Digidexo.com

alzheimer medisiner deprimert

Urte rette for depresjon og angst

Depresjon og angst påvirker millioner av mennesker, og mange av de stoffene som skal hjelpe folk som lider av disse stemningslidelser har en lang liste over bivirkninger som noen pasienter synes å være verre enn problemet. Århundrer før moderne medisin, deprimerte og engstelige mennesker funnet lindring i enkle naturmidler.

Erkjennelsen av depresjon

Hvis du har følt sløv eller trist i mer enn to uker uten en ekstern årsak - som dødsfallet til en kjær eller en jobb tap - du kan være lider av depresjon. Angst eller depresjon kan ledsage tilstede på egen hånd. Begge forhold kan føre til at du unngå å gå ut og sosialt samvær, og de kan også forstyrre arbeidet ditt ytelse og helse. Hvis du tror du har en av disse sykdommer, se helsepersonell for en fast diagnose. Han kan foreskrive medisiner, eller hvis symptomene er milde, kan han foreslå endringer i din daglige rutine for å oppmuntre deg til å le, puste og samhandle mer, noe som øker din dopamin (feel-good hjernen kjemiske) nivåer. Noen kosttilskudd kan bidra til å forbedre ditt syn på livet.

Mulige tiltak

En urt som har hatt ganske mye trykk er johannesurt (Hypericum perforatum). Også kjent som goat weed, har denne urten blitt brukt siden gamle greske tider for depresjon og nerve lidelser som angst. Johannesurt fungerer omtrent som noen resept seratonin reopptakshemmere som er foreskrevet for depresjon. En studie gjort av Szeghadi A, et al, ved Charite-Universitatsmedizin i Berlin, Tyskland, og publisert i 2006 utgaven av "BMC Medicine" konkluderte med at Johannesurt jobbet samt peroxetine, som er fellesnavnet for Paxil , og var bedre tolerert. De få bivirkninger som kan oppleves fra Johannesurt er milde: hovedsakelig kvalme, tørr munn og lysfølsomhet. Denne urten kan forstyrre reseptbelagte medisiner, særlig kjemiske antidepressiva, p-piller og legemidler som brukes etter organtransplantasjoner, så snakk med legen din før du bruker johannesurt. Du kan kjøpe denne urten over disk, i pille eller te form.

Du kan også være lurt å prøve Valerian rot. Ofte brukt som en søvn hjelpemiddel, det hjelper deg å få sove raskere og sove dypere, noe som hjelper kroppen din gjenopprette fra stress. En annen rot av interesse er kava kava. Brukes som en drink for avslapping og feiring i Stillehavsøyene, lindrer dette urtemedisin stress og brukes som en søvn hjelpemiddel for barn i Europa. Hvis du velger å drikke kava, sørg for at produktet er laget kun med roten av anlegget. Dersom toppen av planten anvendes, kan dosen forårsake toksisitet i leveren over tid.

Sibirsk ginseng - som ikke er relatert til den kinesiske urt som heter ginseng - brukes som en tonic for å hjelpe deg å håndtere stress. Sentral Research Laboratories i Nagano, Japan, i en studie publisert i den 22 desember 2001 utgaven av "Acta Pharmacol Sin," fant at denne urten viser anti-fatigue og anti-depressive egenskaper.

Mens 5-HTP og Same er ikke urter, er de alternative behandlinger for depresjon og angst. Begge er forløpere til hjernen kjemikalier som er nødvendige for å opprettholde en positiv stemning.

Betraktninger

Husk, depresjon og angst er reelle forhold med noen ganger alvorlige konsekvenser. Hvis du prøver disse rettsmidler, og ikke føler deg bedre i løpet av fire til seks uker, definitivt se din lege. Hvis du har blitt diagnostisert med alvorlig depresjon eller bipolar lidelse, eller hvis du har selvmordstanker, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Om angst medisinering for Alzheimer-pasienter

Om angst medisinering for Alzheimer-pasienter


Alzheimers er en ødeleggende sykdom som frarøver hjernen av kognitive ferdigheter og frarøver person med normal oppførsel.
Forskning er gjort for å se hvordan du kan forebygge sykdommen og oppdage medisiner som vil stoppe forverring av kognitive ferdigheter og endre atferd.

Det er spesifikke medisiner for å hjelpe redusere forverring av kognitive ferdigheter, men det er lite tilgjengelig for psykotisk atferd som vrangforestillinger, depresjon, aggresjon og angst. Forskere håper å finne medisiner som effektivt vil fungere på både kognitive ferdigheter og atferdssymptomer.

Historie

På begynnelsen av 1900-tallet, Dr. Alois Alzheimer, en tysk lege, utført en obduksjon på en kvinne som hadde lidd år med forvirring og hukommelsesproblemer. Han oppdaget avsetninger av plakk på nerveceller i hjernen så vel som snodde fibre inne i cellene.

I dag bærer lidelsen hans navn, Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er en langsom, progressiv sykdom i hjernen. Det begynner med et tap av korttidshukommelsen og utvikler seg til manglende evne til å resonnere, gjøre enkle oppgaver, språkbruk effektivt, og opprettholde normal oppførsel.

Symptomer vanligvis ikke skje før etter 70 år, men tidlig debut Alzheimers kan forekomme i mennesker så unge som 40. Femti prosent av tidlig debut Alzheimers er genetisk, men for sent innsettende Alzheimers, er sannsynlig i 50 sykdommen prosent av befolkningen 85 år og eldre.

Typer

Alzheimers årsaker kognitiv svekkelse og psykotiske symptomer. Kognitiv svekkelse påvirker evnen til å huske, forstå, tenke, resonnere og til å dømme. Psykotiske symptomer er depresjon, angst, uro, mulig aggresjon, hallusinasjoner, vrangforestillinger og falsk identitet.

De psykotiske symptomene faller inn under en paraply av atferdsmessige og psykologiske symptomer på demens eller BPSD. Behandlingen for BPSD er like viktig som behandling av kognitive symptomer fordi hvis den forblir ubehandlet, vil pasienten oppleve ekstrem stress og angst. Dette gjør det vanskelig for pasienten og for medhjelperen.

Forebygging / løsning

Diagnostisering BPSD starter med en vurdering av miljø og fysiske forhold. Hvis pasienten er rystet av en merkelig omsorgsperson, så en endring i omsorgspersoner kan endre atferd.
Dersom pasienten har leddgikt smerte, kan medisiner for smertene lette en depressiv stemning. Hvis pasienten har problemer med å sove om natten, kan stoppe ettermiddag naps stoppe mareritt og hallusinasjoner. Hvis pasienten fortsatt har symptomer etter de underliggende symptomene blir tatt vare på, kan medikamentell behandling være nødvendig. Hensikten med medikamentene er å behandle psykotiske symptomer og ikke bedøve pasienten.

Teorier / Spekulasjoner

Det er få medikamenter som er spesielt utformet for psykotisk atferd i Alzheimer-pasienter. Lorazepam, som hører til en gruppe av stoffer som kalles benzodiazepiner, er brukt for angst og symptomer på depresjon på grunn av angst. Lorazepam virker på hjernen og nerver for å frembringe en beroligende effekt. Den kommer i tablettform og flytende form og er vanligvis tatt 2-3 gang om dagen. Oxazepam også tilhører gruppen av legemidler som kalles benzpdiazepines.

Som Lorazepam, det brukes til å behandle angst, men også agitasjon fra alkohol tilbaketrekning. Den kommer i tabletter og kapsler. Doseringen er vanligvis tre til fire ganger om dagen. Disse to stoffene er ikke designet spesielt for Alzheimer pasienter, men blir ofte brukt for mild og moderat angst. Risperidon er en anti-psykotisk legemiddel som er lisensiert til bruk for alvorlig angst og aggresjon i Alzheimer-pasienter, men anbefales ikke for milde eller moderate tegn på angst.
Noen ganger leger foreskrive antidepressiva for å hjelpe med mild depresjon og søvn hjelpemidler for søvnproblemer.

Potensial

Forskere arbeider kontinuerlig med bedre diagnostiske verktøy og forebyggingsstrategier for Alzheimers. Forbedre bilde evne til MR og PET kan bidra til å identifisere pasienter med risiko for å utvikle sykdommen. For tiden er forskningen blir brukt på MR evne til å vise hvordan forskjellige medikamenter for generalisert angstlidelse påvirker hjernen.
Forskere ser på måter å bruke blod, urin eller spinalvæskeprøver for å påvise sykdommen. Det arbeides med å finne medisiner og vaksiner som vil forebygge sykdommen og stoppe sykdommen hvis den har kommet. Forskning er også oppdaget at mosjon og et sunt hjerte kan avskrekke påvirker av Alzheimers.

New Alzheimer Behandlinger

New Alzheimer Behandlinger


Ifølge Alzheimers Disease Education & Referral Center (ADEAR), behandlinger fokus på å hjelpe folk å opprettholde hjernens funksjon, administrere deres atferd og hemme, utsette eller forebygge sykdommen.

Hjernefunksjon

Som i 2009, har den amerikanske Food and Drug Administration godkjent fem medisiner for å hjelpe Alzheimers pasienter tenke, huske og snakke: donepezil, rivastigmin, galantamin og tacrine for mild til moderat Alzheimers og memantin for moderat til alvorlig grad av Alzheimers.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Alzheimers medisiner inkluderer kvalme, oppkast, tap av appetitt og økt hyppighet av avføring, i henhold til Alzheimers Association. Tacrine kan forårsake leverskader.

Behavior

Alzheimers lider har ofte problemer med å sove, er urolig, engstelig, sint eller deprimert, og har en tendens til å vandre. Forskere studerer måter å behandle disse atferdsmessige symptomer, ifølge ADEAR.

Forebygging

ADEAR rapporterer at fra og med 2009, er forskerne undersøker flere mulige metoder for å forhindre eller forsinke Alzheimers, inkludert hjerte-behandlinger, antioksidanter, immunisering terapi, kognitiv trening og fysisk aktivitet.

Pågående forskning

ADEAR melder at forskere fra Weill Cornell Medical College og Alzheimers Disease Cooperative Study startet en studie i 2008 for å undersøke effekten av intravenøs immunglobulin behandling på å forebygge eller reversere demenssymptomer hos Alzheimer-pasienter.

Hvordan vite om du er deprimert

Hvordan vite om du er deprimert

Det er en forskjell mellom å være trist og være klinisk deprimert. Her er noen ideer for å finne ut om du har en depresjon.

Hvordan vite om du er deprimert

Det er en forskjell mellom å være trist og klinisk deprimert. Begrepet trist relatert til bestemte situasjoner hvor det kan forventes at du føler deg trist. For eksempel, noen dør, en krangel med en partner, etc.

•  På den annen side, kan depresjon oppleves uten en spesifikk stressor. Det kan også stamme fra en stressor, men følelsen av ekstrem tristhet fortsette lenge etter det som ville bli betraktet som forventet. For et eksempel, er det normalt å være lei seg når noen dør. Hvis du etter 9 måneder, er du ikke i stand til å komme opp om morgenen ,, gråte ofte, etc, så det vil bli vurdert depresjon.

Følgende er symptomene på klinisk depresjon:
Vedvarende følelser av sorg
Vedvarende følelser av angst
Følelser av "nummenhet" til følelser eller humør
Endring i søvn (for mye eller for lite, eller problemer med å sovne eller forbli sovende)
Endring i appetitt (mindre eller mer av en appetitt
Tap av glede og interesse for aktiviteter en gang likte, inkludert sex
Rastløshet, irritabilitet
Konsentrasjonsvansker, bor på oppgaven eller fullføre en oppgave
Problemer med å gjøre en beslutning
Problemer med minne
Utmattelse eller tap av energi
Dårlig samvittighet, håpløs eller verdiløs
Tanker om selvmord eller død

Hvis du opplever tre eller flere av de ovennevnte for mer enn en måned til 3 måneder, ville det være oppmerksom på at du søker profesjonell hjelp for en evaluering.

Hvis du fortsatt er usikker, nedenfor er nettsteder som tilbyr gratis online depresjon screenings.

Depresjon kan behandles med medikamenter og / eller terapi.

Sett opp en avtale med en psykiater for medisiner eller med en terapeut for rådgivning eller terapi.

Online terapi kan også være nyttig. Gå til www.onlinetherapyclinic.net for mer informasjon.

Hint

  • depresjon kan hjelpes
  • Du er ikke alene (19 millioner amerikanere i året lider av depresjon)
  • Det er hjelp tilgjengelig for deg

Hvordan å miste vekt etter å ha tatt SNRI Medisinering

Hvordan å miste vekt etter å ha tatt SNRI Medisinering


En SNRI er en serotonin og noradrenalin reopptakshemmere, eller en type medisin som fungerer som en anti-depressant. Dessverre, som med de fleste medisiner, de kan også føre til ubehagelige bivirkninger, slik som vektøkning. Når du slutter å ta SNRI, er det mye lettere å gå ned i vekt enn mens du fortsatt er på dem. Hvis du er ferdig med din løpet av meds, har du nå en perfekt mulighet til å miste de ekstra pounds.

Hvordan å miste vekt etter å ha tatt SNRI Medisinering

Tillat en til to uker etter at du slutter å ta medisin for dens effekter å fullt forlate systemet.

Juster til måten appetitten fungerer når du ikke tar medisinen. En større appetitt er en vanlig bivirkning med SNRI medisin, så din naturlige, mindre appetitt skal nå vende tilbake, forårsaker du å spise mindre uten engang å prøve.

Cut tilbake på sukkerholdige, søte matvarer. Det kan være fristende å vende tilbake til sjokolade for å takle triste følelser når du er utenfor ditt anti-beroligende medisin, men dette vil i stor grad hindre vekttap fremgang.

utøve et minimum av fem dager i uken, i minst 30 minutter om gangen. Hvis medisinen var virkelig årsaken til vektøkning, bør du finne at de pounds naturlig faller av når du slutter å ta det, men regelmessig mosjon kan fremskynde prosessen.

Hold en matdagbok for å holde seg på toppen av hva du spiser. Skriv ned hvert måltid, snack og selv små "smak" av mat, som alle kan legge opp. Hver noen dager, gjennom dagboken din og se om du kan gjøre noen endringer.

Hint

  • Noen av hormoner i SNRI medisin som demper deprimert følelser kan også føre til en større appetitt, så selv om du ikke endre noe, vil du sannsynligvis oppdage at du taper vekt når du slutter medisinen.

Tips til foreldre av Deprimerte barn

Tips til foreldre av Deprimerte barn


Barndommen depresjon er smertefullt. Preget av vedvarende tristhet, følelse av verdiløshet og manglende evne til å føle lykke, forstyrrer depresjon med ditt barns dag-til-dag-aktiviteter. Det er lett å forveksle depresjon hos barn med dårlig humør eller irritabilitet. Disse følelsene er en normal del av oppveksten. Men foreldre bør huske at i barndommen depresjon, aldri løfter dårlig humør. Det vedvarer og noen ganger også blir verre.

Tegn og symptomer på depresjon

Tidlig intervensjon er viktig hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert. Depresjon er en reell sykdom og krever profesjonell hjelp. Ikke gå i den fellen å tro at barnet vil "snap out of it." Faktisk viser forskning at hvis barndommen depresjon forblir ubehandlet, vil den fortsette inn i voksenlivet.

Vanligvis hvis barnet ditt er deprimert vil du begynne å legge merke til markerte endringer i atferd. For eksempel barnet kanskje pleide å tilbringe mye tid på å spille med venner, men nå foretrekker å være alene. Noen ganger deprimerte barn vil handle ut i skolen, har lærevansker eller deres karakterer vil begynne å falle.

Andre tegn på depresjon inkluderer:

være tårevått eller gråt ofte vises trist eller lei mye av tiden har liten eller ingen interesse i favorittaktiviteter uttrykker følelser av håpløshet har liten eller ingen energi å være sint eller irritabel oftere sliter med relasjoner og kommunikasjon klag av fysiske symptomer som hodepine og magesmerter sliter med å konsentrere endre spise og sove mønstre snakker om å kjøre vekk nevne selvmord eller tenker på døden

Endelig deprimerte barn også er mer sannsynlig å eksperimentere med narkotika og alkohol enn de som ikke er deprimert. Hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert, snakke med barnelege. Mest sannsynlig vil han eller hun utelukke en fysisk sykdom først. Men hvis ingenting er funnet, kan barnelege henvise deg til en mental helse profesjonell.

Forstå ditt barns Depresjon

Depresjon er ikke noe å skamme seg over. Faktisk er det en av de mest vanlige helseproblemer i verden. Hvert år blir mer enn 17 millioner mennesker berørt. Videre kan en i 33 barn har depresjon og en av åtte tenåringer.

Foreldre lurer ofte på om de har skylden når barnet deres er deprimert. Mens det er sant at en viktig livshendelse som en skilsmisse, en endring i skolen eller en død spiller en rolle, depresjon vanligvis ikke er forårsaket av en hendelse. Mange faktorer bidrar til depresjon. For eksempel kan lavere nivåer av visse hjernen kjemikalier, genetikk, reseptbelagte medisiner og kroniske sykdommer spille en rolle.

Hjelpe din Deprimert Child

Depresjon er både skremmende og frustrerende. Men med riktig behandling og støtte, vil barnet begynne å føle seg bedre. Følgende er noen tips for å hjelpe din deprimert barnet komme gjennom denne perioden i hans eller hennes liv:

Aksepter at barnet ditt er deprimert. Ikke kjefte, kritisere eller fortelle barnet ditt til å "snappe ut av det." Tilby forståelse, tålmodighet og oppmuntring. Minn barnet ditt ofte at du er der for ham eller henne. Deprimerte barn ofte føler unlovable. Høring kjærlige uttalelser og følelsen støttes kan virkelig hjelpe. Lytt nøye, uten dom, når barnet deler sine følelser. Det kan være vanskelig å høre noen av de tingene barnet har å si, men ikke bagatellisere sine følelser. Prøv å gi håp og oppmuntring uten å høres banalt. Du ønsker ikke å øke følelsen av å mislykkes. Ikke bedra deg selv til å tro at barnet ditt er lat. Komme ut av sengen og gjør lekser krever energi, og deprimerte barn føler seg utmattet og ikke interessert i livet rundt dem. Likevel, oppmuntre barnet til å følge med på ansvar. Tilby ros når hun gjør en innsats for å fullføre en oppgave. Hjelp barnet ditt holde seg aktiv ved å delta i fotturer eller sykkelturer med henne. Fysisk aktivitet kan bidra til å lindre symptomene på depresjon. Oppmuntre spise sunt. Gi gode, næringsrike måltider. Sunn mat bidrar til å forbedre humøret. Sørg for at barnet tar foreskrevet medisiner i tide og melde fra om bivirkninger til legen din med en gang. Følg legens behandlingsplan for rådgivning eller terapi. Å ha konsistente rådgivning økter vil hjelpe barnet ditt kommer seg raskere.

Til slutt, ta affære hvis barnet ditt blir behandlet for depresjon, men er ikke å få bedre. Symptomer bør avta over tid. Noen ganger forandre medisiner er alt som trengs. Husk at depresjon er en viktig risikofaktor for suicidal atferd og dvelende eller forverrede symptomer bør aldri bli ignorert.

Kronisk depresjon Medisinering

Kronisk depresjon Medisinering


Klinisk depresjon er en treatable tilstand. Depresjon kan være en kronisk tilstand som stemningsepisoder har en tendens til oppstår på nytt, og kan variere fra mild, moderat til alvorlig. Eldre medisiner kan være like effektive som nyere og mye brukt antidepressiva. Snakke med en lege kan hjelpe deg med å finne ut hvilke medisiner som passer for deg. Prøving og feiling kan være nødvendig for å maksimere nytte i behandlingen.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Ved hjelp av en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) er vanligvis det første valget for behandling av depresjon. SSRI er billig med mindre bivirkninger enn noen eldre medisiner. SSRI omfatte medisiner som Prozac, Lexapro, Celexa, Luvox, Paxil og Zoloft.

Trisykliske antidepressiva

Tar en trisykliske antidepressiva kan være et alternativ for kronisk deprimerte pasienter som har symptomer ikke responderer på behandling med SSRI. Trisykliske inkluderer noen av de første antidepressiva som var tilgjengelige, slik som Elavil, Sinequan, Pamelor og Tofranil.

Monoaminoksidasehemmere

Ved hjelp av en monoaminooksidasehemmer (MAO-hemmer) for kronisk depresjon er vanligvis det siste alternativet. Dette skyldes ubehagelige bivirkninger og spesielle kosttilskudd restriksjoner mens du tar medisinen. MAO-hemmere kan ikke tas sammen med visse over-the-counter kulde medisiner. MAO-hemmere omfatte medisiner som Marplan, Nardil og Parnate.

Andre Antidepressiva

Tar et antidepressivum som ikke passer inn i disse klassifiseringssystemer er et annet alternativ. For eksempel, Wellbutrin, Cymbalta, Remeron, Serzone, Desyrel og Effexor er alle medisiner som kan vurderes i en klasse for seg og har vært effektiv i noen pasienter diagnostisert med kronisk depresjon.

Andre faktorer

Behandling av depresjon er vanligvis vellykket. Men noen mennesker med kronisk depresjon ikke opplever lindring av symptomer ved å ta disse medisinene. Ved hjelp av en stemning stabilisator eller antipsykotisk medisinering som en booster til antidepressiva kan være nødvendig.

Hvorfor må barn bli deprimert?

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, kan barna lider depression.Depression, forårsaket av en ubalanse av nevrotransmittere i hjernen, er en behandle psykiske lidelser.

Betraktninger

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, barn som er stresset, som nylig har opplevd tap av en kjær, eller som lider av oppmerksomhet, læring, atferd, eller angstlidelser er på et høyere risiko for depresjon. Å ha en forelder eller familiemedlem med depresjon øker også risikoen.

Symptomer

Advarsel tegn på at barnet ditt kan være lider av depresjon blant annet fysiske tegn som ukontrollerbar gråt, klager over magesmerter, tap av matlyst, og søvnvansker. Hodepine, sosial isolasjon, hensynsløs atferd, og hyppige skole fravær som fortsetter i minst to uker, og forstyrre barnets daglige aktiviteter er tegn på at barnet ditt bør vurderes av en lege.

Første trinn

Har barnet ditt evaluert av hennes barnelege. Utelukke eventuelle andre medisinske årsaker til depresjon som skjoldbrusk sykdom eller et virus. Informere din barnelege om noen familie historie med mental sykdom og hvilke symptomer barnet opplever.

Behandling

Etter en evaluering er laget av en mental helse profesjonell, medisinering og terapi er vanligvis foreskrevet. The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry sier en kombinasjon av familie og individuell rådgivning, sammen med antidepressiva, er riktig behandling for klinisk depresjon hos barn.

Advarsel

The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry advarer om at risikoen for selvmord er større hos barn som lider av depresjon. Risikoen ved alkohol og rus er også større i deprimerte barn.

Medisinering for Short-Term Memory

Medisinering for Short-Term Memory


Det er mange årsaker til kortsiktige minne problemer, inkludert aldring, demens, ADHD, Alzheimer eller Parkinsons sykdom, hjernetraume, hjerneslag, hjerte-og karsykdommer, alkohol og narkotikamisbruk, søvnforstyrrelser, humør og tankeforstyrrelser, ernæringsmessige mangler og medisiner bivirkninger . Som for sent 2009 hadde FDA ikke godkjent medisiner spesielt for å forbedre korttidsminnet. Men kan noen medisiner som hjelper de problemene som er nevnt ovenfor forbedre korttidsminnet. Noen nyere medikamenter kan en dag være tilgjengelig for å forbedre korttidsminnet. Medisiner som bli forbedret kortsiktige minne underskudd arbeid ved å endre biokjemiske hjerneprosesser for å forbedre oppmerksomhet, anskaffelse, lagring eller henting av minner.

Sentralstimulerende

Sentralstimulerende midler, for eksempel metylfenidat, amfetamin og dextroamphetamine, brukes til å behandle ADHD og er også brukt til å forbedre hukommelse, oppmerksomhet og tenkning hos personer med frontal cortex og prefrontal cortex skade på grunn av hjernetraume, svulster eller hjerneslag. Sentralstimulerende midler ser ut til å forbedre korttidsminnet prosesser ved å øke tilgjengeligheten av den biokjemiske budbringere noradrenalin og dopamin i frontal og prefrontal cortex.

Atomoksetin

Atomoksetin HCL er en ikke-sentralstimulerende medisiner som brukes til å behandle ADHD. Atomoksetin ser ut til å øke nivåene av signalstoffet noradrenalin. Det forbedrer oppmerksomhet og reduserer impulsiv adferd. Forbedringer i korttidshukommelsen er trolig på grunn av økt oppmerksomhet og økt informasjonsinnhenting.

Rivastigmin depotplastre

Disse flekkene blir brukt til å behandle demens hos mennesker med Alzheimers sykdom, en hjernesykdom som blant annet ødelegger både kort- og langtidshukommelse sakte. Disse flekkene er også brukt til å behandle mennesker med Parkinsons relatert demens. Rivastigmin er en cholinesterase-inhibitor, og det forbedrer korttidshukommelsen og tenker ved å øke mengden av noradrenalin og dopamin tilgjengelig i hjernen.

Phenserine, Aricept og Exelon

Phenserine, donepezil og rivastigmin patch brukes til å behandle Alzheimers. Disse medikamentene øke nivået av acetylkolin, en nevrotransmitter som gjør at kommunikasjonen mellom nerveceller og som er mangelfull hos personer med Alzheimers og andre relaterte sykdommer.

Søvn Medisiner

Det er godt etablert at søvn er avgjørende for å minne konsolidering, en prosess der minner er kjemisk "brent" inn i langtidshukommelsen. Dårlig søvn eller søvnforstyrrelser forstyrre konsolidering og forårsaker problemer med hukommelsen. De fleste undersøkelser tyder på at søvnmangel bidrar til kortsiktige hukommelsesproblemer, trolig på grunn av sin skadelig effekt på oppmerksomhet. Medisiner som forbedrer søvnen kan forbedre korttidsminnet fungerer.

Smerte medisiner mot depresjon

Ifølge Mayo Clinic, smerte og depresjon er ofte nært forbundet. Depresjon kan manifestere fysisk som ryggsmerter eller hodepine. Deprimerte mennesker har også en tendens til å ha en lavere toleranse for smerte. Harvard University anslår at mennesker med kroniske smerter har tre ganger risikoen for å utvikle depresjon og deprimerte pasienter har tre ganger så stor risiko for å utvikle kroniske smerter. Som et resultat, antidepressiva trekker ofte dobbelt plikt som smertestillende medikamenter.

Psykiatriske narkotika som Pain Killers

Ifølge Harvard Medical School, nesten alle psykiatriske medikament kan også tjene som et smertestillende medikamenter. Harvard Medical School sier også at antidepressiva er den mest allsidige.

Antidepressiva som Pain Killers

Det er flere smertestillende medikamenter på markedet som opprinnelig ble foreskrevet som antidepressiva. Stoffer som Cymbalta og Wellbutrin er ofte foreskrevet for å behandle kroniske smerter så vel som den følelsesmessige smerten forbundet med depresjon.

Trisykliske vs. Selektive serotoninreopptakshemmere

Eksperter mener at de to hovedtyper av antidepressiva har litt forskjellige effekter på smerte. Trisykliske, som Elavil, har smertestillende og beroligende effekt, mens selektive serotonin reopptakshemmere, som Prozac, jobbe mer på humør aspekter av smerte.

Fibromyalgi og depresjon

Leger også foreskrive antidepressiva og andre psykiatriske medisiner for fibromyalgi. Harvard University sier at Fibromyalgi er tettere forbundet med depresjon enn de fleste andre medisinske tilstander.

Smertebehandling og depresjon

Smerte spesialister og smerterehabiliteringssentre ofte behandler begge problemene sammen ved å foreskrive standard smertestillende sammen med psykiatriske medikamenter. I alvorlige tilfeller kan leger fore opiater i tillegg til psykiatriske medisiner.

Medisiner som brukes mot depresjon

Depresjon oppleves av rundt 15 prosent av amerikanerne på et tidspunkt i løpet av livet. (Se referanse 2) Det er antatt å være forårsaket av lav aktivitet av neurotransmittere, slik som serotonin, norepinefrin og dopamin i humør sentre i hjernen og er ofte effektivt behandles med en eller flere forskjellige typer medikamenter.

Serotonin Selektiv reopptakshemmere (SSRI)

SSRI som Prozac, Zoloft, Lexapro, og Celexa er den mest brukte typen av antidepressiva. De virker ved å øke mengden av serotonin i nerve mellom cellene i hjernen ved å forhindre "reopptak" eller samling av serotonin, som deretter tillater at nevrotransmitteren for å stimulere humør. (Se referanse 1)

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI)

SNRI som Effexor, Remeron, og Cymbalta fungerer på samme måte som SSRI, men øke stemningen ved å blokkere reopptak av både serotonin og noradrenalin.

Trisykliske og Tetracyclics

Trisykliske antidepressiva som Elavil og Tofranil og tetracyclics som Desyrel og Wellbutrin også virker ved å øke mengden av signalstoffer i hjernen, men er mye mindre spesifikk, og rammer flere kjemikalier og områder av hjernen. De er eldre medisiner som har flere bivirkninger, og er ikke så ofte brukt som nyere behandlinger.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere)

MAO-hemmere som Parnate, Nardil, og Marplan er ikke lenger brukes mye, som de har en rekke bivirkninger og krever tilslutning til ekstreme diettrestriksjoner som ingen bearbeidet kjøtt eller fermentert mat. De er vanligvis reservert for pasienter som ikke har respondert på andre medisiner.

Advarsler

Selv om folk flest til slutt oppleve lindring av symptomer på depresjon, kan antidepressiva ta flere uker å begynne å jobbe. I noen alvorlig deprimerte pasienter, kan risikoen for selvmord faktisk gå opp i begynnelsen av behandlingsperioden. Det er viktig å merke alle faresignaler og være klar over mulige bivirkninger når du begynner antidepressiv behandling.

Hvorfor Føler du deg sliten når deprimert?

Hvorfor Føler du deg sliten når deprimert?


Tretthet er en av de klassiske symptomene på depresjon. Ifølge National Institute of Mental Health, visse områder i hjernen hos deprimerte mennesker fungere annerledes enn hjernen til dem som ikke er deprimert. Denne forskjellen kan være roten årsak til tretthet.

Kjemi

Forskere har funnet tre nevrotransmittere --- serotonin, noradrenalin og dopamin --- er knyttet til depresjon. Når hjernen vår mangler tilstrekkelige mengder av ett eller flere av disse nevrotransmittere, det er ikke bare fører til negative følelsesmessige endringer, men det kan være skadelig for vår søvn og appetitt mønstre.

Sleep

Ikke får nok søvn og sove for mye er begge symptomer på depresjon som kan bidra til å trøtt. Unngå narkotika og alkohol, siden de kan forstyrre søvnen.

Diet

Mennesker som er deprimerte ofte enten ikke spiser nok eller spiser så mye de få mye vekt. Hvis du ikke gir kroppen din riktig mengde og type drivstoff for å gjøre jobben sin, så din energi nivå lider.

Sykdom

En underliggende medisinsk tilstand kan føre til tretthet. Noen sykdommer knyttet til depresjon blant annet hjertesykdom, diabetes, kreft og Parkinsons.

Medisiner

Antidepressiva er en gruppe stoffer som er laget for å regulere hjernens signalstoffer. Legen din kan anbefale et antidepressivum som er best for deg.

Hvordan hjelpe deprimerte pasienter

The National Institute of Mental Health anslår at om lag 14,8 millioner amerikanere opplever noen form for depresjon. Om 3,3 millioner lider av mild til kronisk depresjon som kan være ødeleggende og forårsake uførhet. En deprimert pasient kan finne det vanskelig å takle hverdagen, men det finnes måter å hjelpe pasienten med sin utvinning.

Bruksanvisning

Forstå depresjon

•  Oppmuntre deprimert person å få tilgang til psykoterapi tjenester. Klinikere ofte hjelpe deprimerte pasienter gjenkjenne og arbeide gjennom underliggende problemer (dvs. personlige traumer, tap eller skyld) som ofte kan forsterke symptomene på depresjon. Hjelpe pasienten sette mål og vurdere hennes valg (dvs. sosiale støtter, personlige styrker eller miljøfaktorer) for å øke mestringsevne. Psykoterapi hjelper også en deprimert pasient identifisere negative tankemønstre som kan føre til negative utfall som lært hjelpeløshet. Minn pasienten som konsekvent psykoterapi kan redusere fremtidige depressive episoder.

få personen ut av huset og involvert i enkle aktiviteter. Deprimerte pasienter har en tendens til å isolere seg fra omverdenen og mangler ofte et ønske om å være rundt andre mennesker. Oppmuntre den enkelte bare å ta en tur (dvs. rolig park innstilling) eller tilby å kjøre personen til hennes favorittsted. Hold det enkelt. I mange tilfeller kan få frisk luft og solskinn bidra til å forbedre humøret til deprimerte pasienter og øke de samlede sosiale ferdigheter.

Volunteer å være pasientens støttesystem. Vær en god lytter. I tillegg til psykoterapi en deprimert pasient trenger å vite at en familie eller venn er tilgjengelig for å høre hennes tanker og følelser. Lytte til en deprimert persons dypeste følelser kan være vanskelig, men kan hjelpe personen å håndtere og administrere depressive symptomer.

Tell (forsiktig minne) den deprimerte pasienten til å opprettholde sin psykiatriske medisiner diett hvis foreskrevet. Noen ganger etter å ha tatt medisiner for en kort stund deprimerte pasienter kan bestemme at de ikke trenger det lenger. Dette kan føre til store problemer. Tilbaketrekking fra antidepressiva kan forårsake bivirkninger som depresjon, angst og i noen tilfeller selvmordstanker. Advise den deprimerte pasienten av disse alvorlige fakta og holde henne proaktiv og upbeat om hennes positive utvikling og ansvar i å opprettholde målene for behandling.

Om medisiner og dens virkninger på Alzheimers

Alzheimers er en progressiv type demens som svekker hukommelsen. Foreløpig er det ingen kur for sykdommen, men forskning fortsetter å fokusere på behandling og forebygging. Medisiner for å behandle Alzheimers sykdom er vanligvis foreskrevet for pasienter i tidlig til moderat stadier av demens, som de samme medikamentene ikke synes å være like effektive i personer med avansert sykdom.

Typer

Kolinesterasehemmere og glutamat reseptorblokkere er to vanlige typer legemidler som brukes til å behandle Alzheimers symptomer. Disse medikamentene bidra til å bryte ned nevrotransmittere, acetylkolin og glutamat - kjemikalier i hjernen som hjelpemiddel i hukommelse og læring. Fire navn-merkevaren narkotika har blitt godkjent av US Food and Drug Administration til å behandle symptomer på Alzheimers sykdom. Mens narkotika Aricept, Exelon, Reminyl og Cognex ikke kurere sykdommen, har de sett en viss suksess i å forbedre symptomer hos personer i de tidligere stadier av sykdommen.

Advarsel

Spise en diett høy i mettet fett, røyking, høyt blodtrykk, diabetes, astma og KOLS, eller epilepsi og andre anfallslidelser kan øke risikoen for Alzheimers sykdom. Tegretol, atropin, fenobarbital, Dilantin, sopp antibiotika, aspirin, Lodine og Feldene er bare noen av de mange medisiner som brukes til å behandle andre medisinske tilstander som kan samhandle med legemidler foreskrevet for å behandle Alzheimers sykdom. Individer svare på medisiner annerledes, og hjernen svekkelser kan forhindre at enkelte legemidler i å fungere slik de skal. Eldre mennesker generelt har en tendens til å ha en lavere toleranse for visse medisiner, og det er derfor er viktig å starte med en minimal dose og øke den gradvis slik at kroppen tid til å justere.

Betraktninger

Ta alle medisiner som foreskrevet av lege, og bare som anvist. Dosene bør ikke endres med mindre av legen. Medisinen bør tas hver dag. En person bør ikke dobbelt opp på doser hvis han glemmer å ta medisiner, men vente til det er på tide å ta neste dose. Tar mer medisiner enn det som var foreskrevet kan forårsake alvorlige bivirkninger. Hvis minneproblemer føre til at du har glemt å ta medisinen din, kan det være nødvendig å ha noen å overvåke det for deg. Fortell legen din dersom du tar medisiner for andre medisinske problemer, slik som hjerte- og lungesykdom. La legen vite om du har en historie med anfall, magesår eller besvimelser. Medisiner kan ha for å bli overvåket nærmere.

Teorier / Spekulasjoner

Foreløpig er det noen spekulasjoner om hvorvidt legemidler som kalles statiner, som lavere kolesterol, kan redusere risikoen for Alzheimers sykdom. Høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer - andre risikofaktorer for Alzheimers sykdom - påvirker blodkarene i hjernen, og dermed redusere oksygentilførselen til hjernen, skade nerveceller som er involvert i hukommelse og beslutninger. Verbale ferdigheter kan påvirkes også. Ikke-steroide, anti-inflammatoriske smertestillende midler som ibuprofen og naproksen (f.eks aleve) som kan brukes til å behandle smerte redusere risiko for Alzheimers sykdom. Imidlertid kan disse over-the-counter narkotika samhandle med andre OTC og reseptbelagte medisiner, noe som øker risikoen for alvorlige bivirkninger, inkludert bremset hjertefrekvens og gastrointestinal blødning.

Effekter

Lave doser av antipsykotiske medikamenter blir brukt til å behandle symptomer som aggresjon, agitasjon og som ofte er til stede i Alzheimers pasienter. Vanlige bivirkninger kan være munntørrhet, vektøkning, hodepine, svimmelhet, skjelving og subbende føtter. Tilsvarende kan antidepressiva være foreskrevet for å øke energi og bedre humør og søvnvaner. Dessverre er de tidlige symptomer på Alzheimers er lik de av depresjon, noe som gjør det vanskelig å se forskjell på demens og depresjon. Bivirkninger av antidepressive medikamenter kan være kvalme, oppkast, diaré og rystelser.

Funksjon

Fordi personer med Alzheimers sykdom kan ha problemer med å sovne, eller kan våkne ofte hele natten, kan leger velge å foreskrive sove hjelpemidler for en kort tid. Likevel, mange sove medisiner er vanedannende og kan ha alvorlige bivirkninger på mennesker med Alzheimers. På samme måte, er anti-angst narkotika noen ganger brukt til å redusere uro og hjelpe behandle søvnløshet hos personer som lider av demens. Igjen, kan disse stoffene samhandle med medisiner som brukes til å behandle andre medisinske tilstander. En lege bør lese nøye gjennom pasientens tidligere sykehistorie før forskrivning en kombinasjon av medisiner for å behandle symptomer på Alzheimers sykdom.

Misforståelse

Det er rett og slett ikke sant at Alzheimer-pasienter ikke føler smerte så intenst som andre mennesker. Men i mange tilfeller er deres smerte underbehandlet. Faktisk kan Alzheimer-pasienter faktisk føle mer smerte, og for en lengre varighet. Siden en person med Alzheimers kan være ute av stand til å kommunisere smerte og ubehag forårsaket av andre medisinske tilstander, inkludert leddgikt, omsorgspersoner trenger å se etter andre tegn på at en person opplever smerte. Slike signaler kan inkludere rastløshet, pacing, nedsatt appetitt og økt agitasjon.

Hvordan vet jeg om du er deprimert eller bare ned

Hvordan vet jeg om du er deprimert eller bare ned


De fleste mennesker føler en viss grad av depresjon på ulike tidspunkt i livet sitt. Dette kan variere fra følelsen litt ned, uten noen spesiell årsak, til å føle seg deprimert for en spesiell grunn, som dødsfallet til en kjær. På den annen side er noen depresjon mer alvorlig og langvarig. Denne typen depresjon ofte kan bli håndtert gjennom rådgivning eller medisinsk behandling. For å finne ut om du er bare nede eller har et problem som trenger profesjonell hjelp, kan du ta en rekke skritt.

Bruksanvisning

•  Hold en daglig journal. En journal kan tillate deg å spore hvor du føler deg over en periode. Gjennom oppføringer din tidsskriftets, kan du også fange opp innsikt i mulige årsaker til hvorfor du føler deg ned. Hvis du opplever mer alvorlige anfall av depresjon som ser ut til å ha noen umiddelbar årsak, kan dette be deg om å søke hjelp når ting ikke ser ut til å være å få noe bedre.

Lag en liste over ting som gjør at du føler håpe eller positiv og en liste over ting som gjør at du føler deg motløs eller negativ. Hvis listen inneholder få eller ingen positive ting, kan du bli håndtere mer enn et enkelt tilfelle av blues. En positiv listen kunne også beskrive ting som du skal ta initiativet til å endre. For eksempel, hvis du ønsker å bli mer økonomisk sikker, går tilbake til skolen for å tjene en grad som vil samle en høyere lønn bør være en positiv. Making vilje til å stoppe en dårlig vane gang for alle kan gi deg en ekte følelse av empowerment. Self-empowerment er en av de beste måtene å begynne å føle seg bedre om livet ditt.

Ta kontakt med en profesjonell terapeut, rådgiver eller annet kvalifisert mental helse leverandør for å vurdere situasjonen og tilbyr veiledning. Depresjon kan være et tegn på en alvorlig psykisk lidelse, som bipolar sykdom. Med riktig behandling programmet, inkludert behandling, og i noen tilfeller, medisiner, du kan lindre mange av dine symptomer og leve et produktivt og lykkelig liv. Du kan også være lurt å sjekke med en lege, fordi det i noen tilfeller kan det være en underliggende medisinsk årsak til depresjon, som hypotyreose.

Botemidler for depresjon uten medisin

Ifølge Royal College of Psykiatere, "Depresjon er en helbredelig sykdom." Livsstil og kosttilskudd endringer kan kurere depresjon hos noen mennesker, og redusere symptomer på depresjon hos andre. Noen tilfeller av alvorlig kronisk depresjon krever medisinsk behandling, spesielt hvis suicidale tanker er involvert.

Unngå Triggers

Avstå fra å drikke alkohol og bruke narkotiske stoffer, som begge kan føre til symptomer på depresjon. Hvis du mistenker en reseptbelagte medisiner du tar som forårsaker depresjon, snakke med legen din om å endre medisiner.

Unngå situasjoner som får deg til å føle deg deprimert. Hvis det er mulig, holde seg borte fra negative mennesker som tar med humøret ned. I stedet tilbringe tid med støttende mennesker som har en positiv innvirkning på humøret. Unngå steder og situasjoner som får deg til å føle deg deprimert. Besøke et sted eller deltar i en aktivitet som minner deg om dårlig erfaring kan føre til at du føler deg trist. I stedet, gå til steder og delta i aktiviteter som du liker.

Therapy

Se en lisensiert psykolog eller rådgiver regelmessig. En terapeut gir deg muligheten til å uttrykke dine følelser i et trygt miljø, og terapeuten gir deg mentale verktøy for å håndtere depresjon.

Trening

Kom deg ut av huset ditt, og delta i aerobic trening for å øke endorfin nivåer i hjernen. Endorfiner er hormoner som gjør at hjernen din føles bra. Gjør øvelsen mer moro ved å trene sammen med en venn. Samspill med en venn stimulerer hjernen din, gjør øvelsen morsommere og gir deg emosjonell støtte. Jogging, svømming og turgåing er gode aerobe aktiviteter. For best resultat, tar sikte på å fullføre 30 minutter med aerobic trening minst tre ganger i uken. Hvis 30 minutter med trening er for vanskelig for deg, kan du starte ved å trene for en kortere tidsperiode, og gradvis arbeide deg opp til 30 minutter.

Diet

Spis et balansert kosthold rikt på omega-3 fettsyrer for å sikre at hjernen får alle de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig. Vitaminer spille en viktig rolle i hjernens funksjon, og mange mennesker som spiser et dårlig kosthold ikke får de næringsstoffene de trenger. En studie publisert i desember 2006 utgaven av Journal of Clinical Psychiatry rapportert at omega-3 fettsyrer er gunstig i behandlingen av depresjon og at en mangel på vitamin B12, niacin og folat kan føre til depressive symptomer. En 1999 studie publisert i Journal of Nutrition, Health and Aging funnet at vitamin D-tilskudd reduserte symptomer på værsyke, en depressiv tilstand forårsaket av mangel på eksponering for naturlig sollys. Spis en balansert diett som inneholder ubehandlet mat fra alle fire mat grupper. Magre proteinkilder, nøtter, frukt og mørke grønnsaker er gode mat kilder. Ta daglig multivitamintilskudd hvis kostholdet ikke er balansert. Spis mat som er rik på omega-3 fettsyrer. Noen matvarer som inneholder store mengder omega-3 fettsyrer er laks, makrell, linfrøolje og valnøtter.

Alternativ medisin

Alternative leger anbefaler å motta akupunktur, massasje terapi og meditere for å balansere kropp og sinn. Ifølge teorien om alternativ og kinesisk medisin, må sinnet og kroppen være i balanse for optimal mental og fysisk helse.

Origin of Ayurvedisk medisin

Ayurveda, oversatt til norsk betyr "vitenskapen om livet." Ayurveda fokuserer på og er assosiert med filosofien til helhetlig sammenheng mellom sinn, kropp og ånd. Mens det er ansett som et alternativ medisin i Vesten, er ayurvedisk medisin et av de eldste helsesystemer. Det oppsto i India og styres av grunnsetningene og prinsippene som har stått imot utfordringene i moderne tid.

Historie

Ayurvedisk medisin begynte opprinnelig som en muntlig tradisjon. Ayurvedisk medisin ble først dokumentert i de tidligste bøkene av sanskrit litteratur kalles vedaene, skriftsteder som dannet grunnlaget for hinduismen. Den første boken, Rig Veda, inneholder en liste over helbredende planter og beskrivelser av deres bruksområder. En annen bok, Atharva Veda, nevner flere planter og deres terapeutiske bruksområder. De Vedas Skriftene kan spores tilbake til år 1000 f.Kr.

Definitive ayurvediske Tekster

Ayurveda ble utforsket på lengden i tre kollektive skrifter laget separat av tre leger under Indias antikken. "Caraka Samhita" beskrevet i detalj medisinsk praksis som inkluderte beskrivelsen av sykdommen, diagnose og plantene som brukes til behandling gjennom regnskapene til legen heter Caraka. Den neste lege, sushruta tok til etterretning råolje kirurgiske instrumenter laget av objekter i naturen som han brukte til å behandle sine pasienter, slik det er dokumentert i "Sushruta Samhita." Til slutt, "Astangahrdaya" er en annen viktig avhandling om ayurvedisk medisin ført i pennen av Vagbhates.

Prinsipper

Utøverne mener at en balanse mellom de tre energier eller "doshas" fremmer helse og velvære. De anbefaler også at for å oppnå balanse, må det være en harmonisk tilværelse blant disse tre energi styrker, heter vata, pitta og kapha, som kontrollerer bevegelsen, metabolisme og strukturelle sider ved kroppen. Det antas at vata består av luft og eter, eller rom, og styrer muskelbevegelser, pusting, følelser av angst, smerte, nervøsitet og mange andre følelser. Pitta antas å regulere kroppens temperatur, fordøyelse, metabolisme, assimilasjon, ernæring og hud farge, blant annet. Elementene i PITTA er ild og vann. Kapha antas å smøre leddene, hjelp i healing sår og gi stabilitet, energi og handlekraft. Elementene i kapha antas å være jord og vann.

Moderne Practice

Studiet av ayurvedisk medisin blir undervist i India på samme måte hvordan leger i Vesten lære om medisin som en karrierevei. Det omfatter et bredt omfang av spesialiteter, blant dem fruktbarhet, avgiftning, toksikologi og obstetrikk. Selv om det er fortsatt behandlet som et alternativ medisin i USA, har sin følgende vokst jevnt og trutt gjennom årene. Modern-day Ayurveda har blitt et mye større felt av medisinsk studie som strekker seg over kontinenter og språk, hovedsakelig i deler på grunn av ayurvediske bøker som blir oversatt til engelsk.

Ayurvediske behandlinger

Kroppsmassasje brukes til å stimulere riktig blodsirkulasjonen, slippe stress og hjelpe slappe kroppen. Felles salvie brukes til å lindre symptomer i Alzheimer-pasienter, mens kanel og kardemomme er vant til å bidra til å bryte ned polymere makromolekyler ved å stimulere fordøyelsesenzymer i kroppen. Å kurere mage lidelser, øker appetitten og fremme utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice, en blanding av ingefær, er lang og svart pepper brukt som en ayurvedisk behandling.

Hvordan å behandle depresjon med SSRI medisiner

Hvordan å behandle depresjon med SSRI medisiner


Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) er den hyppigst foreskrevet type antidepressiva i USA. Mens SSRI medisiner ble utviklet primært for å behandle depresjon, kan den også brukes for tvangslidelser, spiseforstyrrelser, panikk og angst lidelser, kroniske smertesyndromer og irritabel-tarm syndrom. Ved å nøye veiing alternativene med din mentale helse profesjonell, kan du effektivt behandle depresjon med SSRI medisinering.

Bruksanvisning

Unn depresjon med SSRI medisiner

Be din mentale helse profesjonell om å ta en SSRI medisiner for å behandle depresjon er det riktige valget for deg. SSRI medisiner, inkludert Zoloft, ****, Lexapro og Celexa er blant de mest forskrevne legemidler i verden, med millioner av pasienter som bruker dem i USA alene.

Lær risiko og bivirkninger ved bruk av SSRI medisiner for å behandle depresjon. Bivirkninger inkluderer seksuell dysfunksjon (redusert seksuell stasjonen, erektil dysfunksjon og manglende evne til å nå orgasme), munntørrhet, forstoppelse, diaré, kvalme, mareritt, vekttap eller gevinst, svimmelhet og tretthet. Merk at disse symptomene oppstår vanligvis i de første ukene, som kroppen blir vant til å behandle medisinen.

Se for en negativ reaksjon på å ta SSRI medisiner, som kan materialisere seg som økt følelse av depresjon og selvmord. Hvis dette skjer, bør du kontakte din mentale helse profesjonell umiddelbart. Du kan bli bedt om å avvikle medisiner eller justere dosen.

Begynn en øvelse diett når du behandler din depresjon med SSRI medisinering. Det er mange naturlige måter å heve serotoninnivået i hjernen på samme måte oppnås ved SSRI antidepressiva, inkludert yoga, tai chi, tøyningsøvelser og gåing. I tillegg, daglig eksponering for sollys øker også serotoninnivået, så trene utendørs hvis du kan.

Fortsett med forsiktighet hvis du bestemmer deg for å justere eller slutte å bruke SSRI medisiner for å behandle depresjon. Dette kan resultere i alvorlige abstinenssymptomer, kjent under samle seponering syndrom, som inkluderer en avkastning på deprimerte og selv suicidale følelser. Doser bør reduseres gradvis over noen uker for å redusere denne effekten.

Hint

  • SSRI medisiner har også blitt brukt til å behandle tidlig-utløsning problemer, med en 60 prosent suksessrate.
  • Kombinere MAO-hemmer og SSRI antidepressiva kan føre til serotonergt syndrom, som er preget av et overskudd av serotonin i hjernen. Vær oppmerksom på at det kan være dødelig i ekstreme tilfeller.

Hvordan du løser Deprimerte Feelings

Hvordan du løser Deprimerte Feelings


På tidspunktet for denne utgivelsen i 2011, så mange som 340 millioner mennesker over hele verden led av depresjon. De fleste føler seg deprimert til tider, på grunn av livets tilbakeslag; dette er normalt. Tap av et familiemedlem eller jobb er to av de vanligste årsakene til depresjon. For andre individer, er depresjon en kronisk tilstand, og kan kreve medisinering. Hvis følelser av depresjon vedvarer, bør den enkelte søke hjelp. Profesjonell behandling, livsstilsendringer og medikamentell behandling er alle tilgjengelig som behandlingstilbud. Det er ingen grunn til å bekjempe depresjon alene. Det er den mest treatable form for mental sykdom.

Bruksanvisning

•  Øvelse minst 30 minutter om dagen. En enkel daglig spasertur kan gjøre en stor forskjell i depresjonssymptomer. Grunnen trening er så viktig er at det frigjør endorfiner og andre stemnings heve kjemikalier i hjernen, som etterligner fordelene av antidepressive medikamentell behandling. Ved å implementere en konsekvent 30 til 60 minutters trening regiment daglig, kan depresjon symptomer ofte være minimert eller slettes helt.

eliminere giftstoffer fra kroppen som utløser eller forverre depresjon symptomer. Visse giftstoffer kan også føre til depresjon i mange individer. Mulige gjerningsmennene inkluderer koffein, antihistaminer, alkohol og beroligende midler.

Gjør sunne endringer i livsstil. Eliminere stress med yoga, meditasjon og pusteøvelser er en positiv helse valg for å forbedre din mentale og fysiske tilstand. Å gjøre en innsats for å spise riktig, med flere små måltider i løpet av dagen, vil holde insulinnivået skyter, som moderate humørsvingninger. Tar vitaminer kan også ha en positiv innvirkning på psykisk helse siden det er nesten umulig å få all den næring vi trenger fra velbalanserte måltider.

Få en hel natts søvn. Å få sju eller åtte timers søvn hver natt er viktig for alle, og spesielt kritisk for folk som lider med depresjon symptomer. Begge sover for lite eller for mye kan forverre depresjon symptomer.

Rådfør deg med en mental helse profesjonell hvis depresjon symptomer vare i uker eller bli alvorlig. Enten terapi er svaret eller ikke, kan en profesjonell råde en person om den beste måten å løse sine individuelle problemer. Hver situasjon er forskjellig og bør vurderes av en profesjonell.

forplikte seg til psykoterapi økter så ofte som anbefalt av en utdannet terapeut. Målet med behandlingen behandlingen er å fremme sunne mestringsstrategier for å hjelpe pasientene til å bedre håndtere daglig stress problemer.

Ta en medikamentell behandling regiment. For personer som lider av kronisk depresjon, kan antidepressive medikamenter være nødvendig å behandle symptomer. Personer som prøver alternative løsninger for å behandle sine symptomer, men ikke responderer på disse andre alternativer, bør konsultere en mental helse profesjonell for å diskutere narkotika terapi løsninger.

Spis riktig og ta nødvendige vitaminer. Flere små måltider i løpet av dagen, vil holde insulinnivået skyter, som moderate humørsvingninger. Spise Omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø, laks og tunfisk, mørkegrønne grønnsaker, soya og nøtter, kan eliminere humørsvingninger. Tar B-12-vitaminer kan også ha en positiv innvirkning på psykisk helse siden det er nesten umulig å få all den næring vi trenger fra velbalanserte måltider.

Hvordan støtte jeg en deprimert Husband?

Hvordan støtte jeg en deprimert Husband?


Depresjon er en vanlig diagnostisert form for psykisk lidelse. Når en mann opplever depresjon det direkte påvirker alle områder av livet. Dette gjelder spesielt for den ekteskapelige forholdet. Det er spesifikke tiltak du kan gjøre når din ektefelle er deprimert.

Definisjon

Symptomer på depresjon kan omfatte tristhet, lav energi, manglende evne til å fokusere eller sove, tap av glede i aktiviteter og lav selvtillit verdt. DSM IV, en psykiatrisk diagnose manuell, sier disse symptomene må «skje innenfor de samme to ukers periode, og representerer en endring fra forrige funksjon."

Behandling

Det er mange behandlingstilbud for depresjon, inkludert medisiner og psykoterapi. Psykolog Abraham Feingold, Psy D, sier at nøkkelen til å kjempe ektefellens depresjon er "å få diagnose og behandling for sin depresjon fra helsepersonell."

Expert Insight

Du kan arbeide med din manns mentale-helsepersonell for å få en bedre forståelse av årsaker, symptomer og behandlinger for sin depresjon. Dette vil gjøre deg i stand til å være mer effektive i å vurdere din manns fremgang og avdekke problemer.

Betraktninger

Gjenkjenne og behandle depressive symptomer er et godt første skritt i kampen mot depresjon. Du bør huske depresjon er en medisinsk tilstand og deprimerte atferd bør aldri være personlig.