Digidexo.com

Øvelser for å hindre Isjias

Isjias oppstår fra press eller isjiasnerven skade. Isjiasnerven begynner på ryggen og reiser ned på baksiden av bena. Dette nerve styrer muskel på baksiden av knærne og leggene og forårsaker følelse i baksiden av låret, leggene og fotsålene. Problemet manifesterer seg med smerter, nummenhet og prikking i bena. En vanlig treningsprogram kan potensielt bidra til å lindre smerten av isjias.

Gjør Aerobic

Gjøre aerobic minst fem ganger i uken i 30 til 60 minutter for å hindre isjias. Lav effekt aerobic hindrer denne tilstanden oppstår, og stopper flare ups hvis du har lidd av isjiasnerveskader. Kardiovaskulære øvelser som gir ryggsmerter fordeler inkluderer stasjonære og utendørs sykler, tredemøller, elliptiske maskiner og langrenns maskiner. For å hindre ryggsmerter, sørg for at sykkelstyre er justert riktig for kroppen din. Vann aerobic gi aerobic fordeler uten å stresse musklene. Aerobic hjelper deg å forbrenne kalorier og holde vekten, som ekstra pounds øke mottakelighet for isjias.

Styrke kjernemuskulaturen

Utfør pilates et par ganger i uken for å styrke kjernemuskulaturen. Core musklene er de musklene i mage og bekken. Når kjernemusklene er sterke, bekken, korsrygg, hofter og mage muskler arbeider sammen. Du er mindre utsatt for isjias og rygg- og muskelproblemer og hjelpe deg å opprettholde god holdning. Brua er en kjerne øvelse som hjelper ryggen og magemusklene.

For å gjøre denne øvelsen, plasserer en treningsmatte på gulvet og legge seg ned med knærne bøyd. Sørg for at ryggen ikke er buet. Hold i magemusklene og løfter hoftene opp fra gulvet til dine hofter, knær og skuldre er i en rett linje. Ta i tre dype åndedrag og sakte tilbake til utgangsposisjonen. Har i ca åtte repetisjoner. Innlemme denne øvelsen i to ganger i uken Pilates rutine. Nybegynner Pilates DVD hjelper deg å lære det grunnleggende øvelsene.

Bruk Swiss Ball

Bruk den sveitsiske øvelsen ball for isjias forebygging. Fysioterapeuter bruker sveitsiske baller til å behandle pasienter som har lidd av ulike ryggskader. Sveitsiske baller kan potensielt bidra til å forhindre nye lav tilbake smerte problemer når det brukes som et rehabiliteringsbehandling. Kjøp en ball for mindre enn $ 30 og gjør ryggøvelser hjemme. Etter hvert som du blir flinkere til å balansere deg selv på ballen, ryggen musklene styrkes. Rock back-og-tilbake er en sveitsisk ball trening.

For å gjøre denne øvelsen, sitte på ballen med hånden på hofter eller ved din side. Vipp bekkenet opp mens du trekker i magen på samme tid. Beveg hoftene fremover og bakover. Gå tilbake til oppreist stilling. Gjør 10 repetisjoner av denne øvelsen. Utføre denne øvelsen så ofte du vil. Sitt på ballen mens du arbeider eller sitter foran fjernsynet. Kjøpe sveitsiske ball trening DVDer for nybegynnere for verktøy å bruke denne del av øvelsen utstyr.