Digidexo.com

Effektive Wieght tap teknikker

Effektive Wieght tap teknikker


Opprettholde en sunn vekt er en levetid forpliktelse for de fleste av oss. The Federal Trade Commission anslår at, til enhver tid, er 70 millioner amerikanere prøver å gå ned i vekt og årlig bruker ca $ 30 milliard på vekt-tap produkter, som for eksempel kosthold bøker, kosttilskudd og matvarer; treningsutstyr og videoer; og medisinske behandlinger. Det er mange strategier tilgjengelig for å miste vekt, men de fleste helse-eksperter er enige om at det å oppnå og opprettholde langsiktig vekttap krever den rette kombinasjonen av et balansert kosthold, daglig mosjon og atferd modifikasjon. I noen tilfeller er kirurgiske prosedyrer anbefalt.

Diet

En sunn diett består av en balansert blanding av karbohydrater, protein og fett. The Food Guide Pyramid anbefaler å velge ditt daglige kaloriinntak fra fem viktige matvaregrupper: meieriprodukter, kjøtt, grønnsaker, frukt og korn. Ett kilo kroppsfett tilsvarer 3500 kalorier. Antallet daglige kalorier du trenger for å opprettholde en sunn vekt avhenger av alder, kjønn, vekt, høyde, lean body mass og aktivitetsnivå. Hvis du ønsker å forbrenne fett og gå ned i vekt, må du inntar færre kalorier enn du expend. Velge mat med lite fett i de rette kombinasjonene og porsjonstørrelse hjelper deg med å oppnå og opprettholde en sunn vekt. Unngå ett-food dietter som er ernæringsmessig mangler.

Trening

Hvis du spiser mer kalorier enn du expend, vil du få vekt. Hvis du forbrenner mer kalorier enn du forbruker, vil du miste vekt. Daglig mosjon, når kombinert med en begrenset diett, reduserer kroppsfett, senker blodtrykket og øker hjerte fitness. Tenk aerob trening, som gåing, jogging, sykling eller svømming. Hvis pengene tillater det, bli med et treningssenter som tilbyr instruktør-ledede treningstimer, eller leie en personlig trener for å designe og veilede deg gjennom en personlig fitness rutine. Gå til arbeid, lufte hunden, eller ta trappen for ekstra kalori-brennere. For en sunn vekt, anbefaler Centers for Disease Control at voksne satse på 150 minutter av ukentlig moderat intensitet (rask gange) trening.

Behavior Modification

For å gå ned i vekt, må du endre ditt forhold til mat og mosjon. Se på når og hvorfor du spiser og vurdere måter å innlemme endring. Hvis, for eksempel, du spiser når du ser på TV, begynne å strikke eller sykle en stillestående sykkel. Hvis du spiser når du er lei eller trist, ta en sykkeltur. Hvis alle dine sosialisering dreier seg om måltider, foreslår møte en tur i stedet. Oppfordre venner og familiemedlemmer til å støtte og selv bli med deg. Hold en food journal, slik at du kan ta opp hva, når og hvor mye du spiser. Sett realistiske kortsiktige mål for mat og mosjon. For eksempel; tar sikte på å miste ett pund i uken i stedet for å fokusere på en 50-kilos mål. Du er mer sannsynlig å opprettholde en langsiktig livsstilsendring hvis du setter mindre oppnåelige mål. Belønn deg selv når du har nådd en milepæl, for eksempel med en ny CD eller et nytt antrekk i en mindre størrelse.

Kirurgi

Kirurgiske prosedyrer kan være alternativer hvis du er sykelig overvektige (mer enn 40 prosent kroppsfett), har vektrelaterte sykdommer, som diabetes og høyt blodtrykk, og har vært ute av stand til å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon. Bypass, gastric band og sleeve gastrektomi er de tre vanligste fedme (vekttap) operasjoner. Bariatric surgeries begrense mengden mat som blir til magen, begrense hva kroppen absorberer, eller gjøre begge deler. Fedmekirurgi hjelper deg til å føle fyldigere raskere og mindre sannsynlighet for å overspise. På grunn av mulig helserisiko og bivirkninger, er kirurgiske kandidater nøye screenet. Post-kirurgi vekttap vedlikehold fortsatt avhenger av din evne til å endre kosthold, atferd og trening nivå.