Digidexo.com

Holistisk Cures for en Sinus Cold

Bihulene er et stort tomrom i midten av hodet. Veggene i sinus hulrom er smidig og delikat, filtrering potensielt skadelige luftbårne partikler fra luften før de når lungene. Når en sinus kaldt skjer, bihulene overprodusere slim og bli betent, noe som fører til sinus press, drenering og lunger ifølge Mayo Clinic. Mens tradisjonell medisin kan hjelpe, er det helhetlige, helt naturlige tilnærminger som er effektive og trygge.

The Tapping Method

Bruk slag metode for å avlaste Sinus press og åpner sinus hulrom. Be et familiemedlem eller en venn for å få hjelp. Sett deg ned i en stol og slappe av. Få vennen din til å bruke hendene til å trykke langs frontal sinus hulrom. Begynnelsen på templer, har din venn trykke raskt og moderat hardt langs kinnbenet til å treffe sidene av nesen. Når på nesen fortsetter å peke tilbake til templene. Avslutt tapping med en lett til moderat massasje av templene. Gjenta så ofte som nødvendig.

Styrke immunforsvaret

Earthclinic.com råder styrke immunforsvaret til å avverge en lomme kaldt. Sove minst åtte timer hver natt, drikke seks 8-oz. glass vann daglig og spise en godt balansert kosthold rikt på grønnsaker og frukt. Unngå slim dannende matvarer og drikker som meieri, svært bearbeidet sukker og hvete produkter. Kjøp fersk hvitløk fra dagligvarebutikk. Ta ett fedd og knuse den med en gaffel. Vent 15 minutter og deretter plassere knust hvitløk på en teskje. Kvele hvitløk med honning og spise hele teskje. Hvitløk er en av naturens beste naturlige antibiotika og vil også bidra til å styrke immunforsvaret.

Drikk Apple Cider Eddik

Drikk eple cider eddik for å lindre symptomene på en lomme kaldt og hindre en bihulebetennelse, ifølge natural-holistic-health.com. Apple cider eddik tynner slim, slik at sinus hulrom for å drenere, noe som vil bidra til å redusere sinus press, hodepine og hjernetåke. Nippe på eple cider eddik i løpet av dagen ved å lage en tonic av ¼ kopp eple cider eddik og 1 ½ kopper vann. Tilsett litt honning å blidgjøre tonic og gjøre det gå ned lettere. Du kan også ta to spiseskjeer av eple cider eddik rett hvis du kan magen det. Ikke bruk eple cider eddik hvis du har mage problemer som magesår, irritabel tarm syndrom eller andre gastrointestinale tilstander.