Digidexo.com

Effekter av Kaffe & Blood Glucose

Effekter av Kaffe & Blood Glucose


Kaffe har en nær relasjon med blodsukkernivået i kroppen, forårsaker en økning. Drikker kaffe og har lite sukker korn tilsvarer å spise en søt parabolen. Men det er koffein som forårsaker denne økningen.

Effekter på normale forhold

Kaffe kan redusere risikoen for å utvikle diabetes i normale individer, ifølge en studie i Journal of American Medical Association (JAMA). Men koffeinholdige kaffe blokkerer insulin; Således stiger blodsukkeret. I normale ikke-diabetikere, blodsukker øker når man drikker kaffe, men den returnerer til baseline grensen i løpet av timer.

Diabetes og kaffe

Drikker koffeinholdige kaffe før eller under frokosten øker blodsukkernivået, ifølge studien ved University of Guelph, Ontario Canada, med tittelen: "Kaffe før frokostblanding øker blodsukkeret." Koffein gir resistens mot insulin (som kontrollerer blodsukkeret) og fører til høyt blodsukker surge. Derfor er det lurt for diabetikere å drikke koffeinfri.

Andre aspekter

Den overvektige, eller de med en stillesittende livsstil, bør begrense koffein forbruk, siden det kan øke risikoen for å utvikle type 2-diabetes. På den annen side inneholder kaffen også viktige, kanskje fordelaktig, antioksidanter. Derfor vil begrense inntak av koffein eller drikke koffeinfri bidra til å forhindre både glukose pigger og diabetes.