitte usikret medisinske gjeld, men du er pålagt å avvikle dine ikke-fritak eiendeler før gjelden er tilgitt. Dette kan bety at du mister verdifull eiendom for eksempel hjemme eller i bil. Kapittel 13 konkurs kan tillate deg å restrukturere gjeld og smelle dem over en 3-5 års periode. Noen gjeld rester på slutten av tilbakebetaling er expunged av retten.

Hvordan finne ut om en lege har blitt saksøkt

Hvordan finne ut om en lege har blitt saksøkt


Shopping for en lege bør være som å handle for noen stor investering. Du overlater en lege med din og din families helse, så du trenger å vite om hun er kompetent. Det er best å finne ut om en lege har blitt saksøkt før du gjør en avtale. Her er hvordan du gjør dette.

Bruksanvisning

•  Slå opp staten medisinske utvalget nettsiden for staten der legen praksis. Skriv inn navnet hennes og byen for å søke etter henne lisens.

Merknad om hun har hatt noen disiplinære eller søksmål mot henne. Hvis hun har, kan du klikke på linken for å se de offentlige dokumenter. Dersom dokumentene ikke er tilgjengelig på nettet, kan du klikke en informasjons linken for å spørre om hvordan de kan vises.

Merk at informasjon om malpractice tilfeller mot en lege som har blitt avvist eller er fortsatt til vurdering sannsynligvis ikke vil være tilgjengelig på nettet. Du bør være i stand til å finne denne informasjonen ved å sjekke med fylket tinghuset.

Innse at hvis noen klager har blitt reist mot en lege eller om han har blitt undersøkt, vil denne informasjonen ikke være tilgjengelig for allmennheten. Også, hvis en lege har blitt saksøkt en gang, kan det ikke nødvendigvis være av interesse. Men hvis han har blitt saksøkt mer enn én gang, er det sannsynligvis.

Søk for å se om legen er sertifisert i hans spesialitet ved å besøke den amerikanske Board of Medical Special hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Dette nettstedet gir informasjon om en lege er sertifisert i en spesialitet, men gir ikke noen annen biografisk informasjon. For å få annen biografisk informasjon, besøk American Medical Association hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Typer kirurgi saks

På grunn av sin fulle fingertuppkontroll, kirurgi saks gi en mer stabil kutte evne enn skalpeller og kniver. Dual-edged pivot design er høyt ansett for sin holdbarhet og allsidighet. En av nøklene til en operasjon suksess avhenger av hvilken type kirurgisk saks. Som sådan, mange typer av høyt spesialiserte kirurgiske saks er tilgjengelige for å utføre bestemte funksjoner under en operasjon. De vanligste typer kirurgiske saks er Mayo, Metzenbaum, Littauer, og Stevens.

Mayo saks

Mayo saks er tunge kirurgiske saks som brukes for å kutte store vev og konseptet. Disse saks er tung i vekt, og har smal, men sløv, spisse blader. Disse saks er tilgjengelige i vanlige og ekstra lange størrelser.
Bladene på Mayo saks kan være enten rett eller buet. Rett-blader Mayo saksen er utformet for å kutte kroppsvevet i nærheten av overflaten av såret. Bruk disse saks for å klippe sting, masker, bandasjer og kassetter. På den annen side er buet-blader Mayo saks tillate dypere penetrasjon inn i såret at dets straight-blader motstykker ikke kan nå. Den buede formen gjør den saks for å klippe tykke lag av vev som de finner i livmoren, muskler, bryst og fot.
I løpet av den kirurgiske prosedyren kan Mayo kirurgi sakse fungere som en dissekere instrument ved å trenge inn i vev med spissene lukket. Når den er satt, er saksen åpnes, slik at knivene spredt ut i vevet.

Metzenbaum Saks

Metzenbaum kirurgisk saks ligner utseendet på Mayo kirurgiske saks, bortsett fra at det er lettere og håndtakene er lengre. Også Metzenbaum sakseskiver og midtre delen er mer snever.
Metzenbaum saks har matchende ender og inkluderer korte bøyde eller lang butte design. Den tidligere er brukt for å kutte overfladiske, delikate vev, mens sistnevnte er bygget for å kutte dype, delikat vev.

Littauer Saks

Littauer saks er designet for å kutte hud sting og masker. En av dens blader er formet som en krok utpreget. Denne designen gjør at sakse å skli under en sutur enkelt og unngå sutur sklir av enden av bladet mens blir kuttet.

Stevens Saks

Denne sakse er et høyt spesialisert kirurgisk sakse som kan brukes for tenotomy eller oftalmiske kirurgiske operasjoner. Stevens saks er relativt små, måler bare 4 ½ inches lang, med smale blad, men store håndtak.

Betraktninger

Kirurgiske saks og andre instrumenter er ofte laget av rustfritt stål, fordi de er lett desinfiseres, vedlikeholdt, og er holdbare. De kan imidlertid ofte være laget med titan eller nitonil. Å vite materialene som brukes til å lage saksen hjelper i å vite hvordan du skal ta vare på dem for å øke holdbarhet og redusere slitasje.

Tips

Kirurgiske saks er ofte klassifisert i to kategorier basert på design av spissen. Det er spiss tupp, som kan gli under masker og sløv kirurgiske saks, som ofte brukes under operasjonen.

Hva er Suture saks brukes til?

Hva er Suture saks brukes til?


Sutur saks er en skjæring instrument oftest brukt i helseprogrammer. Saksen består av to motstridende blader, forbundet med en pivot, som glir over hverandre.

Funksjon

Sutur saks brukes til å kutte tråden lignende materiale som brukes til å sy animalsk vev sammen.

Typer

De vanligste sutur saks er den rette Mayo-stil, som har rette blader med delvis blunted tips. Andre former er taggete blad sutur saks og lang oral kirurgi (bukk) saks, buede saks og side-vinklet saks.

Original Formål

Mayo straight-blader saks ble opprinnelig utviklet for å kutte nær overflaten av et sår.

Word Derivations

Ordet sutur kommer fra det latinske sutura, "en sømmen." På latin er verbet suere "å sy, sy, eller tråkle sammen." Ordet saks er avledet fra det sene latinske ordet cisorium, "skjærende verktøy."

Alternativt navn

Sting saks er også kjent som sting saks.

Typer Medisinske saks

Medisinske saks er designet for bruk i det medisinske feltet. Som behovene oppsto, medisinske fagfolk gjort design endringer til saks og skapt saks som var ment for spesielle medisinske jobber. Finnes i både poliklinikk rommene og på brett i operasjonssaler, medisinske saks ulik design i henhold til deres tiltenkte bruk.

Tips

Det er to typer av medisinske saks klassifisert ved spissen utforming. Skarpe eller spisse tips medisinsk saks har pekt tips på slutten av knivene og kan skyve under tett sydd sting, eller til punktering gjenstander. Blunt tippet saks har butte råd for tryggere bruk i operasjoner, for å forhindre utilsiktede punkteringer av organer.

Blade Shape

Blad design bidra til å skrive medisinske saks. Blade design inkluderer rett, bøyd og buet. Rette blader strekker seg i en rett linje fra håndtakene ned til spissen. Bøyde blad saks lage omtrent en 135-graders vinkel fra spissen av bladet til håndtakene. Bøyde blad saks fungere godt i trange rom og åpne i midten av vinkelen. Buede kniver strekker seg i en tilsynelatende rett linje fra håndtakene ned til spissen, men begge bladene kurve sammen enten forover eller bakover. Buet blad saks fungerer godt for å kutte på trange steder eller mot huden.

Cutting Blade

De former av skjærebladene hjelpe til å skille de tallrike typer av medisinske saks tilgjengelig. Glatte eller straight-edged kniver gir glatte kutt mens taggete blader er grove og gi grove kutt. Taggete blader finner mest hyppig bruk i å kutte tykke klut bandasjer.

Størrelse

Størrelsene av medisinske saks bestemme type og funksjon av saksen. Medisinske saks kommer i en rekke størrelser. Korte, liten saks eller de med korte blader og lange håndtak finne den mest bruk i kirurgiske applikasjoner, mens store sakser med store blader finne hyppig bruk kutte bandasjer og gasbind.

Materialer

Rustfritt stål, nitinol, titan og zirkon er keramiske materialer som brukes for å gjøre en saks. Materialet brukes til å lage saks hjelper å skrive medisinske saks også. Å vite hvilken type medisinsk saks du eier, i henhold til materialet sminke, kan du riktig omsorg for dine instrumenter. Skikkelig rengjøring og omsorg for hva slags materiale de medisinske saks er laget av sikrer at saksen ikke ruste eller korrodere tidlig. Ulike materialer også med ulike funksjoner, inkludert motstand mot slitasje, korrosjon og slag.

Kallenavn

Mange typer medisinske saks er tilgjengelig. Typene er ofte lettere identifisert av sine kallenavn. Navn for de ulike typer medisinske saks beskrive bruksområder og skapere. Bandasje saks, sy saks, iris saks, disseksjonssaksen og drifts saks er kallenavn for ulike typer medisinske saks.