Digidexo.com

Hvordan å sammenligne protonpumpehemmere

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en alvorlig tilstand, forårsaker dem som berøres av det å oppleve halsbrann to ganger i uken eller mer. Å behandle GERD, legen din vil sannsynligvis foreskrive en protonpumpehemmer (PPI).

Hvordan fungerer de

Protonpumpehemmere er medisiner som virker ved å redusere mengden syre gjort i magen. De er indikert for behandling av GERD, en tilstand der magesyre flyter bakover, forårsaker hyppig halsbrann og potensiell skade på spiserøret. Det er sju PPIs som er på markedet, med tre av disse også tilgjengelig i en over-the counter forberedelse.

Reseptbelagte PPIs

Alle de syv PPIs er tilgjengelig i en resept bare versjon: Nexium (esomeprazol), Kapidex (dexlansoprazole), Prevacid (lansoprazol), prilosec (omeprazol), Zegerid (omeprazol / natriumbikarbonat), Protonix (pantoprazol), og Aciphex ( Rabeprazole). Av disse er det bare Prevacid og Protonix har generiske ekvivalenter tilgjengelig. Generiske legemidler inneholder det samme virkestoffet som merkevare-navnet narkotika og vanligvis koster betydelig mindre.

Over-the-Counter PPIs

Ifølge Consumer Reports Health.org, tre av PPIs som er på markedet er tilgjengelige i en over-the-counter forberedelse: omeprazol (prilosec OTC), omeprazol / natriumbikarbonat (Zegerid OTC), og lansoprazol (Prevacid 24 timer). Disse medikamentene har samme virkestoffet som resepten versjon av stoffet, men er tilgjengelig uten resept.

Betraktninger

Pris er en viktig faktor når du velger en PPI. The Consumer Reports Studien konkluderte med at alle PPIs var omtrent lik i effektivitet, men variert betydelig i pris. Hvis du har helseforsikring, finne ut hvilke PPIs planen vil dekke. Deretter kan du diskutere de rimeligste alternativene med legen din.