Digidexo.com

Viktigheten av en flaske for babyer

Viktigheten av en flaske for babyer


Beslutningen om å bryst versus flaske mate en baby er en intenst personlig en for mange familier. En flaske er en viktig del av mate en baby uavhengig av beslutningen om du velger. Det kan være ganger når du vil være i stand til å være der for å personlig mate babyen, og å ha en flaske på hånden er nødvendig. Det er mange grunner til at en flaske er viktig for en baby.

Frihet

Flasker tillate foreldre å mate barnet sitt til enhver tid, uavhengig av en mors melkeproduksjon. Hvis mor arbeider og trenger en barnevakt eller far tar barnet for en dag ute med pappa, deretter en flaske fylt med pumpet morsmelk eller morsmelkerstatning gir frihet til fôring når mamma ikke er rundt. I dette tilfellet bør selv ammende mødre har en flaske klar for en slik anledning.

Vanskelighetsgrad Feeding

Mens en ny mor kan være lurt å amme regelmessig, noen ganger barnet har en annen oppfatning. Et barn kan ikke legge godt til sin mors brystvorte for mange grunner, fra en mindre tunge defekt til formen og størrelsen på brystvorten selv. En flaske blir den eneste måten et barn kan mate i slike tilfeller. Moren kan også ha vanskeligheter med å produsere melk eller være på et medikament som gjør melken utrygt å bli brukt for å mate. En flaske fylt med baby formel blir den primære formen for fôring.

Kosttilskudd og medisin

Babyer med spesielle diett eller fordøyelses behov kan trenge ekstra vitaminer som ikke finnes i morsmelk. Flasken kan foreldre enkelt blande kosttilskudd med morsmelk. En flaske blir en praktisk medisin dispenser dersom barnet blir syk og trenger antibiotika eller andre medisiner. Dette kan gjøres med en spesiell flaske utformet spesielt for medisin utløpet eller ved å tilsette den til en vanlig flaske.

Velge a Bottle

Det finnes mange typer av flasker og nipler som er tilgjengelige på markedet. Hvert barn er forskjellig og kan mate bedre fra én type enn en annen. Kjøpe flere forskjellige typer og se hvilken som barnet liker best. Faktorer å vurdere å inkludere hvor raskt melkestrøm, hvis barnet er gassy eller gråter like etter fôring og hvor mye melk driblet seg ut på siden av munnen hans. Når du finner en flaske som fungerer, hold deg til det så lenge babyen flaske-feeds.