Digidexo.com

Slik Cure Flatulens

Slik Cure Flatulens


Flatulens er en morsom ord, og tilstanden har vært tema for ungdom humor og komiske sketsjer, inkludert den klassiske "Blazing Saddles" scene der cowboyene er samlet rundt bålet fritt uttrykke sine reaksjoner på bønner. Likevel flatulens kan være både en ubehagelig og pinlig tilstand hvis det skjer med deg. Men det finnes måter å kurere gassy, ​​oppsvulmet og ubehagelige eksplosjoner som er symptomer på oppblåsthet.

Slik Cure Flatulens

Nipp til en kopp peppermynte te. Peppermynte olje vil lindre fordøyelseskanalen og redusere oppblåsthet.

Unngå gass-forårsaker matvarer. Kullsyreholdige drikker eller mat med høyt innhold av karbohydrater kan være gassprodusenter. Karbohydrater typisk inneholde ingredienser som er ufordøyelig, slik som fiber, sukker og stivelse.

Identifisere og unngå gass trigger mat. Visse typer mat kan forårsake oppblåsthet mer for en person enn en annen. Ta hensyn til når du har gass, og prøve å identifisere hvilke er dine utløse mat.

Vurdere å ta laktase kosttilskudd. Hvis du er laktose intolerant, vil dette hjelpe deg å fordøye laktose og redusere gassen.

Spør legen din om medisiner, for eksempel Beano, simethicone eller aktivt kull, som er tilgjengelig på naturlig mat butikk.

Unngå stekt og fet mat, som kan være årsaken til gass.

Spis mindre måltider. I stedet for å spise flere store måltider hver dag, bryte dem opp i små måltider, fordelt utover dagen.

8. Reduser mengden luft du svelger. For å gjøre dette spise sakte, unngå tyggis og suger på godteri, drikker gjennom et sugerør og røyking. Dårlig tilpassede tannproteser kan også gjøre deg svelge overflødig luft, noe som kan føre til oppblåsthet.

Øvelse på jevnlig basis. Ifølge Mayo Clinic, har tester vist at en mild aktivitet slik som spinning kan avlaste gass i de med irritabel tarmsyndrom og andre tilstander i tarmen.

Hint

  • Ifølge Mayo Clinic, kan peppermynte bidra til en økning av halsbrann, og eventuelt sure oppstøt.